Ζήσης Βρύζας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
buffos

Re: Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από buffos »

Ale έγραψε:Να μπαίνεις, όταν έχεις να πεις κάτι, εκείνη την στιγμή.
Όχι να περιμένεις να δικαιωθείς από εξελίξεις, οι οποίες μάλιστα δεν εξαρτώνται από εσένα.
Αν δηλαδή ο Ιβάν έκανε αποδεκτή σήμερα την παραίτηση, δεν θα εμφανιζόσουν ξανά;
Η συμπεριφορά αυτή κάπως λέγεται, αλλά δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τις ακριβείς λέξεις, διότι εμπίπτουν στον κανονισμό του φόρουμ.
.
Δεν δικαιώνομαι επειδή δεν έκανε αποδεκτή ή δεν την έκανε ακόμη αποδεκτή. Αυτή είναι η δική σου οπτική σαν Αγκελόσκυλο....

Απλά δεν ήθελα να εκραγώ και δεν πόσταρα. Δεν έκανα κάποια πρόβλεψη για να δικαιωθώ. Ούτε ξέρω κάτι για να δικαιωθώ η οχι...
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Παναγιώτα ερχεται και η σειρα σου
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Προσπάθησε, ρε συ Joshua, σε παρακαλώ, να είσαι πιο ευγενικός...

Ντίνος
Demir

Δημοσίευση από Demir »

αν πιστευετε οτι αν φυγει ο βρυζας τωρα,αλλαζει κατι...ειστε νυχτες...
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Δηλαδη τοσο δυσκολο ειναι ρε ρωσε να τους καθαρισεις ολους κ να παιξεις με αλλα δεδομενα?? βρυζας ,προπονητης,(14) γκαγκατσο , γεροντιδηδες κλπ κλπ...Πηρες τον αγγελιδη γιατι ειναι τεχνοκρατης παρε κ αλλους 3-4 οσοι χρειαζονται κ φτιαξε το δικο σου μοντελο απλα τα πραγματα, κ σιγα σιγα θα φτιαξεις κατι καλο...
ΙΒΑΝ ΞΥΠΝΆΆΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Buffos:
Αν είμαι αγγελόσκυλο, ή όχι, το δείχνουν ακόμη και τα σημερινά ποστ μου.
Πάει αυτό.
Προσωπικά έχω αγανακτήσει πολλές φορές, αλλά φροντίζω να μην κρύβομαι, ή έστω να παραδέχομαι τα λάθη και τις κωλοτούμπες μου αμέσως. Μία φορά μόνο έφαγα μπαν (για χάρη του π#υσταρά του κ@τσουράνη, τον οποίον κουβάλησαν ο ζβ και το γίδι), αλλά δεν το μετανοιώνω.
Βασικά το έχω για παράσημο.
Εσύ είσαι γραμμένος από το 2009, αλλά το πρώτο σου ποστ (σαν έτοιμος από καιρό) το έγραψες τέσσερις Ιουλίου για να κράξεις τον Σαββίδη που δεν έκανε μεταγραφές (ανεύθυνος ο Βρύζας) και συνέχισες να κράζεις τους πάντες εκτός του ατσαλάκωτου.
Ωστόσο μόνο μέχρι "να γυρίσει το κουμπί η Παναγιά".
Μετά εξαφανιζόλ.
Κρατιόσουν τους επόμενους τρεις μήνες, για να μην ποστάρεις, διότι πήγαινε καλά η ομάδα και θα μπινελίκιαζες;
Περίμενες τις εξελίξεις;
Έβρεχε;
Έπεσε δουλειά;
Εσύ θα μας πεις.
Και ξαφνικά (τσουπ!) "σαστάλεγα" από Γενάρη και μετά.
Δεν πείθεις και απορώ με τον εαυτό μου, με ποιόν προσπαθώ να κάνω διάλογο.
Τέλος πάντων, ο Βρύζας, από ό,τι φαίνεται, πάει στα τσακίδια από τον Μάιο και μάλλον θα πάρει μαζί του και τον γλοιωδέστερο των ρουφιάνων, τον Φλόκα.
Εμένα βέβαια, που ούτε αγγελόσκυλο είμαι, ούτε ζησόσκυλο, αλλά ΠΑΟΚτσής που προσπαθεί να βάλει κάποιες σωστές προτεραιότητες, στ' @@ μου και ο ένας και ο άλλος.
Τα δύσκολα ξεκινούν τώρα, που θα πρέπει να βρεθούν οι σωστοί άνθρωποι, για να στελεχώσουν τις σωστές θέσεις.

