Αυτό το έγραψα στις 6 του μηνού και το ίδιο τροπάριο συνεχίζεται. ΩΣ πότε θα συνεχίζεται αυτό αναρωτιέμαι. Αν δηλαδή συνεχίσουμε τα κλαρίνα, στις πόσες ηττες-κλαρινα παραιτείται κάποιος ή απολύεται; Γιατί ήδη το κοντέρ γράφει ΠΟΛΛΕΣ.Trilofiotis έγραψε:Και διοίκηση και προπονητής, επέλεξαν την πιο "pussy" κίνηση.
Θα περίμενα απτον Άγγελο ή να παραιτηθεί (υποβάλω την παραίτηση στη διάθεση της διοίκησης, αστείο) ή να πεισμώσει και να προσπαθίσει αν πιστεύει στον εαυτό του. Αν δε πιστεύει πιά και αφού ο ΠΑΟΚ είναι πάνω απ'όλα, δεν έχει καμια δουλειά εδώ.
Η διοίκηση θα επρεπε ή να τον διώξει αν δεν τον πιστεύει ή να τον ανανεώσει για να δείξει ότι τον στηρίξει, προς πάσα κατεύθυνση.
Εμείς κλασικά επιλέξαμε την ευκολότερη λύση που επιλέγουμε πάντα εδώ και 3 χρόνια, του "προχωράμε και βλέπουμε".
Εδώ έχει καταντήσει ο ΠΑΟΚ.
Και κανένας δε βγαίνει να μιλήσει ούτε στον κόσμο ούτε ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, πάντα για το καλό του ΠΑΟΚ (;).
Ελπίζω μη διαβάσει κάποιος τα χθεσινοβραδυνά του Κόλκα και αρχίσει να ρωτάει και εμένα αν είμαι ο Κόλκας... Γιατί πρώτον δεν είμαι και 2ον λέμε τα ίδια πράματα, 2 βδομάδες μετά και 2 χαστούκια μετα...