Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)
Ντρέπομαι που το λέω αλλά αν δεν πάρει σκούπα τώρα κιόλας ο Ιβάν,εγώ δεν ξαναπατάω γήπεδο.Παίζουν με τη νοημοσύνη μας δεν εξηγήται αλλιώς.Μετά από κάθε ματς,εκνευρισμένος ο Σαββίδης,μιλούσε 3 ώρες στο σκυπε με το επιτελίο ο Σαββίδης,παίρνει κεφάλια ο Σαββίδης και δεν κουνιέται φύλλο.Δε θα γίνω εγώ καρδιακός 26 χρονών για τον ΠΑΟΚ.
Παντού διαβάζουμε για τη βρωμιά που υπάρχει μέσα στην παέ και τα παιχνίδια που παίζονται στις πλάτες του λαού του ΠΑΟΚ κτλ κτλ. Δηλαδή χιλιάδες κόσμου βλέπει τα εγκλήματα που γίνονται στο αγωνιστικό τμήμα και ο Σαββίδης δεν τα βλέπει; Ένας να βγει και να παραιτηθεί ρε,ένας να πάρει την ευθύνη πάνω του!!
Τα είχε πει ο γέροντας... Θα έχουμε μεγαλομέτοχο και θα είναι σαν να μην έχουμε.
Δεν γίνεται με σένα στο τιμόνι ο ΠΑΟΚ να ''μικραίνει'' τόσο.Δεν σ ενοχλεί????Αν θες αξιοπρέπεια στην εταιρία σου και όντως νοιάζεσαι κόψε το skypeκαι καβάλα το αεροπλάνο.Δεν είμαστε καλά.
Τρία χρόνια πέρασαν. Ή είναι χαζός ο Σαββιδης που αφήνει τον ΠΑΟΚ στους ίδιους ανίκανους, ή χαζοί είμαστε εμείς που πιστεύουμε ότι ο ΠΑΟΚ πράγματι νοιάζει τόσο πολύ τον αφελή Ιβάν που την πατάει με τους ανίκανους. Διαλέχτε
αδερφέ, εγώ έχω καταλήξει οτι δεν τον πολυνοιάζει.jero έγραψε:Παντού διαβάζουμε για τη βρωμιά που υπάρχει μέσα στην παέ και τα παιχνίδια που παίζονται στις πλάτες του λαού του ΠΑΟΚ κτλ κτλ. Δηλαδή χιλιάδες κόσμου βλέπει τα εγκλήματα που γίνονται στο αγωνιστικό τμήμα και ο Σαββίδης δεν τα βλέπει; Ένας να βγει και να παραιτηθεί ρε,ένας να πάρει την ευθύνη πάνω του!!
τις μπίζνες του να κάνει, κι ας υπάρχει και μια ομάδα να καθέται.
αν τον ένοιαζε, ΚΑΙ θα είχε ξηλώσει τον ζβ+friends
ΚΑΙ θα είχε φέρει αρχιδάτο λατινοαμερικάνο προπονητή να γίνει το καμός.
αλλά πού.
καμιά δήλωση αραιά και πού έτσι για το ΠΑΟΚτσηδιλίκι
και μετά χουχούλιασμα στο ροστοφ.
- Ekatnetworkltd
Φίλε wu tang,εγώ πιστεύω πως το λάθος που κάνει είναι ότι θέλει να μαζέψει στον ΠΑΟΚ όλα τα κομμάτια του παζλ από το παρελθόν,γιαυτό και έχει μαζέψει όλους αυτούς μέσα στην παε.Το θέμα είναι όμως ότι οι μισοί είναι μαλωμένοι μεταξύ τους και οι άλλοι μισοί είναι άχρηστοι!!
αν ντε και καλά θέλει κάποιον απο τα παλιά κομμάτια μήπως να δοκιμάσει να στείλει ΖΒ ευρωβουλή και να κάνει τδ τον ΘΖ
μπας και αλλάξει κάτι

- Μπαρκαρούτσος
Η πάρε κεφάλια, ή φύγε ο ίδιος.
Από ένα σημείο και μετά, θα μιλάμε για ανικανότητα, αλλά δεν είσαι ανίκανος. Προς το παρόν αδρανής ή/και ανεπαρκής. ΦΕΡΕ ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΟΥΣ, ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ!!
Αν πάρεις και τη Κ.Α.Ε....ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ! ΤΟΝ ΜΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ!!!
Από ένα σημείο και μετά, θα μιλάμε για ανικανότητα, αλλά δεν είσαι ανίκανος. Προς το παρόν αδρανής ή/και ανεπαρκής. ΦΕΡΕ ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΟΥΣ, ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ!!
Αν πάρεις και τη Κ.Α.Ε....ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ! ΤΟΝ ΜΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ!!!
ξες τι ρε συ.jero έγραψε:Φίλε wu tang,εγώ πιστεύω πως το λάθος που κάνει είναι ότι θέλει να μαζέψει στον ΠΑΟΚ όλα τα κομμάτια του παζλ από το παρελθόν,γιαυτό και έχει μαζέψει όλους αυτούς μέσα στην παε.Το θέμα είναι όμως ότι οι μισοί είναι μαλωμένοι μεταξύ τους και οι άλλοι μισοί είναι άχρηστοι!!
δεν το βλεπει συναισθηματικά όπως εμείς.
τι παρελθόν και παζλ, γιαυτόν ο ΠΑΟΚ είναι επενδυση.
εκεί είναι που τρελαινόμαστε όλοι στο "γιατί δεν ξηλώνεις γαλόνια να τελειώνουμε",
αφού κι εμείς βλέπουμε την ιδέα μας να παραπαίει,
κι αυτός ξηλώνεται κάθε τρεις και λίγο χωρίς αποτέλεσμα.
ηλίθιος δεν είναι, οπότε απλά δεν τον ενδιαφέρει.
δεν ξέρω για ποιο λόγο αγοράζεις ομάδα και την αφήνεις στο έλεος,
αλλά καταπώς φαίνεται αυτό (θέλει να) κάνει.