Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
- Dinos_Liverpool
Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Εάν απαντήσει, παιδιά, και άλλος ένας, θα το "σουτάρω" το γκάλοπ.
Είπαμε να γίνει μία πλάκα, γι΄αυτό άφησα το ποστ του Μάρλεϊ, αλλά τώρα τι πάμε να κάνουμε; Να ψηφίσουμε στα αλήθεια τις επιλογές α,β,γ,δ;
Ας μην συνεχίσουμε άλλο τη διακωμώδηση... Αρκετά!
Όχι, δεν μας ενδιαφέρει τι σκέφτεται ο ποδοσφαιριστής. Ξέρουμε τι σκέφτεται ή τουλάχιστον το φανταζόμαστε. Εάν έχετε κάποιο άλλο θέμα να ασχοληθείτε, τότε να ασχοληθείτε με το άλλο! Με αυτό φτάνει... χορτάσαμε!
Είπαμε να γίνει μία πλάκα, γι΄αυτό άφησα το ποστ του Μάρλεϊ, αλλά τώρα τι πάμε να κάνουμε; Να ψηφίσουμε στα αλήθεια τις επιλογές α,β,γ,δ;
Όχι, δεν μας ενδιαφέρει τι σκέφτεται ο ποδοσφαιριστής. Ξέρουμε τι σκέφτεται ή τουλάχιστον το φανταζόμαστε. Εάν έχετε κάποιο άλλο θέμα να ασχοληθείτε, τότε να ασχοληθείτε με το άλλο! Με αυτό φτάνει... χορτάσαμε!
Dinos_Liverpool έγραψε:Εάν απαντήσει, παιδιά, και άλλος ένας, θα το "σουτάρω" το γκάλοπ.
dino στειλτο αν θεσ αλλα δεν το εκανα για τρολαρισμα η κατι παρομοιο
ξερεις οτι αν ηθελα να κανω κατι τετοιο δεν θα ειχα προβλημα
το γκαλοπ το εκανα γιατι ειλικρινα θελω να δουμε πως μπορει να σκεφτεται ο παιχτης
αν πχ (και δεν κανω καμια πλακα σε αυτο) λεει οτι δεν καταλαβαινει ο κοσμος τον ρολο μου στο χορταρι και κραζει
η αν ξερει οτι ειναι χαλια αλλα δεν μπορει να κανει αλλιως η τον επηρεαζει και ριχνει την αποδοση του η εχει γερο στομαχι και παιζει οσο μπορει
θα μου πεις τι θα βγει ρε μπομπ με το γκαλοπ? ε οκ πεσ να περναει η ωρα η οτι αλλο θες
αλλα δεν το εκανα για τρολαρισμα αληθεια σου λεω
σβηστο αν θες κανενα προβλημα αλλα να μετρησεις αυτο που σου λεω
και το εκανα και στον καφενε για να μην γινει μπαχαλο το τοπικ
αυτα
- Dinos_Liverpool
Ήμουν σαφής, ρε μπαγάσα... σαφέστατος!
Αλλά ότι δεν το έκανες για τρολάρισμα, μ' άρεσε. Πολύ καλό! Ακόμα λίγο ήθελε και θα το πίστευα...
(Έλα, μην απαντάς... καταλαβαινόμαστε πολύ καλά)
Αλλά ότι δεν το έκανες για τρολάρισμα, μ' άρεσε. Πολύ καλό! Ακόμα λίγο ήθελε και θα το πίστευα...
(Έλα, μην απαντάς... καταλαβαινόμαστε πολύ καλά)
εδω παει αυτο που λενε καλυτερα να σου βγει το ματι παρα το ονομα
οχι ρε ντινο
και βαζω και την σκεψη μου στο τραπεζι
ενδεχομενο δεν παιζει εξτρεμ παιζει τυπικα εξτρεμ στην ουσια ειναι 3ος κεντρικος χαφ για να καλυπτει κλαους-φακ αμυντικα και το ανεβασμα ρατ
ενδεχομενο 2 ειναι χαφ ακραιος σε σχηματισμο 4-4-2
υγ θα αρχισω να τρολαρω για να δεις την διαφοραμε εφαγαν οι κακες παρεες μαλλον
οχι ρε ντινο
και βαζω και την σκεψη μου στο τραπεζι
ενδεχομενο δεν παιζει εξτρεμ παιζει τυπικα εξτρεμ στην ουσια ειναι 3ος κεντρικος χαφ για να καλυπτει κλαους-φακ αμυντικα και το ανεβασμα ρατ
ενδεχομενο 2 ειναι χαφ ακραιος σε σχηματισμο 4-4-2
υγ θα αρχισω να τρολαρω για να δεις την διαφοραμε εφαγαν οι κακες παρεες μαλλον
- ΑποστόληςΑ
Άσχετο (ό, τι πρέπει για το παρόν τόπικ): Ο Ρόμαν θα πρέπει - επιτέλους - να δημοσιοποιήσει ότι πήρε το πρώτο νταν στις πολεμικές τέχνες και ειδικότερα στο: "δρόμο του χεριού και του ποδιού" (tae kwon do). Συγχαρητήρια Ρόμαν!
Για το δεύτερο νταν θα κάνει λίγη υπομονή.
Για το δεύτερο νταν θα κάνει λίγη υπομονή.
- Μπαρκαρούτσος
...?
Αυτό έγινε πριν πολλά χρόνια..! Μπορεί να μην ήμουν καν 15..
Σήμερα θα πάρω τον mpouJr τηλέφωνο, λέω να προτείνω να μαζευτούμε (όσοι πιστοί) πριν τον αγώνα με τον βάζελο την Κυριακή και μετά να πάμε Παλατάκι!
Συμφωνείτε;
Σήμερα θα πάρω τον mpouJr τηλέφωνο, λέω να προτείνω να μαζευτούμε (όσοι πιστοί) πριν τον αγώνα με τον βάζελο την Κυριακή και μετά να πάμε Παλατάκι!
Συμφωνείτε;
Μαααααλιστα. Κάλεσμα μόλις μαθεύτηκε το νταν. Για να δείτε αγώνα θα πάτε ή για να δείρετε;RoMaN έγραψε:...?
Συμφωνείτε;

