Άγγελος Αναστασιάδης
- ace79grpaok
Re: Άγγελος Αναστασιάδης
Αστροναύτη ,επειδή θα με χαζεψεις ο αα ποτε θα φταει για κάτι?όταν θα τερματησουμε 6οι και εκτός Ευρώπης?τι στο Κάλο μάγια σε έχει κανει εσένα και συναγγελοσκυλα σου?ποσο ακόμα θα βιαζετε την λογική για να δικαιολογησετε τα αδικαιολόγητα που κανει?έλεος ρε φιλε
- thanos-xanthi
ace ειπαμε, ο αγγελος πανω απ ολαace79grpaok έγραψε:Αστροναύτη ,επειδή θα με χαζεψεις ο αα ποτε θα φταει για κάτι?όταν θα τερματησουμε 6οι και εκτός Ευρώπης?τι στο Κάλο μάγια σε έχει κανει εσένα και συναγγελοσκυλα σου?ποσο ακόμα θα βιαζετε την λογική για να δικαιολογησετε τα αδικαιολόγητα που κανει?έλεος ρε φιλε
μεγαλυτερος παπας απο το οτι τον αφησανε με γυμνο ροστερ δεν υπαρχει
ο ιδιος το καλοκαιρι ελεγε τον ζηση οτι δεν ηθελε εξτρεμ και ηταν καλυμμενος με τον κοντο
τα παλικαρια μπορουσαν, ειχε και ροστερ 24 παιχτων
η λογικη χαθηκε οταν παρθηκε η αποφαση να ξαναματαξαναγυρισει ο κοουτς του πλατανια..
τα αλλα περι νινηδων κτλ τα αφηνω ασχολιαστα.astronaut έγραψε:Όπως και να'χει νομίζω είναι αστείο να κατηγορούμε για τρύπημα αυτόν που έχει όνειρο ζωής να σηκώσει πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ.
αλλα κραταω αυτο. και το κραταω γιατι ΧΑΙΡΟΜΑΙ που ΕΣΥ το ΛΕΣ αυτο. αλλα να το τηρεις για ολους. και ΟΧΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ. γιατι το μοναδικο που ειχα σκοπο να σου αναδειξω χθες ειναι οτι αν θελουμε να βγαλουμε τα μαχαιρια και να αρχισουμε να βγαζουμε συμπερασματα με το δικο μας νου τοτε μονο μπουρδελο μπορουμε να κανουμε τη κατασταση. ναι, περισσοτερο μπουρδελο απο οτι ειναι.
αρα, οπως εσυ θεωρεις αστειο το να κατηγορουμε για τρυπημα τον Αγγελο, ετσι και εγω με τη σειρα μου μπορω να κατηγορω ως αστειο οποιον προσπαθει να με πεισει με επιχειρηματα του αερα οτι υπαρχουν ανθρωποι μεσα στον ΠΑΟΚ, ανθρωποι που και εχουν τιμησει τη φανελα του ΠΑΟΚ αλλα και δεν επαψαν να την τιμουν και στο εξωτερικο, ανθρωποι που για τον α' ή β' λογο εχουν προσφερει στον ΠΑΟΚ, να κατηγορουνται ετσι ευκολα για "τρυπημα" κτλ κτλ. ασχετα αν συμφωνω ή οχι με τις κινησεις τους ή με το κατα ποσο ειναι αποδοτικοι στην εργασια που τους εχει ανατεθει.
θα παραμεινω σε αυτο και το βαζω εδω μια τελεια.Ale έγραψε:"... Η αρρώστια του καιρού μας είναι η σοβαρότης...", λένε μεταξύ άλλων οι σοφοί Χαίνηδες.
ας ειμαστε τοσο σοβαροι, οσο χρειαζεται. εστω ελαχιστα.
Τρομακτικά βαρετές οι συνεχείς θεωρείες συνωμοσίας που έχουν πιο πολλά ερωτήματα κι ερωτηματικά
(με κλείσιμο του ματιού, ''και καλά καταλάβατε'')
από πραγματικά επιχειρήματα ή συμπεράσματα.
Ειδικά δε όταν καταλήγουν πάντα στον ίδιο επίλογο.
