Βέροια - Π.Α.Ο.Κ. 1-3, MVP, σχόλια & παραλείπομενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Ιτάνζ
1
1%
Παπαγιαννόπουλος
6
7%
Κόστα
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κιτσιου
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Βίτορ
1
1%
Κωνσταντινίδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Νομπόα
40
49%
Kάτσε
2
2%
Σκόνδρας
7
9%
Μακ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Πόζογλου
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Περέιρα
21
26%
Γκολάσα
2
2%
Πούγγουρας
1
1%

Σύνολο ψήφων: 81

Άβαταρ μέλους
Karelias

Re: Βέροια - Π.Α.Ο.Κ. 1-3, MVP, σχόλια & παραλείπομενα

Δημοσίευση από Karelias »

Απ όσους ΠΑΟΚτζήδες ξέρω (που είναι μάλλον περισσότεροι απ τους βάζελους που ξέρεις) αν όταν ερχόταν ο γαύρος είχαμε -6 θα ήταν σίγουροι ότι θα παίρναμε το πρωτάθλημα.

Μην κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε, δεν είναι το ζήτημα ο αγώνας βάζελος-γαύρος, είναι ότι σε κούρσα για δύο είμαστε τρίτοι.

Αυτό το πράγμα, η υπερανάλυση των προφανών, μας κάνει όλους πιο χαζούς.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Karelias έγραψε:
eorptol έγραψε:Δεν υπάρχει κανένα ντέρμπι τίτλου ο τίτλος είναι κλειδωμένος καιρό τώρα
Από πότε περίπου;
Και γιατί δεν το λεγες πιο μπροστά να μην στεναχωριόμαστε;

Α ρε παιδιά, όταν κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε, δίνετε πολύ άσχημη εικόνα.
Ακόμη και να χάσει ο γαβρος γκελα άλλη πλέον δεν θα κάνει πουθενά τα δύσκολα ματς του τελειώνουν.... Κούρσα για έναν είναι.... Ξέρω ξέρω θα αρχίσεις τις ειρωνειες δεν σε πιάνω κλπ κλπ
black death

Δημοσίευση από black death »

Karelias έγραψε:Απ όσους ΠΑΟΚτζήδες ξέρω (που είναι μάλλον περισσότεροι απ τους βάζελους που ξέρεις) αν όταν ερχόταν ο γαύρος είχαμε -6 θα ήταν σίγουροι ότι θα παίρναμε το πρωτάθλημα.
Δηλαδή οι 2 βαθμοί έκαναν τόση διαφορά που στο -8 δεν πίστευε κανείς ότι πάμε για πρωτάθλημα; :D
buffos

Δημοσίευση από buffos »

eorptol έγραψε: Σαν να στεναχωρεθηκες που χάσαμε η είναι ιδέα μου; αλήθεια γιατί βγάζεις αμπαλο και όχι για ΠΑΟΚ τον παπαγιανοπουλο;
Αν εσύ είδες οτι ο Παπαγιανόπουλος μπορεί να παίξει Αμ.Χαφ, οκ... δικαίωμα σου. Στην Άνω πετρομαγούλα ίσως. Στον ΠΑΟΚ οχι
black_death έγραψε:1) Είπε κανείς ότι η ομάδα ήταν απροβλημάτιστη;
2) Άμα τα χάναμε θα ήταν καλύτερα;
3) Μόνο η Βέροια είχε ευκαιρίες;
4) Υπάρχει διαφορά απ' το να σου βγάζουν φάσεις από στημένα ή επειδή έχασε το μπακ σου μια κεφαλιά, στο να βγαίνουν με παίχτη παραπάνω στην κόντρα και να σε κάνουν γιο γιο.
Εσύ αυτό κατάλαβες, γιατί εγώ άλλο έγραψα.
Το οτι βάλαμε σχεδόν τα πάντα, δεν σημαίνει οτι βελτιωθήκαμε ως ομάδα. Αν σε ενδιαφέρει να παίζουμε τα ματς στα ζάρια, εμένα όχι
Το ότι δεν φάγαμε γκολ στην κόντρα εγινε γιατί μετά από τόσο ματς ο ΑΑ αποφάσισε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να κάνει αυτό που ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ φωνάζει , να παίξουμε με 3 χαφ. Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις?
Ούτε σε τρεξίματα βελτιωθήκαμε (αυτό δεν γίνετε), ούτε σε κυκλοφορία, ούτε σε δημιουργία, ούτε στην κατοχή της μπάλας, ούτε στον αριθμό των λαθων.
Άβαταρ μέλους
Karelias

black death έγραψε:
Karelias έγραψε:Απ όσους ΠΑΟΚτζήδες ξέρω (που είναι μάλλον περισσότεροι απ τους βάζελους που ξέρεις) αν όταν ερχόταν ο γαύρος είχαμε -6 θα ήταν σίγουροι ότι θα παίρναμε το πρωτάθλημα.
Δηλαδή οι 2 βαθμοί έκαναν τόση διαφορά που στο -8 δεν πίστευε κανείς ότι πάμε για πρωτάθλημα; :D
Τίποτα, φίλε, ξέχασε ότι είπα, δεν υπάρχει πρόβλημα.
Απλά ξέχασες να κοουτάρεις την ουσία του ποστ.
Αν θέλεις εσύ κι ο εορτοέτσι, πείτε στους μοντ να μου σβήσουν και τα σχόλια, ο ΠΑΟΚ νίκησε, είναι τρίτος επάξια,
είναι μέρα χαράς σήμερα.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Οκ Stavros
black death

