Σμήνος πιάνουν όχι δύο δύοAsimos έγραψε:τι να πω και γω μπροστα σε κάποιους άλλους που τα πιανουν δυο-δυο...
Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)
Η σαπίλα του ποδοσφαίρου δεν ξέρω πως και εάν μας έχει στο χέρι, καθώς όλοι χρωστάνε.
Εγώ το βλέπω ως σημαντικότατο κυρίως επειδή θα σημαίνει οτι ο Σαββίδης ήρθε για να μείνει και επίσης οτι εάν πλερώ τέτοιο ποσό, δεν νομίζω να μην έχει βρει ή να βρει και τρόπο να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Άλλο να φέρεις ένα Νομπόα και να μην σου κάτσει και άλλο να πλερώ 13 χαρτιά για να έχεις μετά τον κάθε Κωλογερόπουλο να σε σφάζει...
Και κυρίως για περαιτέρω προσέλκυση κεφαλαίων --> γήπεδο
Εγώ το βλέπω ως σημαντικότατο κυρίως επειδή θα σημαίνει οτι ο Σαββίδης ήρθε για να μείνει και επίσης οτι εάν πλερώ τέτοιο ποσό, δεν νομίζω να μην έχει βρει ή να βρει και τρόπο να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Άλλο να φέρεις ένα Νομπόα και να μην σου κάτσει και άλλο να πλερώ 13 χαρτιά για να έχεις μετά τον κάθε Κωλογερόπουλο να σε σφάζει...
Και κυρίως για περαιτέρω προσέλκυση κεφαλαίων --> γήπεδο
Εσύ μιλάς για συγκεκριμένα τον Σαββίδη κι όχι ως ομάδα γενικά.
Μαζί σου, ναι, θα σημαίνει ότι θα είναι ακόμα πιο συνδεδεμένος με την επένδυσή του.
Μαζί σου, ναι, θα σημαίνει ότι θα είναι ακόμα πιο συνδεδεμένος με την επένδυσή του.
- desperando
- Επικοινωνία:
καταρχήν ο ΠΑΟΚ δεν θα εξαρτάται για την επιβίωση του από τα @@ κανενός Σαββίδη με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει κάτι που και ο ίδιος ο Ιβάν το γνωρίζει.
έπειτα η ομάδα δεν θα υπόκειται σε κανένα εκβιασμό όποτε θα έχει την " απαίτηση " για ένα πρωτάθλημα 50-50.
οι εκβιασμοί " ανθρωπων" με το περίφημο " μην μιλάς γιατί εγώ σου κρατάω τα χρέη παγωμένα και εξαιτίας αυτού παίζεις σούπερ λιγκ "πλέον δεν θα υφίστανται.
Ο ΠΑΟΚ πλέον θα μπορεί να απαιτεί και όχι να επαιτει.
καταλαβαίνετε ελπίζω τι σημαίνει αυτό.
Για μένα αν συμβεί αυτό,αυτόματα τελειώνει και η εγκληματική οργάνωση κατά του ΠΑΟΚ και του ποδοσφαίρου.
σίγουρα η μπάλα που είναι να πάει δοκάρι και έξω θα συνεχίσει να πηγαίνει δοκάρι και έξω αλλά όλα τα άλλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο υπέρ της ομάδας μας
έπειτα η ομάδα δεν θα υπόκειται σε κανένα εκβιασμό όποτε θα έχει την " απαίτηση " για ένα πρωτάθλημα 50-50.
οι εκβιασμοί " ανθρωπων" με το περίφημο " μην μιλάς γιατί εγώ σου κρατάω τα χρέη παγωμένα και εξαιτίας αυτού παίζεις σούπερ λιγκ "πλέον δεν θα υφίστανται.
Ο ΠΑΟΚ πλέον θα μπορεί να απαιτεί και όχι να επαιτει.
καταλαβαίνετε ελπίζω τι σημαίνει αυτό.
Για μένα αν συμβεί αυτό,αυτόματα τελειώνει και η εγκληματική οργάνωση κατά του ΠΑΟΚ και του ποδοσφαίρου.
