32.Θεοφάνης Τζανδάρης
Re: 32.Θεοφάνης Τζανδάρης
Να παει στο καλο.Καλη συνεχεια στην καριερα του,Ενα αμπαλο τρεχαντηρι.Μακαρι οπου παει να βελτιωθει και να κανει καριερα,αν και εγω προσωπικα δεν το νομιζω.Θα πω το εξης μπακαλιστικο,οτι με τα 200 που ζηταει ο Τζανδαρης,φερνρι τον πολυ καλο Γοδου απο τον Παναιτωλικο...
γελαει ο κοσμος τζανδαρακο... αν βρει ομαδα στο εξωτερικο που να δινει στον ΠΑΟΚ κ 400.000 για τα τροφεια τοτε 8α κλαιω .. αλλα σχεδον αποκλειεται.... καμια αεκ 8α παει...
- Ekatnetworkltd
32.Θεοφάνης Τζανδάρης
Ρέ παιδιά μην λέτε ότι θέλετε,αν θυμάμαι καλά ο ΠΑΟΚ του δίνει τετραετές συμβόλαιο κλιμακοτό δηλαδή 70 την πρώτη χρονιά 80 την δεύτερη και πάει λέγοντας συν τα μπόνους και ο Τζανδάρης ζητάει 100 κάθε χρονιά χωρίς μπόνους,και νομίζω ότι δεν ζητάει καθόλου μπόνους!Το πρόβλημα δεν είναι τα χρήματα αλλά η πολιτική που έχει ο ΠΑΟΚ για αυτούς που βγαίνουν από τις ακαδημίες όπως ο Κάτσε που πήρε το πρώτο του συμβόλαιο πάνω κάτω τα ίδια,και έτσι πρέπει να συμπεριφερθεί η Παε ΠΑΟΚ το ίδιο και στον Τζανδάρη!Ο τζανδάρης κακό του κεφαλιού του κάνει!Τέςπα θα δείξει το μέλλον!
το ποσο για τα τροφεια απο που βγαινει Δεμιρη;;;Demir έγραψε:γελαει ο κοσμος τζανδαρακο... αν βρει ομαδα στο εξωτερικο που να δινει στον ΠΑΟΚ κ 400.000 για τα τροφεια τοτε 8α κλαιω .. αλλα σχεδον αποκλειεται.... καμια αεκ 8α παει...

μεχρι κι ο Κουγιας κραξιμο του ριξε..Προσωπικα διαφωνω με τη φυγη του παικτη και πραγματικα με προβληματιζει η σταση που κρατησε με την ανανεωση.Στο πρωταθλημα μας ανετα μπορουσε να αναδειχτει και να τον πουλουσαμε εξω.Εδω οι γαυροι καναν παικτη τον Σαμαρη..
-
Ασε μας ρε θεοφανη.. εσυ πασα στον εαυτο σου δεν δινεις, θες να πας και εξωτερικο.. δεν νομιζω υστερα απο αυτα τα πραγματα να βρισκετε αποστολη..ε ρε πως περνουν τα μυαλα τους αερα.. δυο -τρια ματσακια καλα και νομιζει οτι εγινε ο τσαβι.. ε ρε θα τρελαθουμε.. εκτος αποστολης πρεπει να μεινει για το υπολοιπο της χρονιας.. στο... καλο..
Π.Α.Ο.Κ 1926
Π.Α.Ο.Κ 1926
- paokathens
Με εκνευρίζει που δεν υπέγραψε, έστω και εάν ήθελε να φύγει, ώστε να κερδίσει κάτι η ομάδα που τον ανέδειξε όταν παει άλλου
Sent from my iPhone using Tapatalk
- back in black
Ακόμη και αν δεχθω ότι το αδικο είναι 100% απο την πλευρα του Τζανδαρη, εκτιμω ότι ο συνολικος χειρισμος της υποθεσης απο πλευράς της ομάδας είναι το λιγοτερο αστειος ή ερασιτεχνικος.Δεν θυμάμαι ανάλογη περιπτωση πρωτοκλασσάτης ομάδας που παικτης απο τις υποδομές της να της φευγει μέσα απο τα χερια της, χωρίς κανενα οικονομικο ωφελος, τη χρονια μάλιστα που ο παικτης εχει αναδειχθει χάρη στην ίδια την ομάδα.
χωρις παρεξηγηση αλλα αυτη η φαση που ολοι ξερουμε ποιος ειναι ο σωστος και επαγγελματικος τροπος χειρισμου των παντων λες και ειμαστε τεχνοκρατες εχει γινει πολυ κουραστικη.
ο τζανδαρης απο το πουθενα εγινε βασικος παικτης και επειδη θεωρησε οτι πρεπει να παρει συμβολαιο που αλλοι παλευουν 3 και 4 χρονια κανει το δυσκολο.αν το βρηκε αλλου το συμβολαιο στο εξωτερικο στο καλο, αλλιως στο διαολο.
καποιες συμφωνιες βασιζονται και σε καποια συναλλακτικα ηθη.ολοι οι παικτες που εχουμε με εναν καλο μανατζερ μπορουν να βρουν πανω κατω τα συμβολαια που τους δινουμε.δεν το κανουν ομως σεβομενοι καποια πραγματα.
μια χαρα κανει η διοικηση.η εχεις πολιτικη συμβολαιων η δεν εχεις.δε θα αποφασιζει ο καθε τζανδαρης τι συμβολαιο θα παρει.
οσο για το οτι δε θα επωφεληθει ο συλλογος τι καραμελα ειναι αυτη.τα τελευταια δεκα χρονια δεκα παικτες συνολο δεν πουλησαμε.για τον τζανδαρη θα σφαζονταν.