Πριν 10 λεπτα μιλησαμε με τον Ρομαν αναλαμβανω να την βγαλουμε οσο πιο φτηνα μπορουμε (7-8 ευρα) απεριοριστα τα παντα ολα (φυσικα ψαρακι φρεσκο γαριδουλες,τσιπουρες,λαβρακια,φαγγρια) μονο που πρεπει να τραβηχτειτε στα μερη μου κ μετα να παμε ολοι μαζι παλατακι
Αν ειναι να ερθουν υπερηλικες ενημερωστε μας για να φωναξουμε ασθενοφορα με φιαλες οξυγονου καροτσακια φορεια για να μπορεσουν μετα να γυρισουν.
Υ.Γ αν ειμαστε πανω απο 10 ατομα θα προσπαθησω για γκεστ σταρ απο τα γυρω χωρια

Αν ειναι να ερθουν υπερηλικες ενημερωστε μας για να φωναξουμε ασθενοφορα με φιαλες οξυγονου καροτσακια φορεια για να μπορεσουν μετα να γυρισουν.
Υ.Γ αν ειμαστε πανω απο 10 ατομα θα προσπαθησω για γκεστ σταρ απο τα γυρω χωρια

- Kid Shelleen
Ε καλά, αν είναι να γλυτώσουμε τον πέουλα ομαδικώς, αν τα καταφέρω να βρω τον δρόμο, θα σφίξω τα δόντια και θα αναλάβω εγώ να καθαρίσω τα δυο καραφάκια και για εσένα.Ale έγραψε:Αν δεν πιείτε δύο καραφάκια και για εμένα, γμιέστε ρε!

Απεριοριστα λαιμαι...........................................................
(νταξει αμα το παραξηλωσουμε θα βγαλω απο την προσωπικη μου καβα)
(νταξει αμα το παραξηλωσουμε θα βγαλω απο την προσωπικη μου καβα)
- Dinos_Liverpool
- ΑποστόληςΑ
- Μπαρκαρούτσος
Άντε να μαζευόμαστε σιγά-σιγά..!
MpouJr, αν είναι να έρθει 3η ηλικία, να πεις τα ψάρια όχι πολύ κρατσανιστά, μη πέσει κανένα δόντι..

MpouJr, αν είναι να έρθει 3η ηλικία, να πεις τα ψάρια όχι πολύ κρατσανιστά, μη πέσει κανένα δόντι..
Άμα είσαι κιμπάρης...ΑποστόληςΑ έγραψε:Αν είναι να φάω φαγκρί με 8 ευρώ έρχομαι με αεροπλάνο!