Ατρόμητος-Π.Α.Ο.Κ. 4-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Ιτάνζ
1
1%
Σκόνδρας
1
1%
Κωνσταντινίδης
1
1%
Βίτορ
1
1%
Κόστα
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ρατς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Νομπόα
3
4%
Κάτσε
9
12%
Περέιρα
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Γκολάσα
4
5%
Σαλπιγγίδης
49
66%
Τζιόλης
2
3%
Μακ
1
1%
Αθανασιάδης
2
3%

Σύνολο ψήφων: 74

Άβαταρ μέλους
Josey Wales

Re: Ατρόμητος-Π.Α.Ο.Κ. 4-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Josey Wales »

Ναι ρε Ρόμαν, καλά τα λες εσύ. Απλά προσωπικά όσο και να εκτιμώ την προσπάθεια του Μπάνε και των παιδιών του μπάσκετ ή την πολύ καλή ομάδα του βόλεϊ, το ποδόσφαιρο είναι το σαράκι μου. Γι' αυτό σου ανάφερα το αγγλικό ποδόσφαιρο του Σαββάτου στην τότε ΥΕΝΕΔ.
Πω πω, τώρα αντιλαμβάνομαι πως περνάει ο γαμημένος ο χρόνος, χωρίς να το συνειδητοποιείς καν.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Josey Wales έγραψε:Ναι ρε Ρόμαν, καλά τα λες εσύ. Απλά προσωπικά όσο και να εκτιμώ την προσπάθεια του Μπάνε και των παιδιών του μπάσκετ ή την πολύ καλή ομάδα του βόλεϊ, το ποδόσφαιρο είναι το σαράκι μου. Γι' αυτό σου ανάφερα το αγγλικό ποδόσφαιρο του Σαββάτου στην τότε ΥΕΝΕΔ.
Πω πω, τώρα αντιλαμβάνομαι πως περνάει ο γαμημένος ο χρόνος, χωρίς να το συνειδητοποιείς καν.

Με Κοντοβαζαινιτη και αργοτερα Αργυριου?
Αν εβλεπες Αγγλικο τοτε,δεν μπορει να μην εισαι Liverpool.

Τι μου θυμησες ρε φιλε.

ΥΓ Να υποθεσω πενηνταρης κι εσυ?
Άβαταρ μέλους
Josey Wales

Στα 43 και ναι Λίβερπουλ, αλλά θυμάμαι και Ίπσουιτς με Πολ Μάρινερ. Μια πολύ δυνατή Γουέστ Χαμ ή πιο πρόσφατα την Γουίμπλεντον να παίρνει Κύπελλο.
Και μετά το παιχνίδι στην τηλεόραση βγαίναμε όλα τα πιτσιρίκια στη γειτονιά και παίζαμε μπάλα και αν έφευγε καμιά στραβή, η μπάλα έπεφτε σε ένα μαρμαράδικο και άντε πήδα την μάντρα και προσεκτικά μην πας κοντά στο σκυλί, που ευτυχώς συνήθως ήταν δεμένο :lol: .
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Μικρος εισαι δεν προλαβες Κηγκαν,Χαιγουέι,Ρομπερτσον,Χανσεν,Κλεμενς,Νηλ?
Άβαταρ μέλους
Josey Wales

Πολύ λίγο θυμάμαι Κήγκαν και Κλέμενς. Επίσης στο πρώτο μουντιάλ που θυμάμαι του '78, είχαμε κολλήσει όλοι στη γειτονιά με τον Κουμπίγιας από το Περού.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

1. Είστε off-topic.
2. Προδίδετε την ηλικία του Ντίνου.

Για το 2. παίζει banάκι...
Άβαταρ μέλους
adamroxas

Δημοσίευση από adamroxas »

Το ματς δεν το ειδα ολο, μολις ξεκινησε το πρωτο τεταρτο και μετα το επιασα παλι κατα και 70 οταν και ειχαμε μολις φαει το τριτο (και ολως παραδοξως περιμενα το 4ο).
Δεν ειναι ομαδα αυτη. Σκεφτομαι ειλικρινα να παω να αφησω βιογραφικο στην ΠΑΕ. Απο λεφτα, με 40 χιλιαρικα το χρονο ειμαι κομπλε.
Αν δεν βαζω γκολ, δεν πειραζει, δεν φαινεται να μπορει κανεις με τον τροπο που παιζουμε το τελευταιο διμηνο.
Αν δεν ειμαι τοσο καλος αμυντικα, δεν πειραζει γιατι οι 3αρες και οι 4αρες πανε κι ερχονται. Υποσχομαι οτι 5αρα δεν θα φαμε.
Αν δεν μπορω να βγαλω σεντρα με το αριστερο, ε δεν πειραζει, παιζουν και αλλοι εκει μεσα που δεν μπορουν. Οχι μονο με το αριστερο, γενικοτερα.

