14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Θα προτιμούσα αντί για ποδοσφαιρικά τελειωμένος να μάζευε τα μπογαλάκια του μαζί με τον Βρύζα και τον Αναστασιάδη και να μας άδειαζαν τη γωνιά...αλλά δεν θέλω να γίνω αγενής προς τους συγκεκριμένους κυρίους, ας κάνουν λοιπόν ότι τους φωτήσει η Παναγιά.
εγώ θέλω να ακούσω τους "σαλπιγγίδης οεοεοε"
τόσες μάχες έδωσαν τα παιδιά να του ανεβάσουν το ηθικό, γιατί για το μυαλό τους αυτό έφταιγε
δημητράκη μας, σε αγαπάμε
γρήγορα τα ποπ κορν, θα χει γέλιο απόψε
τόσες μάχες έδωσαν τα παιδιά να του ανεβάσουν το ηθικό, γιατί για το μυαλό τους αυτό έφταιγε
δημητράκη μας, σε αγαπάμε
γρήγορα τα ποπ κορν, θα χει γέλιο απόψε
Εσυ αγορι μου εχεις λιγοτερη τσιπα και απο δεν ξερω εγω τι...
Λες και εισαι κανα 18χρονο και διψας να παιξεις μπαλα..
Αφου βλεπεις οτι δε μπορεις, οτι πονας, οτι ο αλλος εχει προβλημα εμμονικο μαζι σου, οτι διαταρασσονται οι ισορροπιες με την ελλειψη αξιοκρατιας....
Πες του οτι "δε μπορω, ποναω, ασε με εξω"!
Αλλα ποιος την εχασε την τσιπα για να τη βρεις εσυ..
Λες και εισαι κανα 18χρονο και διψας να παιξεις μπαλα..
Αφου βλεπεις οτι δε μπορεις, οτι πονας, οτι ο αλλος εχει προβλημα εμμονικο μαζι σου, οτι διαταρασσονται οι ισορροπιες με την ελλειψη αξιοκρατιας....
Πες του οτι "δε μπορω, ποναω, ασε με εξω"!
Αλλα ποιος την εχασε την τσιπα για να τη βρεις εσυ..
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
- The_Stalker
Παιδιά, νομίζω πως ότι και νάναι ο Σάλπι, δεν αξίζει σήμερα ειδικά να βγάλουμε το μένος μας σ' αυτόν.
Αν και δεν μπορώ να πω ότι έχει άδικο ο simba. Τραυματίας και απροπόνητος, έπρεπε να ζητήσει να μείνει έξω. Άλλος όμως είναι ο κύριος υπαίτιος.
Αν και δεν μπορώ να πω ότι έχει άδικο ο simba. Τραυματίας και απροπόνητος, έπρεπε να ζητήσει να μείνει έξω. Άλλος όμως είναι ο κύριος υπαίτιος.
- Panos Fanfaras
Ευθύνη δεν έχει μόνο ο Άγγελος. Δηλαδή ο Σαλπιγγίδης δεν βλέπει από μόνος του ότι δεν προσφέρει τίποτα απολύτως και ενώ δεν προπονήθηκε λόγω τραυματισμού (?) συνεχίζει να μη βγαίνει από την ενδεκάδα;
Δυστηχως ο προπονητης σου εχει καταντησει πιο επικυνδηνος απο σενα για την ομαδα...
Φυγε να σωθεις και να γλυτωσουμε!
Φυγε να σωθεις και να γλυτωσουμε!
Το έχω ξαναγράψει και θα το γράφω μέχρι να αποφασίσει ΑΥΤΟΣ να κρεμάσει τα παπούτσια του. ΑΥΤΟΣ και κανένας άλλος. Μητσάρα είσαι μεγάλος μάγκας. Μάσα τη συμβολαιάρα σου μέχρι το 2017 και μετά απαίτησε να πάρεις θέση στη διοίκηση. Αυτό μας αξίζει από τη στιγμή που γύρισες. Σε προσκυνώ.
ΥΓ. Δεν ειρωνεύομαι. Έστω κι αν τον σιχαίνομαι τον θεωρώ τεράστιο μάγκα για αυτό που έχει καταφέρει.