Ερώτηση regallo: Ο Τζαβέλας γιατί κλήθηκε χθες σε απολογία; Αντιμίλησε στον Ίβιτς;

Επί της διαδικασίας: Τί θείο δώρο είναι η ελληνική γλώσσα!
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Αλέξιος και Μπούφος... στην τάξη, pls!
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Ale έγραψε:Ορισμένοι γίνονται π*ύστηδες με ξένο κώλ#.
Αυτο μ΄αρεσε,αλλα το λεει κι ο μυρτσος :oops:

Κατα λαθος τον ονομασα Θωμα,το ονομα του ειναι Πετρος.
Αλλα παρενεβη ο Περιπτερος και αποκατασταθηκε η ταξη.

Ale-ξιε,
ξερεις ποσες εγγραφες εχουν γινει,χωρις καμμια δημοσιευση?
Θα εκπλαγεις.

Ελπιζω να γινει αποδεκτη η παραιτηση και να μην ειναι μουφα σαν του ΑΑ
Να ερθει ενας ΤΔ ή τουλαχιστον να συμφωνησει και να ξεκινησει επαφες με προπονητη
ωστε να παρακολουθησει την ομαδα,να εντοπισει τις ελειψεις,και να γινουν προσεγγισεις σε παικτες που χρειαζομαστε.

Στην προετοιμασια η ομαδα πρεπει να ειναι πληρης και μονο κατι εξαιρετικο
να μας κινησει το ενδιαφερον.

Οσον αφορα τους ΖΒ και ΑΑ για μενα και οι δυο ειναι ανεπαρκεις για τον Π.Α.Ο.Κ.
και εχουν διχασει τον κοσμο.

Κι αν οντως αγαπανε τον Π.Α.Ο.Κ.,ας το αποδειξουν και χωρις μισθο.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Σε πιάνω, πάτερ.
Δεν λέω ότι κάθε ανενεργή εγγραφή είναι δόλια, αλλά και η περίπτωση του συγκεκριμένου είναι -εχμ-πώς να το πω- ιδιάζουσα.
Τον Μύρτσο δεν τον έχω ακούσει ποτέ, ούτε την φωνή του δεν ξέρω. Μόνο καναδυό αηδιούλες που έγραψε παλιά στο χαζέτα διάβασα από περιέργεια και τον έριξα συνοπτικό άκυρο.
Στα περί τδ, ζβ και αα συμφωνούμε.
Ελπίζω η παραίτηση να γίνει αποδεκτή και να είναι το πρώτο βήμα στον δύσκολο δρόμο της εξυγίανσης της παε.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Νομίζω πως αρκετά τράβηξε το αστείο, αν είναι αστείο.

Η παραίτηση του ΖΒ έσκασε ξαφνικά, ενώ μερίδα του κόσμου επιθυμούσε/απαιτούσε να αποχωρήσει αυτός υλοποίησε την επιθυμία. Σήμερα από το πρωί κάνω ανασκόπηση μέσα στο μυαλό μου και προσπαθώ να θυμηθώ όσα περισσότερα μπορώ απο αυτή τη πολύχρονη σχέση του με τον ΠΑΟΚ, αφού κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Αντιπρόεδρος, ΤΔ, Πρόεδρος και ΤΔ, ο τελευταίος ρεβολουσιόν, αυτός που πούλησε την ομάδα στον Σαββίδη αφού απέτυχε (λολ) να τη δώσει σε Σαχπατζοφλωρίδηδες, αυτός που ενώ ήταν πρόεδρος μετά έγινε πάλι ΤΔ και τώρα χαιρέτησε.

Όλο αυτό το διάστημα έχω ακούσει τα άπειρα, τα περισσότερα άσχημα. Μίζας, πρασινοφρουρός, ανακατοσούρας, ατσαλάκωτος τα περισσότερα γνωστά αλλά από όσα άκουσα κατά καιρούς, κι ας ήταν καλό χιούμορ, προσωπικά δεν μπόρεσα να διασταυρώσω τίποτα. Στον πλανήτη ΠΑΟΚ με πρόσχημα την ντομπροσύνη που αντιπροσωπεύει ο σύλλογος έχουμε μπερδέψει λίγο τις έννοιες, τα διακριτά όρια μεταξύ αποτυχίας και στησίματος. Έχουμε κάνει το απρόμαυρο κόκκινο και δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε το φίλο από τον εχθρό, παρά μόνο βολεμένοι στον μικρόκοσμο μας ανάλογα σε ποια κλίκα είναι αυτοτοποθετημένος ο καθένας μας: Προπονητοφάγοι, προπονητολάγνοι, μεταγραφάκηδες, διοικητικοί, οικονομολόγοι, δικηγόροι, διαπραγματευτές, διαμεσολαβητές... Φαν του Άγγελου, του Μπόλονι, του Στέφενς, πολέμιοι του 14, του Γιδιού των πράσινων παιδιών...

