PAOKmania Web Radio

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για την ιστοσελίδα...
Άβαταρ μέλους
guardian4

Re: PAOKmania Web Radio

Δημοσίευση από guardian4 »

καταρχην δεν ακουσα καν την εκπομπη αλλα αν παρουσιαστηκε ο κοντος λανθασμενα καταλαμβαινω ΑΠΟΛΥΤΑ τι αγανακτηση ενοιωσε ο κρανατος

το τι ειπε για το σαιτ βρισκετε στην προγηουμενη σελιδα, και για λαθος ομαδα ειναι ξεκαθαρο τι εννοει το εξηγησα και πιιο πανω

πως καταλαβα εγω το περι κουτουλιας ντινο

Το να μου σβήνεις τα κείμενα
είναι σαν να μιλάμε τετ α τετ,
να με κάνεις ξεφτίλα με αυτά που μου λες
κι εγώ επειδή δε μπορώ να σου απαντήσω
1)είτε να σηκώνομαι κ να φεύγω
2)είτε να σε τραβάω μια κουτουλιά μέσα στα δόντια μπας και σταματήσεις.

εδω ξεκαθαρα παλι λεει ποσο ασχημο ειναι να σβηνεις καποιανου τα γραφομενα, ενω εσυ οπως εκανα λαθος εγω που που εγραψα περι δικιας σου αηδιας για αγωνιστικης παρουσιας κοντου
ενω εγραψες απλα οτι σου ανεβαινει το κεφαλι,
καταλαμβαινεις τι πατατρακ παθαινει ο κρανατος οταν παρερμηνευουν τι λεει, εν τη απουσια του μαλιστα
:) :) :) :):):) που λεει και ο εορτπολ

σουρμεν δεν ξερω αν ησουν στο σαιτ
αλλα να σου θυμισω τη θεση του οσο αφορουσε ζαγορακη και βρυζα που παρολογο να ριξουν τον ΠΑΟΚ στην Γ', μας ειχε κοψει η ευρωπη και διναμε ολους του παικτες αμαν αμαν,
και μεχρι τοτε ετσι και επιανες στο στομα σου ζαγορακη το μπαν εφευγε ακλαυτο
μιλαω για τον ιδιο που εκανε προεκλογικο τουρ με ιβαν δεσμευομενος οτι θα σβησει τα χρεη της ΠΑΕ και οτι αν δεν το κανει θα παραιτηθει αμεσα, και ενα χρονο μετα , δεν εχει κανει τιποτα , ειναι εξαφανισμενος και εννοειται σιγα μην παραιτηθει,
ειναι η ιδια φιλοτιμια που εχουν και αλλοι

τοτε ηταν ενα λαθος του χωρου εδω
δεν το παραδεχτηκε κανεις
τωρα εχουμε αλλο λαθος με τον κοντο
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

φυλακα, αυτο που ειπε ο κρανατος, εστω και αν δεν εγινε κατανοτο πληρως λογω του γραπτου λογου, δεν ειναι ορθο να γραφεται σε ενα ιστοτοπο που αν μη τι άλλο οχι απλα γεμιζει τις μερες μας, οχι απλα μας δινει τη δυνατοτητα ενημερωσης ΚΑΙ ανταλλαγης αποψεων, αλλα βασιζεται στον κοπο ανθρωπων που απο οτι φαινεται το κανουν κυριως απο την αγαπη τους προς το συλλογο.

καλο θα ηταν ο κρανατος οταν και αν μπορει να το παρει πισω αυτο που ειπε γιατι δεν ηταν καθολου, μα καθολου σωστο.

και δεν μιλαω για την κουτουλια, μιλαω για το οτι ουσιαστικα ειπε ολους οσους ασχολουνται με το σαϊτ οτι δεν ειναι ΠΑΟΚ. και αυτο ειναι βαρυ. βασικα ειναι πολυ πιο βαρυ απο καθε κουτουλια....