ΥΓ. Δεν ειρωνεύομαι. Έστω κι αν τον σιχαίνομαι τον θεωρώ τεράστιο μάγκα για αυτό που έχει καταφέρει.
Όχι μόνο ξεκινάει ενδεκαδάτος αν και απροπόνητος, αλλά τον προστατεύει και ο προπονητής του βγάζοντάς τον (σχετικά) εγκαίρως!
Ίσως βέβαια να ήταν ο πρώτος που υποσυνείδητα (sic) παράτησε το ματς στο 2-0...
Στο δε πρώτο γκολ της Χαλκηδόνας, κοιτούσε τον αετό που πέταγε ο Σκόνδρας...
** Σαλπιγίδη, να το ξέρεις, το πρωτάθλημα εσύ θα μας το φέρεις
Ίσως βέβαια να ήταν ο πρώτος που υποσυνείδητα (sic) παράτησε το ματς στο 2-0...
Στο δε πρώτο γκολ της Χαλκηδόνας, κοιτούσε τον αετό που πέταγε ο Σκόνδρας...
** Σαλπιγίδη, να το ξέρεις, το πρωτάθλημα εσύ θα μας το φέρεις

θερμη παρακληση(βλεπεις αγαπητε ντινο λουζερπουλ
αλλαγη στο επιπεδο ετσι?)
μην βγαζετε mvp τον σαλπιγγιδη εδω και στην παε υπαρχει σοβαρος ενδεχομενο να το πιστευουν η να πιστευουν οτι ειμαστε πιο χαζοι απο οσο φανταζονται επαναλαμβανω δεν καταλαβαινουν απο χιουμορ και ειρωνεια
σταματηστε υπαρχει κινδυνος ανανεωσης σαλπι
διαδωστε το πριν γινει το κακο

μην βγαζετε mvp τον σαλπιγγιδη εδω και στην παε υπαρχει σοβαρος ενδεχομενο να το πιστευουν η να πιστευουν οτι ειμαστε πιο χαζοι απο οσο φανταζονται επαναλαμβανω δεν καταλαβαινουν απο χιουμορ και ειρωνεια
σταματηστε υπαρχει κινδυνος ανανεωσης σαλπι
διαδωστε το πριν γινει το κακο
- thanos-xanthi
και κουτσος και με γυψο και με πατεριτσα, απο εντεκαδα δε προκειται να βγεις παντως...
για λυπηση και μονο, παρατα τα
για λυπηση και μονο, παρατα τα
Φρουρε σε βλεπω,μεσα εισαι,όρμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος prist64 την Κυρ 15 Φεβ 2015, 23:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ανανεωση ΤΩΡΑ.
αλλα ειπαμε
φταιει ο φυλακας ο μαρλει ο κρανατος ο ντανι και ακομα 1000 πρεζακια
σαλπι γερα φατους τα λεφτα
χωρις ιχνος ειρωνιας
αφου γουσταρουν να σε πληρωνουν με γεια τους με χαρα τους
προσωπικα το θεμα μου ειναι η 11αδα πλεον αλλα μαλλον ως το 2020 εχουμε ακομα
Υ.Γ. Ηδη δεν εγραφα αλλα μεχρι να αρθει το μπαν του κρανατου απεχω απ το φορουμ για αυτο μην μου γραφεται. Κι αυτο επειδη ανετα μπορουσα να ειμαι στη θεση του(οπως αλλωστε και ημουν)
αλλα ειπαμε
φταιει ο φυλακας ο μαρλει ο κρανατος ο ντανι και ακομα 1000 πρεζακια
σαλπι γερα φατους τα λεφτα
χωρις ιχνος ειρωνιας
αφου γουσταρουν να σε πληρωνουν με γεια τους με χαρα τους
προσωπικα το θεμα μου ειναι η 11αδα πλεον αλλα μαλλον ως το 2020 εχουμε ακομα
Υ.Γ. Ηδη δεν εγραφα αλλα μεχρι να αρθει το μπαν του κρανατου απεχω απ το φορουμ για αυτο μην μου γραφεται. Κι αυτο επειδη ανετα μπορουσα να ειμαι στη θεση του(οπως αλλωστε και ημουν)
- john4serres