Ζήσης Βρύζας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Ale

Re: Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από Ale »

K_geo έγραψε:... μαεβιος παχατουριδης...
:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

astronaut έγραψε: Μπορείς, σε παρακαλώ, να προσδιορίσεις ποιά είναι τα "όλα τα άλλα" που δουλεύουν μια χαρά?
Αν θες, ανά τμήμα και με τον υπεύθυνο τού κάθε τμήματος -για να μην υπάρχουν μπερδέματα.
** Το τμήμα επικοινωνίας, το οποίο θεωρείς δυσλειτουργικό, ποιοί το τρέχουν?
Ευχαριστώ για τον χρόνο σου.
Αστροναύτη, κατ αρχάς ευχαριστώ έστω και για αυτή την ιδιόμορφη προσπάθεια "φρένου" που κάνεις με την υπογραφή σου. Δεν είναι κάτι που συνηθίζεται, αλλά ελπίζω να προσέχεις στη συνέχεια γιατί απλά δεν υπάρχει λόγος ούτε για υπερβολές, ούτε για καυγάδες.

Κατά δεύτερο λόγο όμως θα σε λυπήσω. Δε βλέπω το λόγο να επιδοθώ ούτε σε αναλύσεις ούτε σε απολογίες υπέρ της ΠΑΕ. Αν υπήρχε μια λίστα με ένα ένα τα τμήματα, θα φαινόταν ξεκάθαρα αν το μεγάλο κομμάτι της ΠΑΕ δουλεύει παραγωγικά και θετικά, ή οχι. Συνοπτικά, εμπιστεύομαι τη Γκοντσάρεβα για οικονομικής φύσεως κριτική της λειτουργίας των τμημάτων (μάρκετιγκ κλπ), αλλά βλέπουμε και επί του πρακτέου τον ΠΑΟΚ να "φαίνεται" σε επίπεδο ακαδημιών, συμφωνιών με εταιρίες, συμμετοχής σε φόρουμ κλπ.

Ε δεν έχω σπουδάσει και το αντικείμενο, δε τα έχω όλα εύκαιρα για να τα κρίνω.Θέση μου είναι πως τα περισσότερα τμήματα έχουν βελτιωθεί απλά η εικόνα είναι άσχημη, διότι :

α) Δεν έχει βρεθεί σωστή φόρμουλα λειτουργίας του αγωνιστικού τμήματος, εξ ου και οι συνεχείς μεταπτώσεις καθώς και οι συχνότατες αλλαγές προπονητών, κάτι που επηρεάζει όχι μόνο το πρεστιζ αλλά και την προσέλευση του κόσμου, καθώς βέβαια και τα ταμεία.
β) Η επικοινωνιακή τακτική που ακολουθήθηκε είναι κάκιστη και λανθασμένη, καθώς σε ένα τόπο που ΟΛΑ σχεδόν είναι ζήτημα εντυπώσεων και σχεδόν ΠΟΤΕ ουσίας, εύκολα βρίσκεσαι πεταμένος στη γωνία απλά επειδή δε φώναξες όταν έπρεπε. Δυστυχώς ο ΠΑΟΚ δεν έχει το σθένος να αντέξει και να διαχειριστεί την υπομονή που απαιτεί ο δρόμος που επέλεξε, αυτός της σιωπής. Και έτσι στο τέλος χάνει και τις εντυπώσεις αλλά και τη μάχη. Το ποιοί τρέχουν το τμήμα επικοινωνίας ούτε άγνωστο είναι, ούτε όμως νομίζω πως παίζει τον άμεσο ρόλο. Η κεφαλή επιλέγει τη στρατηγική για τα σοβαρά θέματα και δίνει τις αντίστοιχες εντολές. Το αν κάποιος είναι βάζελος ή χανούμι εντός ΠΑΕ, δε βλέπω το λόγο να βιαζόμαστε να το κρίνουμε ως ήττα. Μπορεί κάλλιστα να είναι και νίκη κάποιες φορές. Χωρίς βέβαια να σημαίνει πως τρελαίνομαι κι απ τη χαρά μου. Όσο όμως είναι συνειδητοποιημένοι και κάνουν τη δουλειά τους (αυτό είναι θέμα των ανωτέρων τους να το κρίνουν), τότε δε με απασχολεί τι έκαναν στο παρελθόν.
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

Δεν με λυπείς. Αντιλαμβάνομαι πλήρως τη θέση σου.

** Εγώ βλέπω δύο κεφαλές.
Την μία που ορίζει το μπάτζετ & κρατάει το ταμείο και την άλλη που "τρέχει" την ΠΑΕ. Η άλλη μάλιστα προϋπήρχε σχεδόν αυτούσια και προ-Ιβάν.
Ακόμα και για την επιλογή τού προπονητή επέτρεψέ με να έχω αμφιβολίες κατά πόσο χώνει τη μούρη του ο Ιβάν.
Το Δώνι το βρήκε, πέρσυ ήταν η "μάχη" Τσίτσι-Ζησάο για Χουμπ-Πασιέντζα ενώ φέτος, τον ΠΑΟΚ των 6 μυρίων μπάτζετ, αποκλείεται να τον αναλάμβανε κάποιος "πολύς".