τεσπα, ουτε δουλεια μου ειναι να "νουθετω" ουτε τπτ παρομοιο. απλα και εγω επειδη εχω γουστερει την παρεα εδω και πλεον το ΠΑΟΚμανια ειναι μερος της ζωης μου, θα ηθελα να βλεπω ενα α' σεβασμο προς τα παιδια που μας δινουν ολες αυτες τις δυνατοτητες. με τα σωστα και τα στραβα στην αποψη τους. λιγο σεβασμο θεωρω οτι ειναι το μινιμουμ που μπορουμε να τους προσφερουμε....
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Εδω δε μιλησα ουτε για ζαγορακη ουτε για βρυζα ουτε για τιποτα.

Μιλησα οτι επιασε ο rain να κανει κατι καινουριο κατι να γουσταρουμε και τον πιασαμε να κανει αναλυση για ζητηματα στα οποια στο φορουμ τα εχουμε χιλιοπει.Και βγαινει καποιος και μιλαει για το site-forum που τον φιλοξενει και λεει οτι δεν υποστηριζει την ομαδα του ΠΑΟΚ.

Αρα αυτος ειναι ΠΑΟΚ και εμεις ειμαστε παπαρια.

Δεν με νοιαζει ο σαλπι δεν με νοιαζει ο βρυζας δε με νοιαζει ο αγγελος.Κανεις.

Οταν αυτος λεει κατι τετοιο εγω σαν παπαρας τι να του κανω???Γιατι εγω δεν ειμαι ΠΑΟΚ.Ειναι αυτος πιο αγνος απο εμενα,πιο ΠΑΟΚτσης.

Μιλησε και για πλατες στην παε.

Δειτε λιγο τα αρθρα για το βρυζα για τις μεταγραφες που ακομα και πολλοι απο εσας λεγατε ειναι πολυ νωρις και γιατι τετοιο αρθρο???Ποιος ειναι τελικα με τις πλατες της παε???

Αλλα τελικα ξεχασα,εμεις δεν ειμαστε ΠΑΟΚ.
Αυτο μου φτανει και μου περισσευει.

Ενας οπαδος του ΠΑΟΚ ειπε για εμας οτι δεν ειμαστε ΠΑΟΚ.
Τελος και το κλεινω εδω.

Αν θες παλι να μου πεις για το σαλπι κτλ κτλ τα εχω ακουσει 10χιλιαδες φορες και στα περισσοτερα συμφωνω.Ικανοποιημενος?
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

K_geo έγραψε:Ντινο, τι χολοσκας; αστα τα παιδια να κανουν το χαβα τους.

λες και αλλαζει τπτ με το να προσπαθεις να τους κανεις να καταλαβουν ενα δυο βασικα.

και στην τελικη, η προσπαθεια σου, παρολο που διακατεχεται απο... αγνα αισθηματα, παντα θα βρισκει ντουβαρι.

αφου το ξερουμε το κολπο. ακομα και τη μπαλα να σταματησει επειδη θα εχει λογικα θεση στη παε θα εχουμε το καθε γκαρντιαν, μαρλει, κρανατο κτλ να συνεχιζουν το ιδιο τροπαριο αεναα. προπονητη στα τσικο να το κανουν κατι θα βρουν να κραζουν...

αστους. στην τελικη εχει και χαβαλε.

εγω τους καταννοω. να ξερεις, ο σαλπι ειναι η μουσα τους. δεν μπορουν χωρις αυτον και ας μην θελουν να το παραδεχτουν. 8-)

υγ:ον τοπικ, ακουσα λιγο χθες, κανα τεταρτακι. ωραια φαση. keep walking.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

sourmenetes έγραψε:Εφτασε καποιο μελος του φορουμ του paokmania και ειπε οτι το site στηριζει λαθος ομαδα.
το ιδιο μελος ειπε οτι ειναι σαν να κανουμε πλατες στην παε.

Αυτα...

Δυστυχως το paokmania εχει αποδειξει ποιο ειναι γιατι υπαρχει αρχειο με οσα εχουν γραφτει τοσα χρονια.για καποιους λυπαμαι.

Ο rain ξεκινησε μια πολυ ομορφη δουλεια οχι γιατι ειναι δημοσιογραφος,οχι γιατι δεν εχει τι να κανει,αλλα για την τρελα μας να μποορουμε να γουσταρουμε.
ας φροντισουν καποιοι να χαλασουν την προσπαθεια αυτη.

