33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
-
Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Καλα αν κραζουμε και τον Κλαους ο οποιος εχει παιξει αριστερο, δεξι εξτρεμ, 10αρι, 8αρι, 6αρι και σαν σεντερ φορ περιοχης (που αυτη ειναι η θεση του) ελαχιστες φορες, δειχνει οτι δεν υπαρχει σωτηρια για τον συλλογο. Μονο τερματοφυλακας δεν επαιξε. Και δεν εχει βγαλει τσιμουδια.
Ο Κλαους ειναι 1)ΠΑΟΚτσακι,2)στις ακαδημιες απο 8 χρονων,3) πρωτος σκορερ της ομαδας τοσα χρονια με 150 χιλιαρικα,4)ο ανθρωπος που εφαγε πεσιμο απο συνοπαδους του και δεν την "εκανε" γιατι ειχε ψυχολογικα. Τον πηρε απο κατω αλλα εδειξε οτι εχει @@ και γυρισε το κλιμα υπερ του. 5)Δεν ειναι χαμενος στα ντερμπι, εχει βαλει πολλα σημαντικα γκολ. 6) Εχει παιξει οπου του εχει ζητησει ο προπονητης και εχει δωσει αυτο που μπορει χωρις να γκρινιαξει. 7)Δεν εχει βγει να λαϊκισει στα twitter και στα instagram σαν τον λακαμα τον Τζαβελλα που τον "κυνηγανε" ολοι. 8) Η ΠΑΕ δεν του φερθηκε σωστα που εδινε χρημα στον καθε περαστικο κι αυτον τον ειχε με 150 χιλιαρικα, αλλα αυτος δεν φερθηκε πουστικα να σηκωθει να φυγει σαν ελευθερος.
Ο Κλαους μαγκες, αν ηταν σε μια ομαδα που ειχε σχεδιο και επαιζε για τον σεντερ φορ της, οπως ο βαζελος επι Σισε ή τωρα με τον Μπεργκ, θα ειχε + 10 γκολ καθε χρονο, για πλακα. Ειδαμε ποσο παιχταρα ειναι οταν η ομαδα επαιζε με ενα σχεδιο μεχρι το Νοεμβριο.
Ο Κλαους ειναι 1)ΠΑΟΚτσακι,2)στις ακαδημιες απο 8 χρονων,3) πρωτος σκορερ της ομαδας τοσα χρονια με 150 χιλιαρικα,4)ο ανθρωπος που εφαγε πεσιμο απο συνοπαδους του και δεν την "εκανε" γιατι ειχε ψυχολογικα. Τον πηρε απο κατω αλλα εδειξε οτι εχει @@ και γυρισε το κλιμα υπερ του. 5)Δεν ειναι χαμενος στα ντερμπι, εχει βαλει πολλα σημαντικα γκολ. 6) Εχει παιξει οπου του εχει ζητησει ο προπονητης και εχει δωσει αυτο που μπορει χωρις να γκρινιαξει. 7)Δεν εχει βγει να λαϊκισει στα twitter και στα instagram σαν τον λακαμα τον Τζαβελλα που τον "κυνηγανε" ολοι. 8) Η ΠΑΕ δεν του φερθηκε σωστα που εδινε χρημα στον καθε περαστικο κι αυτον τον ειχε με 150 χιλιαρικα, αλλα αυτος δεν φερθηκε πουστικα να σηκωθει να φυγει σαν ελευθερος.
Ο Κλαους μαγκες, αν ηταν σε μια ομαδα που ειχε σχεδιο και επαιζε για τον σεντερ φορ της, οπως ο βαζελος επι Σισε ή τωρα με τον Μπεργκ, θα ειχε + 10 γκολ καθε χρονο, για πλακα. Ειδαμε ποσο παιχταρα ειναι οταν η ομαδα επαιζε με ενα σχεδιο μεχρι το Νοεμβριο.
Ron σωστα αυτα που γραφεις αλλα αυτο που με ενοχλει ειναι ακριβως αυτο το, ειδικά επιδη ειναι δικο μας παιδι, ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ να συγκρινουμε τον Κλαους με τον Σισε και τον Μπεργκ κτλ.
Γιατι δεν μπορω ΚΑΙ να εκτιμω αυτα που προσφερει ο Κλαους και να τον συμπαθω αλλα ΚΑΙ να θεωρω οτι πχ ο Μπεργκ ειναι καλυτερος? (τον Σισε εκεινης της χρονιας ειδικα ειναι ντροπη να τον βαζουμε καν στην ιδια προταση).
