Ρε μάγκες, αν και το παρατήρησα μου φαίνεται περίεργο. Ακόμα κι εγώ έχοντας κατεβάσει κι ένα μπουκαλάκι να πάω να βαρέσω ελεύθερο, την μπάλα θα την φτάσω κοντά στην μεγάλη περιοχή του αντιπάλου, αν καταφέρω να την πετύχω.black death έγραψε:Είναι γενικό το φαινόμενο. Με Αγρίνιο το δεύτερο γκολ το τρώμε γι' αυτό το λόγο κυρίως.sakis_the_fraud έγραψε:Κατω απο τα δοκαρια και στην μικρη περιοχη το χει, αλλα μονο εγω παρατηρησα οτι το ελευθερο του με τα βιας περνουσε το κεντρο;
Επειδη εγω χθες το προσεξα, ηθελα να ρωτησω αν ειναι γενικο φαινομαινο ή απλα ετυχε στο χθεσινο ματς.

Δεν μπορώ να πιστέψω πως έχει τέτοιου είδους πρόβλημα στο βολέ. Αλλά ακόμα κι αν έχει, είναι κάτι που διορθώνεται σχετικά εύκολα με την προπόνηση. Αρκεί να στρωθεί.
Γενικά πάντως είναι αλήθεια ότι τα βολέ του είναι υπερβολικά ψηλοκρεμαστά και πηγαίνουν συνήθως λίγο κάτω από το κέντρο.
Anyway, σιγά το μειονέκτημα. Η αντίδραση και το πάθος που έβγαλε στην φάση που αποκρούει το σουτ του κάγκουρα μέσα από την περιοχή στο πρώτο ημίχρονο δεν είναι κάτι που το έχουν πολλοί τερματάδες. Και συμφωνώ για mvp Ιανουαρίου.