σίγουρα η μπάλα που είναι να πάει δοκάρι και έξω θα συνεχίσει να πηγαίνει δοκάρι και έξω αλλά όλα τα άλλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο υπέρ της ομάδας μας
Το ξεκαθαρίζω εξαρχής για να μην παρεξηγηθούν όσα θα γράψω παρακάτω: Είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ πράγμα να ξεχρεώσει ο ΠΑΟΚ ως σύλλογος και να αποτελεί και τυπικά έναν υγιή οικονομικά οργανισμό.
Δεν μπορώ όμως να καταλάβω γιατί μια τέτοια κίνηση αποπνέει αισιοδοξία στο αγωνιστικό κομμάτι. Κι ας δεχτώ ότι η επένδυση του Ιβάν παραμένει ημιτελής λόγω των χρεών και ότι θα τα χώσει ακόμη περισσότερο αν αυτά φύγουν από τη μέση.
Η διοικητική αρρυθμία, που μεταφράζεται κατά συνέπεια και σε αγωνιστική, εδώ και 3 χρόνια, είναι θέμα χρεών; Το γεγονός ότι όσοι απαρτίζουν τη ραχοκοκαλιά του ποδοσφαιρικού τμήματος δεν έχουν διακριτούς ρόλους, το γεγονός ότι για να παρθεί μια απόφαση περιμένουμε να προσγειωθεί το αεροπλάνο από τη Μόσχα ή το Ροστόφ στη Θεσσαλονίκη, το γεγονός ότι για τα μεταγραφικά συνεδριάζουν καμιά 15αριά νοματαίοι (αλησμόνητη φωτογραφία στην στογγυλή τραπέζη) και άλλα συναφή, έχει να κάνει με την ύπαρξη ή όχι χρεών; Δεν το νομίζω.
Σκεφτείτε τώρα την αντίστροφη πορεία. Μια διοίκηση σοβαρή και στιβαρή, αγωνιστικό τμήμα που ξέρει τι θέλει, διακριτοί ρόλοι στελεχών και μια φυσιολογική οργάνωση στα πλαίσια ενός ευρωπαϊκού Club, που όμως επιβαρύνεται από κάποια χρέη του παρελθόντος. Ε όταν θα φεύγαν απ' τη μέση κι αυτά, τότε ναι θα ήμουν αισιόδοξος για το επόμενο βήμα.
Δυστυχώς, χάθηκαν 3 χρόνια.
Δεν μπορώ όμως να καταλάβω γιατί μια τέτοια κίνηση αποπνέει αισιοδοξία στο αγωνιστικό κομμάτι. Κι ας δεχτώ ότι η επένδυση του Ιβάν παραμένει ημιτελής λόγω των χρεών και ότι θα τα χώσει ακόμη περισσότερο αν αυτά φύγουν από τη μέση.
Η διοικητική αρρυθμία, που μεταφράζεται κατά συνέπεια και σε αγωνιστική, εδώ και 3 χρόνια, είναι θέμα χρεών; Το γεγονός ότι όσοι απαρτίζουν τη ραχοκοκαλιά του ποδοσφαιρικού τμήματος δεν έχουν διακριτούς ρόλους, το γεγονός ότι για να παρθεί μια απόφαση περιμένουμε να προσγειωθεί το αεροπλάνο από τη Μόσχα ή το Ροστόφ στη Θεσσαλονίκη, το γεγονός ότι για τα μεταγραφικά συνεδριάζουν καμιά 15αριά νοματαίοι (αλησμόνητη φωτογραφία στην στογγυλή τραπέζη) και άλλα συναφή, έχει να κάνει με την ύπαρξη ή όχι χρεών; Δεν το νομίζω.
Σκεφτείτε τώρα την αντίστροφη πορεία. Μια διοίκηση σοβαρή και στιβαρή, αγωνιστικό τμήμα που ξέρει τι θέλει, διακριτοί ρόλοι στελεχών και μια φυσιολογική οργάνωση στα πλαίσια ενός ευρωπαϊκού Club, που όμως επιβαρύνεται από κάποια χρέη του παρελθόντος. Ε όταν θα φεύγαν απ' τη μέση κι αυτά, τότε ναι θα ήμουν αισιόδοξος για το επόμενο βήμα.
Δυστυχώς, χάθηκαν 3 χρόνια.