** Αναλογίσου πόσα βαζελοχάνουμα έχει σε διοικητικό πόστο ο γάβρος & πόσες γαβροβαζέλες έχει η κούλα. Τον βάζελο δεν το μετράω καθώς είναι διαχρονικά τρύπιος. Τώρα τυγχάνει να έχει πρόεδρο γιο αρχιγάβρου.

- Δεν δέχομαι να με κοροϊδεύει το νομικό τμήμα πηγαίνοντας για καφεδάκι στο ΚΑΣ για την (πρωτοφανή & βάρβαρη & κυρίως μη προβλεπόμενη) τιμωρία των 15 βαθμών.
- Δεν δέχομαι να με κοροϊδεύει ο ΤΔ φέρνοντας Νίνηδες, Σπυρόπουλους & Τζιόληδες για να διεκδικήσω είσοδο στο Τσου Λου. Ούτε να με παραμυθιάζει για δύο μεταγραφές και να φέρνει μία.
- Δεν δέχομαι να με κοροϊδεύει το τμήμα επικοινωνίας μή επιβεβαιώνοντας παραιτήσεις.
- Δεν δέχομαι την ύπαρξη τού Τεβεκέλη λες και είμαι όμοιος της Τρίπολης και του κάθε παραρτήματος που χρησιμοποιεί Κασναφέρηδες & Πολατιάνηδες.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

- Δεν δέχομαι να με κοροϊδεύει το νομικό τμήμα πηγαίνοντας για καφεδάκι στο ΚΑΣ για την (πρωτοφανή & βάρβαρη & κυρίως μη προβλεπόμενη) τιμωρία των 15 βαθμών.

Για πες τι μπορούσε να κανει ? Προτάσεις όχι μόνο θεωρίες ....προτασεις που να έχουν αποτέλεσμα .....αλλιως παπαρολογεις.......
Suleymanoglu

Δημοσίευση από Suleymanoglu »

rainmaker έγραψε:
Trilofiotis έγραψε:
Φιλικά πάντα, αλλα βρίσκω την τοποθέτηση σου ατυχέστατη. Δε μιλάμε για την ΠΑΕ Μπαρτσελόνα, μιλάμε για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ που δε δουλεύει αυτή τη στιγμή σχεδόν τίποτα. Για την ΠΑΕ που αφήνει παίχτες και υπαλλήλους να τρώνε φάπες απο τον καθε τυχάρπαστο που τους κάνει stalk έξω απτην Τούμπα και που δεν κάνει δεκτή καμια παραίτηση υπαλλήλων που έχουν εκρηκτικά κακή χημεία.

Αν ξες παραπάνω πράγματα απο μένα πάω πάσο, αλλα σαν ουδέτερος εγώ δε μπορώ να πιστεψω ότι ο ΖΒ είναι τόσο τσόγλανος όσο τον παρουσιάζεις, ενώ έχει φάει τόσο ψωμί απτον ΠΑΟΚ. Γιατί εάν τα πράγματα είναι έτσι, δεν πρόκειται περι ανίκανου, αλλα περι αντιΠΑΟΚτσή. Ή έστω, εγώ, αναλύοντας τα όσα βλέπω και ότι διαβάζω και μαθαίνω, δε νομίζω ότι τα πράγματα είναι έτσι. Προφανώς και μπορεί να κάνω λάθος.
:nairepaok:
Μάλλον δεν διάβασες καλά. Δεν είπα οτι είναι τσόγλανος. Είπα οτι έχει τραγικά λανθασμένη συμπεριφορά.

Επίσης ποιός σου είπε οτι στην ΠΑΕ δε δουλεύει τίποτα; Μια χαρά δουλεύει η ΠΑΕ. Το αγωνιστικό τμήμα είναι κάκιστο και η επικοινωνιακή τακτική λανθασμένη. Όλα τα άλλα μια χαρά δουλεύουν.

Και τι σημαίνει οτι δεν είμαστε Μπαρτσελόνα; Οτι πρέπει να δεχόμαστε αδιαμαρτύρητα πως όταν κάποιος του τη δίνει και αποχωρεί, δικαιολογείται να έχει κλειστά τηλέφωνα; Ή μήπως ο,τι η αποχώρηση ενός ατόμου συνεπάγεται τη διάλυση της ομάδας; Γιατί αυτά τα δυο θίγω στο κείμενό μου.

Κρίνω λοιπόν πως η απαράδεκτη αυτή συμπεριφορά συνιστά τεράστιο λάθος εις βάρος του ΠΑΟΚ. Όλα τα άλλα δε τα ανέφερα καν.
Δηλαδή η συμπεριφορά του μεγαλομετόχου δεν σε φαίνεται προβληματική?