Πχ, χάλασε ένα μήλο στο δέντρο--------------------------------->συμπέρασμα------------->Οι Εβραίοι φταίνε.
(με κλείσιμο του ματιού, ''και καλά καταλάβατε'')
από πραγματικά επιχειρήματα ή συμπεράσματα.
Ειδικά δε όταν καταλήγουν πάντα στον ίδιο επίλογο.
Πχ, χάλασε ένα μήλο στο δέντρο--------------------------------->συμπέρασμα------------->Οι Εβραίοι φταίνε.
- Trilofiotis
Βασικά αστροναύτη πραγματικά για την Παναγία τι γνώμη έχεις...; Μήπως κάτω απτη στολή φοράς στολή προπονητή του ΠΑΟΚ, μισεις τις σέλφις και πιστεύεις ότι το Μάη θαμαστε καλα..;ace79grpaok έγραψε:Αστροναύτη ,επειδή θα με χαζεψεις ο αα ποτε θα φταει για κάτι?όταν θα τερματησουμε 6οι και εκτός Ευρώπης?τι στο Κάλο μάγια σε έχει κανει εσένα και συναγγελοσκυλα σου?ποσο ακόμα θα βιαζετε την λογική για να δικαιολογησετε τα αδικαιολόγητα που κανει?έλεος ρε φιλε

Είτε παραμείνεις σε αποφθέγματα είτε σε γνωμικά, η ουσία είναι ότι αυτοί που βρίσκονται εκεί, ασχέτως αν έχουν τιμήσει τη φανέλα στο παρελθόν, είναι λίγοι για τον ΠΑΟΚ μας.
Όλοι τους, στη συνείδησή τους, έχουν τον ΠΑΟΚ μας τριτοτέταρτο και ικανό για κανά κυπελλάκι το πολύ.
Μπιλ, Ζαγόρ, Ζησάο, ΚυρΚυρ και -φυσικά- τα αλλόθρησκα ΑΡΔ που "φιλοξενούμε" δεν βλέπουν ΠΑΟΚΑΡΑ αλλά παοκακι.*
Και το χειρότερο (θα) είναι να αποδεχτεί αυτή τη μοίρα/νοοτροπία και ο Ιβάν...
* Δεν τους κατηγορώ για την οπτική τους. Αυτά τα βιώματα έχουν.
Για να γίνει πιο κατανοητό, σκέψου ποιά μπορεί να είναι η οπτική τού Ιβάν για την ΑΕΠ Γριάς...
** Πες μου έναν, ΈΝΑΝ, από τη νυν οικογένεια του ΠΑΟΚ που να είναι μεγαλύτερη προσωπικότητα -ως προς τον ΠΑΟΚ- από τον Τρελό.
Αυτός ακριβώς, θέλω να πιστεύω, ότι είναι ο λόγος που ο Ιβάν (και μόνον αυτός) στέκεται δίπλα του...
Όλοι τους, στη συνείδησή τους, έχουν τον ΠΑΟΚ μας τριτοτέταρτο και ικανό για κανά κυπελλάκι το πολύ.
Μπιλ, Ζαγόρ, Ζησάο, ΚυρΚυρ και -φυσικά- τα αλλόθρησκα ΑΡΔ που "φιλοξενούμε" δεν βλέπουν ΠΑΟΚΑΡΑ αλλά παοκακι.*
Για να γίνει πιο κατανοητό, σκέψου ποιά μπορεί να είναι η οπτική τού Ιβάν για την ΑΕΠ Γριάς...
** Πες μου έναν, ΈΝΑΝ, από τη νυν οικογένεια του ΠΑΟΚ που να είναι μεγαλύτερη προσωπικότητα -ως προς τον ΠΑΟΚ- από τον Τρελό.
Αυτός ακριβώς, θέλω να πιστεύω, ότι είναι ο λόγος που ο Ιβάν (και μόνον αυτός) στέκεται δίπλα του...
Στο νοσοκομείο ο Γκαρσία από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ!astronaut έγραψε:Είτε παραμείνεις σε αποφθέγματα είτε σε γνωμικά, η ουσία είναι ότι αυτοί που βρίσκονται εκεί, ασχέτως αν έχουν τιμήσει τη φανέλα στο παρελθόν, είναι λίγοι για τον ΠΑΟΚ μας.