Γινεται τοση δουλεια για να κρατιεται αυτο το site-forum καθημερινα επικαιρο ζωντανο ΠΑΟΚτσηδικο και καποιοι λες και βαζουν τρικλοποδια.
τεσπα ο καθενας κρινεται....

Ελπιζω να βρεθει μια φορμουλα για το ραδιο με 2,3 εκπομπες τη βδομαδα.
Τρικλοποδια δε μπορει να βαλει κανεις. Τοσα χρονια γουσταρουμε εδω μεσα για την καψουρα μας ασχετα αν οσο παει ειναι διεξοδος απωθημενων για μερικους.
Συνεχιστε τη δουλεια σας γιατι ειμαστε παρα πολλοι που εκτιμουμε αυτο που κανετε
Άβαταρ μέλους
Kid Shelleen

Δημοσίευση από Kid Shelleen »

Επειδή διάβασα το περιβόητο πόστ, ο Κρανάτος είπε πως οι παοκτσήδες δεν είναι yesmen και υπαλληλάκια της ΠΑΕ κι επομένως αν θέλετε να επιβάλλετε απόψεις ατυχήσατε, διαλέξατε λάθος ομάδα να το κάνετε. Άφησε δηλαδή μπηχτή ότι πάτε να περάσετε γραμμή κι επειδή στον ΠΑΟΚ δεν μπορεί κανείς να χειραγωγήσει, αν θέλετε να χειραγωγήσετε διαλέξτε άλλη ομάδα. 8-)

Υπονόησε χειραγώγηση όχι ότι είστε αλλόθρησκοι.

Το πρώτο είναι κριτική έστω και σκληρή ή άδικη, ενώ το δεύτερο είναι καθαρά προσωπική προσβολή. Πάντως, όταν έχεις έστω και αυτήν την στοιχειώδη εξουσία του διαχειριστή, η αναμενόμενη κριτική εναντίον σου περιλαμβάνει δύο πράγματα: ότι προσπαθείς να επιβάλλεις την άποψή σου ή ότι αδικείς. ;) Η προσβολή φυσικά δεν είναι αναμενόμενη.

Το ραδιάκι καλή ιδέα, με λίγο ενεργότερη συμμετοχή ακροατών ή προσθήκη συνομιλητών θα έχει ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Καλά ρε λίγο δε χαλιέστε;

Δε χαλιέστε που μια προσπάθεια να κάνουμε κάτι καινούριο και δικό μας, τη γαμάτε με το παραμικρό;

Προσωπικά; Στ αρχίδια μου τι είπε ο κρανάτος. Δεν έγινε χτες μέλος. Και πιθανώς να μην είναι και αύριο.

Έχει την άποψή του, συγχαρητήρια. Δεν είναι ο μόνος.

Όπως κυρίως δεν είναι ο μόνος που προσπαθεί να δημιουργήσει πρόβλημα σ αυτό το site και στο φόρουμ. Ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλο πρόβλημα στο εσωτερικό του και το ανάλογο κομμάτι μεταφέρεται και εδώ

Με τρελούς και κολλημένους δε μπορώ να ασχολούμαι. Και αυτό πάει σε όλους όσους νομίζουν πως με μαλακισμένες θεωρίες περί αφεντικών, υπαλλήλων και δούλων, φασισμού, φίμωσης και όλα αυτά τα παρδαλά, θα αμφισβητούν οτι κάνουμε χωρίς να παίρνουν απάντηση.

Το έχω ξεκαθαρίσει σε συγκεκριμένα πρόσωπα εδώ και αρκετές μέρες. Οι ευκαιρίες και οι προειδοποιήσεις, τελειώσανε. Δεν θα εκμεταλλεύεται κανείς άλλο την καλοπροαίρετη στάση μας. Όποιος δε σέβεται και δε γουστάρει, μας αφήνει.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Sorry που στα σβήνω K_geo, με μένα τα έχει, δεν υπάρχει λόγος να χαλιέστε εσείς.

