Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
stelyk

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV

Δημοσίευση από stelyk »

Απαντω:

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 1-2 6η Αγ. {3/12/2014}

[youtube]UfEzWCb-Qjg[/youtube]

γιατι εχουμε αλλο προσωπο απο τοτ ρωτηστε τον ΑΑ ή την Παναγια.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Επισης να τονισουμε για αλλη μια φορα ποσο αθλιος ειναι ο φετινος γαυρος. Αθλιος πραγματικα. Ενα καλο παιχνιδι δεν εχει κανει.

Τελοσπαντων δεν τα σκεφτομαι γιατι θα παω να πηδηξω απο κανα μπαλκονι να πουμε. :evil:

Και για την κουλα. Δεν ζηλευω καμια κουλα και καμια ομαδα. ΑΛΛΑ οταν στον ΠΑΟΚ βαζουμε τοσα αυτογκολ μου γυρναει το μυαλο. Δεν ειναι τοσο δυκολο το γαμημενο το ποδοσφαιρο. Καλοι παιχτες και ενας κανονικος προπονητης χρειαζεται. Δεν γινεται με μπατζετ τοσα εκατομυρρια να παιζεις με τον 34χρονο Σαλπι δεξι εξτρεμ, με δεξι μπακ τους Σκονδρα-Κιτσιου-Κωνσταντινιδη που και οι 3 μαζι ενα μπακ επιπεδου ΠΑΟΚ δεν βγαζουν. Να εισαι 6 μηνες με 1,5 στοπερ. Με ενα εξτρεμ ολη τη χρονια. Να μην εχεις ενα 10αρι που να κανει απλα τα βασικα ενω εχεις 5 6αρο-8αρια. Να εχεις 4-5 φορ. Να εχεις 3 αριστερα μπακ και να παιζει μονο ο ενας (και οι αλλοι 2 δεν ειναι μονο τιμωρημενοι ειναι και αμπαλοι). Καποιος μεσα στην ΠΑΕ ειναι φοβερα τσαπατσουλης και δεν μπορει να φτιαξει ομαδα μου φαινεται.

Δηλαδη μου θυμιζει εμενα οταν παιζω μανατζερ που φτιαχνω την ομαδα το καλοκαιρι και καπου 30 Αυγουστου συνειδητοποιω οτι δεν εχω μπακ απ για το δεξι μπακ και ψαχνω στα πανερια να παρω κανεναν για να εχω. Και τελικα συνειδητοποιω οτι ειχα εναν αλλα ειναι τραυματιας και δεν τον προσεξα και τελικα τζαμπα πηρα παιχτη και θα τον εχω να καθεται. :mrgreen: Και ξενερωνω επειδη εκανα μλκια στο παιχνιδι :mrgreen: Αυτοι δεν ξενερωνουν που κανουν μλκιες στην πραγματικη ζωη με πραγματικα λεφτα;
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Pablito έγραψε:Απ την Ξανθη αν το εχεις ξεχασει αρπαξαμε ντορτι...
Και αυτο τι σημαινει οτι η Ξανθη ειναι καλυτερη απο εμενα?
Φαγαμε ντορτι γιατι η ομαδα παιζει ενα προβλεπομενο συστημα το οποιο το διαβασε ο ρουμανος και με 3 φασεις μας εκανε 4 γκολ.

Το ποδοσφαιρο ειναι πολυ απλο αν το βλεπεις αντικειμενικα.
Άβαταρ μέλους
back in black

Δημοσίευση από back in black »

Δεν ειχα δει τη ξαδελφη απο τοτε που έπεσε και σημερα μη έχοντας κατι καλυτερο καθησα να τους δω. Μερικα συμπερασματα απο το 1ο ημίχρονο
1) Χωρίς να εχει ξένους είναι καλη ομαδα, όχι τεχνικη, αλλα ομαδα δεμένη. Σήμερα παιζει ενα 4-2-3-1.Κυριο χαρακτηριστικο της ε'ιναι οτι τρεχει πολυ, δεν ξέρω αν θα αντεξει σε αυτο το ρυθμο, αλλα τρεχει πολυ και έχει σκασει το γαυρο στο τρέξιμο.
2) Εκτος απο το τρεξιμο εχει ταχύτητα, ειδικα στα άκρα της (και στα δύο).
3) Είναι να απορρει κανείς πως κατορθωσε ενώ είναι στις μικρές κατηγοριες να δελεασει και να αποκτήσει πάικτες όπως ο Μάνταλος, ο Μπακάκης, ο Πλατελας, ακομα και οι δυο της ξενοι Μπαρμποσα και Γιοχανσον. Όλοι αυτοί είναι αντικειμενικα καλοί παικτες και προσωπικά δεν θα με χαλουσαν καθολου να τους ειχαμε εμεις, πχ επιθετικό χαφ σαν το Μάνταλο δεν εχουμε, ενώ και ο Μπαρμπόσα απο το λιγο που ειδα νομίζω ότι ειναι πανω κατω στα επιπεδα του Μακ.