Τhessports18 February, 2015, 12:45No Comments594Πάμπλο Γκαρσία
Στην αποκάλυψη ότι πλέον… πίνει πολύ προχώρησε ο Πάμπλο Γκαρσία, που επισκέφτηκε το νοσοκομείο για ενδοσκόπηση!
Μάλιστα στα σχόλια που ακολουθούν την φωτογραφία ο Ουρουγουανός αναφέρει τον ΠΑΟΚ ως αιτία για τις στεναχώριες που έχει τα τελευταία τρία χρόνια.
«Ενδοσκόπηση πρωί-πρωί, έπινα πολύ φίλοι μου και σε τρία χρόνια είχα πολλές στενοχώριες, αλλά κοιτάμε μπροστά…», ήταν η λεζάντα στη φωτογραφία που ανέβασε στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης μαζί με τη σύντροφό του, Λάουρα.
επειδη μαλλον δεν καταλαβες γρι απο ολα οσα ειπα και το συνεχιζεις. θα το συνεχισω. οκ λοιπον...
ολα οσα εχω πει απο χθες, πολλα εννοειται και δεν τα συμμεριζομαι, αλλα εχουν μοναδικο σκοπο να καταδειξουν ΚΑΙ αυτο που λεει -πολλακις- ο rainmaker, οτι δλδ με τετοιες αποψεις μονο κακο στο συνολο του ΠΑΟΚ κανουμε και οχι σε καποιον μεμονωμενα. αυτο και μονο αυτο.
εγω εχω δηλωσει, και ξαναδηλωνω, οτι θελω να δω τον Αναστασιαδη να τελειωσει τη χρονια στον παγκο και μετα αν η διοικηση απο τη μια εγκρινει αλλα και ο ιδιος θελει να συνεχισει. αλλα να τελειωσει τη χρονια.
επισης εχω δηλωσει οτι θα ηθελα αλλο Προπονητη του χρονου στην ομαδα.
υγ: και τεχν.διευθυντη θελω αλλο στην καινουρια χρονια. στις υπολοιπες θεσεις ας αποφασισουν αυτοι τι θελουν δεν με κοπτει ουτε καν. αυτο για να προλαμβανω πιθανες αντιδρασεις.
απο οτι εχεις καταλαβει αγαπητε μου διαστημανθρωπε, το να κανουμε μια συζητηση η οποια θα επανεκιναται συνεχως απο υποθετικα σεναρια ή ατερμονη θα ειναι ή υποθετικη και πιθανον παραπλανητικη.astronaut έγραψε:Είτε παραμείνεις σε αποφθέγματα είτε σε γνωμικά, η ουσία είναι ότι αυτοί που βρίσκονται εκεί, ασχέτως αν έχουν τιμήσει τη φανέλα στο παρελθόν, είναι λίγοι για τον ΠΑΟΚ μας. πες οτι το δεχομαι. ρωταω: ο Αγγελος ειναι λιγος ή πολυς;
Και το χειρότερο (θα) είναι να αποδεχτεί αυτή τη μοίρα/νοοτροπία και ο Ιβάν... αυτο ειναι μια πολυ ευκολη και πιασαρικη ισως αποψη που ομως δεν εχει σοβαρο υποβαθρο και ειναι πανω σε αυτο που σου ειπα στο προηγουμενο μου ποστ
Αυτός ακριβώς, θέλω να πιστεύω, ότι είναι ο λόγος που ο Ιβάν (και μόνον αυτός) στέκεται δίπλα του...με την ιδια λογικη, πες μου εναν, εναν και μονο εναν απο την οικογενεια του ΠΑΟΚ που με φανελα αλλης ομαδας οταν εβαλε γκολ στο σκουληκι σηκωσε και αποκαλυψε απο κατω τη μπλουζα ΠΑΟΚ που φορουσε. εναν.
ολα οσα εχω πει απο χθες, πολλα εννοειται και δεν τα συμμεριζομαι, αλλα εχουν μοναδικο σκοπο να καταδειξουν ΚΑΙ αυτο που λεει -πολλακις- ο rainmaker, οτι δλδ με τετοιες αποψεις μονο κακο στο συνολο του ΠΑΟΚ κανουμε και οχι σε καποιον μεμονωμενα. αυτο και μονο αυτο.
