Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

Tolaros έγραψε:Τρία χρόνια πέρασαν. Ή είναι χαζός ο Σαββιδης που αφήνει τον ΠΑΟΚ στους ίδιους ανίκανους, ή χαζοί είμαστε εμείς που πιστεύουμε ότι ο ΠΑΟΚ πράγματι νοιάζει τόσο πολύ τον αφελή Ιβάν που την πατάει με τους ανίκανους. Διαλέχτε
Τον εχεις για χαζο;;

Με τιποτα!!

Αδιαφορο μπορεις να τον πεις,υποπτο επισης.μαλακα ομως οχι...
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Mīngus έγραψε:Μακριά απ' την ΚΑΕ.
Μα γιατί;
Δεν θέλεις να την ''σώσει'' κι αυτήν;
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Παντως στους προπονητες εχεις 0 στα 2. Σου εφεραν Πασιεντζα, εφερες μονος σου Στεφενς. Ειχε κλεισει Σαντος ο Ζησης, τον εγραψες και πηρες Αγγελο.

Κανε μια σωστη επιλογη. 3 χρονια περασανε. Δεν ειναι δυσκολο. Ψαξε για προπονητη που εχει κανει πρωταθλητισμο και οι ομαδες του παιζουν μια συγκεκριμενη μπαλα. Υπαρχουν πολλοι εκει εξω. Εχεις δωσει φραγκα για το ροστερ. Αντε κανε ενα καλο.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Για ρωτα τον μπανε κάτι πενηνταρικα που δεν τα είχαμε από ποιον τα έπερνε
; για 50.000 μιλάμε πόσες φορές τσονταρε ο άχρηστος και επικίνδυνος για τον ΠΑΟΚ Ιβάν.....αλλα ξέρω έτσι και αλλιώς μπορούσαμε να τα δώσουμε μείς σιγά τα ποσα :):)
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

eorptol έγραψε:Για ρωτα τον μπανε κάτι πενηνταρικα που δεν τα είχαμε από ποιον τα έπερνε
; για 50.000 μιλάμε πόσες φορές τσονταρε ο άχρηστος και επικίνδυνος για τον ΠΑΟΚ Ιβάν.....αλλα ξέρω έτσι και αλλιώς μπορούσαμε να τα δώσουμε μείς σιγά τα ποσα :):)
Ας συνεχίσει να τσοντάρει μια στο τόσο αλλά ως εκεί. Έχουμε κι ένα τμήμα αντρίκειο, οργανωμένο, υγιές ας μην το εκφυλίσουμε.
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δηλαδή;
Πόσες φορές; 2; έδωσε 100 χιλιάρικα που ο ΠΑΟΚ δεν είχε;
10 φορές; Έδωσε μισό μύριο που ο ΠΑΟΚ δεν είχε;
100 φορές, Πέντε μύρια;
Πες, πόσες φορές;
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ο μπανε είπε ότι έδωσε πολλές φορές και τον ευχαριστησε δημοσια ,εννοείτε αν αναλάβει πρέπει να αφησει τον μπανε και την παρεα του ......
Άβαταρ μέλους
Karelias

Ναι το ξέρω ότι το είπε ο Μπάνε και μπράβο στον Ιβάν που τσοντάρει.
Στο μπάσκετ να τσοντάρει μόνο, να μην σώσει τίποτα.
Την διαφορά μπορείς να τη καταλάβεις ή τζάμπα μιλάμε;
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Αυτήν την σουπεραδικη ειρωνεία να μην είχες καρελια,όχι δεν καταλαβαίνω κύριε πανεξυπνε ,θες έναν βλάκα να ρίχνει πενηνταρικα για να κανεις το κομμάτι σου ,βαλτα εσύ .....εγω τον θέλω στην διοίκηση με μπανε ......γιατι καλή η εξυγίανση αλλα έχει ταβάνι για ποιο ψηλά θελει φράγκα θελει σαββιδη
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

φερε Αλεφαντο να μαθουν τα παιδια μπαλιτσα απ τον αρχοντα
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

Και καπως ετσι ερχεται σιγα σιγα και η σειρα σου...
πολλα παρατραγουδα προβλεπονται στο κοντινο μελλον...το καλοκαιρακι ελπιζω να κανεις και κατι σωστο αν σε νοιαζει να εισαι εδω και το 2016...

υγ. ποσο μας ελειψαν οι επιτροπες σωτηριες με ορφανους κτλ κτλ..ωραιες μερες..ερχονται..δεν ειναι μακρια..
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

πραγματικά, αν πάρει μπουλο κι ο Σαββιδακος για τετοιες αφορμες τοτε θα εχω πειστεί 100% πως ο ΠΑΟΚ έχει φτιαχτεί για να κανουν διαχρονικά χαβαλε 5 νοματαιοι σε βαρος οσων έχουν επιλέξει αυτή την ομαδα να υποστηρίζουν.
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Οχι δεν καταλαβατε καλα,να μην παει πουθενα ας ξεχρεωσει την ομαδα κ δεν με νοιαζει αν βγουμε κ 12οι,αν μας ξεχρεωσει μετα ας παει στην ευχη του θεου.
Ναι ας μπει στην ΚΑΕ (που ειναι αντρικια κτλ κτλ αλλα στο γηπεδο δεν πατε γιατι ετσι...) αλλωστε εκει χρωσταμε μονο κατι ψιλα ας τα βαλει κ αυτα μιας κ εμεις μονο εξοδα χρεωνουμε στην ομαδα.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Νομίζω ότι δεν είναι θεμα προπονητή και παικτών, ναι ο προπονητής έχασε την μπάλα τώρα αλλά μέχρι να συμβεί αυτό μια χαρά το πήγαινε το καράβι. Οι παίκτες είναι καλοί αλλά δεν παίζουν ποδόσφαιρο, ενισχυθήκαμε, ξεκουραστήκαμε, γύρισαν και οι τραυματιες και ακόμα δεν παίζουμε ποδόσφαιρο.
Προφανώς το πρόβλημα είναι αλλού.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyretto την Δευ 16 Φεβ 2015, 05:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Το προβλημα του ειναι οτι ειναι αμπαλος,και γι'αυτο εχει κανει παλινωδιες και δεν ηξερε ποιον να εμπιστευτει για να βαλει αυτες τις βασεις...
Στην αρχη ηταν τερμα παρεμβατικος και ευνουχιζε ολους βαζοντας τη μαρια κ σια κερβερους γτ φοβοταν τα χρηματα του, μετα εφερε εναν απ'τους υπευθυνους του μεγαλυτερου ποδοσφαιρικου φιασκου της Ανζι και του εδωσε κλειδια, μετα κλαιγοντας τα χρηματα που εβαλε ηθελε να σφιξει τα ζωναρια, εβαλε και ενα προεδρο εξισου αμπαλο και αοσμο, και εμπιστευτηκε παρατρεχαμενους επιλεγοντας κατι μπακαλιστικο για να πιασουν τα λεφτα του τοπο οπως του υποσχεθηκαν και για να ηρεμησει το κεφαλακι του βαζοντας λαοφιλη προσωπα...

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΠΡΟΤΖΕΚΤ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΜΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ?
Προτασεις μαγκες!
Εχω στερεψει....

Υ.Γ. Αυτη η κωλοεταιρια ποδοσφαιρικου μανατζμεντ που υποτιθεται εχει πληρωσει αδρα, ΤΠΤ?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Δευ 16 Φεβ 2015, 05:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”