Γενικά ταμπεραμέντο από τα λίγα, και ίσως οι μόνοι στην Ευρώπη που άμα μας καυλώσει μπορούμε να στείλουμε τον όποιο πρόεδρο για βρούβες, τον όποιο ιδιοκτήτη στον αγύριστο. Και λέω οι μόνοι γιατί δεν ξέρω τι μπορεί να γίνεται στη Λατινική Αμερική.

Αποκομμένοι οι περισσότεροι από την υπόλοιπη φίλαθλη χώρα έχουμε 100% άγνοια για το τι γίνεται ακριβώς στο ποδόσφαιρο και στην Ελλάδα κι έξω. Στηρίζουμε δυναμικά αυτά που μας αρέσουν ασχέτως αν είναι μια τρύπα στο νερό και μισούμε φανατικά ότι δεν μας κάθεται όπως θέλουμε. Όπως θα θέλαμε. Όταν θα θέλαμε.

Μας πειράζουν τα ΜΜΕ, ΑΡΔ τους λέμε 24 ώρες το 24ωρο και αν δεν υπήρχανε δεν θα μας πείραζε. Δεν μας απασχολεί που δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε το δίκιο μας με κανέναν τρόπο, αρκεί να μην υπάρχουν ΑΡΔ.

Μας πειράζουν οι αργόμισθοι, οι υπάλληλοι, οι φίλοι, οι συγγενείς και οι κολλητοί λες και εμείς στη θέση τους θα κάναμε κάτι άλλο. Θα κάναμε διαφορετικές επιλογές. Θα επιλέγαμε διαφορετικούς συνεργάτες...

Υπερευαίσθητοι σε βαθμό κακουργήματος σε αυτά που δεν θέλουμε, με συμμάχους κάτι γαμάτους ραδιοφωνατζήδες που αντί για μικρόφωνα έχουν μια τρόμπα και φουσκώνουν μυαλά. Μυαλά ανίκανα να φιλτράρουν το παραμικρό για το αληθές του πράγματος. Ανίκανα παντελώς να συζητήσουν στοιχειωδώς, να ακούσουν μια αντίθετη άποψη.

Ο Βρύζας είναι το τελευταίο "εξιλαστήριο θύμα" κι αυτό γιατί μέσα στην επτάχρονη, οκτάχρονη πορεία του μέσα στον ΠΑΟΚ το πρόσημο είναι θετικό. Έκανε παραπάνω από όσα υπολόγιζα, λιγότερο επιτυχημένα από όσα υπολόγιζα.

Στο ατέρμονο γαϊτανάκι καταστροφολογίας δεν πρόκειται να αναμειχθώ, όποιος έχει να μου πει με ονόματα, πράγματα και καταστάσεις τι έκανε και δεν το μάθαμε οι υπόλοιποι, ας το πει, αλλιώς να αναμασήσει φήμες και παραμύθια τον κατατάσσει αυτομάτος στους καταστροφείς της ομάδας μου.

Αν έφευγε, έπρεπε να φύγει τελευταίος. Έχουν σειρά άλλοι πρώτα. Που έχουν κάνει ΠΟΛΥ μεγαλύτερο κακό τον τελευταίο καιρό.
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

+1926
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Για κεντρικη με κλειστα ματια!
Respect man!

Υ.Γ.Ανεξάρτητα με το αν συμφωνουμε με τις 2-3 τελευταίες παραγράφους για τον Βρυζα..
Το υπολοιπο κειμενο ειναι ενα υπεροχο ψυχογραφημα του ΠΑΟΚτση και του νοσηρου κλίματος που επικρατεί..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Πέμ 19 Φεβ 2015, 17:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Ale

Re:

Δημοσίευση από Ale »

Asimos έγραψε:Νομίζω πως αρκετά τράβηξε το αστείο, αν είναι αστείο.

