32.Θεοφάνης Τζανδάρης
-
Re: 32.Θεοφάνης Τζανδάρης
στον αγύριστο και καλή αποτυχία στο πιο σιχαμένο σωματείο που έχει εφευρεθεί ποτέ.
ότι χειρότερο στην καριέρα σου με συνεχείς αποτυχίες και κορνέδες και κηνύγι.
- Trilofiotis
Κρίμα τα χρόνια που φάγαμε σαν ομάδα για να σε κάνουμε ποδοσφαιριστή.
Όχι ότι έγινες, αλλα αυτό τον καιρό θα μπορούσε να πάρει τις ευκαιρίες σου ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ παληκάρι ξέρει να τρέχει. Καλή πορεία να έχεις, απο τη μετριότητα στην ανυπαρξία.
Όχι ότι έγινες, αλλα αυτό τον καιρό θα μπορούσε να πάρει τις ευκαιρίες σου ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ παληκάρι ξέρει να τρέχει. Καλή πορεία να έχεις, απο τη μετριότητα στην ανυπαρξία.
- thanos-xanthi
κι ομως αδερφε giapa απο τοτε φαινοταν το επιπεδο..giapas έγραψε:βλέπεις μπάλα , όχι αστείαthanos-xanthi έγραψε:σερα τα ειπες ολαSera4 έγραψε:θεωρω πως το ταβανι του ειναι χαμηλο αλλα μακαρι να διαψευστω για ενα παιδι απο τις καδημιες...παντως περα απο πολυ τρεξιμο και φιλοτιμο ειναι κακος με τη μπαλα στα ποδια,ακομα χειροτερος στις μεταβιβασεις ενω τα σουτ του δεν χρηζουν σχολιασμου...ισως εξελιχθει σε μια καλη ρεζερβα...
ειναι μεχρι ενος επιπεδου πανιωνιου, βεροιας εκει
για μενα δεν ειναι για βασικος στον ΠΑΟΚ, ισως μια απλη ρεζερβα..
πολλα λαθη και σημερα, δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο..
κανενας δε θεωρει τον εαυτο του παντογνωστη αλλα τουλαχιστον καποια πραγματα αν τα δουμε ψυχρα και αντικειμενικα, κανουν μπαμ
πολλοι τον ειχαν βγαλει γκατουζο ηδη
κριμα για την αντιπαραθεση τοτεgiapas έγραψε:Μάλλον έπεσα έξω μαζί σου και κρίμα που μάλωσα και με 1-2 που σε ψιλοκράζανε στην αρχή.
Κρίμα γιατί απο το πατέρα του παίκτη υπήρχε διαβεβαίωση ότι ο Φάνης θέλει να υπογράψει και οι μανατζερς τα έχουν κάνει όλα και σε λίγο θα λυθεί το θέμα. 3 μήνες έχω που το έμαθα από συγγενή αλλά προφανώς ,... άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.
Δε ξέρω αν μπορεί να αλλάξει κάτι ως το τέλος.
το θεμα ειναι οτι δε μπορει ο καθε πιτσιρικας να τη βλεπει ινιεστα
μεγαλο λαθος του αα να τον αποθεωνει
δε φουσκωνεις τα μυαλα ενος παιδιου που μεχρι προχτες επαιζε επανομη
ανεβασε την αξια του, τον φουσκωσε και ο μανατζερ
ευτυχως μαλλον δε θα τον δουμε παραπανω
υγ κατι ουρανοκατεβατοι που τον αποθεωναν τοτε, και μετα δε ξαναεγραψαν ποτε τιποτα, να υποθεσω οτι ηταν σοι του
thanos-xanthi έγραψε: υγ κατι ουρανοκατεβατοι που τον αποθεωναν τοτε, και μετα δε ξαναεγραψαν ποτε τιποτα, να υποθεσω οτι ηταν σοι του

Έριξα μια ματιά στις πρώτες 6 σελίδες. Από τη δεύτερη και έπειτα είναι γεμάτες επαίνους. Ουσιαστικά, ο μόνος που έγραψε καλά λόγια από την αρχή είναι ο pgetsos, που ουρανοκατέβατο δεν τον λες (αν είναι πάλι σόι του, δεν ξέρω

ΥΓ: Χάνεις και το δίκιο σου έτσι, αδερφέ.
