Άγγελος Αναστασιάδης

Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Δεν βλέπω να αλλάζει κάτι όσο μένει ο αα ,μονο διχωνια στον κοσμο προσφέρει με τα ορκισμενα αγγελοσκυλα να βλέπουν παντού φαντάσματα και εμας τους υπολοιπους ακόμα και να τον θέλαμε η να τον ανεχομασταν να μας κανουν να τον αντιπαθουμε ,δεν βλέπουμε οτι Έται πως το παει θα μείνουμε και εκτός τσουλου και φέτος ,Να φύγει να ηρεμήσουμε και ο φουφουτος θα βελτίωνε τα πραγματα έστω λίγο αυτός θα είναι τόσο χεσμενος για να μην χασει που θα παίρνει χ απο τον Εργοτέλη και θα χερεται.Αγγελε εγώ λέω να μην μπούμε ουτε στα πλέυ οφς για να μην έχουμε Ευρώπη τπυ χρονου και να είναι ξεκουραστη η ομάδα.Γέλανε και τα τσιμεντα
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Simba

δεν έχεις κανένα δικαίωμα να με ειρωνεύεσαι . Πες αυτό που θες χωρίς να χρησιμοποιείς λεγόμενά μου και γενικά χωρίς να χρησιμοποιείς αυτά που έγραψα. Και εγώ θεωρώ ( όπως κι εσύ προφανώς από τις παραθέσεις σου ) ότι γράφεις μ@λακίες αλλά δε πάτησα σε γραπτά σου ούτε και σε ειρωνεύτηκα σε κανένα σημείο.

Έχουμε διαφορετική αντίληψη κι ας μείνει εκεί.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Συγνωμη ρε φιλε αλλα στις "μαλακιες" που γραφω, περα απο ορισμενες προσωπικες κρισεις, τα περισσοτερα αποτελουν στοιχεια και γεγονοτα..
Το αν επιλεγεις εντεχνως να μη μπεις σε γονιμη αντιπαραθεση ή να μη τα σχολιασεις και εσυ και αλλοι, που κοπτεστε περισσοτερο για το ονομα ΑΑ και οχι για τον ΠΑΟΚ δε φταιω εγω....

Ε και τι να κανουμε, οταν διαβαζουμε λογια σε φορουμ του ΠΑΟΚ
οπως σεβομαι τον ΑΑ πιο πολύ ως προσωπικότητα και λιγότερο ως προπονητή αλλα δεν ειμαι αγγελοσκυλο
ή
οτι τον αναγκασαν να παιζει ετσι
ή
οτι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΟΥ ΛΑΘΟΣ ειναι οτι τραβαει το σταυρο του και δε μιλαει
,

μιλαμε για βαναυσο βιασμο της νοημοσυνης μας και προφανη προσπαθεια προπαγανδας...

Ειναι σα να διαβαζαμε οτι οι Σαμαρας-Παπανδρεου ηταν πατριωτες και αναγκαστηκαν απ'τις συγκυριες...

Ή μηπως εγω αν εγραφα εξισου αστηρικτες "μαλακιες"
οπως πχ οτι ο Ζησης εφερνε τον Κρασιτς, τον Πατιτο και τον Ινσαουραλδε και ο Αγγελος δεν τους ηθελε γιατι ειχε Σαλπιγγιδη, Κατσικα και Μαντουρο,
δε θα με κραζατε και θα παραθετατε τα κειμενα μου??

Ομως εγω δεν προπαγανδιζω, μιλαω οσο μπορω με στοιχεια και επιχειρηματα...
Οπως εκανα και με τον φιλο Περιπτερο...

It's all about the facts my friend! Δεν εχει να κανει με διαφορα αντιληψης και πιστευω...
Αλλα οκ αν δε θες ουδεμια συζητηση, το σεβομαι..

Υ.Γ
Επισης βλεπεις οτι προσπαθω να ειμαι πολιτισμενος μην προβαινοντας σε κανενα χαρακτηρισμο για τον ΑΑ, εν αντιθεση με πριν απο 2 χρονια (και ακομη) τα γιδι και μαθητευομενοι μαγοι και αλλα τετοια εδιναν και επαιρναν..

Υ.Γ 2
Και συ ρε ace, χαλαρωσε το λιγο με τις ακραιες εκφρασεις..Πες τις αντιρρησεις σου πιο ομορφα!
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

Περα απο τις προτιμησεις και τις διαφωνιες που εχει ο καθενας πανω απ ολα ειμαστε ΠΑΟΚ.Εκτος βεβαια απο κατι τυπους σαν τον σιμπα και τον τσιριγγιωτη που ειναι πρωτα αντιαγγελικοι.Σε σημειο που ο τσιριγιωτης μονο που δεν ευχηθηκε να χασουμε απ τον γαυρο.Οπως περσι φαγωνονταν ολοι να φυγει ο Στεφενς για το καλο του ΠΑΟΚ και χορτασαμε Γ.Χ μετα(μερικοι φαινεται θελουνε να χορτασουμε και Γκατουζο η Ιβιτς).Αλλα τοτε μουγκα,τοτε ολα καλα πηγαιναν.Ε,λοιπον ο Στεφενς εφταιγε για την 4αρα στον τελικο(ολοι θυμομαστε πως εγινε απο 0-2 2-2 το ματς που μετα απ αυτο απολυθηκε),ο ΑΑ φταιει για την καθοδικη πορεια(εχει σιγουρα ευθυνες) γιατι δεν ξερει με βαση αυτα που λενε καποιοι τπτ απο προπονητικη(τζαμπα 20 χρονια τωρα προπονει ομαδες) αρα τα λυσαμε τα προβληματα μας.Θα τον διωξουμε και η ομαδα θα πεταει(οπως και το 2004 και το 1998).Τελικα μονο κανα Μπαγεβιτς μπορουμε να στηριξουμε σαν λαος.Να τρωει τεσσερα η ομαδα και να φωναζουμε Ντουσαν.Το κακο πλεον ειναι οτι περα απ τα αγγελοσκυλα,υπαρχουν και τα αντιαγγελοσκυλα.Κι αυτα ειναι πολυ χειροτερα απ τα πρωτα...Τελικα ειμαστε καταραμενοι να διχαζομαστε.Ευχομαι καποτε να καταλαβουν ολοι οτι μας το δημιουργουν αυτοι που μας θελουν ετσι και διαφοροι που ετσι θα εξυπηρετησουν τα μικροσυμφεροντα τους..
υγ.Αν ο ΑΑ ηταν καποιος αγνωστος,πχ καποιος ξενος προπονητης ολοι θα λεγατε <ρε τον προπονηταρα> και <τι μπαλαρα επαιξε στο πρωτο μισο,που να του παρουν και παικτες>..Δυστυχως ειναι ο ΑΑ και γι αυτο οταν στηνει την ομαδα επιθετικα και χανει λεμε γιατι δεν κοιταξε να παρει το χ,ενω οταν τη στηνει πιο συντηρικα γκαριζουμε γιατι δεν κυνηγησε τη νικη..Ειπαμε εχει κι αυτος τις εμμονες του αλλα πολλοι απο μας εχουν καταντησει τελειως παραλογοι,γραφικοι και εμμονικοι μαζι του..
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Σίμπα οι εκφράσεις μου είναι δείγμα της διχονειας που έχει βάλει στον λαο ο αα ,ο βιασμός της νοημοσύνης μας θα συνεχίζεται απο τα αγγελοσκυλα όσο είναι αυτός στον παγκο της ομάδας μας .Ανά παρετησου να ηρεμησουμε και τα αγγελοσκυλα να σταματήσουν να παίζουν το έργο "ο αδικημένους άγγελος που τον κυνηγάει η κακιά διοίκηση"το έχουμε ξαναδεί και παντα το τέλος δεν είναι καλό στην ομάδα μας
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Προσπαθείστε να συζητάτε πιο ήρεμα. Ο καθένας έχει την άποψή του για τον Άγγελο και δεν είναι δυνατόν να αλλάξετε μυαλά ο ένας στον άλλο και μάλιστα σε τόσο έντονο ύφος.

Γιάννη, πέρα από τις παραθέσεις και τη δηκτική στάση του φίλου του Simba, ειρωνεία δεν είδα κάπου. Το "βιάζετε τη νοημοσύνη μας" που είπε αρχικά και αντέδρασες (αν κατάλαβα καλά, κυρίως γι' αυτό) λέγεται δίκην αγανάκτησης, είναι κάπως βαρύ, αλλά επ΄ουδενί δεν είναι ειρωνεία. Ο άλλος σου λέει - άκομψα, ίσως - ότι δεν συμφωνεί καθόλου με τη άποψή σου και σίγουρα δεν μπορούμε να πούμε ότι υπερβαίνει τους "κανόνες".

Βέβαια, στα τελευταία σχόλια "προσπαθείτε" και οι δύο να ξεφύγετε παραπάνω από το κανονικό (μλκς, "Σας παρακαλω ρε παιδια, ΜΗΝ βιαζετε τη νοημοσυνη μας και μην υποβαθμιζετε τη δικια σας, αλλοιωνοντας ξανα την ιστορια κ ολα τα γεγοντα!" κλπ) και δεν θα ήθελα να το συνεχίσετε σε αυτό το ύφος. Διαφωνείστε όσο θέλετε, αλλά χωρίς να προσβάλετε τον συνομιλητή σας.

Ace, τα ίδια ισχύουν και για σένα.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Dinos σε εμένα τι τα λες δεν είχα καμμία αντιπαράθεση με κανέναν στο φόρουμ γενικά μιλούσαν για την ράτσα των αγγελοσκυλων και το πως εθελοτυφλουν στα κακός κείμενα της ομάδας μας τώρα που είναι ο αα ,ενω αν ηταν ο οποιοσδήποτε άλλος προπονητής θα τον τρωγανε .Κακά τα ψέμματα ο αα ηταν είναι και θα είναι πηγή αντιπαραθεσεων απο ορισμένους φιλους του και των υπόλοιπων που βλέπουν τι γίνεται και αντιδρούν .Απλα τα λέω τώρα 13/2 οτι αν συνεχιστεί αυτη η πορεία που έχουμε με αα τον Μάιο δεν μας βλεπω Καθόλου καλα
giapas

Δημοσίευση από giapas »

simba έγραψε:Συγνωμη ρε φιλε αλλα στις "μαλακιες" που γραφω, περα απο ορισμενες προσωπικες κρισεις, τα περισσοτερα αποτελουν στοιχεια και γεγονοτα..
Γνώμη σου
simba έγραψε: Το αν επιλεγεις εντεχνως να μη μπεις σε γονιμη αντιπαραθεση ή να μη τα σχολιασεις και εσυ και αλλοι, που κοπτεστε περισσοτερο για το ονομα ΑΑ και οχι για τον ΠΑΟΚ δε φταιω εγω....
Γνώμη σου και σε παρακαλώ να μη μου αποδίδεις προθέσεις που δεν είναι δυνατό να γνωρίζεις. Δεν είμαστε φίλοι για να ξέρεις για τί κόπτομαι και τί όχι
simba έγραψε: μιλαμε για βαναυσο βιασμο της νοημοσυνης μας και προφανη προσπαθεια προπαγανδας...
Δε γνωρίζω για τη νοημοσύνη σου . Το μόνο σίγουρο είναι πως δε μπορείς να αποδώσεις στις σκέψεις μου και στην εκφρασή τους τον ορισμό προπαγάνδας. Δεν έχεις τέτοιο δικαίωμα .
simba έγραψε: Ή μηπως εγω αν εγραφα εξισου αστηρικτες "μαλακιες"
το αν είναι οι στηριζόμενες η αστήριχτες οι μαλακίες που λέμε είμαστε οι τελευταίοι για να το κρίνουμε.
simba έγραψε: Ομως εγω δεν προπαγανδιζω, μιλαω οσο μπορω με στοιχεια και επιχειρηματα...
Πάλι δεν έχεις το δικαίωμα να χαρακτήρίζεις τις σκέψεις μου προπαγάνδα αλλά και το αν μιλάμε με επιχειρήματα και στοιχεία ..πάλι είμαστε οι τελευταίοι που θα το κρίνουμε για τον εαυτό μας.
simba έγραψε: Αλλα οκ αν δε θες ουδεμια συζητηση, το σεβομαι..
Ναι δε θέλω.

Καμια διάθεση δεν έχω Ντίνο για αντιπαράθεση. Έγραψα κάποιες σκέψεις μου και νομίζω το φόρουμ μου παρέχει τα κατάλληλα εργαλεία για να εκφραστώ και να προσπαθήσω να βγάλω αυτό που σκέφτομαι. Δεν έχω ανάγκη και δεν είναι σωστό κάποιος να πάρει αυτό που έγραψα και να μου πει προπαγανδίζεις και βιάζω νοημοσύνες και άλλα τέτοια και γενικά να μου αποδώσει πράγματα . Και προσπαθώ να του πω του ανθρώπου ευγενικά , σταματα να το κάνεις αυτό . Αν έχω προσβάλλει το simbo κάπου , απολογούμαι και το κλείνω εδώ.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ρε τι ειναι αυτα ΡΕ;;;;;;;;;

καθε χρονο τα ιδια και τα ιδια.

βγαινουν οι μαγκες ολοι και μιλανε για αγγελοσκυλα, ζησοσκυλα, Σαντοσκυλα, Χουμποσκυλα κτλ κτλ...

και κανουν κακο στον ΠΑΟΚ και οι κολλημενοι κτλ κτλ κτλ

τι ειναι αυτα ΡΕ;;;;

ΠΑΟΚ. περιμενε να σας το ξαναγραψω πιο αναλυτικα γιατι δεν το καταλαβαινετε μου φαινεται και απλα ερχεστε και ψαχνετε αιτιες για αντιπαραθεσεις και ντεμεκ εχω δικιο και εσυ αδικο... και εσυ εισαι σκυλος του ταδε και εσυ σκυλος του δεινα....

ΠΑΟΚ ΡΕ. ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ ΡΕ.

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών.

Πανελλήνιος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών.

Παγκοσμιος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών.

ΠΑΟΚ. ουτε αα, ουτε ζβ, ουτε ισ ουτε τπτ. ΠΑΟΚ. το καταλαβαινουμε; αν οχι, ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.

"και ο κωνος ετσι, ο τζακ αλλιως, ο κοχονες απο την αλλη και ο ζβ απο την παραλλη.... " ΡΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΡΕ;

και κανενα ονομα, κανενας παραγωντας, κανενα ποδοσφαιριστης, ουτε μετεωριτης να πεφτει στη γη, δεν ειναι λογος για να μην γεμιζουμε τη Τουμπα.

και οσοι θελετε να το παιζετε ψαγμενοι και ντεμεκ γνωστες κτλ κτλ, ψαξτε να βρειτε την ιντριγκα, την μανουρα, τη ρεμουλα αλλου. εδω, ειναι ΠΑΟΚ. και τελος. αϊντε πρωινιατικα μπαινουμε να διαβασουμε κανα νεο και ξανα μανα τα ιδια μανα μου.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

k_geo οταν βλεπεις την καταιγιδα να ερχεται δεν μπορεις να πεις παμε για μπανιο στην χαλκιδικη :evil:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ποια καταιγιδα ρε ace; μονοι μας δημιουργουμε τα κυματα...

και να σου πω κατι; με τον Αγγελο εχω χιλια μυρια κατα του. αλλα βλεπω οτι πηρε μια ομαδα που ολοι, και οταν λεω ολοι ξερουμε τι εννοω, λεγαμε οτι θα παλεψει βαση ροστερ για τη 2η θεση. και σε εχει εκει και με καλυτερη πορεια απο οτι περιμεναμε.

ειπαμε οτι φετος καλη ευκαιρια να γινει ξεσκαρταρισμα στο ροστερ κτλ κτλ, αλλα εμεις με το που ειδαμε το μελι τα ξεχασαμε (για ακομα μια φορα) ΟΛΑ... και οταν λεω ολα, ξερουμε τι εννοω...

οκ, η αποψη μου ειναι οτι πρεπει, επιβαλλεται, να διατηρηθει μεχρι το τελος της χρονιας, οτι και να γινει, και μετα με "καθαρο" ροστερ να βρουμε ενα τυπο που θα μπορει να μεινει μακρια απο τη βρωμα που υπαρχει γυρω (και μεσα ισως) στην ομαδα και να κανει ενα σωστο προτχεκτ 2-3 ετων. τελος.
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

''Καλύτερη πορεία'' στο πρωτάθλημα.
Γιατί στο κύπελο η ομάδα πάτωσε και στο Europa κέρδισε μόνο τους Λευκορώσσους.
Κι ακόμα δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα για να πούμε για την πορεία.

Το δε ρόστερ δεν χρειαζόταν ξεσκαρτάρισμα, φτιάξιμο απ την αρχή (πάλι) ήθελε.

