Άγγελος Αναστασιάδης
- thanos-xanthi
Re: Άγγελος Αναστασιάδης
kat μιλησα για το συγκεκριμενο παιχνιδι και το συγκεκριμενο βιντεο..δε μου λεει κατι
δηλαδη αν βαλω κι εγω ενα απο τα βιντεακια με τα τριμπαλα η τα ντορτια που τρωμε θα λεει κατι?
δε τον παω απο τη στιγμη που μου κατεστρεψε τη σεζον, το παρεακι του διαδιδει διαφορα και τη λιστα ακομα δε την ειδαμε, και πλεον εχει χαθει καθε στοχος για φετος...
οσο θα υπαρχει προσωπολατρεια, για τον ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ, τοσο θα υπαρχει και η αντιδραση
δηλαδη αν βαλω κι εγω ενα απο τα βιντεακια με τα τριμπαλα η τα ντορτια που τρωμε θα λεει κατι?
δε τον παω απο τη στιγμη που μου κατεστρεψε τη σεζον, το παρεακι του διαδιδει διαφορα και τη λιστα ακομα δε την ειδαμε, και πλεον εχει χαθει καθε στοχος για φετος...
οσο θα υπαρχει προσωπολατρεια, για τον ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ, τοσο θα υπαρχει και η αντιδραση
Επειδή έγινε αναφορά στην φυσική κατάσταση και στην προετοιμασία, σαφώς και πρέπει το τεχνικοτιμ να ενσωματώσει τους αθλητ'ες που για ορισμένους λόγους δεν ενσωματώθηκαν νωρίς. Όλες οι ομάδες στον κόσμο αντιμετωπίζουν οριμένα προβλήματα. Εκεί φαίνεται η διαφορά αυτού που έχει γνώση.
Για την Φ.Κ. της ομάδας, δυστυχώς δεν έχω στοιχεία από το Prozone, για τα τρεξίματα υψηλης έντασης, σπριντ, και την πτώση τους από τοτ 1ο στο 2ο ημίχρονο. Σαφώς όμως δεν δικαιολογείται μια ομάδα που πλέον έχει 1 παιχνίδιτην εβδομάδα να αντιμετωπίζει τόση δυσκολία στην πίεση που ασκεί στο 1ο δεκάλεπτο.
Πρέπει να καταλάβουμε οτι και η αποκάτασταση των τραυματιων είναι και ευθύνη του γυμναστή. Δεν είναι οτι έχω κάτι συγκεκριμένο με το συγκεκριμένο τιμ, αλλά δεν μπορώ να ακούω οτι είναι το καλύτερο στην Ελλάδα. Τα δεδομένα και τα γεγονότα αποδεικνύουν το αντίθετο.
"Υποτίθεται" οτι προσλήφθηκε και γυμναστής αποκατάστασης φέτος....
Για την Φ.Κ. της ομάδας, δυστυχώς δεν έχω στοιχεία από το Prozone, για τα τρεξίματα υψηλης έντασης, σπριντ, και την πτώση τους από τοτ 1ο στο 2ο ημίχρονο. Σαφώς όμως δεν δικαιολογείται μια ομάδα που πλέον έχει 1 παιχνίδιτην εβδομάδα να αντιμετωπίζει τόση δυσκολία στην πίεση που ασκεί στο 1ο δεκάλεπτο.
Πρέπει να καταλάβουμε οτι και η αποκάτασταση των τραυματιων είναι και ευθύνη του γυμναστή. Δεν είναι οτι έχω κάτι συγκεκριμένο με το συγκεκριμένο τιμ, αλλά δεν μπορώ να ακούω οτι είναι το καλύτερο στην Ελλάδα. Τα δεδομένα και τα γεγονότα αποδεικνύουν το αντίθετο.
"Υποτίθεται" οτι προσλήφθηκε και γυμναστής αποκατάστασης φέτος....
- kataramenos5
ΟΛΟΙ αντίδραση στην αντίδραση είμαστε.Μονο εκεινος ο υπερήλικας ξεφεύγει ισως γιατι το αιμα του σταματησε να βράζει.
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ.