- thanos-xanthi
μιλαω για ατομα που εμφανιστηκαν για μια φορα στεφανε
οχι καποιους που γραφουν συχνα ,οχι για τον pgetsos
κι εγω μπορει να ελεγα καλα λογια για τον Σαββιδακο, αλλα προσπαθω αντικειμενικα
δε θα τον κανω ροναλντινιο, οπως δεν εβλεπαν τιποτα αρνητικο στον θεοφανη
ναι προσεφερε, ναι εδωσε λυσεις, αλλα να λεμε τα συκα συκα και τη σκαφη σκαφη
υγ κι εγω αν μπω ν αποθεωσω σημερα τον Σπυροπουλο, και πω οτι τον τρυπανε τον νικολακη απο μεσα οι συμπαιχτες του, και ξαναγραψω μετα απο κανα 6μηνο κι αμα, ε θα ειναι υποπτο
οχι καποιους που γραφουν συχνα ,οχι για τον pgetsos
κι εγω μπορει να ελεγα καλα λογια για τον Σαββιδακο, αλλα προσπαθω αντικειμενικα
δε θα τον κανω ροναλντινιο, οπως δεν εβλεπαν τιποτα αρνητικο στον θεοφανη
ναι προσεφερε, ναι εδωσε λυσεις, αλλα να λεμε τα συκα συκα και τη σκαφη σκαφη
υγ κι εγω αν μπω ν αποθεωσω σημερα τον Σπυροπουλο, και πω οτι τον τρυπανε τον νικολακη απο μεσα οι συμπαιχτες του, και ξαναγραψω μετα απο κανα 6μηνο κι αμα, ε θα ειναι υποπτο
Αυτό σΕ λέω μπρε Θάνο, από σελίδα 2 μέχρι 6, μόνο καλά γράφονται από όλους και κάποιοι έχουν τα @@ να παραδεχτούν ότι κωλοτουμπιάζουν, ενώ πιο πριν δεν είχαν γράψει τίποτα αρνητικό! Σίγουρα γράφτηκαν υπερβολικά πράγματα πάνω στον ενθουσιασμό, όπως άλλωστε υπερβολικά γράφτηκαν και τους τελευταίους δύο μήνες που το παιδί περπατάει στο γήπεδο όταν ξεκινάει βασικός.
Ο πρώτος που «χαλάει» το σερί των θετικών σχολίων είναι ο desperado, νομίζω κάπου στην 7η σελίδα.
Ο πρώτος που «χαλάει» το σερί των θετικών σχολίων είναι ο desperado, νομίζω κάπου στην 7η σελίδα.
- kataramenos5
Εφυγε οριστικά?tsou έγραψε:στον αγύριστο και καλή αποτυχία στο πιο σιχαμένο σωματείο που έχει εφευρεθεί ποτέ.
Ποδοσφαιρικά, αν δουλευτεί σωστά, μπορεί να γίνει από χρήσιμο έως πολύτιμο εργαλείο για ειδικές αποστολές.
Σαν προσωπικότητα, πρέπει να βγει και να εξηγήσει γιατί δεν ανανέωσε.
Αν έκλεισε στον πούστη, είναι κατάπτυστος και θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του.
Σαν προσωπικότητα, πρέπει να βγει και να εξηγήσει γιατί δεν ανανέωσε.
Αν έκλεισε στον πούστη, είναι κατάπτυστος και θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του.
- kataramenos5
Κι εφοσον φυγει κι αυτος παει και το προτζεκτ(εδω γελαμε) ανάδειξης των δικών μας παιδιων.Ετσι δε μας ζαλιζαν το καλοκαίρι(κι ο ΑΑ αργότερα)?
-
Παντως να πω κατι σε σχεση με τα παιδια απο τις ακαδημιες. Περα απο 4-5 εδω μεσα που εχουν ασχοληθει επαγγελματικα με το ποδοσφαιρο, μου κανει εντυπωση η ευκολια με την οποια οι περισσοτεροι γραφουν για ενα παιδι απο τις ακαδημιες "δεν κανει, δεν μπορει, για Πανιωνιο και Πλατανια ειναι". Δηλαδη τοσο ευκολο ειναι να κρινει ο καθενας αν ενα παιδι θα κανει καριερα και σε ποιο επιπεδο θα φτασει; Πραγματικα θελω να μου πειτε συγκεκριμενα στοιχεια που κοιτατε για να ξερω να κρινω κι εγω. Αν ειναι τοσο ευκολο θα ηθελα να μπορω να το κανω κι εγω.
Θυμαμαι παρα πολλες περιπτωσεις παιχτων που οταν τους πρωτοειδα, γελουσα με τις γκαφες τους και μετα εγιναν παικταραδες.
