32.Θεοφάνης Τζανδάρης
- Trilofiotis
Re: 32.Θεοφάνης Τζανδάρης
Ε καλα, κλασικά όχι στραβό γίνεται το 1ο στάδιο είναι το denial με το να το ρίχνουμε στους ΑΡΔ...
Ας μη τους πιστέψουμε και ας το χειροκροτάμε το παληκάρι τότε! Μέχρι το καλοκαίρι που θα το δούμε με βαλιτσάκι ντόρα η ποδοσφαιρίστρια!
Ας μη τους πιστέψουμε και ας το χειροκροτάμε το παληκάρι τότε! Μέχρι το καλοκαίρι που θα το δούμε με βαλιτσάκι ντόρα η ποδοσφαιρίστρια!
- thanos-xanthi
ελα ρε, θα χασουμε τον Μπουσκετς...
απο τις ευχαριστες ειδησεις, χαριν δε ξερω γω τι σκαλωματος του αα (ονοματος, κομποσχοινιου, καλος χριστιανος) εφαγε ποσα λεφτα συμμετοχης απο αλλους πιτσιρικαδες
στο καλο, σε κανα 2 χρονακια θα βολοδερνεις σε μικρομεσαιες κι αμα
απο τις ευχαριστες ειδησεις, χαριν δε ξερω γω τι σκαλωματος του αα (ονοματος, κομποσχοινιου, καλος χριστιανος) εφαγε ποσα λεφτα συμμετοχης απο αλλους πιτσιρικαδες
στο καλο, σε κανα 2 χρονακια θα βολοδερνεις σε μικρομεσαιες κι αμα
Όποιος δεν ανανεωνει, στην εξεδρα. Δεν θα γινονται μαγκες στην πλατη του ΠΑΟΚ.
Αγγελε μην τον παρεις ξανα αποστολή.
Αγγελε μην τον παρεις ξανα αποστολή.
αυτο που λεει ο μπισον. αλλα ουτε τι λενε οι αρδ ουτε τπτ.
ας αφησουμε την ομαδα να λειτουργησει σαν ομαδα.
ας αφησουμε την ομαδα να λειτουργησει σαν ομαδα.
- The_Stalker
Να μην ξαναμπεί 18αδα. Βέβαια το παλικάρι που θα μπορούσε να αναπληρώσει τη θέση του το στείλαμε δανεικό στον ΟΦΗ γιατί ΠΑΟΚ είσαι..
- ace79grpaok
PΩς ΝΑ ΑΝΑνεωσει οτααν βγαινει ο α.α και λεει οτι ειναι μεσα στα 5 χαφ στην ευρωπη σε τρεξιματα ?την ειδε τσαβι ο αμπαλος και θελει μεγαλεια,στο καλο και του χρονου στα σουρμενα
Καλά τον κάναμε, αφού δεν κουρεύεται!The_Stalker έγραψε:Να μην ξαναμπεί 18αδα. Βέβαια το παλικάρι που θα μπορούσε να αναπληρώσει τη θέση του το στείλαμε δανεικό στον ΟΦΗ γιατί ΠΑΟΚ είσαι..
Σιγά την απώλεια, το παιχνίδι του μου θύμιζε το παιδικό παιχνίδι βόμβα που πετούσαμε τη μπάλα ο ένας στον άλλο
Ένας μετριος παίκτης που θα μπορούσε να κάνει μια νορμαλ καριερα ΠΑΝΤΑ με παίκτη βουνο διπλα του. Γκαρσία, Νομπόα κτλ.
Αυτός και ο εαυτός του διπλα δίπλα στα χαφ θα είχανε φτιαξει δίδυμο αυτοκτονιας ομαδας.
Τέτοιοι παίκτες υπαρχουν παντού αλλά χρειάζονται να στηριχτούν (πολλές φορές σε βαρος της ομάδας).
Προτιμώ να στηρίζουμε ταλεντάρες (σταφυλίδης) στην ομαδα παρά ταλέντα (τσανδάρης) που δεν θα σου δώσουν στο τέλος περισσότερο από ότι έχουν πάρει.
Ούτε κρύο ούτε ζέστη, μάλλον τον καθοδηγεί ο μανατζερ του. Στην ευχή της Παναγίας.
Αυτός και ο εαυτός του διπλα δίπλα στα χαφ θα είχανε φτιαξει δίδυμο αυτοκτονιας ομαδας.
Τέτοιοι παίκτες υπαρχουν παντού αλλά χρειάζονται να στηριχτούν (πολλές φορές σε βαρος της ομάδας).
Προτιμώ να στηρίζουμε ταλεντάρες (σταφυλίδης) στην ομαδα παρά ταλέντα (τσανδάρης) που δεν θα σου δώσουν στο τέλος περισσότερο από ότι έχουν πάρει.
Ούτε κρύο ούτε ζέστη, μάλλον τον καθοδηγεί ο μανατζερ του. Στην ευχή της Παναγίας.