Όταν με το καλό επιστρέψει θα είναι πιο ήρεμος και πιστεύω ότι θα ζητήσει συγγνώμη που παραφέρθηκε και όλα θα είναι καλά.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ναι ρε οκ απο εμενα. :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Kid Shelleen

Δημοσίευση από Kid Shelleen »

rainmaker έγραψε:Καλά ρε λίγο δε χαλιέστε;

Δε χαλιέστε που μια προσπάθεια να κάνουμε κάτι καινούριο και δικό μας, τη γαμάτε με το παραμικρό;

Προσωπικά; Στ αρχίδια μου τι είπε ο κρανάτος. Δεν έγινε χτες μέλος. Και πιθανώς να μην είναι και αύριο.

Έχει την άποψή του, συγχαρητήρια. Δεν είναι ο μόνος.

Όπως κυρίως δεν είναι ο μόνος που προσπαθεί να δημιουργήσει πρόβλημα σ αυτό το site και στο φόρουμ. Ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλο πρόβλημα στο εσωτερικό του και το ανάλογο κομμάτι μεταφέρεται και εδώ

Με τρελούς και κολλημένους δε μπορώ να ασχολούμαι. Και αυτό πάει σε όλους όσους νομίζουν πως με μαλακισμένες θεωρίες περί αφεντικών, υπαλλήλων και δούλων, φασισμού, φίμωσης και όλα αυτά τα παρδαλά, θα αμφισβητούν οτι κάνουμε χωρίς να παίρνουν απάντηση.

Το έχω ξεκαθαρίσει σε συγκεκριμένα πρόσωπα εδώ και αρκετές μέρες. Οι ευκαιρίες και οι προειδοποιήσεις, τελειώσανε. Δεν θα εκμεταλλεύεται κανείς άλλο την καλοπροαίρετη στάση μας. Όποιος δε σέβεται και δε γουστάρει, μας αφήνει.
Μην τρελαίνεσαι ρε φίλε δεν είναι ωραίο, όλοι (εχμ ΟΚ εκτός από δυο τρεις) χαλιόμαστε από βρισίδια, προσβολές και αλληλοκατηγορίες, αλλά αυτά είναι αναπόφευκτα. Κάποιος θα υπερβάλει, κάποιος θα παρανοήσει, κάποιος θα υπερβεί τα όρια και κάποιος θα θεωρήσει ότι αδικείται ή φιμώνεται. Και ο διαχειριστής φυσικό είναι να ακούει και παράπονα ή κατηγορίες ότι επιβάλλεται ή ότι αδικεί. 8-)

Γιατί σου προξενεί εντύπωση? Σιγά το γεγονός, συμβαίνει παντού και θα συμβαίνει πάντα.
Το έγραψα και παραπάνω, είναι απολύτως αναμενόμενο και ως διαχειριστής θα πρέπει τέτοια περιστατικά να τα έχεις για πρωινό. ;)

Δεν μπορώ να γνωρίζω τί προηγούμενα έχετε με τον Κρανάτο, αλλά στο συγκεκριμένο ποστ πιστεύω πως παρανοήσατε, εκτός αν το ban ήταν για άλλη αιτία.

Δεν ξέρω που γράφτηκαν θεωρίες και συνωμοσιολογίες, αλλά μην βλέπεις παντού εχθρούς σαν τον προπονητή μας ώρες ώρες. :mrgreen:

Εγώ πάντως έχω βρει το φάρμακο για να είμαι cool ή στο περίπου :D Πάω να χτυπήσω άλλο ένα :D
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Μερικοι καλο θα ειναι να διαβαζουν 2-3 ενα κειμενο να το κατανοησουν καλα και μετα να προχωρουν σε αφορισμους,επιθεσεις, ή μπαν...

Αυτο παει σε ολους...διαχειρηστες και μελη...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Σημερα Σάββατο 21/2 μετά το ματς θα κάνουμε εκπομπή. 10 η ώρα Ελλάδος περίπου.

Θυμίζω, σχόλια και κουβέντα στο ΦΟΡΟΥΜ και οχι στο τσατ, όπως επίσης και στο skype.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Σε κάνα 40λεπτο αρχίζουμε, μαζευτείτε σιγά σιγά!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Αντε ωραια
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

http://paokmania.listen2myradio.com/

Παμε ρε.....!!!!!!!!