Άγγελος Αναστασιάδης
- paokovios1974
Re: Άγγελος Αναστασιάδης
Το 2010 Μπανε αυτη ηταν η χρονια που θα μπορουσαμε να αλλαξουμε την ιστορια μας και την μιζερια μας.Τοτε που η ομαδα ηταν ετοιμη στρωμενη και δουλεμενη επι 3 χρονια απο τον ιδιο προπονητη.
Τοτε επρεπε να ερθει ο Σαββιδης.
Τωρα μετα απο 3 αποτυχημενες χρονιες εχω την αισθηση οτι αυτο το καλοκαιρι θα εχουμε επιστροφη στα...παλια.
Μακαρι να κανω λαθος.
Τοτε επρεπε να ερθει ο Σαββιδης.
Τωρα μετα απο 3 αποτυχημενες χρονιες εχω την αισθηση οτι αυτο το καλοκαιρι θα εχουμε επιστροφη στα...παλια.
Μακαρι να κανω λαθος.
- mitsotakis
Ch1ldo έγραψε:
Υ.Γ. Γνωμη μου οτι Ελληνας προπονητης καλος δεν υπαρχει για τα δεδομενα του ΠΑΟΚ μας γιατι πολυ απλα
πως ειναι δυνατον ενα παραγωγο ενος τοσο σαπιου συστηματος (Ελληνικο Ποδοσφαιρο) να ειναι υγιες και αποτελεσματικο.
Υπάρχει φίλε μου. Είναι ο Έλληνας Φερνάντου Σάντους + μια νταλίκα μπροστά στην εστία. Είναι ο μοναδικός τύπος προπονητή που πιάνει στην Ελλάδα. Άμυνα μπετόν αρμέ και μπροστά ό,τι βρέξει ας κατεβάσει.
Τι είπατε; Θέλετε να βλέπετε και μπαλίτσα;
Σοβαρευτείτε κύριοι
- paokovios1974
Την καλυτερη μπαλα απο ολους τους προπονητες που προλαβα και θυμαμαι την ειδα επι μπαγεβιτς.
Το ΠΑΟΚ-Αιντχοβεντ 3-2 δε, ειναι ισως το ωραιοτερο παιχνιδι που εχω δει με τα ματια μου.
Επισης με Αρι χααν το 94 απολαμβανες ΠΑΟΚ.
ο Β γυρος με Αγγελο το 96-97 εμοιαζε με τα 7-8 φετινα καλα παιχνιδια μας.
Δεν θελω να αδικησω την ομαδα 2008-10 απλα επικεντρωνομαι στο καθαρα θεαματικο κοματι.
Το ΠΑΟΚ-Αιντχοβεντ 3-2 δε, ειναι ισως το ωραιοτερο παιχνιδι που εχω δει με τα ματια μου.
Επισης με Αρι χααν το 94 απολαμβανες ΠΑΟΚ.
ο Β γυρος με Αγγελο το 96-97 εμοιαζε με τα 7-8 φετινα καλα παιχνιδια μας.
Δεν θελω να αδικησω την ομαδα 2008-10 απλα επικεντρωνομαι στο καθαρα θεαματικο κοματι.
- koylispontios
Η ωραία μπάλα είναι για τους φιλάθλους που δεν τους νοιάζει το αποτέλεσμα
το ποδόσφαιρο για τους οπαδούς που τους νοιάζουν οι τίτλοι ακόμα και με νίκες του 1-0.
Το τουρλουμπούκι είναι για τα αγγελόσκυλα.
το ποδόσφαιρο για τους οπαδούς που τους νοιάζουν οι τίτλοι ακόμα και με νίκες του 1-0.
Το τουρλουμπούκι είναι για τα αγγελόσκυλα.
- paokovios1974
Οταν σβηνουμε μονοπλευρα ενα ποστ καλο θα ειναι να κοιταμε τι εχει προηγηθει και ειδικα απο αυτον που βαυκαλιζετε με την ιδεα οτι "χωνεται" σε καποιους.
