Άγγελος Αναστασιάδης

marley 4

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από marley 4 »

rainmaker έγραψε:Ναι +φωνώ, με τα χίλια Αγκίρε.

Ερώτημα όμως : Παίρνει ο ΠΑΟΚ τον Χαβιέ τηλέφωνο. Του κάνει πρόταση βαρβάτη. Ο Χαβιέ ζητά μικρή διορία και πιάνει το τηλέφωνο να μάθει πληροφορίες. ΠΟΙΟΝ καλεί; Και τι πληροφορίες παίρνει;

αν ρωτας σοβαρα που δεν ρωτας αλλα κατι θες να πεις
το λεω εγω λοιπον τον αλητη εγωιστη τον φραγκοφονια θα παρει

και η απαντηση θα ειναι ελα χαβιε να τα γαμησου με ολα
παρε σπαθια μαχαιρια γιατι εδω γινεται πολεμος

αν καθαρισεις τα σκατα θα σε κανουν μνημειο στην πολη αν δεν μπορεσεις η ζωη συνεχιζεται
λοιπον ελα

αυτο στο υπογραφω ρειν ο αλητης εγωιστης ειναι ενας απο εμας αν μπορει να βοηθησει θα το κανει
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

mbison έγραψε:
Kostomanolis έγραψε:Δεν λεω να μην φυγει, αλλα ρεαλιστικα ποιος να ερθει; Γιατι αν ειναι να ερθει ο Γ.Χ. θα ειναι ακομα μια αποτυχημενη εντελως χρονια. Πιστευω οτι πρεπει να γινει απο τωρα συμφωνια με επιπεδου Σαντος προπονητη, οταν τον πηραμε, οχι φουλ αμυντικογενη, να παρακολουθησει την ομαδα και να την αναλαβει το καλοκαιρι, σε οποια διοργανωση παιζουμε,... Εχει κανεις καποιομ υποψιν του;
Χαβιέ Αγκιρε, ελευθερος
Μπολονι. Στεφενς από δω πάει και ο αγκιρε

Αν δεν αλλάξει αυτός που κάνει κουμάντο κάθε χρόνο τα ίδια θαχουμε
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Δεν γινετε Αγγελε.
Δεν θελουν. Δεν μπορούν. Δεν αλλαζει τιποτα.

Τελικα εσυ πρεπει να κανεις την αρχή.
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Ο Μπόλονι μέχρι να του διώξουν Βιέρι και τον εβραιοχιλιανό ομάδάρα μας είχε κάνει με τον Ετο και το Φωτάκη..με τα μπούνια πίσω, αφού ξεκουμπιστεί ο ΖΒ φυσικά
Άβαταρ μέλους
koylispontios

Δημοσίευση από koylispontios »

Ερώτημα όμως : Παίρνει ο ΠΑΟΚ τον Χαβιέ τηλέφωνο. Του κάνει πρόταση βαρβάτη. Ο Χαβιέ ζητά μικρή διορία και πιάνει το τηλέφωνο να μάθει πληροφορίες. ΠΟΙΟΝ καλεί; Και τι πληροφορίες παίρνει;
Πέρνει τηλ. τον Γκαρσία και του λέει αυτά που θέλει να μάθει από πρώτο χέρι.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

marley 4 έγραψε:

αν καθαρισεις τα σκατα θα σε κανουν μνημειο στην πολη αν δεν μπορεσεις η ζωη συνεχιζεται
λοιπον ελα

αυτο στο υπογραφω ρειν ο αλητης εγωιστης ειναι ενας απο εμας αν μπορει να βοηθησει θα το κανει
Μα δε διαφωνώ. Επειδή όμως ΔΕΝ μπορεί αυτός ο αλήτης να προσληφθεί μόνος του, τότε απλά θα του πει τη γνώμη του για όσους ΗΔΗ δουλεύουν (;) στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

mitsotakis έγραψε:
panta έγραψε:διάβασα τις δηλώσεις :?
Ας ξεκινήσω με το θετικό:
Επιτέλους κάποιος (ο πνευματικός του ίσως ? ) τον ενημέρωσε οτι είναι ύβρεις να χρησιμοποιεί την Παναγία ως αποδιοπομπαίο τράγο και σταμάτησε να το κάνει.

A τώρα είναι ύβρις. Τώρα που χάνουμε και ξεφτιλιζόμαστε θυμήθηκε ο πνευματικός να του το πει!!! :D

Όσο ήμασταν πρώτοι είχα όλους τους χριστιανούς να μου λένε πως πάμε καλά γιατί ο Αναστασιάδης έχει το θεό μαζί του. Τώρα θα το γυρίσουν το τροπάριο...
Προσωπικά δεν με εκφράζουν οι θρησκείες και ανήκω σε αυτούς που δεν πιστευουν, παρόλα αυτά έχω μελετήσει αρκετές και σέβομαι όσους συνανθρώπους μου επιλέγουν να πιστεύουν. Υπάρχει όμως η διαφορά του "πιστεύω" και "το παίζω χριστανιός"
Εγώ ποτέ δεν ανακάτεψα το Θεό στα του ΠΑΟΚ
Η γνώμη μου για τον ΑΑ είναι η ίδια που είχα και πριν έρθει.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

Ήταν βαρύ το κλίμα στον ΠΑΟΚ, ήρθε και ο... Ατρόμητος. Η βαριά ήττα με 4-0 στο Περιστέρι ίσως δρομολογήσει εξελίξεις στον «δικέφαλο του Βορρά»
.

