Άγγελος Αναστασιάδης
-
ron-swanson
Re: Άγγελος Αναστασιάδης
Χωρις αγαπες σε προσωπα και λοιπα, αλλα με μονο κριτηριο την αγαπη για τον ΠΑΟΚ:
Δεν επιτρεπεται ο προπονητης της ομαδας να αφηνει εξω εναν απο τους καλυτερους και βασικους του παικτες σε ντερμπι που κρινει στοχο. Και ποσο μαλλον οταν η ψυχολογια της ομαδας ειναι στον πατο.
Δεν γινεται. Δεν εχει λογικη ακομα κι αν ο Κατσε εβγαλε ενα πιστολι, το κολλησε στο κεφαλι του Αγγελου και του ειπε "εγω με τον βαζελο δεν παιζω". Και παλι επρεπε να τον βαλει να παιξει.
Δηλαδη να πουμε τι; Οτι οι γαυροι ηδη μας λενε οτι δινουμε το ματς; Οτι ο προπονητης δεν δειχνει να καταλαβαινει την κατασταση της ομαδας; Οτι επιτελους η ομαδα βρηκε ενα συστημα στην Βεροια που βοηθαει τον Νομποα και θα κατεβασει κανα κεντρο "Παπατζον-Τζιολης-Νομποα" με βαζελο και θα χτυπαμε τα κεφαλια μας;
Δεν υπαρχει καμια λογικη.
Δεν επιτρεπεται ο προπονητης της ομαδας να αφηνει εξω εναν απο τους καλυτερους και βασικους του παικτες σε ντερμπι που κρινει στοχο. Και ποσο μαλλον οταν η ψυχολογια της ομαδας ειναι στον πατο.
Δεν γινεται. Δεν εχει λογικη ακομα κι αν ο Κατσε εβγαλε ενα πιστολι, το κολλησε στο κεφαλι του Αγγελου και του ειπε "εγω με τον βαζελο δεν παιζω". Και παλι επρεπε να τον βαλει να παιξει.
Δηλαδη να πουμε τι; Οτι οι γαυροι ηδη μας λενε οτι δινουμε το ματς; Οτι ο προπονητης δεν δειχνει να καταλαβαινει την κατασταση της ομαδας; Οτι επιτελους η ομαδα βρηκε ενα συστημα στην Βεροια που βοηθαει τον Νομποα και θα κατεβασει κανα κεντρο "Παπατζον-Τζιολης-Νομποα" με βαζελο και θα χτυπαμε τα κεφαλια μας;
- paokovios1974
+1926ron-swanson έγραψε:Χωρις αγαπες σε προσωπα και λοιπα, αλλα με μονο κριτηριο την αγαπη για τον ΠΑΟΚ:
spyretto
Για Τσανδάρη και Κατσίκα ο προπονητής μας είπε ότι δε τους υπολογίζει πλέον γιατί από τη στιγμή που θα φύγουν το καλοκαίρι πιστεύει ότι δε θα βάζουν τα πόδια τους στη φωτιά. Στα χαφ έχουμε Νομπόα Γκολασα και τον Τζιώλη που έχει να παίξει 2,5 μήνες. Φυσικά για το πρώτο σύμφωνο και επαυξάνω. Αλλα έχοντας ως δεδομένο το πρώτο δεν αφήνεις εκτος τον Κάτσε με βάζελο. Δεν έχει απολυτως καμια λογική...
Για Τσανδάρη και Κατσίκα ο προπονητής μας είπε ότι δε τους υπολογίζει πλέον γιατί από τη στιγμή που θα φύγουν το καλοκαίρι πιστεύει ότι δε θα βάζουν τα πόδια τους στη φωτιά. Στα χαφ έχουμε Νομπόα Γκολασα και τον Τζιώλη που έχει να παίξει 2,5 μήνες. Φυσικά για το πρώτο σύμφωνο και επαυξάνω. Αλλα έχοντας ως δεδομένο το πρώτο δεν αφήνεις εκτος τον Κάτσε με βάζελο. Δεν έχει απολυτως καμια λογική...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος chrisg4 την Δευ 23 Φεβ 2015, 00:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- kataramenos5
- sourmenetes
- Moderator
Απαραδεκτοι να χαρακτηριζετε τον προπονητη του ΠΑΟΚ στημενο υπερ του βαζελου...
Ειναι παγια εντολη του η συγκεκριμενη θεωρια..
Σκαλωμα,οτι να ναι το δεχομαι...
Στημενος ΠΟΤΕ!!!
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!!!
Οποιος το συνεχισει θα φευγει κυριοι...
