Πάτερ, επειδή με αρέσει που και που να κάνω το συνήγορο του διαβόλου, τον Ορφανό σε ποιά κατηγορία πρέπει να τον βάλουμε;prist64 έγραψε: ΑΛΛΑ,επειδη ειμαι μιάς καποιας αλλης εποχης,θα σου πω τι καναμε τοτε.
Ο προδοτης ηταν προδοτης.
Το λαμογιο ηταν λαμογιο.
Ο γλυφτης ηταν γλυφτης.
Με λιγα λογια,οποιος χαρακτηριζοταν απο την ΤΟΥΜΠΑ,αυτο τον βαραινε
και τον ακολουθουσε μια ζωη.
Αν βγει στην Τσιμισκη,ο ΚΟΥΔΑΣ,οΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ,ο ΣΑΡΑΦΗΣ,ο ΤΕΡΖΑΝΙΔΗΣ,
και αλλοι παικτες που τιμησαν τη φανελα και τον ΛΑΟ του Π.Α.Ο.Κ.
δε θα προλαβαινουν να ανταλλασουν χειραψιες και χαιρετισμους.
Αν βγει ο Ασλανιδης,ο Γουναρης,αυτοι που θα τους πλησιασουν,
¨η για καμμια συνταγη για πατσα,ή για κανα συστημα στο προ-πο θα ειναι.
Τί διαβάζουμε θεέ μου;K_geo έγραψε:ο Ασλπιγγιδης του χρονου πρεπει να παρει το πολυ 10-15 αγωνες βασικος και αλλους 10-15 με 20λεπτη συμμετοχη.
Όχι καθόλου ΟΚ δεν είναι. Φέτος πρέπει να είναι η τελευταία χρονιά. Για πολλούς λόγους.K_geo έγραψε:αναλογα το ποσες ομαδες θα εχει η σουπερ λιγκ. αν παμε με 18 ομαδες τοτε μιλαμε για 34 ματς + Ευρωπη + κυπελλο τοτε 15 ματς ειναι οκ...![]()
τι διαβαζεις; λαθος εγραψα το ονομα. αν αυτο σορρυ.avenger_4 έγραψε:Τί διαβάζουμε θεέ μου;K_geo έγραψε:ο Ασλπιγγιδης του χρονου πρεπει να παρει το πολυ 10-15 αγωνες βασικος και αλλους 10-15 με 20λεπτη συμμετοχη.
αποψη σου, αποψη μου. εχω προτιμησει τον ΠΑΙΧΤΗ Σαλπιγγιδη να τον βλεπω καθαρα ως παιχτη του ΠΑΟΚ και τπτ περισσοτερο ή λιγοτερο και ετσι τον κρινω. οσο ειναι παιχτης του ΠΑΟΚ δλδ θα λεω την αποψη μου για το πως μπορει -ισως- να προσφερει σε αγωνιστικα θεματα και μονο.avenger_4 έγραψε:Όχι καθόλου ΟΚ δεν είναι. Φέτος πρέπει να είναι η τελευταία χρονιά. Για πολλούς λόγους.K_geo έγραψε:αναλογα το ποσες ομαδες θα εχει η σουπερ λιγκ. αν παμε με 18 ομαδες τοτε μιλαμε για 34 ματς + Ευρωπη + κυπελλο τοτε 15 ματς ειναι οκ...![]()
τι λες ρε geo, ποια 15 ματς?K_geo έγραψε:ο Ασλπιγγιδης του χρονου πρεπει να παρει το πολυ 10-15 αγωνες βασικος και αλλους 10-15 με 20λεπτη συμμετοχη.
Σιγα ρε φιλε! το γαμησες! οταν δεν επαιξε και φαγαμε τριμπαλο δηλαδη τι εφταιγε? Απο παικτη εξαρταται αν χασει βαθμους η ομαδα? Αν αυτο πιστευεις εισαι πολυ λαθος και προφανως η εμπαθεια προς τον σαλπι δε σε αφηνει να δεις καθαρα.danirifle έγραψε:τι λες ρε geo, ποια 15 ματς?K_geo έγραψε:ο Ασλπιγγιδης του χρονου πρεπει να παρει το πολυ 10-15 αγωνες βασικος και αλλους 10-15 με 20λεπτη συμμετοχη.
πες από τώρα ποια θα είναι αυτά τα ματς, για να τα υπολογήσουμε σε χαμένους βαθμούς και να μην τα δούμε καν
15 λεπτά ίσως....
The_Stalker έγραψε:Πάτερ, επειδή με αρέσει που και που να κάνω το συνήγορο του διαβόλου, τον Ορφανό σε ποιά κατηγορία πρέπει να τον βάλουμε;prist64 έγραψε: ΑΛΛΑ,επειδη ειμαι μιάς καποιας αλλης εποχης,θα σου πω τι καναμε τοτε.
Ο προδοτης ηταν προδοτης.
Το λαμογιο ηταν λαμογιο.
Ο γλυφτης ηταν γλυφτης.
Με λιγα λογια,οποιος χαρακτηριζοταν απο την ΤΟΥΜΠΑ,αυτο τον βαραινε
και τον ακολουθουσε μια ζωη.
Αν βγει στην Τσιμισκη,ο ΚΟΥΔΑΣ,οΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ,ο ΣΑΡΑΦΗΣ,ο ΤΕΡΖΑΝΙΔΗΣ,
και αλλοι παικτες που τιμησαν τη φανελα και τον ΛΑΟ του Π.Α.Ο.Κ.
δε θα προλαβαινουν να ανταλλασουν χειραψιες και χαιρετισμους.
Αν βγει ο Ασλανιδης,ο Γουναρης,αυτοι που θα τους πλησιασουν,
¨η για καμμια συνταγη για πατσα,ή για κανα συστημα στο προ-πο θα ειναι.
++Ευλόγησον++
εντάξει βάζουμε και καμιά υπερβολή που και που dimgDimg4 έγραψε:Σιγα ρε φιλε! το γαμησες! οταν δεν επαιξε και φαγαμε τριμπαλο δηλαδη τι εφταιγε? Απο παικτη εξαρταται αν χασει βαθμους η ομαδα? Αν αυτο πιστευεις εισαι πολυ λαθος και προφανως η εμπαθεια προς τον σαλπι δε σε αφηνει να δεις καθαρα.danirifle έγραψε:τι λες ρε geo, ποια 15 ματς?K_geo έγραψε:ο Ασλπιγγιδης του χρονου πρεπει να παρει το πολυ 10-15 αγωνες βασικος και αλλους 10-15 με 20λεπτη συμμετοχη.
πες από τώρα ποια θα είναι αυτά τα ματς, για να τα υπολογήσουμε σε χαμένους βαθμούς και να μην τα δούμε καν
15 λεπτά ίσως....