-
Εγω παντως ειμαι αντιθετος με τους περισσοτερους. Τοσα χρονια θυμαμαι μετα το Βιτολο να ψαχνουμε για αμυντικο χαφ σκυλι και θεωρω οτι ο Φανης θα μπορουσε να εχει αυτον το ρολο στον ΠΑΟΚ. Οχι βασικος, αλλα σαν αλλαγη του Κατσε ή σε παιχνιδια που παιζεις με 2 καθαρα αμυντικα χαφ. Μην ξεχναμε οτι ειναι 21 ακομα και οτι πριν το θεμα με το συμβολαιο του επαιζε μια χαρα. Μετα εγινε αθλιος.
Αλλα εδω εχουμε λαθος και απο τις 2 πλευρες.
1ο λαθος απο την πλευρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που βαζει συνεχεια βασικο ενα παιδι που δεν εχει ανανεωσει. Ερασιτεχνικος χειρισμος. Αν ο ΠΑΟΚ δεν εβαζε τον Τζανδαρη να παιξει αυτη τη στιγμη θα τον ηθελε η Καλαμαρια και ο Πιερικος και δε θα τον ηξερε κανεις.
2ο λαθος του Τζανδαρη που αποδεικνυει το "ουδεις αχαριστοτερος του ευεργετηθεντος". Δηλαδη αντι να υπογραψει σε 5 λεπτα με την ομαδα που τον εβαλε στον ποδοσφαιρικο χαρτη το παζει ντιβα. Θεωρω οτι με τετοια νοοτροπια απο τα 21 σου δεν θα φτασεις πολυ ψηλα.
1ο λαθος απο την πλευρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που βαζει συνεχεια βασικο ενα παιδι που δεν εχει ανανεωσει. Ερασιτεχνικος χειρισμος. Αν ο ΠΑΟΚ δεν εβαζε τον Τζανδαρη να παιξει αυτη τη στιγμη θα τον ηθελε η Καλαμαρια και ο Πιερικος και δε θα τον ηξερε κανεις.
2ο λαθος του Τζανδαρη που αποδεικνυει το "ουδεις αχαριστοτερος του ευεργετηθεντος". Δηλαδη αντι να υπογραψει σε 5 λεπτα με την ομαδα που τον εβαλε στον ποδοσφαιρικο χαρτη το παζει ντιβα. Θεωρω οτι με τετοια νοοτροπια απο τα 21 σου δεν θα φτασεις πολυ ψηλα.
Ron συμφωνούμε αλλά μου δίνεις την ευκαιρία να θίξουμε ένα άλλο θέμα που βρίσκει εφαρμογή στο θέμα Τσανδαρη:ron-swanson έγραψε:Εγω παντως ειμαι αντιθετος με τους περισσοτερους. Τοσα χρονια θυμαμαι μετα το Βιτολο να ψαχνουμε για αμυντικο χαφ σκυλι και θεωρω οτι ο Φανης θα μπορουσε να εχει αυτον το ρολο στον ΠΑΟΚ. Οχι βασικος, αλλα σαν αλλαγη του Κατσε ή σε παιχνιδια που παιζεις με 2 καθαρα αμυντικα χαφ. Μην ξεχναμε οτι ειναι 21 ακομα και οτι πριν το θεμα με το συμβολαιο του επαιζε μια χαρα. Μετα εγινε αθλιος.
Eγώ έχω κουραστεί στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ περισσότερο στα συμβόλαια των Ελλήνων παικτών να έρχεται μια θεική παρέμβαση και βάζει κάτι μηδενικά παραπάνω.
Έτσι όπως τα λές είναι για Τσανδάρη αλλά με το ποσό που θέλει ο ΠΑΟΚ. Διότι εάν είναι να του δώσω 200.000 τότε την καλύπτω την θέση με έναν ξένο που θα κάνει και παπάδες.
Επίσης ο Σάλπι (που δεν έχω κόλλημα μαζι του), όλοι συζητάμε εάν παίζει καλά ή δεν παίζει. Κανείς δεν αναφέρει ότι υπάρχει χάσμα μεταξύ αυτών των χρημάτων που παίρνει και αυτών που μπορέι να προσφέρει. Κανείς δεν αναφέρει ότι εάν τα 700 που παίρνει τα έδινα σε 3 Αργεντίνους και την Τούμπα θα γέμιζα και πρωτάθλημα θα έπαιρνα.
-
Northend4 συμφωνω απολυτα φιλε μου.