εγω εχω δηλωσει, και ξαναδηλωνω, οτι θελω να δω τον Αναστασιαδη να τελειωσει τη χρονια στον παγκο και μετα αν η διοικηση απο τη μια εγκρινει αλλα και ο ιδιος θελει να συνεχισει. αλλα να τελειωσει τη χρονια.
επισης εχω δηλωσει οτι θα ηθελα αλλο Προπονητη του χρονου στην ομαδα.
υγ: και τεχν.διευθυντη θελω αλλο στην καινουρια χρονια. στις υπολοιπες θεσεις ας αποφασισουν αυτοι τι θελουν δεν με κοπτει ουτε καν. αυτο για να προλαμβανω πιθανες αντιδρασεις.
Απο που προκυπτει οτι ελεγε ο ΑΑ στον ΖΒ οτι δεν ηθελε εξτρεμ;Γνωριζετε κατι ρε παιδια που δεν ξερουμε οι υπολοιποι;Δεν γινεται να παιρνουμε σαν δεδομενα πραγματα που λεει η μια πλευρα απ τη μια ενω απ την αλλη να κατηγορουμε τους υπολοιπους για σεναρια συνομωσιας..Μονο με δεδομενα μπορουμε να μιλαμε και τετοια για θεματα μεταγραφων τουλαχιστον δυστυχως δεν υπαρχουν.Οσοι υποστηριζουν ΑΑ λενε οτι μολις ηρθε στον ΠΑΟΚ ζητησε παικτες σε συγκεκριμενες θεσεις ενω οι αλλοι οτι δεν ηθελε παικτες..Για οποιοδηποτε θεμα δημιουργειται στην ομαδα υπαρχουν 2 αποψεις και 2 ερμηνειες του θεματος..thanos-xanthi έγραψε:ace ειπαμε, ο αγγελος πανω απ ολαace79grpaok έγραψε:Αστροναύτη ,επειδή θα με χαζεψεις ο αα ποτε θα φταει για κάτι?όταν θα τερματησουμε 6οι και εκτός Ευρώπης?τι στο Κάλο μάγια σε έχει κανει εσένα και συναγγελοσκυλα σου?ποσο ακόμα θα βιαζετε την λογική για να δικαιολογησετε τα αδικαιολόγητα που κανει?έλεος ρε φιλε
μεγαλυτερος παπας απο το οτι τον αφησανε με γυμνο ροστερ δεν υπαρχει
ο ιδιος το καλοκαιρι ελεγε τον ζηση οτι δεν ηθελε εξτρεμ και ηταν καλυμμενος με τον κοντο
τα παλικαρια μπορουσαν, ειχε και ροστερ 24 παιχτων
η λογικη χαθηκε οταν παρθηκε η αποφαση να ξαναματαξαναγυρισει ο κοουτς του πλατανια..
Να τον κατηγορησει καποιος οτι π.χ δεν χρησιμοποιησε του μικρους,επαιζε 12-13 παικτες συνεχεια ειναι κατι δεδομενο και αποδεκτο αλλα για θεματα που δεν γνωριζουμε την αληθεια δεν μπορουμε να τον κατηγορησουμε.
- ace79grpaok
Αστροναύτη δεν με απαντησες,ποτε θα φταίει ο άγγελος ?σε ποιο σημείο περιμένεις να πέσει ο ΠΑΟΚ για να πεις οτι φταίει και αυτός?Ποια μεγάλη προσωπικότητα είναι ο αα και τι πρόσφερε παλιά σε Τιτλους όταν είχε στα χέρια του ομαδαρα με Νάγκμπε ,Ολιβάρες μαραγκό ,φρατζεσκο και σια?ΜΟΝΙΜΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟΣ ηταν ο "τρελος " σου και αποκλειόταν στο κύπελλο απο τιε καστοριες και τους άγιο νικολες έτσι για να πέφτουν και κάποιοι μύθοι Πτι δούλευε παντα με ελλειπή ρόστερ και λοιπές πιπες
- mitsotakis
Μαλακίες... Ο προπονητής μετρήθηκε και βγήκε ελλιποβαρής. Τον έχει γλεντήσει μέχρι και η Κ20 του ΟΦΗ! Τι συζητάτε απορώ.