Desperando οι περισσότεροι θέλουμε ΚΑΙ αποχώρηση Βρύζα αλλά ΚΑΙ Αναστασιάδη.
Τουλάχιστον ετσι νομίζω. Οπότε μη το γενικεύεις.
Απο εκεί και πέρα, το mail που έχεις δηλώσει ισχύει; Αν οχι, στείλε μου ένα mail θέλω να συζητήσουμε.
Απο εκεί και πέρα, το mail που έχεις δηλώσει ισχύει; Αν οχι, στείλε μου ένα mail θέλω να συζητήσουμε.
@thanos-xanthi ενώ το παρεάκι του ΖΒ δε διαδίδει διάφορα?
@desperando Οι υπαλληλοι ποιου ξενοδοχείου? Γιατί η ομάδα στην Ξάνθη έμεινε σε μοτελ (όποιος κατάλαβε, κατάλαβε)

@desperando Οι υπαλληλοι ποιου ξενοδοχείου? Γιατί η ομάδα στην Ξάνθη έμεινε σε μοτελ (όποιος κατάλαβε, κατάλαβε)

- kataramenos5
rainmaker έγραψε:Desperando οι περισσότεροι θέλουμε ΚΑΙ αποχώρηση Βρύζα αλλά ΚΑΙ Αναστασιάδη.
Και φροντιστών ,διατροφολογων,αυτών που προμηθεύουν τα νερα,τους καφεδες ,το Σκαρμουτσο που τους μαγειρεύει στο ΜΠ κι οτιδήποτε συνδέεται (εστω και λιγο)με την κατρακύλα των τελ 4 χρόνων.Οταν 3 χρονια γινονται τα ιδια και δε βρισκεις τι φταιει τ αλλάζεις ΟΛΑ.
Συμφωνούμε όλοι σε αυτό!rainmaker έγραψε:Desperando οι περισσότεροι θέλουμε ΚΑΙ αποχώρηση Βρύζα αλλά ΚΑΙ Αναστασιάδη.

-
Δεν κατάλαβες το ποστ μου. Σαν ΛΑΟΣ και το γνωρίζεις ότι ήμαστε του ύψους και του βάθους. Ποτέ στην μέση μα ποτέ!thanos-xanthi έγραψε:πυροτεχνημα και το ξερεις...
και ο αναστασιου τριμπαλο τον εριξε
και ο σα πιντο τον κερδισε
αν αυτο που θες να θυμασαι απ ολη τη χρονια ειναι οτι κερδισες στο φαληρο (πραγμα που το εχουμε κανει πολλες φορες τα τελευταια χρονια) τοτε συγγνωμη αλλα ριχνεις επιπεδο τον ΠΑΟΚ
δε μπορει να θεωρηθει με ενα παιχνιδι πετυχημενη η σεζον
οταν εφαγα σφαλιαρες, τριμπαλα και τετραμπαλα απ ολα τα χωρια
οταν μ αφησε εκτος ευρωπης σ ευκολο ομιλο, και στο κυπελλο με ρεζιλεψε με τα χωρια
εξω απο το χειμωνα απ ολους τους στοχους
αλλα πετυχημενη η χρονια με ενα ματς!!!!
το ενα ματς και ο Πλατανιας και τα Γιαννενα και η Λιβαδεια μπορει να το κανουνε
δεν ειναι αυτο το επιπεδο του ΠΑΟΚ, ουτε οπως τον ονειρευομαι εγω τουλαχιστον
υγ .. εισαι αποτυχημενος, φυγε οσο ειναι νωρις να σωθουνε τα πλευ οφ
πολυ ερωτας γι αυτη την καρεκλα, δε σ αφηνει να δεις με καθαρη ματια οτι κανεις κακο
υγ...τωρα τι θα βαλεις το παρεακι να διαδιδει? οτι φταιει ο αγγελιδης? οτι του εδωσες κι αυτουνου λιστα?
τωρα ποιος παει να σε τρυπησει? αυτο το τρυπημα αγαπημενη λεξη των σκυλιων σου
Ενώ βλέπαμε ότι η ομάδα δεν είχε κάνει μεταγραφές... Κανείς δεν μίλαγε, μα κανείς. Κάποια ψψψ από εδώ και από εκεί. Ο λόγος ο ΠΑΟΚ πήγαινε για πρωτάθλημα. Η πλάκα η μεγάλη για μενα που μικραίνω τον ΠΑΟΚ είναι ότι εκραζα την ΠΑΕ γιατί άφησαν εκτεθειμένο τον ΑΑ.
Και κάτι τελευταίο. Το πόστ που έκανα είχε να κάνει και με την ισοπέδωση του προπονητή Άγγελου Αναστασιάδη. Επίσης ο κάθε ΠΑΟΚτσης διώχνεται. Αν πρέπει και δεν μπορεί να βοηθήσει άλλο ΝΑΙ! Αλλά όχι με μίσος σαν να είναι γαύρος. Αυτό δεν το λέω για σένα.
Οι τριάρες από Τρίπολες, Γιαννινα, Ατρόμητους κλπ δεν είναι αποκλειστικότητα του Αναστασιάδη, μια χαρά τις τρώγαμε και τα προηγούμενα χρόνια, απλά με τον Αναστασιάδη πέσανε μαζεμένες.
Ακριβώς τα ίδια πράγματα βιώνουμε για να μην έχει κάποιος ψευδαισθήσεις δηλαδή, ότι τάχατες την διέλυσε την ομάδα μοντέλο ο Αγγελος.
Σοβαρή ομάδα ο ΠΑΟΚ δεν είχε ούτε και έχει. Θα δούμε αν θα αποκτήσει.
Ακριβώς τα ίδια πράγματα βιώνουμε για να μην έχει κάποιος ψευδαισθήσεις δηλαδή, ότι τάχατες την διέλυσε την ομάδα μοντέλο ο Αγγελος.