Η παραίτηση του ΖΒ έσκασε ξαφνικά, ενώ μερίδα του κόσμου επιθυμούσε/απαιτούσε να αποχωρήσει αυτός υλοποίησε την επιθυμία. Όχι και ξαφνικά. Εξ άλλου υποτίθεται ότι είχε παραιτηθεί στην Ξάνθη. Σήμερα από το πρωί κάνω ανασκόπηση μέσα στο μυαλό μου και προσπαθώ να θυμηθώ όσα περισσότερα μπορώ απο αυτή τη πολύχρονη σχέση του με τον ΠΑΟΚ, αφού κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Αντιπρόεδρος, ΤΔ, Πρόεδρος και ΤΔ, ο τελευταίος ρεβολουσιόν, αυτός που πούλησε την ομάδα στον Σαββίδη αφού απέτυχε (λολ) να τη δώσει σε Σαχπατζοφλωρίδηδες, αυτός που ενώ ήταν πρόεδρος μετά έγινε πάλι ΤΔ και τώρα χαιρέτησε.

Όλο αυτό το διάστημα έχω ακούσει τα άπειρα, τα περισσότερα άσχημα. Μίζας, πρασινοφρουρός, ανακατοσούρας, ατσαλάκωτος τα περισσότερα γνωστά αλλά από όσα άκουσα κατά καιρούς, κι ας ήταν καλό χιούμορ, προσωπικά δεν μπόρεσα να διασταυρώσω τίποτα. Αν κόβονταν αποδείξεις για τα τρυπήματα, η Ελλάδα θα αγόραζε την Γερμανία. Στον πλανήτη ΠΑΟΚ με πρόσχημα την ντομπροσύνη που αντιπροσωπεύει ο σύλλογος έχουμε μπερδέψει λίγο τις έννοιες, τα διακριτά όρια μεταξύ αποτυχίας και στησίματος. Έχουμε κάνει το απρόμαυρο κόκκινο και δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε το φίλο από τον εχθρό, παρά μόνο βολεμένοι στον μικρόκοσμο μας ανάλογα σε ποια κλίκα είναι αυτοτοποθετημένος ο καθένας μας: Προπονητοφάγοι, προπονητολάγνοι, μεταγραφάκηδες, διοικητικοί, οικονομολόγοι, δικηγόροι, διαπραγματευτές, διαμεσολαβητές... Φαν του Άγγελου, του Μπόλονι, του Στέφενς, πολέμιοι του 14, του Γιδιού των πράσινων παιδιών...

Γενικά ταμπεραμέντο από τα λίγα, και ίσως οι μόνοι στην Ευρώπη που άμα μας καυλώσει μπορούμε να στείλουμε τον όποιο πρόεδρο για βρούβες, τον όποιο ιδιοκτήτη στον αγύριστο. Και λέω οι μόνοι γιατί δεν ξέρω τι μπορεί να γίνεται στη Λατινική Αμερική.

Αποκομμένοι οι περισσότεροι από την υπόλοιπη φίλαθλη χώρα έχουμε 100% άγνοια για το τι γίνεται ακριβώς στο ποδόσφαιρο και στην Ελλάδα κι έξω. Στηρίζουμε δυναμικά αυτά που μας αρέσουν ασχέτως αν είναι μια τρύπα στο νερό και μισούμε φανατικά ότι δεν μας κάθεται όπως θέλουμε. Όπως θα θέλαμε. Όταν θα θέλαμε.

Μας πειράζουν τα ΜΜΕ, ΑΡΔ τους λέμε 24 ώρες το 24ωρο και αν δεν υπήρχανε δεν θα μας πείραζε. Δεν μας απασχολεί που δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε το δίκιο μας με κανέναν τρόπο, αρκεί να μην υπάρχουν ΑΡΔ. Ίσως ο ΠΑΟΚ είναι ο μοναδικός (μαζί με το λήκι) σύλλογος, του οποίου οι αρδ τρέφονται από την καταστροφή του.

Μας πειράζουν οι αργόμισθοι, οι υπάλληλοι, οι φίλοι, οι συγγενείς και οι κολλητοί λες και εμείς στη θέση τους θα κάναμε κάτι άλλο. Θα κάναμε διαφορετικές επιλογές. Θα επιλέγαμε διαφορετικούς συνεργάτες... Και ο Αποστολόπουλος είναι καλύτερο μπακ από εμένα, αλλά για τον ΠΑΟΚ δεν κάνει. Το ότι εγώ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ αποδειχθώ λαμόγιο, ΑΝ πάρω την θέση, δεν αθωώνει τους σημερινούς αργόμισθους, υπαλλήλους, φίλους, συγγενείς και κολλητούς.