Γιατι δεν εχω το δικαιωμα να θεωρω καποιον αλλο σεντερ φορ καλυτερο χωρις να σημαινει οτι ειμαι αχαρηστος και δεν εκτιμω τον Κλαους η ειμαι εμπαθεις κτλ. ?
Αυτος ειναι ο "φασισμος"¨που εννοω. Προσφερε ο Κλαους και τον γουσταρουμε αρα πρεπει σώνει και καλα να τον θεωρουμε τον καλυτερο επιθετικο του κοσμου αλλιώς ειμαστε αχάριστοι!
Γιατι δεν μπορω ΚΑΙ να εκτιμω αυτα που προσφερει ο Κλαους και να τον συμπαθω αλλα ΚΑΙ να θεωρω οτι πχ ο Μπεργκ ειναι καλυτερος? (τον Σισε εκεινης της χρονιας ειδικα ειναι ντροπη να τον βαζουμε καν στην ιδια προταση).
Γιατι δεν εχω το δικαιωμα να θεωρω καποιον αλλο σεντερ φορ καλυτερο χωρις να σημαινει οτι ειμαι αχαρηστος και δεν εκτιμω τον Κλαους η ειμαι εμπαθεις κτλ. ?
Αυτος ειναι ο "φασισμος"¨που εννοω. Προσφερε ο Κλαους και τον γουσταρουμε αρα πρεπει σώνει και καλα να τον θεωρουμε τον καλυτερο επιθετικο του κοσμου αλλιώς ειμαστε αχάριστοι!
καλα η επιχειρηματολογια σκοτωνει..ειναι ΠΑΟΚτσακι?ναι αλλα κατω απο 70000 δεν υπεγραφε..2)και ο σαλπιγγιδης απο τις ακαδημιες ειναι 3)πεσιμο εχει φαει και η κουτση μαρια ας τη κανει αλλα για που?εχει ερθει καμια καλη προταση?4)τα γκοολ που βαζει ειναι της μια επαφης και πολλα εξ επαφης5)η συγκριση του με μπεργκ και με σισε ειδικα ειναι απλα αστεια 6)το εχει κανει παραμονες αγωνα με το ρουλεμαν και ειχε τιμωρηθει..ron-swanson έγραψε:Καλα αν κραζουμε και τον Κλαους ο οποιος εχει παιξει αριστερο, δεξι εξτρεμ, 10αρι, 8αρι, 6αρι και σαν σεντερ φορ περιοχης (που αυτη ειναι η θεση του) ελαχιστες φορες, δειχνει οτι δεν υπαρχει σωτηρια για τον συλλογο. Μονο τερματοφυλακας δεν επαιξε. Και δεν εχει βγαλει τσιμουδια.
7)η παε ειναι κοροιδο που πεφτει θυμα και πληρωνει τοσα λεφτα σε αμπαλους παιχτες 8)εδω θα ειμαστε και θα τα λεμε .μακαρι να διαψευστω αλλα με βασικο φορ τον κλαους πρωταθλητισμο δεν κανεις..
-
Πρωτον δεν ειπα οτι ειναι σαν τον Σισε ή τον Μπεργκ. Διαβαζετε λιγο καλυτερα αυτα που γραφω. Ειπα οτι αν ηταν σε ομαδα που δουλευει για τον φορ της θα ηταν πολυ καλυτερα τα νουμερα του.