Η διοικητικη αρρυθμια που εσυ τονιζεις οτι εχει χασει 3 χροννια στο αγωνιστικο μερος εχει κανει τρομερα αλματα εξελιξης στο υπολοιπο μερος της παε,οσο κ αν δεν το λεμε παραεξω γιατι δεν μας συμφερει το μαρακι εχει συμμαζεψει απολυτα τα οικονομικα κ τα εσοδα (καθαρα εκτος αγωνιστικου μερους) εχουν αυξηθει κατακορυφα,φυσικα οι ακαδημιες εχουν φτασει σε επιπεδο που ουτε στο πιο τρελο μας ονειρο θα ειχαμε φανταστει πριν 3 ετη.
Να αναφερω απλως στον συνοπαδο πιο πανω οτι οι ομαδες που χρωστανε κ εχουν ληξιπροθεσμα χρεη ηδη χανουν βαθμους,ολες οι υπολοιπες εχουν ενα χρεος που ειναι "βιωσιμο".
Στην ουσια αν ξεχρεωσεις φετος θα εχεις αλλο κυρος απεναντι σε πολλους,οπαδους,κρατος,παικτες,μανατζερ,εχθρους,χορηγους κτλ κτλ κτλ.
Κ θα ειναι νομιζω η απολυτη αρχικη κινηση για αυτο που μιλησε ο ιβαν στην αρχη,εναν αυταρκη ΠΑΟΚ....
Να αναφερω απλως στον συνοπαδο πιο πανω οτι οι ομαδες που χρωστανε κ εχουν ληξιπροθεσμα χρεη ηδη χανουν βαθμους,ολες οι υπολοιπες εχουν ενα χρεος που ειναι "βιωσιμο".
Στην ουσια αν ξεχρεωσεις φετος θα εχεις αλλο κυρος απεναντι σε πολλους,οπαδους,κρατος,παικτες,μανατζερ,εχθρους,χορηγους κτλ κτλ κτλ.
Κ θα ειναι νομιζω η απολυτη αρχικη κινηση για αυτο που μιλησε ο ιβαν στην αρχη,εναν αυταρκη ΠΑΟΚ....
Πιστευετε πραγματικα οτι θα ξεχρεωσουμε?? Εγω προσωπικα διάβασα σημερα τα πρωτοσελιδα και γελουσα με τους ΑΡΔ.Τ γνωστο παραμυθι του χειμωνα-ανοιξη ...1)χρεη και μετα ερχεται και το 2)προπονητικο.Ε μετα εχει play offs και εξοδο σε ch.lou μετα μεταγραφικά.Τη βγαλαμε και φετος.
Απορω που καποιοι ακομα τους παίρνουν στα σοβαρά.
Απορω που καποιοι ακομα τους παίρνουν στα σοβαρά.
Η κυβερνηση εχει αλλαξει indio ας δωσουμε και σε αυτους λιγο χρονο που ξερεις μπορει να υπαρχουν και καποιοι σε αυτη τη χωρα που τηρουν τις δεσμευσεις τους.
Οσο για τον Ιβαν ειπα καποια στιγμη οτι με εχει μπερδεψει πολυ.
Απο τη μια λεω οτι ο μονος λογος που μενουν στη θεση τους ανεπαρκεις ανθρωποι ειναι οτι με καποιο τροπο τον κρατανε στο χερι.
Απο την αλλη υπαρχει το προηγουμενο με την ομαδα του ροστοφ που ηταν συνεχεια εκει οποτε ειχε πολλη καλυτερη εικονα των οσων γινονται και παρολα αυτα απετυχε.
Βεβαια αλλο το μεγεθος της ροστοφ και αλλο του ΠΑΟΚ οπως και αλλοι οι αντιπαλοι της οι οποιοι ηταν κολοσσοι οχι γαυροι.
Δε ξερω,το μονο που ξερω και ειναι δεδομενο ειναι οτι ο ΠΑΟΚ ειναι το ποδοσφαιρικο γεφυρι της Αρτας εδω και 2.5 χρονια.
Οσο για τον Ιβαν ειπα καποια στιγμη οτι με εχει μπερδεψει πολυ.
Απο τη μια λεω οτι ο μονος λογος που μενουν στη θεση τους ανεπαρκεις ανθρωποι ειναι οτι με καποιο τροπο τον κρατανε στο χερι.
Απο την αλλη υπαρχει το προηγουμενο με την ομαδα του ροστοφ που ηταν συνεχεια εκει οποτε ειχε πολλη καλυτερη εικονα των οσων γινονται και παρολα αυτα απετυχε.