Βαζω κι ενα κειμενο του Αλεξη Σπυροπουλου στο ιδιο υφος
Δεν λεω οτι ο Τζανδαρης ειναι παιχταρα, ουτε παιχτακι. Θα δουμε, το μελλον θα δειξει. Αν δεν θελει να μεινει στα @@ μου. Ο ΠΑΟΚ δεν εχει αναγκη κανεναν Τζανδαρη. Αλλα ας κραταμε μικρο καλαθι γενικα με τα παιδια απο τις ακαδημιες. Ειτε στα θετικα σχολια, ειτε στα αρνητικα.
Θυμαμαι παρα πολλες περιπτωσεις παιχτων που οταν τους πρωτοειδα, γελουσα με τις γκαφες τους και μετα εγιναν παικταραδες.
Βαζω κι ενα κειμενο του Αλεξη Σπυροπουλου στο ιδιο υφος
Τέλη 2007, η ελληνική λίγκα έχει πέντε ομάδες στους ομίλους του Κυπέλλου UEFA. Ολες με πρόκριση, καμία απευθείας. Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Αρης, Πανιώνιος, Λάρισα. Ναι, υπήρξαν και τέτοιες εποχές!
Δεκέμβριο στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας λοιπόν, ο Παναθηναϊκός τακτοποιεί στο πι και φι τη Λοκομοτίβ Μόσχας με δύο γκολ του Σαλπιγγίδη (2-0). Η ποδοσφαιροσυζήτηση μετά θυμάμαι, με τον Καραγκούνη που τότε μόλις είχε επιστρέψει στην Ελλάδα απ’ την Ιντερ και τη Μπενφίκα, ήταν «πώς γίνεται» εκείνος ο μετρίως μέτριος οπισθοφύλακας των Ρώσων, που είχε παίξει σ’ αυτούς το τελευταίο του ματς αν δεν απατώμαι, να πηγαίνει εδώ και τώρα στην Τσέλσι! Συμφωνήσαμε ότι το σύγχρονο μάνατζμεντ μπορεί να κάνει θαύματα, η μεταγραφή ξεπερνούσε τα δέκα εκατομμύρια, νομίζω πως επινοήσαμε και μια θεωρία ότι ο Αμπραμόβιτς κάτι θα είχε να εξυπηρετήσει…και καθαρίσαμε.
Το επόμενο εξάμηνο, μας επιβεβαίωσε πανηγυρικά. Ο κόουτς Γκραντ, καθ’ οδόν προς τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ παρέα με τον Τεν Κάτε στο Λονδίνο, είδε τον καινούργιο, έβγαλε μαζί του την καθιερωμένη φωτογραφία με τη φανέλα…και δεν τον έβαλε, ως το καλοκαίρι, ούτε λεπτό! Αλλ’ οκτώ χρόνια αργότερα, ο μετρίως μέτριος έχει παίξει περισσότερα από 300 ματς για την Τσέλσι, της έχει δώσει καμιά τριανταριά (τα πιο πολλά, μεγάλα) γκολ, έχει κατακτήσει ό,τι κυκλοφορούσε σε Αγγλία και Ευρώπη για να κατακτηθεί, είναι ο αρχηγός στην Εθνική της πατρίδας του. Το ποδόσφαιρο άλλη μία φορά, όπως το κάνει πάντοτε σε βάθος χρόνου, «εκδικήθηκε». Ο Μπάνε Ιβάνοβιτς.
Η πρώτη φορά που θυμάμαι το ποδόσφαιρο να με εκδικήθηκε ήταν αρχές 90s, Μονακό-Ολυμπιακός στο Κυπελλούχων, Βενγκέρ-Μπλαχίν, για το εισιτήριο στους «8». Ο Γιώργος Βαίτσης είχε κάνει άλογο, ένα δύστυχο 20χρονο σέντερ-μπακ. Σε βαθμό οίκτου. Τι θέλει το παιδί, και το παλεύει με τη μπάλα. Και γιατί κανείς δεν του λέει τη σκληρή αλήθεια. Η τιμωρία μου ήταν η καριέρα του. Και ότι τον είδα δια ζώσης, στο Σταντ ντε Φρανς το ’98, παγκόσμιο πρωταθλητή. Ο Λιλιάν Τιράμ. Υποσχέθηκα στον εαυτό μου πως δεν θα ξαναπώ για κανένα εικοσάχρονο, κάνει ή δεν κάνει. Τυπική υπόσχεση που τη δίνει κανείς, μόνο και μόνο για να έρθει η στιγμή που θα την πατήσει. Απ’ τον Τιράμ στον Ιβάνοβιτς. - See more at: http://www.sdna.gr/gr/gnomes/alexis-spu ... dkquu.dpuf
Δεν λεω οτι ο Τζανδαρης ειναι παιχταρα, ουτε παιχτακι. Θα δουμε, το μελλον θα δειξει. Αν δεν θελει να μεινει στα @@ μου. Ο ΠΑΟΚ δεν εχει αναγκη κανεναν Τζανδαρη. Αλλα ας κραταμε μικρο καλαθι γενικα με τα παιδια απο τις ακαδημιες. Ειτε στα θετικα σχολια, ειτε στα αρνητικα.