Η αποψη μου ειναι οτι στον ΠΑΟΚ πρεπει να λειτουργουν ως εξης: να πιανουν τον προπονητη μετα την καλοκαιρινη προετοιμασια και να του λενε "Ποιους πιτσιρικαδες απο τις ακαδημιες θα χρησιμοποιησεις πολυ φετος;". Ο προπονητης για παραδειγμα απανταει "Τον Τζανδαρη και τον Ποζογλου" (λεω 2 ονοματα στην τυχη) και κατευθειαν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να τσεκαρει τι παιζει με τα συμβολαια τους. Βλεπει οτι ο Ποζογλου εχει μεχρι το 2018 ξερω γω, δινει το ΟΚ στον προπονητη να τον χρησιμοποιει, παει και στον Τζανδαρη και βλεπει οτι εχει συμβολαιο μεχρι το 2015, κανει διαπραγματευσεις εκεινη τη στιγμη μαζι του και αν σε 4-5 μερες δεν τα βρουν λεει στον προπονητη "τον Τζανδαρη δεν θα τον βαζεις, θα σου φερουμε εναν Ουσερο". Και ετσι δινεις παραδειγμα στον Τζανδαρη και στον καθε Τζανδαρη πως λειτουργει ο ΠΑΟΚ.
Οχι να τον βαζεις βασικο για μιση σεζον, να τον κανεις πρωτο μαγκα και μετα να παρακαλας να υπογραψει. Δεν ειναι ολοι ΠΑΟΚτσακια. Κι επειδη ο Τζανδαρης ειναι ο πρωτος απο τις ακαδημιες που κανει τετοιες μαγκιες και επειδη δεν θελει και πολυ ολοι να παρουν αερα και απο τα 17 τους να το παιζουν μαγκες, η αποψη μου ειναι οτι αφου δεν εχει υπογραψει δεν πρεπει να ξαναφορεσει τη φανελα του ΠΑΟΚ, ακομα κι αν χρειαστει να παιξει ο Γλυκος αμυντικο χαφ.
Η αποψη μου ειναι οτι στον ΠΑΟΚ πρεπει να λειτουργουν ως εξης: να πιανουν τον προπονητη μετα την καλοκαιρινη προετοιμασια και να του λενε "Ποιους πιτσιρικαδες απο τις ακαδημιες θα χρησιμοποιησεις πολυ φετος;". Ο προπονητης για παραδειγμα απανταει "Τον Τζανδαρη και τον Ποζογλου" (λεω 2 ονοματα στην τυχη) και κατευθειαν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να τσεκαρει τι παιζει με τα συμβολαια τους. Βλεπει οτι ο Ποζογλου εχει μεχρι το 2018 ξερω γω, δινει το ΟΚ στον προπονητη να τον χρησιμοποιει, παει και στον Τζανδαρη και βλεπει οτι εχει συμβολαιο μεχρι το 2015, κανει διαπραγματευσεις εκεινη τη στιγμη μαζι του και αν σε 4-5 μερες δεν τα βρουν λεει στον προπονητη "τον Τζανδαρη δεν θα τον βαζεις, θα σου φερουμε εναν Ουσερο". Και ετσι δινεις παραδειγμα στον Τζανδαρη και στον καθε Τζανδαρη πως λειτουργει ο ΠΑΟΚ.
Οχι να τον βαζεις βασικο για μιση σεζον, να τον κανεις πρωτο μαγκα και μετα να παρακαλας να υπογραψει. Δεν ειναι ολοι ΠΑΟΚτσακια. Κι επειδη ο Τζανδαρης ειναι ο πρωτος απο τις ακαδημιες που κανει τετοιες μαγκιες και επειδη δεν θελει και πολυ ολοι να παρουν αερα και απο τα 17 τους να το παιζουν μαγκες, η αποψη μου ειναι οτι αφου δεν εχει υπογραψει δεν πρεπει να ξαναφορεσει τη φανελα του ΠΑΟΚ, ακομα κι αν χρειαστει να παιξει ο Γλυκος αμυντικο χαφ.
-
Υποτίθεται ότι διεκδικείς το πρωτάθλημα και για να συμβεί αυτό πρέπει ο κάθε παίχτης από τη θέση του, από τον τερματοφύλακα μέχρι τον σεντερ-φορ, να σε πιάνει από το χεράκι και να σε οδηγεί εκεί.
Θεωρεί κανείς ότι ο Τζανδάρης έπαιξε σε κάποια φάση αυτό το ρόλο από την αρχή του πρωταθλήματος ή μπορεί να τον παίξει στο μέλλον;
Θα μπορούσε να χωρέσει στην 11άδα του γαύρου η ακόμα και του βάζελου ποτέ; Value for money ήταν μόνο και για να διεκδικήσεις κάτι παραπάνω είτε με 800 είτε με 200.000 απλά ΔΕ ΧΩΡΑΕΙ.
Θεωρεί κανείς ότι ο Τζανδάρης έπαιξε σε κάποια φάση αυτό το ρόλο από την αρχή του πρωταθλήματος ή μπορεί να τον παίξει στο μέλλον;
Θα μπορούσε να χωρέσει στην 11άδα του γαύρου η ακόμα και του βάζελου ποτέ; Value for money ήταν μόνο και για να διεκδικήσεις κάτι παραπάνω είτε με 800 είτε με 200.000 απλά ΔΕ ΧΩΡΑΕΙ.
Καλημέρα παιδιά!! Τελικά το συμβολαιό του λήγει το καλοκαίρι ή στο τέλος της επόμενης σεζόν;