Αν παλι το ροστερ ειναι πληρες, μπορω να αναλαβω τον ρολο του προπονητου, αλλα εκει θελω 50 χιλιαρικα.
Με 30 χιλιαρικα καλυπτω τον ρολο του τεχνικου διευθυντη.
Ειμαι σιγουρος οτι θα με δεχτουν (εκτος και αν χρειαζεται να εχω καναν θειο ή κατι τετοιο). Δεν βρισκω λογο να μην με δεχτουν. Ενα μεγαλο καφενειο γιναμε. Απορω ποσο χειροτερα θα ειναι τα πραγματα με εμενα σε ενα τετοιο ποστο. Καταντησατε που καταντησατε τον ΠΑΟΚ καφενειο, καντε οικονομια και παρτε εμενα.

ΥΓ1 Ελεγα να μεινει ο Αγγελος μεχρι το τελος της σεζον. Πλεον, μου φαινεται αδιανοητο κατι τετοιο. Ειμαστε Εκτος σε 2,5/3 στοχους (αντε αν οχι στοχος το πρωταθλημα, το τσου λου ειναι σιγουρα, εκτος και αν πλεον ειμαστε του βεληνεκους της τριπολης και δεν το ξερω). Απο το κακο στο χειροτερο μετα τον νοεμβρη. Τον 11ο μηνα. Και ειμαστε στα μεσα του 2ου. Χωρις σημαδια ανακαμψης.

ΥΓ2 Ξηλωμα, εστω αξιολογηση ολοι οι προ και μετα Ιβαν εποχης απο χτες κιολας

ΥΓ3 Αποχη απο το γηπεδο για την διατηρηση της ψυχικης μας υγειας. Οσοι εχουν γερη κραση, ας πηγαινουν, εμενα μου χαλαει το σκ.
Άβαταρ μέλους
Josey Wales

RoMaN έγραψε:1. Είστε off-topic.

Έτσι είναι τα γερόντια ρε συ, θυμούνται περασμένα μεγαλεία :lol:
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Josey Wales έγραψε:
RoMaN έγραψε:1. Είστε off-topic.

Έτσι είναι τα γερόντια ρε συ, θυμούνται περασμένα μεγαλεία :lol:

E οχι και γεροντι στα 43.
Εσυ εισαι νεοσος
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

paoki1985 έγραψε:Ο πικραμενος φιλε και ο αρρωστος κλεινεται σε ενα σπιτι σε μια τρυπα και δε θελει να δει να μιλησει ουτε να γραψει σε κανεναν.

Με εχεις ψυχολογησει σωστα, αδερφε. :lol:

Ακομη και τωρα, εγω θα προτιμουσα το "Αγγελος μεχρι τελους". Ακομη και με κινδυνο να χαθει η χρονια εντελως, τουλαχιστον να σωσουμε τις επομενες.

ΥΓ: Ρε Josey, τι μου την θυμησες την κωλογουιμπλετον, με 90 λεπτα αμυνα ταμπουρι και ενα κωλοφαρδο γκολ το σηκωσε.
Άβαταρ μέλους
falconakis

Δημοσίευση από falconakis »

Άσχετο και οφ τόπικ αλλά δεν μπορώ να μην το γράψω...
Γιατί Άγγελος μέχρι τέλους για να έρθει ο καινούριος τον Αύγουστο να μαθαίνει τους παίκτες μέχρι τον Νοέμβριο να μην ξέρει τι θέλει τον Γενάρη (η να μην μπορεί να τους πάρει) να τον απολύσουν τον Μάρτιο και ξανά μανά τα ίδια;;;
Προπονητής ΤΩΡΑ με κλειστό συμβόλαιο 2,5 χρόνια και ΤΕΡΆΣΤΙΑ ΡΉΤΡΑ μπας και δούμε ομάδα του χρόνου...
Αμάν πια ολο τα ίδια και τα ίδια....

:redcard: :redcard: :redcard:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Το λουκέτο άργησε μια μέρα.
MVP κανείς.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”