Το μόνο θέμα είναι γιατί είναι ακόμη εδώ. Το ότι κάποιοι εθελοτυφλούν και τον υποστηρίζουν έχει να κάνει καθαρά με προσωπολατρία. Όπως και με τον Γκαρσία ,που ενώ δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του ήθελε και ενδεκάδα. Και πάρα πολλοί ακόμη πιστεύουν πως αδικήθηκε!
Και με τον Πρέλιεβιτς τα ίδια έγιναν παλιά και μια ζωή τα ίδια...Είναι ο αιώνιοι αυτογραφάκηδες, φωτογραφάκηδες και αφισάκηδες που αν γινόταν θα ήθελαν να βαλσαμώσουμε τα ινδάλματά τους.
Μην ασχολείστε. Μόνο ΠΑΟΚ.
Το μόνο θέμα είναι γιατί είναι ακόμη εδώ. Το ότι κάποιοι εθελοτυφλούν και τον υποστηρίζουν έχει να κάνει καθαρά με προσωπολατρία. Όπως και με τον Γκαρσία ,που ενώ δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του ήθελε και ενδεκάδα. Και πάρα πολλοί ακόμη πιστεύουν πως αδικήθηκε!
Και με τον Πρέλιεβιτς τα ίδια έγιναν παλιά και μια ζωή τα ίδια...Είναι ο αιώνιοι αυτογραφάκηδες, φωτογραφάκηδες και αφισάκηδες που αν γινόταν θα ήθελαν να βαλσαμώσουμε τα ινδάλματά τους.
Μην ασχολείστε. Μόνο ΠΑΟΚ.
- Trilofiotis
Εγώ δε ξέρω αν ο Ιβαν στηρίζει τον Άγγλο όπως λέει ο φίλος,
το μόνο που ξέρω είναι ότι ΤΟΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗ στον Άγγελο ουτε η γυναίκα του πλέον,
μόνο ο Αστροναύτης και ο Σάββας θεοδωρίδης.........
το μόνο που ξέρω είναι ότι ΤΟΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗ στον Άγγελο ουτε η γυναίκα του πλέον,
μόνο ο Αστροναύτης και ο Σάββας θεοδωρίδης.........
Με τους συγκεκριμενους παιχταραδες συνεργαστηκαν κι αλλοι προπονητες που ηρθαν στην ΠΑΟΚ.Η ομαδα πηγε καλυτερα απ οτι με ΑΑ;ace79grpaok έγραψε:Ποια μεγάλη προσωπικότητα είναι ο αα και τι πρόσφερε παλιά σε Τιτλους όταν είχε στα χέρια του ομαδαρα με Νάγκμπε ,Ολιβάρες μαραγκό ,φρατζεσκο και σια?ΜΟΝΙΜΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟΣ ηταν ο "τρελος " σου και αποκλειόταν στο κύπελλο απο τιε καστοριες και τους άγιο νικολες έτσι για να πέφτουν και κάποιοι μύθοι Πτι δούλευε παντα με ελλειπή ρόστερ και λοιπές πιπες
96-97:σε 15 αγωνες με προπονητη ΑΑ η ομαδα πραγματοποιει 13-1-1 (νικες,ισοπαλιες,ηττες) κι απο ενατη αν θυμαμαι καλα βγαινει 3η σε ισοβαθμια με τον ΟΦΗ ξεπερνωντας το βαζελο και βγαινοντας ευρωπη.
97-98:στη πρωτη χρονια που βγαζει ολοκληρη τα αποτελεσματα ειναι 21-7-6 βγαινοντας τεταρτος με 70 βαθμους και κανοντας τα γνωστα αποτελεσματα στην ευρωπη.
