Άγγελος Αναστασιάδης
-
ron-swanson
Re: Άγγελος Αναστασιάδης
Παιδες δεν υπαρχει θεμα. Το 3μπαλο ή 4μπαλο απο την Βεροια ειναι δεδομενο. Η ομαδα δειχνει εικονα διαλυσης. Ο προπονητης επιμενει να παιζει με τον τραυματια Σαλπι και βαζει τον Γκολασα στο 85 ενω ειναι 4-0. Φανταστειτε πως ειναι τα αποδυτηρια.
Ενα ματσο μαλακες εκει στην ΠΑΕ ολοι. Μονος στοχος να αρπαζουν τις μισθαρες τους.
Το πραγμα θα τελειωσει πολυ ασχημα. Και εννοειται οτι δεν ειναι απειλη αυτο, αλλα προβλεψη.
Ενα ματσο μαλακες εκει στην ΠΑΕ ολοι. Μονος στοχος να αρπαζουν τις μισθαρες τους.
Το πραγμα θα τελειωσει πολυ ασχημα. Και εννοειται οτι δεν ειναι απειλη αυτο, αλλα προβλεψη.
- thanos-xanthi
φωταγωγηθηκε ηδη η Βεροια..
στην Παιανια πανηγυριζουνε για τη δευτερη θεση απο τωρα
ε ρε ΠΑΟΚ που σε καταντησανε
ντροπη τσιπα δεν εχεις πανω σου να φυγεις, κατσε να τα καταστρεψεις ολα, ντεμεκ ΠΑΟΚτσης
το μαιο δεν θα ειμαστε καλα
στην Παιανια πανηγυριζουνε για τη δευτερη θεση απο τωρα
ε ρε ΠΑΟΚ που σε καταντησανε
ντροπη τσιπα δεν εχεις πανω σου να φυγεις, κατσε να τα καταστρεψεις ολα, ντεμεκ ΠΑΟΚτσης
το μαιο δεν θα ειμαστε καλα
- The_Stalker
Δεν έχω λόγια.. Όταν η ηλιθιότητα βαράει κόκκινο, δεν μπορώ να πω τπτ.
Ένα άσπρο μαντίλι θα έχω μαζί μου την επόμενη φορά.
Ένα άσπρο μαντίλι θα έχω μαζί μου την επόμενη φορά.
εγω προβλεπω πως με αυτους που μπλεξαμε κ η επομενη χρονια χαμενη ειναι ηδη...τι να πω ρε γαμωτο;;;γιατι να μην θελουν το καλο του ΠΑΟΚ;;;;;Γιατι θελουν να μας εχουν μια ζωη 3-4ους;;;;;ΓΙΑΤΙ;;;;;;
Eσύ σα ΠΑΟΚτσής που είσαι, είσαι χαρούμενος για το θέαμα που παρουσιάζει η ομάδα που προετοίμασες όλη τη χρονιά; Δηλαδή δε ντρέπεσαι; Και περιμένεις να σε διώξουν; Αξιοπρέπεια δεν έχεις; Τί άλλη ξεφτίλα θα ζήσουμε; Δεν υπάρχει αυτό που γίνεται στην ομάδα, ανίκανη διοίκηση να πάρει μια απόφαση, τραγική ομάδα καθρέπτης του προπονητή της. Καμμένη γη ΑΑ όποτε έρχεσαι και όποτε φεύγεις!
"Εμπιστευόμαστε τον Άγγελο, εμπιστευόμαστε τους παίκτες, εμείς δεν παραιτούμαστε".ron-swanson έγραψε:ΙΝΠΑΟΚ
Επιμένουν με Άγγελο!
Στο συμπέρασμα ότι η ομάδα μπορεί να επανέλθει στις καλές εμφανίσεις του α΄ γύρου κατέληξαν μετά από συζήτηση που είχαν στο περιθώριο της προπόνησης οι Ιάκωβος Αγγελίδης, Άγγελος Αναστασιάδης και Ζήσης Βρύζας σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Ο πρόεδρος και ο τεχνικός διευθυντής επανέλαβαν τη στήριξη τους στον προπονητή ζητώντας του να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η ομάδα να συνέλθει και να στοχεύσει στην κατάληψη της 1ης θέσης των play off που τέθηκε ως νέος στόχος για τη συνέχεια της περιόδου.