Υπερευαίσθητοι σε βαθμό κακουργήματος σε αυτά που δεν θέλουμε, με συμμάχους κάτι γαμάτους ραδιοφωνατζήδες που αντί για μικρόφωνα έχουν μια τρόμπα και φουσκώνουν μυαλά. Μυαλά ανίκανα να φιλτράρουν το παραμικρό για το αληθές του πράγματος. Ανίκανα παντελώς να συζητήσουν στοιχειωδώς, να ακούσουν μια αντίθετη άποψη.

Ο Βρύζας είναι το τελευταίο "εξιλαστήριο θύμα" κι αυτό γιατί μέσα στην επτάχρονη, οκτάχρονη πορεία του μέσα στον ΠΑΟΚ το πρόσημο είναι θετικό. Έκανε παραπάνω από όσα υπολόγιζα, λιγότερο επιτυχημένα από όσα υπολόγιζα. Να παραμείνει δηλαδή;

Στο ατέρμονο γαϊτανάκι καταστροφολογίας δεν πρόκειται να αναμειχθώ, όποιος έχει να μου πει με ονόματα, πράγματα και καταστάσεις τι έκανε και δεν το μάθαμε οι υπόλοιποι, ας το πει, αλλιώς να αναμασήσει φήμες και παραμύθια τον κατατάσσει αυτομάτος στους καταστροφείς της ομάδας μου. Το ένα το είπες μόνος σου παραπάνω: Σαχπατζοφλωρίδης. Έπονται Σαβίνηδες, Μπερέτηδες, Δώνηδες, Σπυροτζαβέλες, Κ@τσουράνηδες, κολλητηλίκια με συνδέσμους και πάει λέγοντας.

Αν έφευγε, έπρεπε να φύγει τελευταίος. Έχουν σειρά άλλοι πρώτα. Που έχουν κάνει ΠΟΛΥ μεγαλύτερο κακό τον τελευταίο καιρό. Αν κάποιοι κάνουν κακό τον τελευταίο καιρό, αυτός διαβρώνει την παε χρόνια τώρα. Να φύγει πρόπερσι.
buffos

Δημοσίευση από buffos »

Ale έγραψε:Buffos:

Ωστόσο μόνο μέχρι "να γυρίσει το κουμπί η Παναγιά".
Μετά εξαφανιζόλ.
Μάλλον ξέχασες οτι έφυγα επειδή η αντίθετη γνώμη μου ενοχλούσε και οδηγούσε απανωτά μπαν...Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα...
Μετά πόσταρα στο τέλος του πρώτου γύρου (και αργότερα όταν δεν είχε ποια τέλος η κατρακύλα και μπορούσε κάποιος πλέον άνετα να μιλήσει εναντίον του ΑΑ χωρίς να μπαναριστεί)

Ναι δεν πόσταρα ποτέ από το 2009. Όπως και δεν έχω χάσει ματς του ΠΑΟΚ μέχρι που ξαναπάτησε το πόδι του ο ΑΑ στην Τούμπα. Μου ξαναέκοψε το γήπεδο αυτός ο τύπος , οπότε για μένα η έλευση του είναι σημαντικότατη.

Για μένα ήταν και θα είναι για πάντα, πλήγη ο ΑΑ. Λειτουργούσε και λειτουργεί διχαστικά. Οπότε για μένα ναι, είναι σημαντικότατος λόγος.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Ανεβηκε στο sdna ανυπογραφο, αλλα ολοι ξερουμε οτι ειναι του Κολκα. Ρε παιδια, δεν διωξαμε τεχνικο διευθυντη. Αγιο διωξαμε!!
Μύθοι και αλήθειες για τον Ζήση Βρύζα

Τι συμβαίνει με τον Ζήση Βρύζα και τον Άγγελο Αναστασιάδη; Έκανε... παιχνίδι για να φύγει ο Ζαγοράκης; Έχει... ποσοστό στην αποτυχία του δικεφάλου τα τρία τελευταία χρόνια; Ερωτήματα που προκύπτουν από τους καθιερωμένους... αστικούς μύθους. Το SDNA έχει τις απαντήσεις.