Εφ' όσων υπάρξουν εξελίξεις, σε ότι αφορά την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, δύο είναι οι υποψήφιοι για να αναλάβουν τα ηνία της ομάδας. Ο Γιώργος Γεωργιάδης, ο οποίος κατά το παρελθόν, σε ανάλογη περίπτωση, κάθισε στον πάγκο του ΠΑΟΚ μετά την απομάκρυνση του Χουμπ Στέφενς, αλλά και ο Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος είναι προπονητής στην Κ20.

Είναι δεδομένο ότι σε περίπτωση αποχώρησης του Άγγελου Αναστασιάδη από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, η λύση που θα προκριθεί από την ηγεσία του δικεφάλου, δεν θα είναι μόνιμη, αλλά προσωρινή και με ορίζοντα την ολοκλήρωση της φετινής χρονιάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Έτσι, θα δοθεί ο απαιτούμενος χρόνος για να επανέλθει ηρεμία στην ομάδα και να γίνει μία επιλογή προπονητή, που θα οδηγήσει την ομάδα από το καλοκαίρι. - See more at: http://www.sdna.gr/gr/podosfairo/superl ... Ld2NW.dpuf

ΑΓΓΕΛΕ ΜΕΙΝΕ :lol: :lol: :lol: :lol: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ :redcard: :redcard:
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Αγκιρε και Γκαρσία βοηθό και να δεις για ποτέ θα συμμαζευτει η ομαδα και θα συσπυρωθει ο κόσμος ,παιδιά το τσουλου δεν χάθηκε αλλά αν μείνει ο άγγελος νας βλέπω 30/6 Ευρώπα με τα νησια φεροε
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Δεν νομίζω να είμαστε σε ίδια ζώνη για να παίξουμε τόσο νωρίς με φεροε, αλλά μια Μάλτα είναι ότι πρέπει

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

rainmaker έγραψε:
marley 4 έγραψε:

λοιπον ελα

Μα δε διαφωνώ. Επειδή όμως ΔΕΝ μπορεί αυτός ο αλήτης να προσληφθεί μόνος του, τότε απλά θα του πει τη γνώμη του για όσους ΗΔΗ δουλεύουν (;) στον ΠΑΟΚ.

ναι θα πει
για αυτο ειπα για μαχαιρια και σπαθια

η ερχεσαι αγκιρε αφου τους εχεις πει οτι εγω και μονο εγω κανω κουμαντο στο ποδοσφαιρικο τμημα και αρχιζει ο πολεμος
η ευχαριστω για την προσφορα σας αλλα οχι
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

Αν τα'χεις μιλήσει & συμφωνήσει με τον Μεγάλο, όλα καλά.
Αν όμως γίνεσαι ασπίδα στο γκαγκατσοβρυζέικο, θα'μαι ο πρώτος που θα σε φτύσει.
Ο καιρός γαρ εγγύς...
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

gergeo4 έγραψε:Ήταν βαρύ το κλίμα στον ΠΑΟΚ, ήρθε και ο... Ατρόμητος. Η βαριά ήττα με 4-0 στο Περιστέρι ίσως δρομολογήσει εξελίξεις στον «δικέφαλο του Βορρά»
.

Εφ' όσων υπάρξουν εξελίξεις, σε ότι αφορά την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, δύο είναι οι υποψήφιοι για να αναλάβουν τα ηνία της ομάδας. Ο Γιώργος Γεωργιάδης, ο οποίος κατά το παρελθόν, σε ανάλογη περίπτωση, κάθισε στον πάγκο του ΠΑΟΚ μετά την απομάκρυνση του Χουμπ Στέφενς, αλλά και ο Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος είναι προπονητής στην Κ20.
http://www.sdna.gr/gr/podosfairo/superl ... Ld2NW.dpuf

ΑΓΓΕΛΕ ΜΕΙΝΕ :lol: :lol: :lol: :lol: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ :redcard: :redcard:
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΖΗΣΗ ΛΕΒΕΝΤΙΑ!!
Suleymanoglu

Δημοσίευση από Suleymanoglu »

Έχει τεράστιες ευθύνες ο προπονητής. Έχει χαντακώσει Γκολασα και Αθανασιάδη και μας πηγαίνει απο 3άρα σε 4άρα. Μεταξύ ΓΧ και Ίβιτς, ίσως να πρέπει να δοκιμασθεί και να προτιμηθεί ο Ίβιτς.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Αν κάθε βδομάδα αλλάζουνε προπονητή μήπως θα ισχύει το ρητό... Νέος προπονητής σίγουρη νίκη;

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”