στο καλο ή στο διαολο λοιπον.
ο τζανδαρης απο το πουθενα εγινε βασικος παικτης και επειδη θεωρησε οτι πρεπει να παρει συμβολαιο που αλλοι παλευουν 3 και 4 χρονια κανει το δυσκολο.αν το βρηκε αλλου το συμβολαιο στο εξωτερικο στο καλο, αλλιως στο διαολο.
καποιες συμφωνιες βασιζονται και σε καποια συναλλακτικα ηθη.ολοι οι παικτες που εχουμε με εναν καλο μανατζερ μπορουν να βρουν πανω κατω τα συμβολαια που τους δινουμε.δεν το κανουν ομως σεβομενοι καποια πραγματα.
μια χαρα κανει η διοικηση.η εχεις πολιτικη συμβολαιων η δεν εχεις.δε θα αποφασιζει ο καθε τζανδαρης τι συμβολαιο θα παρει.
οσο για το οτι δε θα επωφεληθει ο συλλογος τι καραμελα ειναι αυτη.τα τελευταια δεκα χρονια δεκα παικτες συνολο δεν πουλησαμε.για τον τζανδαρη θα σφαζονταν.
στο καλο ή στο διαολο λοιπον.
- hasio_john
Παρ' όλο που ο Κούγιας μου είναι πολύ αντιπαθής , συμφωνώ μαζί του γι' αυτό που είπε για τον Τζανδάρη: “Έχει χαθεί λίγο η αίσθηση της ομάδας, που υπήρχε νωρίτερα. Δαιβάζω ότι ο Τσανδάρης δεν υπογράφει την ανανέωση του συμβολαίου του. Ένα παιδί που ευεργετήθηκε από τον ΠΑΟΚ. Έκανε η μύγα κώλο κι έχεσε τον κόσμο όλο!”.
Να σας πω και την αλήθεια εμένα προσωπικά ποτέ δεν μου άρεσε! Με τα ίδια λεφτά που του δίνουμε, βρίσκουμε αμέτρητα ταλεντάκια στην Ελλάδα που θα τα πάνε καλύτερα!
Βέβαια είναι στενάχωρο να χάνεις "δικά σου" παιδιά, αλλά έτσι είναι ζωή Τζανδαράκο ..., ή αρπάς την ευκαιρία ή πας στον γκέι και μετά δανεικός στον Πλατανιά!
Να σας πω και την αλήθεια εμένα προσωπικά ποτέ δεν μου άρεσε! Με τα ίδια λεφτά που του δίνουμε, βρίσκουμε αμέτρητα ταλεντάκια στην Ελλάδα που θα τα πάνε καλύτερα!
Βέβαια είναι στενάχωρο να χάνεις "δικά σου" παιδιά, αλλά έτσι είναι ζωή Τζανδαράκο ..., ή αρπάς την ευκαιρία ή πας στον γκέι και μετά δανεικός στον Πλατανιά!
pxp920 έγραψε:Με εκνευρίζει που δεν υπέγραψε, έστω και εάν ήθελε να φύγει, ώστε να κερδίσει κάτι η ομάδα που τον ανέδειξε όταν παει άλλου
ποιος σου ειπε οτι καποιο θα διναν λεφτα στον ΠΑΟΚ για να παρουν τον Τζανδαρη? Τωρα ειναι σαφως πιο ευκολο να βρει ομαδα σαν ελευθερος
- buffalobill4
Μη βγαζετε κακια ρε παιδια. Ο Τζανδαρης για συγκεκριμενο ρολο σε μια ομαδα σαν εμας εχει θεση στο ροστερ. Το πως θα εξελιχθει θα φανει.
Ας παει το παιδι στο εξωτερικο αφου αυτο επελεξε και μακαρι να γινει παιχτης καλου επιπεδου.
Ας παει το παιδι στο εξωτερικο αφου αυτο επελεξε και μακαρι να γινει παιχτης καλου επιπεδου.
Δεν χρειάζεται να δίνανε λεφτά, θα μπορούσε κάλλιστα να φύγει ελεύθερος με ποσοστό μεταπώλησης εφόσον και οι δυο πλευρές θέλανε να χωρίσουν...
- SePuLtUrA_4_
Να πω την αμαρτια μου με χαροποίησε ιδιαιτερα η αποφαση σου. Ευχομαι να σε ακολουθησουν και αλλοι απο το ροστερ.
Βαρια βαρια του ΠΑΟΚ η φανελα οποιος δεν μπορει....στο καλο και να μας γραφεις....
Απο την αλλη αυτο που ειναι υποτιμητικό για μενα σαν οπαδο του ΠΑΟΚ ειναι η σταση της διοικησης που ανεχθεικε την συμπεριφορά σου και δεν σου καρφωσε το δελτιο απο την πρωτη στιγμη. Θα μου πεις τωρα για ποια διοικηση μιλας...ααυτο ειναι μια πικρη αληθεια...
Βαρια βαρια του ΠΑΟΚ η φανελα οποιος δεν μπορει....στο καλο και να μας γραφεις....
Απο την αλλη αυτο που ειναι υποτιμητικό για μενα σαν οπαδο του ΠΑΟΚ ειναι η σταση της διοικησης που ανεχθεικε την συμπεριφορά σου και δεν σου καρφωσε το δελτιο απο την πρωτη στιγμη. Θα μου πεις τωρα για ποια διοικηση μιλας...ααυτο ειναι μια πικρη αληθεια...