Μπορειτε να κατηγορησετε,να πειτε ξεροκεφαλο,να πειτε ανικανο αλλα αυτο που αναφερθηκε προσβαλλει τα παντα...
Ειναι παγια εντολη του η συγκεκριμενη θεωρια..
Σκαλωμα,οτι να ναι το δεχομαι...
Στημενος ΠΟΤΕ!!!
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!!!
Οποιος το συνεχισει θα φευγει κυριοι...
Μπορειτε να κατηγορησετε,να πειτε ξεροκεφαλο,να πειτε ανικανο αλλα αυτο που αναφερθηκε προσβαλλει τα παντα...
- kazampoukou
Το μονο που μπορω να σκεφτω
...ειναι να παιξει στο κεντρο με Παπατζον-τζιολη -γκολασα και νομποα, ισως το δοκιμασει με εργοτελη...
...τι να πω , Μεγας εισαι Κυριε και θαυμαστα τα εργα Σου 
Ειναι τοσο παραλογο να αφησεις τον Κατσε εξω στο συγκεκριμενο παιχνιδι που απο μονο του το μυαλο παει σε περιεργες σκεψεις.. Το οτι η λογικη λεει οτι απλα ειναι κολλημενος ειναι δεδομενο.
Εν βρασμω ψυχης λογικο ειναι να γραφονται διαφορα.
Εν βρασμω ψυχης λογικο ειναι να γραφονται διαφορα.
kataramenos5 έγραψε:Μ αρέσει που το συζητάμε κιολας αν εχει λογική.
Στο topic του Αγγέλου είμαστε. Ακόμα και τα αυτονόητα θέλουν εξήγηση
-
elvetos giatros
Στημένος δεν είναι, αλλα η μαλακια έχει και τα όρια της.....η μαλακια του ΑΑ δεν έχει όριο !
Γιατί ο Rats έπαιξε εναντίον των γαύρων, ερωτώ εγώ ο ηλίθιος....κι αυτός για δυο αγωνιστικές τιμωρημένος δεν ήταν;;;
κρατιέμαι, από σεβασμό στα μέλη της Admin, για να μην τα πω πολύ πιο χοντρά.....

Γιατί ο Rats έπαιξε εναντίον των γαύρων, ερωτώ εγώ ο ηλίθιος....κι αυτός για δυο αγωνιστικές τιμωρημένος δεν ήταν;;;
κρατιέμαι, από σεβασμό στα μέλη της Admin, για να μην τα πω πολύ πιο χοντρά.....
- aisiodoksos
Το ποιους θα κατεβασει με τον βαζελο ειναι προβλημα δικο του. Κανενας δεν συμφωνει.
Αποφαση σιγουρα ακατανοητη , αλλα νομιζω οτι ο κατσε πληρωνει τα νευρα που βγαζει ολο αυτον τον καιρο.
Στο οτι ειναι στημενος πραγματικα νιωθω αηδια. Ανικανος μπορει να ειναι , ξεπερασμενος μπορει να ειναι , τρελος μπορει να ειναι...αλλα οχι και στημενος και κρυφοβαζελος οπως διαβασα...
υγ. αν κερδισει φυσικα μεσα στον βαζελο και δεν φανει η απουσια του κατσε δεν προκειται να ακουστει τιποτα φυσικα..εκει το παιρνουν οι παικτες μονοι τους...σε περιπτωση ηττας ομως...ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ... 300+μελη ετοιμα να σχολιασουν.
Αποφαση σιγουρα ακατανοητη , αλλα νομιζω οτι ο κατσε πληρωνει τα νευρα που βγαζει ολο αυτον τον καιρο.
Στο οτι ειναι στημενος πραγματικα νιωθω αηδια. Ανικανος μπορει να ειναι , ξεπερασμενος μπορει να ειναι , τρελος μπορει να ειναι...αλλα οχι και στημενος και κρυφοβαζελος οπως διαβασα...
υγ. αν κερδισει φυσικα μεσα στον βαζελο και δεν φανει η απουσια του κατσε δεν προκειται να ακουστει τιποτα φυσικα..εκει το παιρνουν οι παικτες μονοι τους...σε περιπτωση ηττας ομως...ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ... 300+μελη ετοιμα να σχολιασουν.
Το αυτο...δεν πειραζει τοσες και τοσες θεωριες εχουν γραφτει εδω μεσα για ολους ας γραφτει και καμια για την ιερη αγελαδα του ΠΑΟΚ
Υ.Γ. Paokovie, το ξερω οτι μπορει να ξεφυγα σε χαρακτηρισμους αλλα (ειδικα αν μπω και γω στο πνευμα της συνωμοσιολογιας που εχει γινει επιστημη απο τοσους εδω μεσα) η πραξη του δε μου εδειξε τιποτα το διαφορετικο..