Σοβαρή ομάδα ο ΠΑΟΚ δεν είχε ούτε και έχει. Θα δούμε αν θα αποκτήσει.
τεσπα. θα ελεγα αλλα, θα ασχοληθω με τον Αγγελο εκτενεστερα το μαϊο που θα φυγει απο τον ΠΑΟΚ.
μεχρι τοτε περιμενω να δω ποιος θα ειναι ο νεος τδ που θα βρει το νεο Προπονητη του ΠΑΟΚ.....
μεχρι τοτε περιμενω να δω ποιος θα ειναι ο νεος τδ που θα βρει το νεο Προπονητη του ΠΑΟΚ.....
Και σχεδόν μέχρι τέλους του πρώτου γύρου είχαμε την καλύτερη. Κάτι απαράδεκτες ήττες όμως από Μολδαβούς, Καλαμαριές κλπ. έπρεπε να είχαν κρούσει το κουδουνάκι του κινδύνου εγκαίρως. Ο πρώτος γύρος μας έδειξε τον δρόμο στον οποίο θα μπορούσε να είχε βαδίσει ο ΠΑΟΚ αν είχαν γίνει όλα τέλεια και τελικά τον δρόμο τον οποίο βαδίσαμε. Τώρα με την "πτώση" του Αγγελου όλοι ξεχνάνε τι πόλεμο δεχτήκαμε από το σύστημα τόσους μήνες και τα λάθη που έγιναν κι από τους υπολοίπους.
Υπομονή μέχρι το καλοκαίρι για την ολοκληρωτική αλλαγή σελίδας στον ΠΑΟΚ, δεν υπάρχει κάτι άλλο εδώ που φτάσαμε. Δεν το σώζει ούτε ο Αναστασιάδης, ούτε ο Βρύζας, ούτε ο Θεός ο ίδιος μέχρι τότε. Απλά ας κοιτάξουμε να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να κάνουμε ένα αξιοπρεπές τελείωμα στη σεζόν.
Υπομονή μέχρι το καλοκαίρι για την ολοκληρωτική αλλαγή σελίδας στον ΠΑΟΚ, δεν υπάρχει κάτι άλλο εδώ που φτάσαμε. Δεν το σώζει ούτε ο Αναστασιάδης, ούτε ο Βρύζας, ούτε ο Θεός ο ίδιος μέχρι τότε. Απλά ας κοιτάξουμε να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να κάνουμε ένα αξιοπρεπές τελείωμα στη σεζόν.
- Trilofiotis
Αυτή η καραμέλα με το σύστημα πέθανε, την κάψαμε και τη θάψαμε πλέον ειδικά μετά την ήττα απτον ΟΦΗ...spyretto έγραψε:...Τώρα με την "πτώση" του Αγγελου όλοι ξεχνάνε τι πόλεμο δεχτήκαμε από το σύστημα τόσους μήνες και τα λάθη που έγιναν κι από τους υπολοίπους...
Ας θυμόμαστε τα σωστά του Άγγελου (που στην πορεία ξεχασε και ο ίδιος, μόλις είδε τα ζόρια...), όταν είπε ότι πρέπει να μην ασχολούμαστε με κανέναν άλλο εκτός απο εμάς.
Κατα τα λοιπά συμφωνώ φίλε με την ελπίδα ότι απτο καλοκαίρι θα γυρίσουμε σελίδα.
- desperando
- Επικοινωνία:
εγω τι να σου εξηγησω ?kataramenos5 έγραψε:Εγω ειμαι ασχετος ,εξηγησε μου γιατι τρεχαν στα Ελατοχώρια.
τα ειπε παραπανω το παλικαρει που ειναι απαγγελματιας γυμναστης στο εξωτερικο αλλα κανεις πως δεν καταλαβαινεις.
υγ οταν καποιος εχει κανει δυο τρακαρισματα με υπαιτιοτητα του δεν παει να πει οτικαι στο τριτο ευθυνεται παλι αυτος. θα πανε οι πραγματογνωμονες και θα κανουν την ερευνα τους και δεν θα πουν εσυ εκανες 2 τρακαρισματα ως τωρα αρα και σε αυτο φταις εσυ