- kataramenos5
-
Aπό metrosport.gr: Θλάση λέει έχει ο Τζανδάρης πλέον. Ενώ άλλαξε και η φημολογία. Αφού γράψαμε πως οι ενδείξεις φωτογραφίζουν Ολυμπιακό, ξαφνικά ζούμε το σενάριο ... ΑΕΚ.
Ο Τζανδάρης δηλώθηκε τιμωρημένος για Ολυμπιακό και Ατρόμητο, τραυματίστηκε παραμονές του αγώνα με τους Πειραιώτες και μετά, αφού χρεώθηκε το περιβάλλον του την παραίτηση Βρύζα ως έναν βαθμό, τραυματίστηκε επειδή μπήκε δυνατά λέει επισήμως ο ΠΑΟΚ σε μία προπόνηση.
Επειδή κανένας δεν έχει μπει δυνατά φέτος και επειδή τζάμπα τρώει το χρέωμα ο γιατρός, ας μας πούνε τι πραγματικά συμβαίνει, ας τον αφήσουν εκτός μέχρι το τέλος της σεζόν και ας πάει μετά στην ευχή.
Άντε γιατί πολλά μας τα είπαν...
Tου Σταύρου Κόλκα
Λοιπόν επειδή το είπαμε από την πρώτη στιγμή στην ομάδα παίζουν πολύ οι τραυματισμοί , φέτος,.... επειδή η αλήθεια πάντα λάμπει και στη βρωμιά και στα σκατά και επειδή τα σιχαμένα σκουλήκια είναι σε κατάσταση πανικού ..... αρχίζουν από μόνοι τους να αποκαλύπτονται ............
αμφισβητούν τον τραυματισμό Τζανδάρη , γιατί εγώ να δεχτώ τον τραυματισμό Γλύκου στα Γιάννενα , πότε τέρμα τραυματίστικε με κάταγμα λεκάνης ή θλάση στον αέρα .......και άφησε την μπάλα να περάσει κάτω από το σώμα του ....; για δείτε το βίντεο ή θα απέκρουε το εύκολο σουτ άρα δε θα τρώγαμε το γελοίο πρώτο γκολ και θα τραυματιζόταν κατά την πτώση ........ είναι διεθνής τερματοφύλακας αλλά κακός ηθοποιός ........ή δεν τραυματίστηκε ποτέ ...... 35 χρόνια ποδόσφαιρο πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο ..........
Α ο ΠΑΟΚ ήταν πρώτος και ο γαύρος έπρεπε να πάρει διαφορά ασφαλείας ........ άσε στο τρίτο γκολ στο 92 τον αφήνουν μόνο σε στημένη φάση ..... Τρως 3 για τις εντυπώσεις
έτσι έχασες τη διαφορά όλα ήταν προσφορά από μέσα.............
Όπως εμείς χτίσαμε τη διαφορά το κάστρο από μέσα την γκρέμισε ευθύνες έχουν πάρα πολλοί .... όχι όμως ο μικρός που πρέπει να ανανεώσει χθες κύριε Jack .........
Bρες το ΖΒ να τον παρηγορήσεις ...........
Στα μέσα της βδομάδας ένα παλικαράκι ονόματι μέγκαχεντ έκανε κάτι δηλώσεις ο γνωστός κόλακας και το συνάφι τον έβγαζαν κακομαθημένο πλουσιόπαιδο τρελλό ότι κάνει εμμετό στο ημίχρονο κάθε αγώνα και τέτοια γραφικά .....
ήταν από τους πρώτους που απομακρύνθηκαν όπως προσπάθησαν να κάνουν με το γκαρσία με τον κάτσε ........ξέρετε γιατί ;
Γιατί αυτοί οι παίκτες ούτε μούφα τραυματίες υπήρξαν ποτέ και δίναν ειδικά στα ντέρμπυ τον καλύτερό τους εαυτό ....παίζαν και στη νευραλγική θέση του αμυντικού χαφ
φέτος έχουμε ένα τέτοιο παίκτη επιθετικό που γιαλίζει το μάτι του .... και προσπάθησε να πάρει ματς μόνος φακούντο ........