98-99:τις πρωτες 2 αγωνιστικες με Μπλαχιν η ομαδα κανει 2 ηττες και μετα το 1-4 απ το ρουλη ερχεται ο ΑΑ.Τα αποτελεσματα του ειναι 11-3-2 μεχρι που φευγει μετα το 0-0 με Ιωνικο και την ιστορικη δηλωση του για τον Βαλεντσια μας εφεραν το τρενο που εκτροχιαστηκε στο Λιανοκλαδι.Ερχεται ο Αρι Χααν και τα αποτελεσματα ειναι 8-2-6.
Λοιπον ποτε εφυγε ο ΑΑ και πηγε καλυτερα η ομαδα;Αυτη η ομαδα ειχε οντως καποιους καλους παιχτες αλλα ειχε και καποιους που δεν καναν ουτε για την Παναχαικη..
Μηπως ο μαγος Μπαγεβιτς τα πηγε καλυτερα οταν ηρθε στα μισα της επομενης σεζον;5οι βγηκαμε και τις επομενες 2 σεζον με ενα σωρο μεταγραφες και και μας εβγαζε τεταρτους με χειροτερα αποτελεσματα..Προπονητης στον ΠΑΟΚ που δεν μαζευει 2βαθμους ανα αγωνα μ.ο για μενα ειναι αποτυχημενος.Το μονο που καταφερε ηταν ενα κυπελλο που μεχρι τον τελικο η μονη σοβαρη(και καλα) ομαδα που αντιμετωπισε ηταν ο ρουλης..
ο ΑΑ ηρθε στην ομαδα μετα απο Μπαγεβιτς κι εχοντας αποχωρησει ενα σωρο παικτες πηρε κυπελλο αποκλειοντας γαυρο κι αεκ και την επομενη χρονια μας εβγαλε τσαμπιονς λιγκ με τα λιμα.
Για να μην παρεξηγηθω θεωρω οτι ο ΑΑ εχει τελειωσει απο τον ΠΑΟΚ κυριοτερα λογω του διχασμου που προκαλει μεταξυ μας.Αλλα δεν θα κατσω να δεχτω και πραγματα που δεν ισχυουν..Γιατι οσο μεροληπτικα τον αντιμετωπιζουν οι υποστηρικτες του,με αναλογη εμπαθεια τον κρινουν οι πολεμιοι του..
- Περιπτερος
ace79grpaok έγραψε:Αστροναύτη δεν με απαντησες,ποτε θα φταίει ο άγγελος ?σε ποιο σημείο περιμένεις να πέσει ο ΠΑΟΚ για να πεις οτι φταίει και αυτός?Ποια μεγάλη προσωπικότητα είναι ο αα και τι πρόσφερε παλιά σε Τιτλους όταν είχε στα χέρια του ομαδαρα με Νάγκμπε ,Ολιβάρες μαραγκό ,φρατζεσκο και σια?ΜΟΝΙΜΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟΣ ηταν ο "τρελος " σου και αποκλειόταν στο κύπελλο απο τιε καστοριες και τους άγιο νικολες έτσι για να πέφτουν και κάποιοι μύθοι Πτι δούλευε παντα με ελλειπή ρόστερ και λοιπές πιπες
Θα γράψω εγώ τη γνώμη μου. Η ευθύνη Αναστασιάδη είναι σαφής και κυρίως έγκειται στην υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων του υπάρχοντος υλικού. Τους έβαλε να αγωνίζονται με προσανατολισμούς πολύ πάνω από τις δυνατότητές τους με αποτέλεσμα στην αρχή μεν να αιφνιδιάσει στην συνέχεια όμως και αφού οι αντίπαλοι μας ανέλυσαν, να εκτεθεί και να εκθέσει και την ομάδα. Για να γίνει μια ομάδα μεγάλη, χρειάζεται και μεγάλους παίκτες. Για να παίξει μια ομάδα ως μεγάλη ομάδα (δηλ. ανοικτά) χρειάζεται και το αντίστοιχο υλικό, αλλιώς γελάει μαζί της ο κόσμος.
Μετά και αφού αποκαθηλώθηκε η ιδέα της μεγάλης ομάδας, άρχισαν οι γκρίνιες και όσα έχω περιγράψει.
Εδώ βγάζουμε με το ζόρι ενδεκάδα και κατεβαίνουμε ως Μπάρτσα ... .
Ως γνωστόν τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και τους αντίστοιχους ... .