Ειπα εγω οτι ο Κλαους ειναι κραμα Φαλκαο, Φαν Περσι, Σουαρεζ και Καβανι; Ειπα εγω οτι καλυτερος του δεν υπαρχει;
Εγω λεω οτι για τα δεδομενα του ΠΑΟΚ ειναι πολυ καλος φορ. Εχει το ευκολο γκολ που καθε ομαδα θελει και ξερει σε ποια ομαδα παιζει. Αν ερθει ενας προπονητης και στησει την ομαδα πανω στην ικανοτητα του να σκοραρει ευκολα θα φαινεται πολυ καλυτερος. Αυτο ειπα. Οσο λειτουργησε αυτο μεχρι τα Χριστουγεννα, με τον Ρατς να κανει ακριβως αυτο το πραγμα, να τον σημαδευει καλα δηλαδη, ο Κλαους τα εβαζε για πλακα. Τωρα που παιζει αμυντικο χαφ, εξτρεμ, 10αρι, ενω αντικειμενικα δεν μπορει (και παρολαυτα δεν εκτιθεται), τι περιμενετε;
1)ΠΑΟΚτσακι ειναι οχι μ@λ@κ@ς. Ξεχνας οτι επαιζε με 150 χιλιαρικα, μεχρι και ο Γκσπουρνινγκ μεγαλυτερο συμβολαιο ειχε για το εξαμηνο που ηρθε. 2)Τι σχεση εχει αυτο; 3)Εχουν ερθει προτασεις (απο την Τορινο τον Αυγουστο), 4) αφου ειναι τοσο ευκολο γιατι δεν το κανουν ολοι; 5)Δεν εκανα συγκριση με Μπεργκ και Σισε, 6)Τι ειναι το ρουλεμαν; 7)Δεν εχει σχεση με αυτο που γραφω, 8) παλι το ιδιο, δεν εχει σχεση.ariskatiforos έγραψε: καλα η επιχειρηματολογια σκοτωνει..ειναι ΠΑΟΚτσακι?ναι αλλα κατω απο 70000 δεν υπεγραφε..2)και ο σαλπιγγιδης απο τις ακαδημιες ειναι 3)πεσιμο εχει φαει και η κουτση μαρια ας τη κανει αλλα για που?εχει ερθει καμια καλη προταση?4)τα γκοολ που βαζει ειναι της μια επαφης και πολλα εξ επαφης5)η συγκριση του με μπεργκ και με σισε ειδικα ειναι απλα αστεια 6)το εχει κανει παραμονες αγωνα με το ρουλεμαν και ειχε τιμωρηθει..
7)η παε ειναι κοροιδο που πεφτει θυμα και πληρωνει τοσα λεφτα σε αμπαλους παιχτες 8)εδω θα ειμαστε και θα τα λεμε .μακαρι να διαψευστω αλλα με βασικο φορ τον κλαους πρωταθλητισμο δεν κανεις..
Ειπα εγω οτι ο Κλαους ειναι κραμα Φαλκαο, Φαν Περσι, Σουαρεζ και Καβανι; Ειπα εγω οτι καλυτερος του δεν υπαρχει;
Εγω λεω οτι για τα δεδομενα του ΠΑΟΚ ειναι πολυ καλος φορ. Εχει το ευκολο γκολ που καθε ομαδα θελει και ξερει σε ποια ομαδα παιζει. Αν ερθει ενας προπονητης και στησει την ομαδα πανω στην ικανοτητα του να σκοραρει ευκολα θα φαινεται πολυ καλυτερος. Αυτο ειπα. Οσο λειτουργησε αυτο μεχρι τα Χριστουγεννα, με τον Ρατς να κανει ακριβως αυτο το πραγμα, να τον σημαδευει καλα δηλαδη, ο Κλαους τα εβαζε για πλακα. Τωρα που παιζει αμυντικο χαφ, εξτρεμ, 10αρι, ενω αντικειμενικα δεν μπορει (και παρολαυτα δεν εκτιθεται), τι περιμενετε;
κατσε ρε φιλε δηλαδη πχ μ ενα συμβολαιο 400000 θα ηταν μ@λ@κ@ς?
πολυ η αβαντα απο το γνωστο σαιτ οταν ειχαμε τη διαπραγματευση τυχαιο?
ρουλεμαν εννοω τον ρουλη..
να το αναλυσουμε..μπορει να διεμβολισει?οχι χαρακτηριστικη η χθεσινη φαση που εχει τη μπαλα για αντεπιθεση και καρφωνεται στον αμυντικο..θυμησε μου μια φορα που τροφοδοτηθηκε στον κενο χωρο ετρεξε προλαβε τη μπαλα μπηκε κατα μετωπο νικωντας τον ενα αμυντικο στην αντεπιθεση και σκοραρε..για μενα επιθετικος για πρωταθλητισμο ειναι ο σισε ο μπεργκ ο τσιμπουρ ο μητρογλου ο οποιος εχει φαει το κραξιμο της αρκουδας αλλα παλι πρωτος σκορερ θα βγει..
ενα καλο τελειωμα δεν φτανει πως να το κανουμε..θελω ταχυδυναμη εκρηξη κατα μετωπο επιθεση και αλλα
καλος ειναι στα τελειωματα μη τον αδικω αλλα απλα λεω οτι γνωμη μου ειναι οτι ενας καλος αμυντικος γερος και γρηγορος τον καταπινει για πλακα..
δεν γινεται να κανεις πρωταθλητισμο στηριζομενος σε παικτες με ενα προσον.