πάμε στοίχημα ότι θα προσπαθήσουν να τον καθαρίσουν με τον Α ή Β τρόπο (Σορλεν ) αν δεν συμβιβαστεί ;
Αυτή είναι μια από τις μορφές σαπίλας που υπάρχει στην ομάδα........
Για ένα Π.Α.Ο.Κ. δυνατό ενιαίο ανε3άρτητο και Πρωταθλητή !
Ο Τζανδάρης δηλώθηκε τιμωρημένος για Ολυμπιακό και Ατρόμητο, τραυματίστηκε παραμονές του αγώνα με τους Πειραιώτες και μετά, αφού χρεώθηκε το περιβάλλον του την παραίτηση Βρύζα ως έναν βαθμό, τραυματίστηκε επειδή μπήκε δυνατά λέει επισήμως ο ΠΑΟΚ σε μία προπόνηση.
Επειδή κανένας δεν έχει μπει δυνατά φέτος και επειδή τζάμπα τρώει το χρέωμα ο γιατρός, ας μας πούνε τι πραγματικά συμβαίνει, ας τον αφήσουν εκτός μέχρι το τέλος της σεζόν και ας πάει μετά στην ευχή.
Άντε γιατί πολλά μας τα είπαν...
Tου Σταύρου Κόλκα
Λοιπόν επειδή το είπαμε από την πρώτη στιγμή στην ομάδα παίζουν πολύ οι τραυματισμοί , φέτος,.... επειδή η αλήθεια πάντα λάμπει και στη βρωμιά και στα σκατά και επειδή τα σιχαμένα σκουλήκια είναι σε κατάσταση πανικού ..... αρχίζουν από μόνοι τους να αποκαλύπτονται ............
αμφισβητούν τον τραυματισμό Τζανδάρη , γιατί εγώ να δεχτώ τον τραυματισμό Γλύκου στα Γιάννενα , πότε τέρμα τραυματίστικε με κάταγμα λεκάνης ή θλάση στον αέρα .......και άφησε την μπάλα να περάσει κάτω από το σώμα του ....; για δείτε το βίντεο ή θα απέκρουε το εύκολο σουτ άρα δε θα τρώγαμε το γελοίο πρώτο γκολ και θα τραυματιζόταν κατά την πτώση ........ είναι διεθνής τερματοφύλακας αλλά κακός ηθοποιός ........ή δεν τραυματίστηκε ποτέ ...... 35 χρόνια ποδόσφαιρο πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο ..........
Α ο ΠΑΟΚ ήταν πρώτος και ο γαύρος έπρεπε να πάρει διαφορά ασφαλείας ........ άσε στο τρίτο γκολ στο 92 τον αφήνουν μόνο σε στημένη φάση ..... Τρως 3 για τις εντυπώσεις
έτσι έχασες τη διαφορά όλα ήταν προσφορά από μέσα.............
Όπως εμείς χτίσαμε τη διαφορά το κάστρο από μέσα την γκρέμισε ευθύνες έχουν πάρα πολλοί .... όχι όμως ο μικρός που πρέπει να ανανεώσει χθες κύριε Jack .........
Bρες το ΖΒ να τον παρηγορήσεις ...........
Στα μέσα της βδομάδας ένα παλικαράκι ονόματι μέγκαχεντ έκανε κάτι δηλώσεις ο γνωστός κόλακας και το συνάφι τον έβγαζαν κακομαθημένο πλουσιόπαιδο τρελλό ότι κάνει εμμετό στο ημίχρονο κάθε αγώνα και τέτοια γραφικά .....
ήταν από τους πρώτους που απομακρύνθηκαν όπως προσπάθησαν να κάνουν με το γκαρσία με τον κάτσε ........ξέρετε γιατί ;
Γιατί αυτοί οι παίκτες ούτε μούφα τραυματίες υπήρξαν ποτέ και δίναν ειδικά στα ντέρμπυ τον καλύτερό τους εαυτό ....παίζαν και στη νευραλγική θέση του αμυντικού χαφ
φέτος έχουμε ένα τέτοιο παίκτη επιθετικό που γιαλίζει το μάτι του .... και προσπάθησε να πάρει ματς μόνος φακούντο ........
πάμε στοίχημα ότι θα προσπαθήσουν να τον καθαρίσουν με τον Α ή Β τρόπο (Σορλεν ) αν δεν συμβιβαστεί ;
Αυτή είναι μια από τις μορφές σαπίλας που υπάρχει στην ομάδα........
Για ένα Π.Α.Ο.Κ. δυνατό ενιαίο ανε3άρτητο και Πρωταθλητή !