α εσυ εχασες επεισοδιαmarley 4 έγραψε:ο κρανατος γιατι εχει μπαν ρε αμπαλε? ( κανε και ενα κλικ στον καφενε )
ξεκινα απο δω και διαβασε μεχρι τελους
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... &start=630
α εσυ εχασες επεισοδιαmarley 4 έγραψε:ο κρανατος γιατι εχει μπαν ρε αμπαλε? ( κανε και ενα κλικ στον καφενε )
Γιατι εσβησες το ποστ μου;Dinos_Liverpool έγραψε:Πέρα από τα όρια της αγανάκτησης και παλι... Δυστυχώς ΔΕΝ μπορείς και δυστυχώς δεν μπορείτε να το καταλάβετε ούτε εσύ, ούτε ο κόουτς!
Ε-ΚΤΙ-ΘΕ-ΣΤΕ!!!
Dinos_Liverpool έγραψε:Πέρα από τα όρια της αγανάκτησης και παλι... Δυστυχώς ΔΕΝ μπορείς και δυστυχώς δεν μπορείτε να το καταλάβετε ούτε εσύ, ούτε ο κόουτς!
Ε-ΚΤΙ-ΘΕ-ΣΤΕ!!!
K_geo έγραψε:Ντινο, τι χολοσκας; αστα τα παιδια να κανουν το χαβα τους.
λες και αλλαζει τπτ με το να προσπαθεις να τους κανεις να καταλαβουν ενα δυο βασικα.
και στην τελικη, η προσπαθεια σου, παρολο που διακατεχεται απο... αγνα αισθηματα, παντα θα βρισκει ντουβαρι.
αφου το ξερουμε το κολπο. ακομα και τη μπαλα να σταματησει επειδη θα εχει λογικα θεση στη παε θα εχουμε το καθε γκαρντιαν, μαρλει, κρανατο κτλ να συνεχιζουν το ιδιο τροπαριο αεναα. προπονητη στα τσικο να το κανουν κατι θα βρουν να κραζουν...
αστους. στην τελικη εχει και χαβαλε.
εγω τους καταννοω. να ξερεις, ο σαλπι ειναι η μουσα τους. δεν μπορουν χωρις αυτον και ας μην θελουν να το παραδεχτουν.
barlow4 έγραψε:...και κολληματα εχω.
μπορει εδω και καιρο να εχω χαλαρωσει αλλα αυτο εχει πιο πολυ να κανει με προσωπικα θεματα.
...