Από αλλού το περίμεναν στον ΠΑΟΚ (Άγγελος) από αλλού τους βρήκε (Βρύζας). Η παραίτηση του τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟΚ, τάραξε τα νερά, αλλά άνοιξε και μια μεγάλη κουβέντα για ένα πρόσωπο που συγκεντρώνει μια μεγάλη φθορά της τελευταίας 7ετίας, αλλά και εκτίμηση στον ποδοσφαιρικό κόσμο. Το sdna επιχειρεί να ανακαλύψει μέσα από...αστικούς μύθους που φτάνει η δική του ευθύνη και γιατί έφτασε να παραδώσει για δεύτερη φορά την παραίτησή του στον Ιβάν Σαββίδη.

ΜΥΘΟΣ: Ο Ζήσης Βρύζας «μισεί» τον Άγγελο Αναστασιάδη

ΑΛΗΘΕΙΑ: Ο Ζήσης Βρύζας και προ Σαββίδη θεωρούσε ότι κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες ο Άγγελος Αναστασιάδης θα μπορούσε να συμβάλλει στην διατήρηση μια αξιοπρεπούς τροχιάς κάτω από οικονομική μεγάλη στενότητα. Μια συνάντησή τους τον Μάιο του 2012 τον έκανε να αναθεωρήσει, καθώς δεν διαπίστωσε ότι ο Άγγελος είχε διορθώσει στο πέρασμα των χρόνων όλα τα "κουσούρια" που έβγαλε στις προηγούμενες θητείες του στον ΠΑΟΚ. Δεν τον αντιπαθεί, δεν τον πολυπιστεύει, προσπάθησε να συνεργαστεί.

ΜΥΘΟΣ: Ο Ζήσης Βρύζας απογοητεύτηκε από την συμπεριφορά Σαββίδη

ΑΛΗΘΕΙΑ: Ο Ζήσης Βρύζας αποκαλεί τον μεγαλομέτοχο "ψυχούλα" που δίνει τα πάντα στους συνεργάτες του αν τον πείσουν. Και όλη αυτή την τριετία προσπαθούσε να τον πείσει για ένα άλλο μοντέλο συνεργασίας, αφού υπήρχε η εμπιστοσύνη.

ΜΥΘΟΣ: Ο Ζήσης Βρύζας έπαιξε «παιχνίδι» με τους Σαχπατζίδη-Φλωρίδη για να φύγει ο Ζαγοράκης.

ΑΛΗΘΕΙΑ: Οι σχέσεις Ζαγοράκη-Βρύζα είχαν χαλάσει έναν χρόνο περίπου πριν και υπήρχαν άνθρωποι στα περιβάλλοντα και των δυο που τη διόγκωσαν. Με πρωτοβουλία του Ζαγοράκη και του ίδιου του Βρύζα (που αρνήθηκε πρόταση του Παναθηναϊκού) και παρότι οι παρεξηγήσεις δεν λύθηκαν σε βάθος, ο Βρύζας επέστρεψε στον ΠΑΟΚ ανεξάρτητα από την εξέλιξη των συζητήσεων με τους υποψήφιους ιδιοκτήτες. Είχε πεισθεί από τον Σαχπατζίδη ότι το ενδιαφέρον ήταν υπαρκτό, από το δεδομένο ότι ο φυλακισμένος πια επιχειρηματίας είχε εμπράκτως δείξει μια φερεγγυότητα απέναντι στον ΠΑΟΚ, πληρώνοντας "εξωθεσμικά" μέρος των μεταγραφών. Η σκληρή πραγματικότητα είναι ότι οι εξελίξεις εκείνου του καλοκαιριού επίσπευσαν την έξοδο Ζαγοράκη, που πλήρωνε την ανάλογη φθορά μετά από μια πενταετία περίπου στον προεδρικό θώκο μιας ομάδας χωρίς πόρους και η στάση του Βρύζα ως "αντίπαλο δέος" διευκόλυνε την διαδοχή.

ΜΥΘΟΣ: Ο Ζήσης Βρύζας έκλεισε τον Σάντος και ο Ιβάν του έφερε τον Άγγελο

ΑΛΗΘΕΙΑ: Ο Βρύζας προχώρησε τις συζητήσεις με τον Φερνάντο Σάντος εν γνώσει του ιδιοκτήτη και μέχρι το σημείο που ο Πορτογάλος τεχνικός ήξερε ότι χρειάζεται τελική έγκριση για την οριστική συμφωνία. Η απόφαση πάρθηκε από τον ιδιοκτήτη μεταξύ Σάντος, Γ.Χ. Γεωργιάδη (στην περίπτωση που άκουγε την κυρίαρχη γνώμη ανάμεσα στους παίκτες) και Άγγελου, που του συστήθηκε από κάποιους ως καλή λύση στο συλλαλητήριο των οπαδών.