Βεβαια αλλο το μεγεθος της ροστοφ και αλλο του ΠΑΟΚ οπως και αλλοι οι αντιπαλοι της οι οποιοι ηταν κολοσσοι οχι γαυροι.
Δε ξερω,το μονο που ξερω και ειναι δεδομενο ειναι οτι ο ΠΑΟΚ ειναι το ποδοσφαιρικο γεφυρι της Αρτας εδω και 2.5 χρονια.
-
Αυτή η πουτανα η ομάδα μας, θα βγάλει ποτέ υγεία ή μόνο μιζέρια και αρρώστια; αυτός είναι ο σημαντικοτερος λόγος που ο ναός έχει 7-8χιλιαδες κόσμου κάθε εβδομάδα κύριοι. .....
-
τσιριγώτης έγραψε:Αυτή η πουτανα η ομάδα μας, θα βγάλει ποτέ υγεία ή μόνο μιζέρια και αρρώστια; αυτός είναι ο σημαντικοτερος λόγος που ο ναός έχει 7-8χιλιαδες κόσμου κάθε εβδομάδα κύριοι. .....
Για να βγει υγεία θα πρέπει να πείθει η ομάδα αγωνιστικά και τα δημοσιεύματα σαν το χθεσινό και το σημερινό θα πρέπει η διοίκηση να τα αποδοκιμάζει .... υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι για αυτό .....και όχι να τα αφήνει να διαρραίουν μέσω των γνωστών κύκλων των ΑΡΔ που είχαν σκυλιάσει επειδή η ομάδα ήταν 8 βαθμούς πάνω από το γαύρο και δημιουργούσαν αρνητικό κλίμα είτε με τις τυχαίες αταξίες συγκεκριμένων παικτών είτε με τις μη ανανεώσεις παικτών κλειδιά ..... στη μέχρι τότε πορεία
βέβαια ευθύνη φέρει και ο ΑΑ γιατί δεν βγαίνει να μιλήσει ξεκάθαρα , .... όχι για τον εαυτό του αλλά για το καλό της ομάδας ......
Όσο δε βγαίνει να μιλήσει αυτό το +8 σε -8 θα πρέπει να βαραίνει τον ίδιο ..... δε γίνεται να αφήνεις Σαββίδη και Ποζατζίδη και να είσαι γυμνός σε αυτές τις θέσεις έστω και για κάποια παιχνίδια.......
Πρέπει να κάνει μια συνέντευξη τύπου και να μιλήσει αλλιώς και αυτός υποτιμά τη νοημοσύνη μας......
Έτσι εξηγείτε το άδειο γήπεδο.......από μια άλλη οπτική γωνία .
Για ένα Π.Α.Ο.Κ. δυνατό ενιαίο ανε3άρτητο και Πρωταθλητή !!!
Ιβάν δεν υπάρχει αλλά ούτε και Jack . H ομάδα μυρίζει γκαγκατσοβρυζίλα από χιλιόμετρα μακρυά
Είναι η στιγμή να δείξεις με τον καλύτερο και πιο δυνατό τρόπο τί σκοπό έχεις για την ομάδα..
Από την επόμενη βδομάδα έρχεται νέα ρύθμιση για τα χρέη.. Θα φανούνε οι προθέσεις σου ξεκάθαρα. Αν δεν ρυθμιστεί αυτό το θέμα δεν θα μας φταίνει οι αρδ για το ξέσκισμα που θα υποστείς.
Ξέρω πως είναι λίγο άκαιρο αλλά με το προπονητικό και την μεγάλη επένδυση τί γίνεται? Υπάρχει κάποια εξέλιξη?
Από την επόμενη βδομάδα έρχεται νέα ρύθμιση για τα χρέη.. Θα φανούνε οι προθέσεις σου ξεκάθαρα. Αν δεν ρυθμιστεί αυτό το θέμα δεν θα μας φταίνει οι αρδ για το ξέσκισμα που θα υποστείς.
Ξέρω πως είναι λίγο άκαιρο αλλά με το προπονητικό και την μεγάλη επένδυση τί γίνεται? Υπάρχει κάποια εξέλιξη?
Τα χρέη ας καθαρίσει και τα αλλα είναι πρώτιστα δικές τους επενδύσεις ας τα κανει οπότε θέλει για τον ΠΑΟΚ μας τα χρέη έχουν σημασία