Ατρόμητος-Π.Α.Ο.Κ. 15/02-19:30, NS1 & NS1HD
Re: Ατρόμητος-Π.Α.Ο.Κ. 15/02-19:30, NS1 & NS1HD
Ρομαν δε ξερω αν το ειδες αλλα "μπουρδελο" η τουμπα και πέρασε? καλα για το οτι πανηγυριζει ο αλλος το γκολ του ατρομητου δε μπορεις να κανεις και κατι.
- Μπαρκαρούτσος
[youtube]-sNY_LDVXdE[/youtube]
Γεια σου ρε Άγγελε με τις επιλογές σου!
Γεια σου ρε καρεκλοκένταυρε πρώην πρόεδρε, πρώην-νυν Τεχνικέ Διευθυντή, πρώην βοηθέ προπονητή εθνικής ομάδας!
Γεια σας ΠΑΕΠΑΟΚτσήδες, συνεχίστε να γράφετε την μπασκετάρα στην καραπουτσακλάρα σας!
Ευτυχώς που δεν το βλέπω. Ευτυχώς.
Πάω να συνεχίσω να διαβάζω Φυσική. Τώρα θα το κάνω πιο ευχάριστα!
Τα λέμε το βράδυ...
Γεια σου ρε Άγγελε με τις επιλογές σου!
Γεια σου ρε καρεκλοκένταυρε πρώην πρόεδρε, πρώην-νυν Τεχνικέ Διευθυντή, πρώην βοηθέ προπονητή εθνικής ομάδας!
Γεια σας ΠΑΕΠΑΟΚτσήδες, συνεχίστε να γράφετε την μπασκετάρα στην καραπουτσακλάρα σας!
Ευτυχώς που δεν το βλέπω. Ευτυχώς.
Πάω να συνεχίσω να διαβάζω Φυσική. Τώρα θα το κάνω πιο ευχάριστα!
Τα λέμε το βράδυ...
Πλέον ο μόνος λόγος που εξακολουθώ να βλέπω είναι για να δω τί θα πει ο προπονητής μας.
Πονάει η ψυχή μου αλλά θέλω να τον ακούσω.
Πονάει η ψυχή μου αλλά θέλω να τον ακούσω.
- PAOK_Antarctica
Κι εγώ πίστευα πως έπρεπε να κάτσει μέχρι τον Μάιο και μετά να φύγει αλλά δεν γίνεται αυτό. Δεν θα βγούμε ούτε Ευρώπη έτσι που πάμε.
Βρίσκεις από ΤΩΡΑ τον επόμενο προπονητή, προπονεί την ομάδα σε ό,τι απέμεινε, κρίνει το υλικό και κάνει τις εισηγήσεις του στον ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΔ.
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΓΑΜΩΤΟ, ΤΙ ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ?
Βρίσκεις από ΤΩΡΑ τον επόμενο προπονητή, προπονεί την ομάδα σε ό,τι απέμεινε, κρίνει το υλικό και κάνει τις εισηγήσεις του στον ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΔ.
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΓΑΜΩΤΟ, ΤΙ ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ?
- sourmenetes
- Moderator
κανε μια παραθεση να δω το ποστ.paoki1985 έγραψε:Ρομαν δε ξερω αν το ειδες αλλα "μπουρδελο" η τουμπα και πέρασε? καλα για το οτι πανηγυριζει ο αλλος το γκολ του ατρομητου δε μπορεις να κανεις και κατι.
- Lacedaemonian
Δεν ξερω αν θα γυρίσουν πίσω ΑΑ και Ζησης.Και εδω που φτάσαμε δεν με νοιάζει!!!!Αλλά ΑΠΟΨΕ ο Σαββιδης ΠΡΕΠΕΙ να ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ για το καλοκαίρι ,ανεξάρτητα που θα τερματίσουμε,οτι ΘΑ ΞΟΔΕΨΕΙ ΣΕ 5 ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ . -

xlebouras έγραψε:Παοκακι μας κανατε..
