13.Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
cellophan

Re: 13.Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος

Δημοσίευση από cellophan »

Ωραίος είναι ο τύπος, παπαράτος μοιάζει, δε φοβάται. άμπαλο δεν τον λες και άμα βγάλει μπλούζα θα τρέχουμε να κρυφτούμε......μου αρέσει.
Άβαταρ μέλους
Josey Wales

Δημοσίευση από Josey Wales »

Πάντως το ξύλο που έφαγε σήμερα στο β' μέσα σε ένα 10λεπτο χωρίς να μασήσει από τέτοια, καιρό είχα να το δω συγκεντρωμένο σε ένα παίχτη.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

κυριακοπαπαδοπουλίζει

το μονο που μενει ειναι να βαλει γκολ και να το πανυγηρισει παθιασμενα
τοτε θα γινει πουλεν
T.H.E.O.S

Δημοσίευση από T.H.E.O.S »

Στα σουτ ηταν σαν να βλεπεις αγχωμενο 8χρονο να προσπαθει να πετυχει μπαλα στα γρηγορα, αλλα αρχοντας στον αερα και θωρηκτο.
Άβαταρ μέλους
pxp920

Δημοσίευση από pxp920 »

Ως αμυντικός το να ξέρεις μπάλα είναι πολυτέλεια! Πάθος, δύναμη, θεληςη και γενικώς αθλητικά προσόντα να υπάρχουνε και μπορείς κάλλιστα να είσαι αμυντικός επιπέδου

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Απο την κριτικη των παικτων στο παιχνιδι με την Βεροια του paok24,υπογεγρεμενο απο τον Κολκα
Παπαγιαννόπουλος: Παρότι άτεχνος και με τακτικά κενά, ήταν μαχητικός και τουλάχιστον στο ανασταλτικό κομμάτι βοήθησε, κυρίως στις εναέριες μονομαχίες. Ήταν το πρώτο του γεμάτο παιχνίδι, το παλεύει αν και τα στοιχεία του δεν είναι για υψηλό επίπεδο.
Πραγματικα αηδιασα με τα λογια σου ρε Κολκα.Τετοια εμπαθεια,επειδη τον παικτη τον επελεξε ο Αγγελος?Ειναι δυνατον να γραφεις τετοια πραγματα για επαγγελματια ποδοσφαιριστη του ΠΑΟΚ,εν ετει 2015?

Δεν ξερω αν ειμαι αμπαλος ή οχι,εμενα παντως ο Παπατζον με εντυπωσιασε εχθες.Δυνατος στο ψηλο παιχνιδι,καλες τοποθετησεις,μαχητικοτητα,τσαμπουκας,παθος,δυναμη,ΤΑΧΥΤΗΤΑ....Και για να κανω και τον συνηγορο του διαβολου,εμενα εχθες μου φανηκε πιο σταθερος απο τον Ρικαρντο Κοστα

Κατω το κεφαλι Σωτο και πολλη δουλεια.Εχεις ολα τα χαρακτηριστικα για να πας μπροστα.Μην επηρεαζεσαι απο κομπλεξικους ψευτοδημοσιογραφους.Μπορεις να τους εκθεσεις ολους.Δουλεια,δουλεια και παλι δουλεια
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

έτσι Κώστα θα το ελεγα και εγώ τέτοια εμπάθεια για παικτη του ΠΑΟΚ νεοφερμένο που δεν έδωσε και δικαιώματα είναι πραγματικά απαράδεκτη ,αληθεια το έχει ξανακανει για άλλον παικτη ?
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

π@παριες με τα τουμπανα....
ο κολκας μας πειραξε

εμεις ολους τους εχουμε κρεμασει αναποδα στην αριστοτελους

ΠΑΟΚ εισαι

ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει ακομη και ο κολκας

καλος ο παπατζων

σκεφτομε αυτον και τον κυριακο στα σεντερ μπακ και .....δακρύζω
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

εγω μια χαρα στοιχεια ειδα στο παιδι.ενθαρρυντικα.
αντιθετα τοσες τονγκες μαζεμενες σε τοσα λιγα παιχνιδια οσες του κοστα καιρο ειχα να δω.
ελπιζω να φορμαριστει συντομα.
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

Ετσι ρε μάγκες επιτέλους!αυτο λέγεται ορθή κρίση και ειναι το νούμερο ένα χαρακτηριστικό που πρεπει να έχουμε.ο συγκεκριμένος ειναι επικίνδυνος ..εμείς φίλε abg κάνουμε κριτική στους παίκτες χωρίς σκοπιμότητα θελω να πιστεύω,ο συγκεκριμένος εχει πάντα σκοπιμότητα..είχε χλευάσει την επιλογή απο τη πρώτη στιγμή..γιατί άραγε;ο τύπος ειναι ύπουλος όσο δε πάει..αλήθεια σας λέω κάποιο διάστημα τον συμπαθούσα ,δε μου πήρε πολυ όμως να καταλάβω ..δεν εχει ιερό και όσιο τον ΠΑΟΚ τον εχει γραμμένο εκει που δε πιάνει μελάνι και ειναι φανερό αυτο αν εξετάσουμε τα κίνητρα του..ο παίκτης χθες ήταν αποκάλυψη,αλλα η μικρή ψυχή του κόλακα δεν το είδε..μικρή η κατι άλλο..μάλλον αυτός ειναι ο σκατοψυχος..ειναι επικίνδυνος για τον ΠΑΟΚ αυτός ο αρδ..
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Και εγώ τον συμπαθουσα όταν θέλει γράφει πολύ καλα και παοκτσηδικα αλλαβαζει τα πρισωπικα του συμφέροντα πάνω από όλα
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

ετσι ακριβως
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Γενικά παίχτες που δεν κωλωνουν να πέσουν και πάνω σε τοίχο τους γουστάρω πολύ! Φαίνεται να ειναι πολύ δυνατός και δεν ειναι τελείως αμπαλος. Καλή η επιλογή του Αγγελου να τον βάλει εκεί για το ξύλο. Πιστεύω αν δουλευτει έχει πολλά να δώσει σαν τρίτο στην ιεραρχία στόπερ. Πολύ μου άρεσε πάντως χθες.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Περιμενετε να δουμε, ειναι νωρις ακόμα.Ας τον δουμε σε 5-6 παιχνιδια και τα ξαναλέμε.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

αν και ο παιχτης δεν ειναι χαφ,μαζεψε αρκετα το κεντρο...
ολες αυτες οι πρωτες κεφαλιες στο πρωτο ημιχρονο ηταν στο κεφαλι του.επισης οποιος πηγαινε να περασει ειχε αντιπαλο ενα κορμι.

στο δευτερο χαλαρωσανε ολοι..

Σωστο αυτο που λεει και ο Κατ.
Στα επομενα ματς ισως παιξει σεντερ μπακ εφοσον επιστρεψει ο τζιολης στο κεντρο ωστε να εκτισουν και οι βιτορ κοστα τις καρτες μια και ειναι στο οριο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”