Συ είπας.Εγώ δε μιλάω για τον προπονητή(ποιόν αχαχχαχαχα) γιατί ο Σουρμε θα μου ρίξει ban(κι εγώ χέστηκα).paoki1985 έγραψε:ο προπονητης φταει..WARWICK έγραψε:Πως το πίνετε;Με γλυκάνησο ή άνευ;

Συ είπας.Εγώ δε μιλάω για τον προπονητή(ποιόν αχαχχαχαχα) γιατί ο Σουρμε θα μου ρίξει ban(κι εγώ χέστηκα).paoki1985 έγραψε:ο προπονητης φταει..WARWICK έγραψε:Πως το πίνετε;Με γλυκάνησο ή άνευ;
Ποιός δεν ήθελε Ντέβιτς. Δώσε ονόματα. Αν είναι δυνατόν να μη θελει κάποιος έναν παικταρά σαν τον Ντέβιτς...ariskatiforos έγραψε:σας ειχα προειδοποιησει εγκαιρα..
στους ρυθμους της ΠΑΟΚτσηδικης κοινης γνωμης καποια πραγματα ωριμαζουν αργα..
αυτο θα γινεται με τους κατα φαντασια και μμε παικταραδες..
ο ψηλος κοντος και ο κοντος με τα τατου..
καθαρα με αγωνιστικα κριτηρια η ειρωνεια..
καποιοι δε θελανε ντεβιτς και γνωστοι αγνωστοι δημοσιογραφοι,μη μεινει το πουλεν εκτος 11αδας..
τι να τον κανεις οταν εχεις τον ελληνα ιμπραιμοβιτς οπως πιστευουν [πολλοι..
και ο σκονδρας δεν ειναι για ΠΑΟΚ..
παιδια ο Αγγελος φταιει μη ξεχνιομαστε...
Πάντως σουρμε οι φάσεις δεν βγήκαν με ορθολογική ανάπτυξη ,με γιομες κ γεμισματαsourmenetes έγραψε:Συγγωμη ρε παιδες αλλα τοσο χαλι ηταν ο ΠΑΟΚ μεχρι το 30???
Γιατι μετά από καιρό εγω είδα την ομαδα να βγαζει φασεις να μπαινει με πιεση.
Μετα το γυρισα στο βολει αλλα μεχρι το 30 εμενα μου αρεσε η ομαδα.
Οχι η κυρα Μαρίκα αυτή είναι υπεύθυνη για το στήσιμο της ομάδας και τους αυτοματισμούςpaoki1985 έγραψε:χαχααχ..καλα εσυ εισα πολύ αστείος...χαχα..αλλα ειπαμε..ο προπονητης φταιει..Athens έγραψε:Ομάδα χωριο χωρίς πλάνο...χωρις ανάπτυξη...απειθαρχοι ποδοσφαιριστές...
Ο μόνος υπεύθυνος είναι..ο Άγγελος...αυτος δέχτηκε μα δουλεψει με ότι του έδωσαν και δημιούργησε ένα τουρλουμπουκι...
Απολυστε τον να γλιτώσει ο Ιβάν..ο Βρυζας αλλά και ο κοσμάκης που υποφέρει..
Πάει καιη φετινή χρονιά...ποια δεύτερη Θεση
Είναι όντως έγκλημα το οτι δεν παίζει ο Γκολάσα. Δεν υπάρχει κέντρο.ΑποστόληςΑ έγραψε:Κατ' αρχήν να βγει ο Σαλπι και να μπει ο Golasa.