ΜΥΘΟΣ: Ο Ζήσης Βρύζας είναι υπεύθυνος για την αποτυχία των τριών χρόνων

ΑΛΗΘΕΙΑ: Ο Ζήσης Βρύζας έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για το ότι καμία εισήγησή του στο θέμα των προπονητών δεν είχε αποτέλεσμα. Ήθελε τον Πασιέντσια, ήρθε ο Στέφενς, ήθελε Σάντος και ήρθε ο Άγγελος. Με όλους προσπάθησε να συνεργαστεί, από επαγγελματική ευσυνειδησία, αλλά όχι από καρδιάς. Στο κομμάτι των μεταγραφών, συνεργάστηκε με τον Τσιστιακόφ τον πρώτο 1,5 χρόνο, ενώ στη συνέχεια με τον Άναστασιάδη.

ΜΥΘΟΣ: Ο Βρύζας «έφαγε» τον Μπόλονι για να φέρει το Δώνη

ΑΛΗΘΕΙΑ: Ο Βρύζας "τελείωσε" τον Μπόλονι γιατί τον θεωρούσε ανεπαρκή προπονητή, χωρίς "φλόγα" διάκρισης και δεν είχε κλεισμένο τον διάδοχό του. Προσπάθησε να το κάνει "βελούδινα" κάνοντάς του πρόταση μείωσης στο συμβόλαιο και στο διαθέσιμο μπάτζετ, κι όταν είδε ότι ακόμη κι έτσι ο Ρουμάνος θα έμενε, τον απέλυσε. Μέχρι εκείνο το σημείο ανέχθηκε τις δημόσιες ειρωνείες του Μπόλονι για τις μεταγραφές ("θα ανάψουμε ένα κερί και θα προσευχηθούμε για να έρθουν παίκτες"), την ανασφάλεια που προκάλεσε μόνος του ο Ρουμάνος αποκαλύπτοντας πρόταση από την Σαουδική Αραβία, τα παράπονα όλων των παικτών για τις καθυστερήσεις έναρξης προπονήσεων, για το πρόγραμμα προπόνησης χωρίς ζέσταμα και για τη γενική συμπεριφορά του προπονητή στα αποδυτήρια.

ΜΥΘΟΣ: Ο Βρύζας «έφαγε» τον Γκαρσία

ΑΛΗΘΕΙΑ: Ο Βρύζας καταρχήν έπεισε τον Γκαρσία το 2008 να ξαναφορέσει ποδοσφαιρικά παπούτσια σε μια εποχή που ο Ουρουγουανός σκεφτόταν να τα "κρεμάσει" πρόωρα. Και μάλιστα ως απόδειξη εμπιστοσύνης του ΠΑΟΚ του πρόσφερε διετές συμβόλαιο και όχι ενός έτους όπως ζητούσε ο ποδοσφαιριστής. Ο Βρύζας προσπάθησε -και πέτυχε- να αλλάξει την άποψη του Σάντος για τη χρησιμότητα του Γκαρσία στο ρόστερ το 2009. Ο Βρύζας απέλυσε τον Μπερέτα, λίγες μέρες αφού τον προσέλαβε, συζητώντας -κυρίως- με τον Γκαρσία. Τέλος, ο Βρύζας προσπάθησε να συμβιβάσει τον Δώνη με τον Πάμπλο και να κατευνάσει τον Ιβαν Σαββίδη, ενώ μετά τη φετινή καλοκαιρινή προετοιμασία προσπάθησε να κάνει δελεαστικότερη την οικονομική πρόταση στον Γκαρσία για να παραμείνει στο προπονητικό τιμ.