μην πατησει κανεις στο μπουρδελο τους να δουνε τοτε..αποχη
Η κατασταση στην ομαδα και οτι συμβαινει απο το Δεκεμβρη και μετα δεν εχουν λογικη εξηγηση....
Δεν ξερω τι θα κανουν αυτοι εκει πανω....διοικηση,προπονητες,παικτες....αλλα εγω ειμαι ΠΑΟΚ και θα ειμαι στο γηπεδο,σε καθε ματς!!
Δεν ξερω τι θα κανουν αυτοι εκει πανω....διοικηση,προπονητες,παικτες....αλλα εγω ειμαι ΠΑΟΚ και θα ειμαι στο γηπεδο,σε καθε ματς!!
- koylispontios
paoki1985 έγραψε:Ο αγγελος τελείωσε σήμερα. Ναι ισως επρεπε να ειχε τελειωσει εδω και καιρο ισως επρεπε να μην ειχε ερθει. Αλλά ρε μάγκες 4-0? Ιχνος ντροπής? Παίχτες που ξέρουν που παίζουν ειναι αυτοί? Και οπαδοί που αξίζουν σε αυτην την ομάδα ειμαστε εμεις? Ο ενας κολλημενος σε προπονητές οπως εγω, ο αλλος λεέι μπουρδέλο τους την Τουμπα?????? κι ο αλλος επειδή ειναι κωλοεγωισταρος και θελει να φύγει ο προπονητης που δεν γουσταρει πανηγυρίζει τα γκολ του ατρομητου? Ε εελεος ρε μαγκες. Κλείστε το παοκμανια να σωθουμε.
εσύ αν είσαι Π.Α.Ο.Κ. εγώ είμαι εξωγήινος
- sourmenetes
- Moderator
Ειναι ντροπη αυτο που λες....xlebouras έγραψε:Παοκακι μας κανατε..
μην πατησει κανεις στο ******* να δουνε τοτε..αποχη
σε ολους τα μυαλα ειναι τσιτα,μη μας τα γ@μ@τε και σεις...
ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΕΜΑΣ ΤΕΛΙΚΑ...
ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!!!!!!
- hasio_john
Ρε συ paoki1985.... ΆΣΕ ΜΑΣ να χαρείς στον πόνο μας! Είμαστε που είμαστε άρρωστοι και με εγκεφαλικό, μην το κάνεις αυτό και συ τώρα! Μετά από αυτά που περνάμε εσύ ψάχνεις να δεις τι είπε ο καθένας πάνω στο εγκεφαλικό του??? ¨ΕΛΕΟΣ!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Κυρ 15 Φεβ 2015, 21:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Pastor_of_Muppets
Ακούστε τεχνική ανάλυση του Νιόπλια και κρίνετε την με τον ΑΑ..........................
Μιζέρια...................
Μιζέρια...................
Θα πεις εσυ για μένα αν ειμαι ΠΑΟΚ??? ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΣ ΡΕ? ΑΝΤΕ ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ .koylispontios έγραψε:paoki1985 έγραψε:Ο αγγελος τελείωσε σήμερα. Ναι ισως επρεπε να ειχε τελειωσει εδω και καιρο ισως επρεπε να μην ειχε ερθει. Αλλά ρε μάγκες 4-0? Ιχνος ντροπής? Παίχτες που ξέρουν που παίζουν ειναι αυτοί? Και οπαδοί που αξίζουν σε αυτην την ομάδα ειμαστε εμεις? Ο ενας κολλημενος σε προπονητές οπως εγω, ο αλλος λεέι μπουρδέλο τους την Τουμπα?????? κι ο αλλος επειδή ειναι κωλοεγωισταρος και θελει να φύγει ο προπονητης που δεν γουσταρει πανηγυρίζει τα γκολ του ατρομητου? Ε εελεος ρε μαγκες. Κλείστε το παοκμανια να σωθουμε.
εσύ αν είσαι Π.Α.Ο.Κ. εγώ είμαι εξωγήινος
Κανονικά πρέπει να γυρίσετε με λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη και στο τσάρτερ να μπει μόνο η ομάδα βόλεϊ. Αυτό τίποτα άλλο...
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου