14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Dimg4

Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από Dimg4 »

Δεν ειμαι μεντιουμ. Το συμβολαιο δεν τελειωνει το καλοκαιρι ομως.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

guardian4 έγραψε:ελεος σιγα μην ασχολειτε κανεις με το καφενειο ρε ντινο
αστο να εκτονονομαστε εκει που δεν διαβαζει ο κοσμος
21247 προβολές στις 10/2/2015, 05:20. Ένα topic άσχετο με τα του Π.Α.Ο.Κ., που άνοιξε στις 6/8/14.

Απλώς το παραθέτω να υπάρχει μια γενική εικόνα.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

guardian4 έγραψε:
guardian4 έγραψε:Guardian4, Θα πρέπει τάχιστα να αλλάξεις "τροπάριο". Έχω αρκετή υπομονή, όμως μην το παρατραβάς...

Ξακαθαρίζω ότι, όσον αφορά στην αγωνιστική του συμπεριφορά, έχεις απόλυτο δίκιο. Χάλι μαύρο και αγωνιστική κατρακύλα! Όμως, περιορίσου σε κριτική και όχι σε ειρωνείες. Εάν νομίζεις ότι και μένα δεν με βγάζει από τα ρούχα μου, είσαι βαθιά γελασμένος.

Δεν θα δεχτώ άλλη πλάκα ούτε εδώ, ούτε στο "καφενείο". Σεβάσου το γεγονός ότι σας έχω παρακαλέσει τόσες φορές! Και συ και οι υπόλοιποι!

Και εμενα μου την σπαει που το παιζει φιλοτιμος αλλα δεν λεω τιποτα

Ντίνος
νταξει ρε ντινο ωραιος, εσυ γιατι δεν εκφραζεις την κριτικη σου εδωπερα?

δεν καταλαμβαινω νομιζω μονο αγωνιστικη κριτικη εκανα
δεν ειμαι και τελειως σιγουρος δεν θυμαμαι κιολας
αλλα
ντινο αυτο με το καφενειο ειναι τραβηγμενο
πολυ τραβηγμενο
ελεος σιγα μην ασχολειτε κανεις με το καφενειο ρε ντινο
ε αμα διαβαζει και εκει καλα να παθει στην τελικη
Εξήγησέ μου για ποιο λόγο παραποίησες τα λεγόμενά μου. Έγραψα εγώ τέτοιο πράγμα;

Απάντησέ μου, σε παρακαλώ πολύ και κοίτα να με πείσεις.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

εχει κουρασει αυτη η ιστορια με τον κοντο.
σε φασεις με επιανα να του συγχωρω διαφορα.
πλεον δε του συγχωρω τιποτα.
κανενας εγωισμος κανενας αυτοσεβασμος καμια ευθιξια.
σαλλλονικη να ειμαστε κ τα λεφτα να μπαινουν στο λογαριασμο κ καθεται μεχρι το 2060.
λιγο μιρ μιρ που κ που να κρατιεται επικαιρο το διπολο σαλπιγγιδισμος αντισαλπιγγιδισμος να μην πεφτει κ το κασε.ειναι για σεμιναριο ο τροπος που χειριστηκε το πηγαινε-ελα του προκειμενου να πληρωνεται σαν παικταρας μεχρι τα 35 οντας ο πιο αμπαλος παικτης που εχουμε δει γενικα τα τελευταια χρονια.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Εντωμεταξύ όποιος παίχτης χάσει μια δυο προπονήσεις μέσα στη βδομάδα ειναι ανέτοιμος να παιξει και στη καλύτερη να μπει αλλαγή στο δευτερο ημίχρονο . Ο Σαλπιγκιδης όλη τη βδομάδα ήταν τραυματίας, υποτίθεται τον περίμενε μεχρι και πριν μια ωρα πριν το παιχνίδι και όχι μονο μπήκε αποστολη παραλίγο να βγάλει και 90λεπτο. Εγώ το έχω πάρει απόφαση πάντως, με Έλληνα προπονητη ο Σαλπιγκιδης θα ειναι βασικός μεχρι να σταματήσει τη μπαλα....

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

μεχρι να σταματησει η μπαλα
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

:lol: :lol: :lol: :lol:

γελα το γελα το δεν ειναι και τοσο πια απιθανο! :) :) :)
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

αλητες γελατε γελατε εσεις αλλα εγω διαβαζω οτι το παιδι ειναι σε πολυ ασχημη ψυχολογικη κατασταση
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Dinos_Liverpool έγραψε:
guardian4 έγραψε:
guardian4 έγραψε:Guardian4, Θα πρέπει τάχιστα να αλλάξεις "τροπάριο". Έχω αρκετή υπομονή, όμως μην το παρατραβάς...

Ξακαθαρίζω ότι, όσον αφορά στην αγωνιστική του συμπεριφορά, έχεις απόλυτο δίκιο. Χάλι μαύρο και αγωνιστική κατρακύλα! Όμως, περιορίσου σε κριτική και όχι σε ειρωνείες. Εάν νομίζεις ότι και μένα δεν με βγάζει από τα ρούχα μου, είσαι βαθιά γελασμένος.

Δεν θα δεχτώ άλλη πλάκα ούτε εδώ, ούτε στο "καφενείο". Σεβάσου το γεγονός ότι σας έχω παρακαλέσει τόσες φορές! Και συ και οι υπόλοιποι!

Και εμενα μου την σπαει που το παιζει φιλοτιμος αλλα δεν λεω τιποτα(ρεμιξ By guardian)/i]

Ντίνος

νταξει ρε ντινο ωραιος, εσυ γιατι δεν εκφραζεις την κριτικη σου εδωπερα?

δεν καταλαμβαινω νομιζω μονο αγωνιστικη κριτικη εκανα
δεν ειμαι και τελειως σιγουρος δεν θυμαμαι κιολας
αλλα
ντινο αυτο με το καφενειο ειναι τραβηγμενο
πολυ τραβηγμενο
ελεος σιγα μην ασχολειτε κανεις με το καφενειο ρε ντινο
ε αμα διαβαζει και εκει καλα να παθει στην τελικη

Εξήγησέ μου για ποιο λόγο παραποίησες τα λεγόμενά μου. Έγραψα εγώ τέτοιο πράγμα;

Απάντησέ μου, σε παρακαλώ πολύ και κοίτα να με πείσεις.

Δεν μπορω καν να διανοηθω αλλο λογο εκτος απ την πλακα
Εκτιμησα βεβαια λαθος το σοβαρο της υποθεσης

Αληθεια δεν μπορω να σε πεισω γιατι δεν μπορω να σκεφτω κι αλλο λογο

....................................................

Υ.Γ. το αλλαξα πισω ντινο , παντως σε εκοψα ταραγμενο δεν ξερω αν
(ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ)
ελπιζω να μην πηραν χαμπαρι στην ΠΑΕ και να πηραν το σαιτ τηλεφωνο και να σε εκραξαν.

Υ.Γ.2 μην γελατε δεν κανω πλακα το εννοω
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Δεκτό, ρε φύλακα... δεκτό!

Ρε συ, δεν έχω τίποτα μαζί σου και με κανένα. Δείξτε λίγο κατανόηση σε ένα τόσο μίζερο και διχαστικό θέμα. Δεν είναι όλα τα πράγματα αστεία.

Και ποια γνώμη μου θέλεις να πω; Πόσες φορές δεν έχω πει ότι δεν μπορεί πια! Εκτίθεται... Χάλι μαύρο και στεναχωριέμαι πάρα πολύ που θέλει, αλλά δεν μπορεί. Να κάτσω να κάνω πλακίτσα εις βάρος του, δεν το έκανα ποτέ και για κανένα και δεν πρόκειται να το κάνω ειδικά για ένα παιδί που έχει προσφέρει τόσα πολλά. Λάθη-ξελάθη προσέφερε και αυτό δεν αλλάζει με τίποτα.

Τέλος από μένα.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

το παλικαρακι εδειξε τον δρομο
Εικόνα
Αφού φόρεσε την εμφάνιση της αγαπημένης του ομάδας, ένας 22χρονος φοιτητής παιδαγωγικής, σήκωσε ένα πλακάτ, στο οποίο ρωτούσε τον Στέφενς “Μπορώ σας παρακαλώ να παίξω κι εγώ;”, συμπληρώνοντας με μικρότερα γράμματα “δεν είμαι χειρότερος από τον Ιμπίσεβιτς”.
Τα γερμανικά ΜΜΕ τον έψαξαν και η Bild διαπίστωσε ότι ο 22χρονος αγωνίζεται σε ομάδα τοπικής κατηγορίας και έχει πετύχει 6 γκολ μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Ο Ιμπίσεβιτς έχει να σκοράρει ένα χρόνο!

πιστευω οτι κατι παρομοιο μπορει να γινει και με τον σαλπι
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

despe πολυ καλο...
μπορει να γινει κατι παρομοιο με το σαλπι αλλα θα μαζευτει πολυ λαος που θα κραταει πλακατ
οι περισσοτεροι σε τοπικα και αλλες κατηγοριες θα εχουν πετυχει περισσοτερα :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

desperando έγραψε:το παλικαρακι εδειξε τον δρομο
Εικόνα
Αφού φόρεσε την εμφάνιση της αγαπημένης του ομάδας, ένας 22χρονος φοιτητής παιδαγωγικής, σήκωσε ένα πλακάτ, στο οποίο ρωτούσε τον Στέφενς “Μπορώ σας παρακαλώ να παίξω κι εγώ;”, συμπληρώνοντας με μικρότερα γράμματα “δεν είμαι χειρότερος από τον Ιμπίσεβιτς”.
Τα γερμανικά ΜΜΕ τον έψαξαν και η Bild διαπίστωσε ότι ο 22χρονος αγωνίζεται σε ομάδα τοπικής κατηγορίας και έχει πετύχει 6 γκολ μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Ο Ιμπίσεβιτς έχει να σκοράρει ένα χρόνο!

πιστευω οτι κατι παρομοιο μπορει να γινει και με τον σαλπι
Με λιγα λογια(αν καταλαβα καλα) ο στεφενς επιμενει να χρησιμοποιει εναν παικτη που εχει να σκοραρει ενα χρονο .
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Μην χαλας το κλιμα παοκοβιε. Για μισητο εχθρο μιλαμε τωρα. Ασε να γουσταρουμε με τον απολυτο υπαιτιο που δεν βλεπεται η ομαδα
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Πρέπει, παιδιά, να αποδεχτείτε την παρουσία του Σάλπι στην 11αδα.
Εγώ, την έχω αποδεχτεί, δεν έχω καμιά ελπίδα για τίποτα όταν πάει η μπάλα στα πόδια του (ούτε καν για το φάουλ με τον πωπό, που παίρνει) οπότε κάθε φορά που καταφέρνει να κάνει κάτι θετικό για τον εαυτό του και την ομάδα, είναι ευχάριστη έκπληξη.
Όταν γίνεται το σύνηθες, δηλαδή μια τρύπα στο νερό, δεν μου προκαλεί καμιά αντίδραση γιατί δεν περιμένω τίποτα.
Win- win δηλαδή.
Κι ούτε χαλιέμαι να γράφω ποστ κατεβατά για το πόσο έχω χαλαστεί, ούτε τίποτα.

Αυτός είναι αγωνιστικά, δεν αλλάζει.
Αυτός ήταν πάνω κάτω με το που επέστρεψε, απλά με την πάροδο του χρόνου επέτεινε το αγωνιστικό του μαρασμό.
Τις πρώτες χρονιές είχε κάποιες εκλάμψεις, κάποια σημαντικά γκολ, στο σύνολό της η απόδοσή του, ήταν δυσανάλογη του ονόματός του.
Κανονικά οι pure haters θα έπρεπε να κάνουν πάρτι για το αγωνιστικό του κατήφορο στην ομάδα που είπε πως αγάπησε και μπροστά στο κοινό που κάποτε τον λάτρευε 100%. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα απ αυτό.

Απλά, αποδεχτείτε τον,αγωνιστικά δεν αλλάζει τίποτα, μην ασχολήστε και σκάτε τζάμπα και βερεσέ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”