Γραφει ο Κολκας στο sdna. Ποσο γελιο προσφερεις ρε Κολκα;Για δεύτερη φορά μέσα στη σεζόν, καθώς είχε προηγηθεί εκείνη μετά τον αγώνα με την Ξάνθη όπου και προσπαθούσε να προλάβει τα κακώς κείμενα χωρίς όμως να τα καταφέρει, ο Ζήσης Βρύζας υποβάλει την παραίτησή του. Έκτοτε άλλωστε ακολούθησε ένα κάκιστο δίμηνο για τον Δικέφαλο κι ο ίδιος αποφάσισε μετά και την ανακοίνωση των συνδέσμων που του ζητούν να φύγει, να τηρήσει την υπόσχεση που είχε δώσει και να παραδώσει στη διοίκηση την παραίτησή του. - See more at: http://www.sdna.gr/gr/podosfairo/superl ... xTmW4.dpuf
Ζήσης Βρύζας
-
Re: Ζήσης Βρύζας
Εγραψα εγω πουθενα οτι θα παμε για πρωταθλημα αν φυγουν αυτοι οι 2;
Και τώρα; Με τον Illic, Χαρίση, Κοροβέση και εξτρέμ; Να τους κλείσει και μετά να παραιτηθεί.
- sourmenetes
- Moderator
Καλα ας περιμενουμε λιγο..thanos-xanthi έγραψε:αρα εφυγε ο υπευθυνος για το φετινο τσιρκο, τον φαγαμε
ο αλλος στον παγκο ακομα δε σηκωνεται να μας αδειασει τη γωνια ,συνεχιζει το "εργο" του
αν ειχε κι αυτος την ευθιξια, θα ειχαν εξαφανιστει και οι 2 ηδη
μην τα βλεπεις τοσο ευκολα με τις παραιτησεις.
Αν το λες για μενα δεν εκανα καμμια παραθεση σε κανενα σχολιο,απλα την αποψη μου ειπα.....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ο κροιφ από ότι λένε στο Ισραήλ δεν υπογραφεί εκεί και μαλλον έρχεται.....ευχαριστούμαι ζηση για ότι προσφερες ο κύκλος σου τελειωσε στον ΠΑΟΚ .....ο κολκας κλαίει στο 24 πάλι φταίνε όλοι οι άλλοι και όχι και ο ζησης τέτοια αβαντα τι να πω......
-
Σορρυ φιλε τοτε. Απλα φανηκε σα να απαντας σε μενα. Λαθος μου.mpouJr έγραψε:Αν το λες για μενα δεν εκανα καμμια παραθεση σε κανενα σχολιο,απλα την αποψη μου ειπα.....
Τα χρεη για ποιο λογο θα επρεπε να ειναι στην πλατη του Βρυζα?
Δεν βαρενουν τον εκαστοτε προεδρο?
Δεν βαρενουν τον εκαστοτε προεδρο?
- PAOK_NORTH_ARMY
Πάρε και τα βαζελοχανούμια μαζί σου....
Και κλάμμα ο μπούλης24...
Ιβάν και τα πλακάκια.....
Και κλάμμα ο μπούλης24...
Ιβάν και τα πλακάκια.....
ron-swanson έγραψε:Εγραψα εγω πουθενα οτι θα παμε για πρωταθλημα αν φυγουν αυτοι οι 2;
Γραφει ο Κολκας στο sdna. Ποσο γελιο προσφερεις ρε Κολκα;Για δεύτερη φορά μέσα στη σεζόν, καθώς είχε προηγηθεί εκείνη μετά τον αγώνα με την Ξάνθη όπου και προσπαθούσε να προλάβει τα κακώς κείμενα χωρίς όμως να τα καταφέρει, ο Ζήσης Βρύζας υποβάλει την παραίτησή του. Έκτοτε άλλωστε ακολούθησε ένα κάκιστο δίμηνο για τον Δικέφαλο κι ο ίδιος αποφάσισε μετά και την ανακοίνωση των συνδέσμων που του ζητούν να φύγει, να τηρήσει την υπόσχεση που είχε δώσει και να παραδώσει στη διοίκηση την παραίτησή του. - See more at: http://www.sdna.gr/gr/podosfairo/superl ... xTmW4.dpuf
Υπάρχει κανένας που να ξέρει τι έγινε στην Ξανθη;;; Πολλές φήμες ότι κάτι έγινε στο ξενοδοχείο πριν τον αγώνα αλλα δεν έχω ιδέα. Παρουσιάζει Μάλιστα σαν γεγονός που άλλαξε πολλά στον ΠΑΟΚ.Ειχε σχέση με Βρυζα, με Άγγελο, με ποιον;;
Το taxi δικό μου.....α και που σε ελπίζω να το εννοείς αυτήν την φορα και όχι να χαμέ να λέγαμε...Ε Π Ι Τ Έ Λ Ο Υ Σ
p.s Εύχομαι να παris μαζί σου και τον στραβοστομι δήθεν δημοσιογράφο και τους συν αυτό...Ε Π Ι Τ Έ Λ Ο Υ Σ
Σειρά ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΓKAΓKATΣO..Γ.X..ΚΙΡΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΊ ΑΝΊΚΑΝΟΙ ΔΗΜΌΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ....Ε Π Ι Τ Έ Λ Ο Υ Σ
p.s Εύχομαι να παris μαζί σου και τον στραβοστομι δήθεν δημοσιογράφο και τους συν αυτό...Ε Π Ι Τ Έ Λ Ο Υ Σ
Σειρά ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΓKAΓKATΣO..Γ.X..ΚΙΡΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΊ ΑΝΊΚΑΝΟΙ ΔΗΜΌΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ....Ε Π Ι Τ Έ Λ Ο Υ Σ