ΜΥΘΟΣ: Οι οπαδοί «μισούν» τον Βρύζα

ΑΛΗΘΕΙΑ: Ένα μέρος των οπαδών "μισεί" τον Βρύζα που ξέρει μέσα από φήμες. Γιατί ο ίδιος δεν υπερασπίστηκε τον εαυτό του, δεν απάντησε στις φήμες που διαρρέονταν την "ψυχροπολεμική" περίοδο με τον Ζαγοράκη και οι άνθρωποι που το έκαναν εξ' ονόματός του, το έκαναν άγαρμπα. Γιατί δεν ενδιαφέρθηκε για την εικόνα του, όσο ενδιαφέρθηκε για τη δουλειά του. Γιατί έχει κάνει λάθη σε μεταγραφές ειδικά σ΄ εκείνες που δεν εξήγησε ποτέ πειστικά την ανάγκη τους (Νίνης, Σπυρόπουλος, Φιλομένο, Σαβίνι μερικά παραδείγματα). Ο Βρύζας φταίει γιατί παρεξήγησε την καλή συνεργασία με ατζέντηδες που εκμεταλλεύτηκαν τις προτάσεις του ΠΑΟΚ για ίδιον όφελος και φταίει γιατί δεν έδειξε ποτέ πόσο δυνατά χτυπάει....τραπέζια. Μεγάλη μερίδα οπαδών θεωρεί το Βρύζα πολύ "light" ως Πρόεδρο, πολύ...Ευρωπαίο και δικτυωμένο με ατζέντηδες ως τεχνικό διευθυντή και πολύ άβουλο ως στέλεχος σε επιχειρήσεις του Ιβάν Σαββίδη.
Η πραγματικότητα όσων τον γνωρίζουν είναι διαφορετική, αλλά του χρεώνουν την ευθύνη του ότι άφησε όλα τα παραπάνω να του φθείρουν την εικόνα.

ΜΥΘΟΣ: Ο Ζήσης Βρύζας έχει «παρεάκι»

ΑΛΗΘΕΙΑ: Ο Ζήσης Βρύζας έχει αφήσει σε καίριες θέσεις δίπλα του ανθρώπους που τον πολέμησαν δημόσια και ιδιωτικά, του έφθειραν την εικόνα και τον σπίλωσαν. Αρκετά παραδείγματα από ανθρώπους του Θόδωρου Ζαγοράκη που είτε τους διατήρησε, είτε τους επανέφερε, ως πρόεδρος στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Έχει αφήσει και ανθρώπους δυσαρεστημένους και σε απόσταση που τον στήριξαν δημόσια κι ιδιωτικά, επειδή θεωρεί ότι το έκαναν αυθαίρετα και με δική τους πρωτοβουλία τον εξέθεσαν. Τέλος, έχει 3-4 ανθρώπους που εκτιμά και συμβουλεύεται που δεν έχουν ρόλο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

ΜΥΘΟΣ: Ο Ζήσης Βρύζας «δε θέλει να χάσει το μεροκάματο»

ΑΛΗΘΕΙΑ: Ο Βρύζας είναι από τους πλούσιους ποδοσφαιριστές, με καλά συμβόλαια κυρίως στην Ιταλία και τα χρήματά του έχουν επενδυθεί. Ως πρόεδρος αντιμετώπισε πρόβλημα με δεσμεύσεις λογαριασμών και περιουσιακών στοιχείων, όμως η διαβίωσή του είναι άνετη και εξασφαλισμένη, ανεξάρτητα με το μισθό του στον ΠΑΟΚ.

ΜΥΘΟΣ: Ζήσης Βρύζας και Θοδωρής Ζαγοράκης είναι «σκοτωμένοι»

ΑΛΗΘΕΙΑ: Δεν έχουν την αδερφική σχέση που διατυμπάνιζαν ως το 2010, δεν έχουν την εχθρική διάθεση που τους προκάλεσαν οι αυλοκόλακες την περίοδο 2010-2012. Έχουν μια τυπική σχέση, συνομιλούν αν βρεθούν μαζί, "έσφιξαν τα λουριά" σ΄εκείνους που μιλούσαν αντ' αυτών και σε κάθε ευκαιρία (π.χ. Ευρωεκλογές) ο Βρύζας έβρισκε κάτι καλό να πει για να στηρίξει τον παλιό του φίλο. Είναι και οι δυο εγωιστές και διαφορετικοί χαρακτήρες, αλλά είναι και μάλλον μετανιωμένοι για πολλά από αυτά που είπαν στη δύσκολη περίοδο της σχέσης τους.
- See more at: http://www.sdna.gr/gr/podosfairo/superl ... a62lA.dpuf
Ενα λαθος αυτος ο Βρυζας δεν εκανε; Η Ρεαλ και η Μπαρτσα θα σφαχτουν για να τον παρουν τετοιον παραγοντα διαμαντι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”