Στα του παχνιδιού, ο γαυρος μαλλον αιφνιδιάσθηκε απο το πολυ τρέξιμο και την πίεση ψηλά, ειδικα στο πρώτο 20λεπτο η κουλα εμοιαζε πολυ με την εμφάνιση μας στο ΠΑΟΚ-ΟΦΗ. Οι επιθετκοι της σημαδευουν τον κιθαριστα του γαυρου, πράγμα που δειχνει ομάδα διαβασμένη, και του έχει κάνει αρκετα χουνερια. Ο κόρακας σφυρίζει κατα τα γνωστά γαβρικά πρότυπα. Δυστυχώς η εμφάνιση της κουλας, απέναντυ στο γαυρο , τρεις μόλις ημέρες μετά το αναμεταξύ μας παιχνιδι, μας εκθετει περαιτέρω σε πολλα επιπεδα.
Pablito

Δημοσίευση από Pablito »

Thanix έγραψε:
Φαγαμε ντορτι γιατι η ομαδα παιζει ενα προβλεπομενο συστημα το οποιο το διαβασε ο ρουμανος και με 3 φασεις μας εκανε 4 γκολ.

Φιλε στην κατασταση που ειναι η ομαδα μας αυτη τη χρονικη στιγμη νομιζω οτι ουτε τη γρια δεν κερδιζουμε..anyway μολις ισοφαρισε ο gay
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Από ένα φάουλ που ήταν υπέρ της ΑΕΚ και ο διαιτητής το έδωσε υπέρ του Ολυμπιακού ο γαύρος ισοφαρίζει (48΄)
black death

Δημοσίευση από black death »

1-1 μετά από φάουλ-φάντασμα που είδε μόνο ο Λαμπρόπουλος. Μια ζωή θρήνος...
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Pablito έγραψε:
Thanix έγραψε:

Φιλε στην κατασταση που ειναι η ομαδα μας αυτη τη χρονικη στιγμη νομιζω οτι ουτε τη γρια δεν κερδιζουμε..anyway μολις ισοφαρισε ο gay
Αδερφε δεν εχεις αδικο και αυτο ειναι που λεω και εγω αρα συμφωνουμε. Δλδ το θεμα μας δεν πρεπει να ειναι η ΑΕΚ η η Ξανθη αλλα εμεις και η αρρωστη κατασταση που ζει ο ΠΑΟΚ μας απο επιλογες που εχουν παει την ομαδα χρονια πισω.

Για παραδειγμα ας σκεφτει καποιος την ομαδα με προπονητη τον Μπολονι για 4 χρονια...λεω εγω τωρα...η τον Στεφενς για δευτερη χρονια.Εγω λεω οτι θα ειμασταν ετη φωτος μπροστα. Τεσπα ομως αφου αποφασιζει ο Ζησης και οι ΑΡΔ εμεις δεν πρεπει να μιλαμε γτ ειμαστε γραφικοι!
giapas

Δημοσίευση από giapas »

thanix + buffos μου απάντησαν και με κάλυψαν.

Να προσθέσω ότι η μπάλα δεν είναι 1+1 =2
Είναι επικίνδυνο να υπεραπλοποιούμε καταστάσεις ( όπως βέβαια και να αγνοούμε προφανή στραβά )
Άβαταρ μέλους
χξς'

Δημοσίευση από χξς' »

Aυτο θα ειναι το τελικο... 1-1 τηγανι και... 0-0 ρεβανς
(λεμε τωρα...)
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

Δελλας προπονηταρα δηλαδη ε? :roll: :?
giapas

Δημοσίευση από giapas »

αυτο λέμε.

καλύτερος απο ΑΑ !!
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Eπισης προς ολους που βλεπουν την "αδικημενη" ΑΕΚ με συμπαθεια θα ηθελα να τους θυμισω οτι ειναι ισως η πιο υπουλη και π@@στικη ομαδα στην χωρα. PERIOD
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

ο βρυκολακας Α' που τον πανε τραινο για πρωταθλημα παιζει ποδοσφαιρικο παιχνιδι με τον βρυκολακα Γ' που τον πανε τραινο 2 χρονια τωρα για την σουπαλιγκ, γινεται να μιαλμε για σφαγη του αιωνα της κουλας σημερα? οπως και να σφαχτει ο γκευ την αλλη βδομαδα στο οακα??

πραγματικα και με το συμπαθειο ΧΕΣΤΗΚΑ!!!
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

μακαρι να παρουμε Δελλα μπας και παρουμε πρωταθλημα...αν στην κουλα με τοσο χειροτερο ροστερ απο το δικο μας εμφανιζεται ετσι εναντια στον gay τοτε του χρονου με το υπεργαλαξιακο μας ροστερ θα ειμαστε στο +20..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”