Άγγελος Αναστασιάδης
Re: Άγγελος Αναστασιάδης
Αν συμβει αυτο που λεγεται με τον Κατσε και εκτισει με βαζελο τοτε
ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ.ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟΝ ΧΘΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ.Στην ευχη της Παναγιας παλικαρι μου.Αντε πολυ σε ανεχτηκαμε.
Γελοιες αποφασεις που κανουν κακο στην ομαδα δεν τις δεχομαστε.ΦΥΓΕ.
ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ.ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟΝ ΧΘΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ.Στην ευχη της Παναγιας παλικαρι μου.Αντε πολυ σε ανεχτηκαμε.
Γελοιες αποφασεις που κανουν κακο στην ομαδα δεν τις δεχομαστε.ΦΥΓΕ.
-
Asimos
ΦΥΓΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ρε επικίνδυνε, άμπαλε, βαλτέ, χτικιό του ΠΑΟΚ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ρε επικίνδυνε, άμπαλε, βαλτέ, χτικιό του ΠΑΟΚ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αυτός είναι προπονητής, αυτός ξέρει, αυτός αποφασίζει και δεν μου πέφτει λόγος.
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
αν το κανει αυτο ειναι σουπερ υποπτος ο ανθρωπος..δεν τον εχω κραξει οσο αλλοι αλλα αν το κανει θα ναι για πολλες φαπες ειδικα αν χασουμε..μην υποπτευτουμε οτι κατεβαινεις να παιξεις φιλικο αλιμονο σου..διπλο στη λεωφορο οπως μας καναν κι αυτοι διπλο στο πρωτο γυρο,ενω βγαζαν βρωμες ολη τη βδομαδα εκεινη οτι ταχα δεν θελουν το ματς και καλυτερα να νικησει ο ΠΑΟΚ να μεινει στο +5 απ το γαυρο..Αγγελε σε στηριξα ενω σε εκραζε ολος ο κοσμος αλλα αν αντιληφθω τιποτα τετοιο θα σε κραζω οπου σταθω κι οπου βρεθω..
- navigator11
Μάλλον εμμένει στην παραίτησή του ο κόουτς. Απλά επιχειρεί να δώσει την έξτρα ώθηση που κρίνει πως χρειάζεται ο Σαββίδης για να ενεργήσει.

-
ariskatiforos
αν ισχυει πραγματικα η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα..
δε το πιστευω παντως
δε το πιστευω παντως
-
ron-swanson
Τι να πει κανεις...
Αλλα απο προπονητη που λεει οτι πηγε να κλεψει ματς στην Τουμπα απο αυτον τον γαυρο, τι να περιμενεις;
Να περιμενεις να φτασει ο γαμημενος ο Μαιος για να φυγει να ησυχασουμε.
Αλλα απο προπονητη που λεει οτι πηγε να κλεψει ματς στην Τουμπα απο αυτον τον γαυρο, τι να περιμενεις;
Να περιμενεις να φτασει ο γαμημενος ο Μαιος για να φυγει να ησυχασουμε.