να το αναλυσουμε..μπορει να διεμβολισει?οχι χαρακτηριστικη η χθεσινη φαση που εχει τη μπαλα για αντεπιθεση και καρφωνεται στον αμυντικο..θυμησε μου μια φορα που τροφοδοτηθηκε στον κενο χωρο ετρεξε προλαβε τη μπαλα μπηκε κατα μετωπο νικωντας τον ενα αμυντικο στην αντεπιθεση και σκοραρε..για μενα επιθετικος για πρωταθλητισμο ειναι ο σισε ο μπεργκ ο τσιμπουρ ο μητρογλου ο οποιος εχει φαει το κραξιμο της αρκουδας αλλα παλι πρωτος σκορερ θα βγει..
ενα καλο τελειωμα δεν φτανει πως να το κανουμε..θελω ταχυδυναμη εκρηξη κατα μετωπο επιθεση και αλλα
καλος ειναι στα τελειωματα μη τον αδικω αλλα απλα λεω οτι γνωμη μου ειναι οτι ενας καλος αμυντικος γερος και γρηγορος τον καταπινει για πλακα..
100% συμφωνώ Ron. Απλά όπως ειπα ειχε δημιουργηθει τελευταία μια ατμοσφαιρα οτι ο Κλαους ειναι "παικταρας" "απαγορευεται" αλλη αποψη. Και επισης εγω συμφωνω να μη κραζουμε κανενα αλλα οντως ο Κλαους ειχε ασυλία σε αυτο, δηλαδη υπαρχουν παικτες που επιτρεπεται να κραζουμε και αλλους που οχι γιατι ειναι τα πουλεν μας. Οχι οτι θεωρω οτι αξιζε κραξιμο φετος ο Κλαους και δεν εχει φαει, να μη σου ποω οτι συμφωνω οτι ειναι απο τους λιγους που προσπαθουσαν σε ολα τα ματς ακομα και οταν δεν ηταν καλος.
- paokovios1974
[youtube]Pmrn2A4oq_A[/youtube]ariskatiforos έγραψε:κατσε ρε φιλε δηλαδη πχ μ ενα συμβολαιο 400000 θα ηταν μ@λ@κ@ς?
να το αναλυσουμε..μπορει να διεμβολισει?οχι χαρακτηριστικη η χθεσινη φαση που εχει τη μπαλα για αντεπιθεση και καρφωνεται στον αμυντικο.θυμ.ησε μου μια φορα που τροφοδοτηθηκε στον κενο χωρο ετρεξε προλαβε τη μπαλα μπηκε κατα μετωπο νικωντας τον ενα αμυντικο στην αντεπιθεση και σκοραρε..για μενα επιθετικος για πρωταθλητισμο ειναι ο σισε ο μπεργκ ο τσιμπουρ ο μητρογλου ο οποιος εχει φαει το κραξιμο της αρκουδας αλλα παλι πρωτος σκορερ θα βγει..
ΣΤΟ 0,57
ισως ειναι η μοναδικη φορα..και μαλιστα μου ειχε κανει εντυπωση βλεποντας τον αγωνα.
αλλα 1)πασα τον βγαζει μπροστα απο την αμυνα και κοντα στο τερμα εγω εννοω να εχει μπροστα του τον αμυντικο και να τον ξεπερασει 2)παιζεις με τον εργοτελη με την γνωστη αδυναμη αμυντικη γραμμη και 3)αντε να δεχτω οτι ειναι ετσι..μια φορα εγινε δεν υπαρχει αλλη..πραθετω δυο λινκ ενα με τα γκολ του κλαους και ενα με του μπεργκ..δειτε τα και να κανουμε μια κουβεντα οσον αφορα στο επιθετικο ρεπερτοριο του καθενα και να απαντησουμε στο ερωτημα αν ειναι λογικο ο ενας ν αμειβεται με πολυ υψηλοτερο συμβολαιο και ποιος πρεπει να ειναι αυτος..την κουβεντα την κανω καθαρα γιατι αυτη η ιστορια με τα δικα μας παιδια δεν ειναι προς το συμφερον της ομαδας μας ..εγω παντως θα προτιμουσα μπεργκ με 400000 και αλλον εναν παικτη των 300000
τεσλοσπαντων για να μη παρεξηγηθω ως εμμονικος το σταματω με την ελπιδα να διαψευστω πληρως..
