Ατρόμητος-Π.Α.Ο.Κ. 15/02-19:30, NS1 & NS1HD
- Panos Fanfaras
- potamda
- Bet Guru 2023
Re: Ατρόμητος-Π.Α.Ο.Κ. 15/02-19:30, NS1 & NS1HD
Για όσους δίκαια χαλιούνται και δεν το αντέχουν:
Αντ1: The Voice
Mega: Θέατρο (καλύτερο απ' αυτό στο Περιστέρι)
Alpha: Οι πειρατές της Καραϊβικής
Αντ1: The Voice
Mega: Θέατρο (καλύτερο απ' αυτό στο Περιστέρι)
Alpha: Οι πειρατές της Καραϊβικής
Καμιά παραίτηση δεν πρέπει να γίνει αποδεκτή. Πρέπει να «ολοκληρώσει» το έργο του και να ησυχάσουμε μια για πάντα από το φάντασμα αυτό.
Να μείνει ακόμη και αν αυτό σημαίνει να μείνουμε εκτος playoff (καλά αν καταφέρει κάτι τέτοιο θα είναι μνημειώδες επίτευγμα!)
Δεν θα λουστεί κάποιος άλλος τα κατορθώματα του. Τα εργομετρικά των παικτών είναι αυτά που είναι (δηλαδή η ικανότητα τους να τρέξουν τόσο σε διάρκεια όσο και σε ταχυδύναμη) δεν αλλάζουν.
Να μείνει ακόμη και αν αυτό σημαίνει να μείνουμε εκτος playoff (καλά αν καταφέρει κάτι τέτοιο θα είναι μνημειώδες επίτευγμα!)
Δεν θα λουστεί κάποιος άλλος τα κατορθώματα του. Τα εργομετρικά των παικτών είναι αυτά που είναι (δηλαδή η ικανότητα τους να τρέξουν τόσο σε διάρκεια όσο και σε ταχυδύναμη) δεν αλλάζουν.
Όταν η εταιρία μου γαμιέται και διαλύεται ο πρώτος που φταίει είμαι εγώ που την έχω,για τις επιλογές μου που έβαλα ανθρώπους που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν (στην περίπτωση μας διοίκηση,προπονητής,παίκτες)Εγώ προσλαμβάνω εγώ απολύω εγώ έχω τον πρώτο και τελευταίο λόγο στην εταιρία μου για όλα.
Αυτή είναι η αλήθεια...
Αυτή είναι η αλήθεια...

-
Παμε οπως ειμαστε μεχρι το τελος και ΜΕΤΑ ΔΡΟΜΟ Ο ΖΒ και ο ΑΑ φτανει πια με τα κολληματα του πρωτα και την ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ του δευτερου βαρεθηκα...δεν βλεπω αλλη μπαλα φετος(ο θεος να την κανει απο τον Νοεμβριο και μετα)... ΣΤΗΡΙΖΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΚΑΙ ΒΟΛΕΪ εκει που το παλευουν και μου δινουν το αισθημα οτι ματωνουν για την φανελα. 

Αναστήσαμε κι άλλον πεθαμένο. Απ' τις 17/12 είχε να νικήσει ο Ατρόμητος. Τόσες νεκραναστάσεις μόνο ο ΠΑΟΚ, διαχρονικά...
Είχα πει να μην το δω σήμερα γιατί φαινότανε τι θα επακολουθήσει, αλλά δεν είναι εύκολο ξέρεις.
απορώ γιατί το κάνω αυτό στον εαυτό μου και κάθομαι και βλέπω το ματς,είμαι και σε κρίσιμη ηλικία ρε γαμώτο
Επομενη μέρα με Αναστασιάδη και Βρίζα δεν υπάρχει. Αν αργήσουν λίγο ακόμα να το καταλάβουν Ivan και Τζακ μας βλέπω με το ζόρι play off να μπαίνουμε.
αντε βαλε και αλλον αμυντικο να το διασφαλισουμε τον 1
αλλα ειπαμε ο ζβ φταιει
αλλα ειπαμε ο ζβ φταιει
μαρσελίνιο, ούμπιντες, δημούτσος και αλλαγή ο μπρίτο!
και οι 4 σε μας θα ήταν βασικοί στα δεξιά για πλάκα
-
Η Μεγαλοχαρη τα κανει αυτα...(σορυ αλλα δεν αντεξα...)Mīngus έγραψε:Αναστήσαμε κι άλλον πεθαμένο. Απ' τις 17/12 είχε να νικήσει ο Ατρόμητος. Τόσες νεκραναστάσεις μόνο ο ΠΑΟΚ, διαχρονικά...
και η φάση ποια είναι.
Το Καλοκαίρι θα έχουμε άλλον προπονητή αλλά θα δουλέψει με παίκτες (Κοροβεση-Χαριση) που έρχονται με την σύμφωνη γνώμη του ΑΑ.
Ε ρε ΠΑΟΚ μόνο εσύ αυτά!!!
Το Καλοκαίρι θα έχουμε άλλον προπονητή αλλά θα δουλέψει με παίκτες (Κοροβεση-Χαριση) που έρχονται με την σύμφωνη γνώμη του ΑΑ.
Ε ρε ΠΑΟΚ μόνο εσύ αυτά!!!
-
εχουμε σαλπι αφου...λυσεις απο την εσω αφουdanirifle έγραψε:μαρσελίνιο, ούμπιντες, δημούτσος και αλλαγή ο μπρίτο!