Στη συνέχεια οι Αγγελίδης και Βρύζας μίλησαν στους παίκτες στους οποίους τόνισαν ότι υπάρχει πλήρης εμπιστοσύνη από την πλευρά της διοίκησης ζητώντας τους παράλληλα να δείξουν την προσωπικότητα τους, να βγάλουν εγωισμό στον αγωνιστικό χώρο και να πετύχουν το στόχο της κατάκτησης της 1ης θέσης στο μίνι πρωτάθλημα.
Αυτό που χαρακτηριστικά τονίστηκε είναι η πεποίθηση της διοίκησης ότι το ρόστερ είναι ικανό να πετύχει την εκπλήρωση του τελευταίου στόχου αρκεί να υπάρξει απ΄ όλους συγκέντρωση στις υποχρεώσεις τους και σκληρή δουλειά.
Ουσιαστικά το… νέο που προκύπτει είναι η παραδοχή ότι ο μόνος στόχος πλέον είναι η κατάκτηση της 1ης θέσης στο play off χωρίς να προχωρήσουν σε καμία αλλαγή προσώπων, φιλοσοφίας και πολιτικής. Το ερώτημα που λογικά προκύπτει είναι που ποντάρουν στον ΠΑΟΚ και πιστεύουν ότι η ομάδα μπορεί να δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο στη συνέχεια της περιόδου;
Προφανώς θα ξέρουν κάτι περισσότερο. Περιμένουμε κι εμείς να το μάθουμε!
Πρεπει να ειναι πολυ χαρουμενοι στην Βεροια μετα απο αυτην την εξελιξη.
Πραγματικα πιστευω πως η ομαδα προλαβαινει να μην μπει πλει-οφ με τον τροπο που παιζει. Για ποια πρωτια μιλανε;
Και ποιός φταίει, ρε διοικητικοί; Ο φούφουτος; Ή μήπως είμαστε μέσα στους στόχους μας;
Άι σιχτίρι.
- koylispontios
-
Μπαρκαρούτσος
Αν μπούμε με πάνω από 2 βαθμούς στα play-offs, θα αρχίσω να ψάχνω το χέρι της Παναγιάς...
- ace79grpaok
Εντάξει μαλακές είμαστε ΟΛΟΙ οι παοκτσηδες Μελοι ενος πειράματος απο εξωγηινους με θέμα την ανθρώπινη αντοχή και υπομονή και σε ποιο σημείο ένας άνθρωπος παρατάει κάτι που αγαπάει σαν τρελός εγώ απο τα 10 μου εσείς δεν ξέρω απο ποτε.ΔΕΝ ΕΞΗΓΗΤΑΙ αλλιως δεν βλέπω άλλο τροπο γιατί περνάμε οτι περνάμε και αρχηγός του πειράματος ο αα που παει κόντρα στην πραγματικότητα και κανει πατάει τα κουμπιά της αντοχής μας σε σημείο θραυσης
- Περιπτερος
- Περιπτερος
Αυτός είναι ο Πέτρος, παπά μου !prist64 έγραψε:Τοτε θα ειναι Θωμας.
Και πριν αλεκτωρ λαλησει τρις....................
Μηπως είσαι μαϊμού παπάς ?
- Περιπτερος
Ο boufos ?gergeo4 έγραψε:«Είμαι εδώ και θα παραμείνω εδώ. Δεν πρόκειται να σας παρατήσω εγώ. Μπορεί αύριο να με πάρουν τηλέφωνο από τη διοίκηση και να με διώξουνε. Δεν πρόκειται πάντως να φύγω από την ομάδα μόνος μου, μόνο αν με διώξουνε», τόνισε μεταξύ άλλων στους ποδοσφαιριστές του ο Αναστασιάδης.
paok24
ρε παιδια δεν εχω καταλαβει..τους διαλογους ποιος τους βγαζει προς τα εξω?
υ.γ μολις παμε 6οι θα φυγει ο κυριος.................![]()
![]()
![]()
O Θωμάς - Πέτρος ?
Το Αγιο Πνεύμα είναι υπεύθυνο, γιατί στέλνει σε κάποιους την επιφοίτηση και μαθαίνουν ακριβώς τι γίνεται.