αν και αντιθετα πιστευω οτι με τη παροδο του χρονου oi αδυναμιες του παικτη θα γινονται πιο φανερες και σε ολους
να δουμε..
https://www.youtube.com/watch?v=arKIX65qX5M
https://www.youtube.com/watch?v=yR1f7IWhTqM
αλλα 1)πασα τον βγαζει μπροστα απο την αμυνα και κοντα στο τερμα εγω εννοω να εχει μπροστα του τον αμυντικο και να τον ξεπερασει 2)παιζεις με τον εργοτελη με την γνωστη αδυναμη αμυντικη γραμμη και 3)αντε να δεχτω οτι ειναι ετσι..μια φορα εγινε δεν υπαρχει αλλη..πραθετω δυο λινκ ενα με τα γκολ του κλαους και ενα με του μπεργκ..δειτε τα και να κανουμε μια κουβεντα οσον αφορα στο επιθετικο ρεπερτοριο του καθενα και να απαντησουμε στο ερωτημα αν ειναι λογικο ο ενας ν αμειβεται με πολυ υψηλοτερο συμβολαιο και ποιος πρεπει να ειναι αυτος..την κουβεντα την κανω καθαρα γιατι αυτη η ιστορια με τα δικα μας παιδια δεν ειναι προς το συμφερον της ομαδας μας ..εγω παντως θα προτιμουσα μπεργκ με 400000 και αλλον εναν παικτη των 300000
τεσλοσπαντων για να μη παρεξηγηθω ως εμμονικος το σταματω με την ελπιδα να διαψευστω πληρως..
αν και αντιθετα πιστευω οτι με τη παροδο του χρονου oi αδυναμιες του παικτη θα γινονται πιο φανερες και σε ολους
να δουμε..
https://www.youtube.com/watch?v=arKIX65qX5M
https://www.youtube.com/watch?v=yR1f7IWhTqM
Για να κανεις πρωταθλητισμο με τον ΚΛΑΟΥΣ σεντερφορ πρεπει να εχεις τριαδα απο πισω του Μακ-Σκοκο-Βιειρινια.Οποιος ξερει απο μπαλα καταλαβαινει τι εννοω..
Το να γινεται κριτικη στον Αθανασιαδη, (οπου Αθανασιαδη βαλε και οποιονδηποτε παικτη που δν παιζει στη ΘΕΣΗ του) ειναι εντελως αστοχο...
Ειναι σα να βαζεις καποιον ξεκαρφωτο παικτη να παιξει στο τερμα και μετα να τον κραζεις γιατι εφαγε 10 γκολ...
Ειναι σα να βαζεις καποιον ξεκαρφωτο παικτη να παιξει στο τερμα και μετα να τον κραζεις γιατι εφαγε 10 γκολ...
στη θεση του παιζει τις περισσοτερες φορες(οπως και χθες) ας σταματησει αυτη η καραμελα επειδη αρχισε να κανει κινησεις εκτος περιοχης και να μην ειναι στατικος οπως οφειλουν ολα τα φορ παγκοσμιως!!kotsidas9 έγραψε:Το να γινεται κριτικη στον Αθανασιαδη, (οπου Αθανασιαδη βαλε και οποιονδηποτε παικτη που δν παιζει στη ΘΕΣΗ του) ειναι εντελως αστοχο...
παοκαρα23 έγραψε:στη θεση του παιζει τις περισσοτερες φορες(οπως και χθες) ας σταματησει αυτη η καραμελα επειδη αρχισε να κανει κινησεις εκτος περιοχης και να μην ειναι στατικος οπως οφειλουν ολα τα φορ παγκοσμιως!!kotsidas9 έγραψε:Το να γινεται κριτικη στον Αθανασιαδη, (οπου Αθανασιαδη βαλε και οποιονδηποτε παικτη που δν παιζει στη ΘΕΣΗ του) ειναι εντελως αστοχο...
πες μου ενα φορ παγκοσμιως που μεσα στον αγωνα θα βρεθει να παιζει: αριστερο χαφ,πισω απο τον επιθετικο (Φανουρης) και αμυντικο χαφ και να γυρναει μεχρι το κεντρο να παρει ή να σπασει μπαλα...
- aisiodoksos
ο ρουνει που εχει γινει 8αρι πχ μακακας ειναι η πιο αχρηστος...
Ολοι πρεπει να παιξουν οπου τους ζητηθει..τελος τα σταριλικια
Ολοι πρεπει να παιξουν οπου τους ζητηθει..τελος τα σταριλικια