- paokovios1974
Ευτυχως οταν θα φυγει θα σταματησει το τουρλουμπουκι και θα παρουμε πρωταθλημα.
-
Armagedonas
όντωςpaokovios1974 έγραψε:Την καλυτερη μπαλα απο ολους τους προπονητες που προλαβα και θυμαμαι την ειδα επι μπαγεβιτς.
από το 46 ως το 70ο λεπτό περίπου χάθηκε το τόπι
τότε όμως έκανε την μεγάλη γκάφα και έβγαλε τον Λουτσιάνο που έκανε όργια βάζοντας τον ανέτοιμο Τετράτζε αν θυμαμαι
- paokovios1974
Καλα θυμασαι.Θα μπορουσε ανετα εκεινο το παιχνιδι να ληξει 4-2 5-2 και να μιλαμε για μια πολυ μεγαλη νικη.Armagedonas έγραψε:όντωςpaokovios1974 έγραψε:Την καλυτερη μπαλα απο ολους τους προπονητες που προλαβα και θυμαμαι την ειδα επι μπαγεβιτς.
τότε όμως έκανε την μεγάλη γκάφα και έβγαλε τον Λουτσιάνο που έκανε όργια βάζοντας τον ανέτοιμο Τετράτζε αν θυμαμαι
- ΑποστόληςΑ
Περιμένετε να μπει και ο Τζιόλης και να έχουμε ένα κέντρο με: Τζιόλη - Kace - Noboa και θα δείτε.
τι παιχνιδι κι αυτο!!Ο ΠΑΟΚ να εχει χασει τα αχαστα κι η Αιντχοφεν με 2 ευκαιριες να βαζει 2 γκολ..Ο πιο αδικος αποκλεισμος του ΠΑΟΚ.Τι χρονια κι εκεινη..Ξεκινησε με τοσες ελπιδες και τελειωσε τοσο αδοξα..paokovios1974 έγραψε:Καλα θυμασαι.Θα μπορουσε ανετα εκεινο το παιχνιδι να ληξει 4-2 5-2 και να μιλαμε για μια πολυ μεγαλη νικη.Armagedonas έγραψε:όντωςpaokovios1974 έγραψε:Την καλυτερη μπαλα απο ολους τους προπονητες που προλαβα και θυμαμαι την ειδα επι μπαγεβιτς.
- paokovios1974
Αποστολε ο Τζιολης εχει ηδη 2 μιση μηνες εκτος μεχρι να επανελθει σε φουλ ρυθμο καλα κρασια,ασε που το προβλημα του χρειαζεται δραστικοτερα μετρα.
Στην 5 ήμουν.Armagedonas έγραψε:όντωςpaokovios1974 έγραψε:Την καλυτερη μπαλα απο ολους τους προπονητες που προλαβα και θυμαμαι την ειδα επι μπαγεβιτς.
Εκτός της λανθασμένης αλλαγής εκ μέρους του Μπάγεβιτς, είχαμε και ρεσιτάλ καραγκιοζιλικιού από το ανέκδοτο που είχαμε για τερμάρη, τον Τοχούρογλου.
Ήταν όμως πραγματικά μία ιστορική εμφάνιση του ΠΑΟΚ.
Μας χρωστάει πολλά η τατιάνα η τύχη τελικά!...
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
με γκολαρα του ιφεανι και 2 γκολ απο τον κιλερ γιασουμη αν θυμαμαι καλα...και τον τοχουρογλου να ρουφαει ενα απαραδεκτο γκολ στο τελος...
- sourmenetes
- Moderator
Μπορειτε να ειστε οντοπικ???
Εχετε γραψει σημερα οτι μπορει να φανταστει ο καθενας εδω μεσα.
Ημαρτον ρε παιδια.
Εχετε γραψει σημερα οτι μπορει να φανταστει ο καθενας εδω μεσα.
Ημαρτον ρε παιδια.