33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
-
black death
Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Ο Κλάους αυτή τη σεζόν (ξεκινώντας από πέρσι) ήταν πολύ βελτιωμένος. Καλή πρώτη επαφή, παιχνίδι με πλάτη, πολύ δυνατό άλμα και αποτελεσματικότητα μπροστά στο τέρμα. Μπάλα δεν θα μάθει στα 26 όμως (αφού δεν έκατσε 3-4 χρόνια παραπάνω Γερμανία), γι' αυτό θέλει πλαισίωση με παίχτες που ξέρουν.
- aisiodoksos
Μπραβο για το δειπνο Κλαους! Αρχηγικη αποφαση , οτι νιωθεις το ξερουν και οι πετρες..μακαρι οντως να αφησατε τα ζητηματα ολα στην ακρη για το καλο της ομαδας μας.
-
ariskatiforos
μπραβο κλαους!!αρχηγικη πρωτοβουλια!
νιωθεις ΠΑΟΚ και το ξερουμε..
νιωθεις ΠΑΟΚ και το ξερουμε..
Ο μόνος από τους εκτός αποστολής που πήγε στη Βέροια.
Σημεία των Καιρών και... των φόβων. Είτε υποσυνείδητων είτε ενσυνείδητων...
Σημεία των Καιρών και... των φόβων. Είτε υποσυνείδητων είτε ενσυνείδητων...
-
Dimg4
Ναι οι αλλοι φοβηθηκαν και δεν πηγαν Βεροια. Το οτι συνεχιζουν θεραπειες ενω ο κλαους ειχε κοκκινη ουτε σκεψη ε? ΠΑΟΚ 2015. Ρεκορ θεωριας συνομωσιας
-
Dimg4
Ωραιος φρουρε. Πιστος σε ειρωνεια σε καθε σχολιο μου και φυσικα ακολουθει η επιβραβευση.
ΠΑΟΚ 2015. Η εξυπνοτερη ατακα σε σχολιο κερδιζει λαγανα
ΠΑΟΚ 2015. Η εξυπνοτερη ατακα σε σχολιο κερδιζει λαγανα
υγ......αμπαλος ξανα ο Κλαους, ε; Εγω λεω πατε παλι να του ριξετε καμμια πετρα......
αφου ειναι βλακας και καθεται εδω ακομα!!!!! ας προσεχε......
αφου ειναι βλακας και καθεται εδω ακομα!!!!! ας προσεχε......
Ε κοίταξε, δεν είναι και Ρονάλντο, έχει όμως έφεση στο γκολ και τελείωμα με τη μία που ειναι όλα τα λεφτά. Απλά περνάει μια περίοδο ντεφορμαρίσματος και πρέπει να τον στηρίξουμε. Σημασία έχει η ομάδα να παίζει ορθολογικα ακόμα κι όταν ένας ή δύο παίκτες δεν τραβάνε ( εξαιρείται ο γνωστός και μη εξαιρετέος - να μην επαναλαμβανόμαστε ).
- Kostomanolis
Ε, οχι και ντεφορμαρισμα... Αφου δεν παιζει στη θεση του, τι να κανει; Ποσες τελικες εχει στα τελευταια ματς;
-
τσιριγώτης
Θεωρώ τον περειρα καλύτερό του. .... γιατί και το γκολ το έχει, αλλά και το κοντρόλ και το σπάσιμο κτην τεχνική
Ο περειρα ειναι 2 κλάσεις πάνω απο τον κλαους ..
Εγώ το λέω χρόνια τωρα οτι ο κλαους για μένα ειναι άμπαλος και με τα χαρακτηριστικά που εχει δεν μπορεί να κάνει καριέρα σε κανένα απο τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης .
Εγώ το λέω χρόνια τωρα οτι ο κλαους για μένα ειναι άμπαλος και με τα χαρακτηριστικά που εχει δεν μπορεί να κάνει καριέρα σε κανένα απο τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης .
Αααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχ!!!!!!!!!!!!!!!!guardian4 έγραψε:Ναι ρε σεις, ο άστρο εκανε θεραπεια
- Kostomanolis
Διαφορετικοι παικτες σε θεση και τροπο παιχνιδιου. Αυτον τον "αμπαλο", δεν το θελω σε μεγαλο πρωταθλημα, στον ΠΑΟΚ τον θελω και μου κανει...