Θυμάσαι πως συμπεριφερόταν στον Τσιστιακόφ, τον οποίο έφερε ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος? Έχεις διαβάσει στοιχομηθείες απο επώνυμες αναφορές οι οποίες δεν διαψεύστικάν ποτέ, οτι τον έβριζε χυδαία κατα τη διάρκεια αγώνων? Είχες ακούσει για τις επιδρομές του στα αποδυτήρια και τους λογους που έβγαζε στο ημίχρονο?

Αν νομίζετε οτι όλα είναι μια χαρά στην ΠΑΕ και οτι μόνον ο Βρύζας ήταν το πρόβλημα τότε γιατί θέλετε να γυρίσει ο Βρύζας, ή να ανοίξει τέλος πάντω το κινητό του. Γιατί είναι τόσο σημαντικό αυτό? Ας το κρατήσει κλειστό και ας τον αντικαταστίσουν με κάποιον καλύτερο.

Εγώ πιστεύω οτι το πρόβλημα είναι στον μεγαλομέτοχο. Αν θέλει αυτός μπορεί να αντικαταστήσει Βρύζα-Αναστασιάδη-Γκαγκάτση σε ένα απόγευμα με κάποιους πολύ καλύτερους. Δεν το κάνει όμως. Γιατί? Μήπως γιατί έχει βάλει τον πήχη χαμηλά και αυτός θέλει να μείνει στο απυρόβλητο?
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Κανα AMBER ALERT βγάλαν απ την ΠΑΕ η μπα? :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
astronaut

Όταν μάθεις το περιεχόμενο της απόφασης του ΚΑΣ ενημέρωσε και μένα, αγαπητέ.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Αναρμόδιο δηλωσε αγαπητέ ....ειπαμε να τους σουρουμε χίλια δυο αλλα πράγματα τα οποια απλά δεν μπορούσαν να γίνουν επειδη στην επο όλες οι επιτροπές είναι στημένες να μην τα χρεώνουμε πήγανε στο cas επειδή δεν είχαν αλλο ένδικο μέσο στο οποιο να στραφούν για να δικαιωθούμε .....τι δεν καταλαβαίνεις .....καληνειναι η κριτική αλλα πολύ κακή η εμπάθεια και η διαστρεβλώση......εγω αγαπητέ δεν έχω εμμονές και προσωπικά με κανέναν τον ΠΑΟΚ αγαπάω και οποιος κανει κάτι καλο θα το πω αν ο ίδιος κανει κακό πάλι θα το πω άσχετα αν τον γουστάρω η όχι.....
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Καταγγείλω τον αστροναυτη απήγαγε τον ζήση και τον πήγε στον πλανήτη Σείριο
Άβαταρ μέλους
astronaut

Όση μίζα και να μου'ταζε δεν υπήρχε περίπτωση να τον πάω εκεί.
Αλλά μέχρι το κέντρο της Γης πολύ ευχαρίστως.

[youtube]JnbQElCiAs0[/youtube]
Άβαταρ μέλους
ZamanFou

Δημοσίευση από ZamanFou »

kataramenos5 έγραψε:Κανα AMBER ALERT βγάλαν απ την ΠΑΕ η μπα? :mrgreen:
εθεαθει γνωστο φιγουρινι ανω του 1,90 γριζομαλλης με κορδωμενη περπατησια σε sport cafe της ανατολικης θεσ/νικης σε μασκε party υπο τους ηχους μακαρενας για να γιορτασει τις τελευταιες μερες της αποκριας..
Αξιοσημειωτο το οτι δεν ηταν ντυμενος καρναβαλι ή μηπως ηταν..? :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ειναι ντροπή και κατάντια για τον Βρύζα να μιλάμε ετσι γι αυτόν, με υπαίτιο τον ίδιο φυσικά

Πως ξεκινήσανε με Ζαγοράκη και που καταντήσανε και οι δυο ...
Άβαταρ μέλους
ZamanFou

Δημοσίευση από ZamanFou »

Μανιακε δεν ξερω αν αναφερεσαι στο δικο μου post ή στα προηγουμενα παντως να ξεκαθαρισω πως το δικο μου το εγραψα καθαρα με σαρκαστικη διαθεση για χαβαλε και τιποτα παραπανω..

Ο βρυζας και ο καθε βρυζας κρινετε για την δουλεια του και το τι προσφερει μεσα στην ομαδα..Απο την στιγμη που παραιτηθηκε και ο ιδιος για δευτερη φορα σημαινει οτι και ο ιδιος αναγνωριζει τα λαθη του προφανως..Ας κλεισει το θεμα να παμε παρακατω να τελειωνουμε..Ουδεις αναντικαταστατος
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Δεν αναφερομουνα σε σένα , σε όλους μας βασικά
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”