Δημοσίευση από black death »

Οκ καρέλια, έγινε, φαντάζομαι κατάλαβες ότι έγραψες βλακειούλα όμως έτσι; Δεν άντεξα να την αφήσω να περάσει έτσι.
buffos έγραψε: Εσύ αυτό κατάλαβες, γιατί εγώ άλλο έγραψα.
Το οτι βάλαμε σχεδόν τα πάντα, δεν σημαίνει οτι βελτιωθήκαμε ως ομάδα. Αν σε ενδιαφέρει να παίζουμε τα ματς στα ζάρια, εμένα όχι
Το ότι δεν φάγαμε γκολ στην κόντρα εγινε γιατί μετά από τόσο ματς ο ΑΑ αποφάσισε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να κάνει αυτό που ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ φωνάζει , να παίξουμε με 3 χαφ. Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις?
Ούτε σε τρεξίματα βελτιωθήκαμε (αυτό δεν γίνετε), ούτε σε κυκλοφορία, ούτε σε δημιουργία, ούτε στην κατοχή της μπάλας, ούτε στον αριθμό των λαθων.
Τελικά άλλαξε ή δεν άλλαξε τίποτα ρε buffos; Εγώ λέω ότι άλλαξε το σύστημα (με την προσθήκη ψευδο-6αριού) και η αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια (άρα και η ψυχολογία). Κάτι είναι κι αυτό.
Άβαταρ μέλους
Karelias

Kαλά που έχουμε εσένα και γράφεις μόνο εξυπνάδες.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Χάνουμε ... μαλώνουμε!
Κερδίζουμε ... πάλι μαλώνουμε!
What the fuck??? :|
ΠΑΟΚ είσαι ... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

Τόσο μιζέρια, τόσο κακομοιριά πραγματικά η ομάδα είχε να βγάλει αρκετό καιρό. Χειρότερα και μετά τον περσινό τελικό. Ακόμη και μετά από μια νίκη, νίκη βάλσαμο ρε παιδί μου για την ψυχικη ηρεμία όλων μας, ψάχνουμε να βρούμε ποιος φταίει τόσο καιρό και είχαμε αυτή την αγωνιστική κατρακύλα. Μήπως φταίει ο Κλάους γιατί είναι άτεχνος? Μήπως ο 14 (καλά αυτό μπορεί να φταίει :D )? Ή τα 2 ή 3 ή δεν ξέρω εγώ πόσα αμ. χαφ?

Το κλίμα είναι άρρωστο. Το αγωνιστικό τμήμα είναι άρρωστο και κατ΄ επέκταση νοσούμε και όλοι εμείς. Τόσα χρόνια τα ίδια. Εικόνα διάλυσης με αγωνιστικό τμήμα κατακερματισμένο.
Το χειρότερο φέτος είναι η ανικανότητα διαχείρισης ενός μοναδικού timing. Κούλα στη β για τελευταια φορά, gay ο χειρότερος των τελευταίων ετών, βάζελος δεν βλεπεται. Και εμείς κλωτσήσαμε μια ευκαιρία, όχι απαραίτητα για τίτλο αλλά να δημιουργήσουμε προσδοκίες για τις επόμενες χρονιές με παιδιά δικά μας, παίκτες ΠΑΟΚ. Αντί να χτίσουμε διαλύουμε.
fn1m

Re: Απ: Βέροια - Π.Α.Ο.Κ. 1-3, MVP, σχόλια & παραλείπομενα

Δημοσίευση από fn1m »

Τουλάχιστον νικάμε στα φιλικά, κάτι είναι κι αυτό, χαχα! :lol:
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Re: Απ: Βέροια - Π.Α.Ο.Κ. 1-3, MVP, σχόλια & παραλείπομενα

Δημοσίευση από hasio_john »

fn1m έγραψε:Τουλάχιστον νικάμε στα φιλικά, κάτι είναι κι αυτό, χαχα! :lol:
Που είναι το αστείο ρε συ! Πλάκα μας κάνεις τώρα??
Τι φιλικό και μ@λακίες! Σιγά μην μας το δώσαν κιόλας!
Ντροπή να γράφονται τέτοια! :redcard:
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

Καλα οσοι λενε οτι ο ΠΑΟΚ κερδισε γιατι απλα ηταν ευστοχος μαλλον δεν ειδαν το ματς.Ας δουν τις φασεις τουλαχιστον στη νοβα και μετα να σχολιαζουν γιατι η ομαδα εχασε τουλαχιστον 4 σιγουρα γκολ.Το ματς ανετα μπορουσε να ταν 3-7.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Από τέτοιες παπαριες άλλο τίποτα φμχψ
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Παιδιά θυμάστε ότι πάντα, στο δημοτικό, στο γυμνάσιο, στο λύκειο, υπήρχε ένα σπασ@ρχιδάκι; Πάντοτε μα πάντοτε ήταν σκατόφατσα, μισή μερίδα, γεμάτος κόμπλεξ για το παρουσιαστικό του και γεμάτος γκαβλόσπυρα αφού βαρούσε μέχρι να αδειάσει. Γυναίκα δεν τον πλησίαζε ποτέ. Όοοολο το κόμπλεξ του το έβγαζε σε ειρωνεία στους άλλους. Η δε καριέρα του συνήθως ήταν αυτή του ρουφιάνου.
Σας φέρνει κάτι σε κάποιον αυτή η περιγραφή;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”