Εκ των έσω, εκ των έσω...Spiros_S έγραψε:Και έτσι που τα κανονίσανε, δεν υπάρχει και αλλαγή του.
5.Răzvan Dincă Raţ
- Μπαρκαρούτσος
Re: 5.Răzvan Dincă Raţ
Εννοείς "βάπτισμα" κάποιου ως αριστερό μπακ (πχ Σκόνδρας) "αναβάθμιση" από την Κ20, ή επιστροφή από ναφθαλίνη;RoMaN έγραψε: Εκ των έσω, εκ των έσω...
Πως εγώ είχα άλλη άποψη για το "εκ των έσω"; Νόμιζα ο λακαμάς ότι αυτό σημαίνει ότι έχω 2-3 στην ίδια θέση και όταν ο ένας έχει πρόβλημα τον αντικαθιστώ με έναν της ίδια θέσης.
Μάλλον έχω μείνει πίσω.
- john4serres
το "σκασιμο" του ρατς ηταν κατι παραπανω απο αναμενομενο..
ερχεται και το τρυπημα ?
ερχεται και το τρυπημα ?
-
Kαι μόλις δεν υπήρχε με το γαύρο ας πούμε ...ο ΖΒ TOY ANANEΩΝΕΙ για άλλο ένα χρόνο......giannistoumpa4 έγραψε:τον βλεπω λιγο καπως τον ραζβαν.. στα μεγαλα παιχνιδια απων.. τι εγινε δεν ξερω.. ναι εννοειτε πως εσκασε.. αλλα εχω να δω καλο παιχνιδι του αρκετο καιρο.. οσο για τα αμυντικα του καθηκοντα δεν ηταν και τοσο καλος αγγελε... δεν δωσατε και την ψυχη σας για την νικη.. καλυψατε ολοι τον πατο σας..
Π.Α.Ο.Κ 1926
ποιος πέρυσι δεν έπαιζε στα μεγάλα παιχνίδια ; και φέτος βγάζει μάτια στην ισπανία ; Ο μάνατζέρ του ήταν κουμπάρος του ΓΧ ; μάλιστα ........ σύμπτωση , ο κακός βοσκός τον έδιωξε
-
Γιατί υπάρχουν και ανοιχτά συμβόλαια ή θα έπρεπε να κάνουμε σε όλους μονοετή συμβόλαια και μετά να κράζουμε που οι καλοί θα φεύγουν ελεύθεροι;
Μακάρι γιατι ο χτεσινούς Σκόνδρας ειναι απείρως καλύτερος απο τον τζαβελορατς που βλεπουμε τελευταια
Ειναι ανανέωση μήνυμα για το εσωτερικό της ομάδας πιστευω .κρατας ηγέτη για τα αποδυτήρια τα επόμενα χρονια ..μακάρι να συνέλθει
- navigator11
Ας συνέλθει όλη η ομάδα μιας και η διάλυση σχεδόν πέρασε το κατώφλι στην Μ.Ασίας. Η ποιότητά του δεν αμφισβητείται.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Συγχαρητήρια για την ανανέωση του συμβολαίου σου! Η θέση του αρ. μπακ έχει άξιο συνεχιστή μετά τό Λίνο. Αντε να βρεθεί και ένας νέος να μάθει απ τον Ρατς να καπαρωθεί η θέση για πολλά χρόνια
Αιχμές του Γκαρσία για την ανανέωση Ρατς.
Έχει ποστάρει φότο του Λίνο στο insta και γράφει ''Θα περάσουν παίχτες, θα ξοδέψουν εκατομμύρια και θα συνεχίσεις να είσαι ο καλύτερος''.
Έχει ποστάρει φότο του Λίνο στο insta και γράφει ''Θα περάσουν παίχτες, θα ξοδέψουν εκατομμύρια και θα συνεχίσεις να είσαι ο καλύτερος''.