Οπως θα εβγαιναν ολοι οι γνωστοι να χαρακτηρισουν γαυρο και να ξεφτυλισουν (οπως κανουν εδω και 2 χρονια) το μοναδικο ποδοσφαιριστη του ΠΑΟΚ την τελευταια δεκαετια που γυαλιζε το ματι του (μετα τον Παμπλο κ Μουσλι) και σου εφερε 2 κυπελλα, αν ηταν πχ υπηρεσιακος και παιζαμε με γαυρο και αφηνε εξω τον Κατσε..
Btw, τις προαλλες διαβασα το post σου με τη συγνωμη, δεκτη ρε μαν, water under the bridge...
Kat, με συγχωρεις αλλα προσεβαλλα ως στημενο οποιον προσπαθει
..επι σελιδες να δικαιολογησει τα αδικαιολογητα
Και ουτε εφερα παραδειγματα οπως πολυ ευκολα εκανες
Δεν ξερω γιατι και αν θιχτηκες, αλλα νομιζω οποιοσδηποτε καταβαλλει τοση προσπαθεια να δικαιολογησει τα αδικαιολογητα και τα περα για περα προφανη, σε οποιοδηποτε τομεα, ειτε πολιτικο ειτε αθλητικο κατ εμε ή στημενος ειναι ή ηλιθιος..συγγενεις λαμόγιων που εδιωξε ο ΑΑ και τα γραφετε επειδη κόπηκε η μασα
Οπως ο καθενας μας πιστευω χαρακτηριζει πχ εναν γαυρο που αντιπαραβαλλει τοσα "επιχειρηματα" προσπαθωντας να μας πεισει οτι τα πρωταθληματα της ομαδας του ειναι καθαρα..
Οκ, μπορει να ειμαι απολυτος ή υπερβολικος, αλλα ετσι ειμαι..
Τετοια λυσσα εξηγειται γιατι δεν ανεχομαι κανενα φουστη να με κανει να μη θελω να δω την καψουρα μου..
- PAOK_Antarctica
Δηλαδή βρε συ αισιόδοξε, πρέπει να κρίνουμε εκ του αποτελέσματος τα πάντα; Γιατί αν είναι έτσι, ο Άγγελος το έχει χάσει το παιχνίδι εδώ και πάαααααρα πολύ καιρό.
Η πράξη του δεν έχει καμία απολύτως λογική, ανεξαρτήτου αποτελέσματος.
Η πράξη του δεν έχει καμία απολύτως λογική, ανεξαρτήτου αποτελέσματος.
- aisiodoksos
Βρε δεν εχει λογικη το ιδιο λεμε..σε αυτο το ματς δεν γινεται να μην εχεις τον κατσε γιατι πολυ απλα δεν εχεις αλλον...
εγω στη μονη εξηγηση που μπορω να δωσω(?) ειναι οτι ο κατσε εχει παρα πολλα νευρα και ισως μας στοιχισει σε εκεινο το ματς..
Κατα τα αλλα δυστυχως η ευτυχως τα γεγονοτα ειτε θα τον δικαιωσουν ειτε θα την ακουσει πιο πολυ απο οτι ηδη την ακουει (και αυτο χλωμο) .
Αλλα στο οτι ειναι βαζελος ειμαι καθετος οτι ειναι ντροπη και μονο να γραφεται.
εγω στη μονη εξηγηση που μπορω να δωσω(?) ειναι οτι ο κατσε εχει παρα πολλα νευρα και ισως μας στοιχισει σε εκεινο το ματς..
Κατα τα αλλα δυστυχως η ευτυχως τα γεγονοτα ειτε θα τον δικαιωσουν ειτε θα την ακουσει πιο πολυ απο οτι ηδη την ακουει (και αυτο χλωμο) .
Αλλα στο οτι ειναι βαζελος ειμαι καθετος οτι ειναι ντροπη και μονο να γραφεται.
Οποιος χαρακτηρισε τον Αγγελο στημενο, δεν νιωθει απο ΠΑΟΚ, αυτα μονο παπαγαλακια γαυροι θα μπορουσαν να τα γραψουν...
Οσο για τον Αγγελο εχει κοληματα που μας κανουν μπουρδελο και αναιρουν οτι καλο κανει...
Οσο για τον Αγγελο εχει κοληματα που μας κανουν μπουρδελο και αναιρουν οτι καλο κανει...