Αν είναι να ρίχνουμε τον πήχη για να καλυφθεί η όποια αποτυχία μπορεί να μας τύχει,
δεν κάνουμε δουλειά.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

η καταιγιδα ειναι να βλεπεις οτι ετσι οπως παει η ομαδα με παιδια και αποπαιδια και να πηγαινει μονοπατα χωρις φαντασια ,με ενα στυλ παιχνιδιου που μεχρι και το αγιονερι εμαθε να το αντιμετωπηζει τι περιμενεις να γινει?βλεπω να παιρνει το κυππελο η αεκ η πεμπτη θεση των πλευ ωχ να μην βγαζει ευρωπη και να μην παιζεις ουτε ευρωπη με τον τυπο που μπλεξαμε,Οτι φερνει διχωνια σε ομαδα πρεπει να απομακρινεται ,ΑΚΟΥΣ Α.Α?ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ουτε πχη ουτε τπτ.

το ροστερ καθαριζει σιγα σιγα. ναι υπαρχουν ακομα παιδια και αποπαιδια λλα και αυτο θα ξεκαθαρισει πιστευω.

και προσωπικα απο την αρχη ελεγα οτι δεν θελω ουτε κυπελλακι φετος ουτε ευρωπη. θελω ενα αγωνα την εβδομαδα σε πρωταθλημα για να στρωσω ομαδα με ηρεμια και συνεση.

υγ: η αεκ δεν μπορει να παιξει ευρωπη ακομα

υγ2: διχωνια φερνουμε και εμεις ace< οι οπαδοι. τι σημαινει αυτο δλδ;
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

K_geo έγραψε:ρε τι ειναι αυτα ΡΕ;;;;;;;;;

καθε χρονο τα ιδια και τα ιδια.

βγαινουν οι μαγκες ολοι και μιλανε για αγγελοσκυλα, ζησοσκυλα, Σαντοσκυλα, Χουμποσκυλα κτλ κτλ...

και κανουν κακο στον ΠΑΟΚ και οι κολλημενοι κτλ κτλ κτλ

τι ειναι αυτα ΡΕ;;;;

ΠΑΟΚ. περιμενε να σας το ξαναγραψω πιο αναλυτικα γιατι δεν το καταλαβαινετε μου φαινεται και απλα ερχεστε και ψαχνετε αιτιες για αντιπαραθεσεις και ντεμεκ εχω δικιο και εσυ αδικο... και εσυ εισαι σκυλος του ταδε και εσυ σκυλος του δεινα....

ΠΑΟΚ ΡΕ. ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ ΡΕ.

[
.

Κωστα το αντιγραφω και εγω εδω απο το τοπικ των μεταγραφων.

[Οχι ρε δεν θα παιξω το παιχνιδι σας δεν θα με βαλετε εμενα να σκεφτομαι ποιος φταιει και ποιος δεν φταιει.ΦΤΑΙΤΕ ΟΛΟΙ.
Και συ Αγγελε που λες οτι θα καλυψεις με εσωτερικες αλλαγες τις ελειψεις.Πας καλα ρε με μπαλωματα ονειρευεσαι να κανεις τον ΠΑΟΚ πρωταθλητη.
Και συ Βρυζα που βγηκες συναμενος κουναμενος στις 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ και μου μιλησες για συμφωνιες που περιμενουν να ενεργοποιηθουν και 3 παικτες εμπειρους και ετοιμους για καθε θεση εως της 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ.
Και συ Σαββιδη που τους επιτρεπεις να καταστρεφουν μια χρονια που εχουμε την ευκαιρια να κανουμε την γ@μημενη την υπερβαση ειδικα οταν ο ενας σου το χει ξανακανει μια και δυο και τρεις φορες.
Καθομασταν σαν μ@λ@κες και μαλωναμε μεταξυ μας και σεις στον κοσμο σας,αει σιχτηρ.Πως το ειπε το παλικαρι ο ΠΑΟΚσης εχει τεραστια αγκαλια αλλα και δυνατη κλωτσια.
Να παρετε το πρωταθλημα μακουτε,μην μου το παιξετε καημενοι ειχατε την ευκαιρια να ενισχυθειτε και δεν το κανατε.
Καμια δικαιολογια,να παρετε το πρωταθλημα,να τα κερδισετε ολα τα παιχνιδια απο δω και στο εξης ,αν αποτυχετε,να φυγετε,αν τα καταφερετε,εχει καλως.
Εφοσον δεν μιλατε και για την διαιτησια,καμια δικαιολογια ουτε και γι αυτο,εφοσον δεν μιλατε, ειστε συνενοχοι το λιγοτερο.
Δεν υπαρχετε ρε τ ακουτε δεν υπαρχετε μονο ΠΑΟΚ ΡΕ μονο ΠΑΟΚ.*]
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”