Άγγελος Αναστασιάδης
- ΑποστόληςΑ

Re: Άγγελος Αναστασιάδης
Για τον Σαντάνα και οι ίδιοι οι Ολυμπιακοί, όπως ακούω στην εκπομπή του Γεωργίου, δεν έχουν καλή άποψη. 

Ο καταπληκτικός αυτός προπονητής ο ΑΑ, έχει αχρηστέψει και εκνευρίσει τον παικταρά ΜΑΚ, τον Περέιρα, έχει αλλαγή του Σαλπιγγίδη και του Κάτσε τον Γκολάσα(!!!!!!), έχει αχρηστέψει τον Αθανασιάδη, έχει πετάξει εκτός ομάδας τον Τζαβέλλα που έσπαγε στο ξύλο γαύρους παίκτες πέρσι, ενώ φέτος ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ σας οτι ΤΟ ΜΑΤΣ ΗΤΑΝ ΦΙΛΙΚΟ. Για να μη μιλήσω για την ΑΜΥΝΑ, μια απο τις χειρότερες του πρωταθλήματος.
Κατα τ'αλλα δεν φταίει ο ΑΑ. Ο άνθρωπος έχει καταστρέψει έστω και τα λίγα καλά που είχε ο ΠΑΟΚ. Αν δεν φύγει σήμερα(όχι αύριο) θα αφήσει πίσω του μια ομάδα που θα θέλει 2-3 σεζόν για να τερματίζει 4η και οι καλύτεροί της παίκτες και τα καλύτερά της ταλέντα θα θέλουν να φύγουν κακήν κακώς με ψυχολογικά προβλήματα.
Διώχτε τον!

Κατα τ'αλλα δεν φταίει ο ΑΑ. Ο άνθρωπος έχει καταστρέψει έστω και τα λίγα καλά που είχε ο ΠΑΟΚ. Αν δεν φύγει σήμερα(όχι αύριο) θα αφήσει πίσω του μια ομάδα που θα θέλει 2-3 σεζόν για να τερματίζει 4η και οι καλύτεροί της παίκτες και τα καλύτερά της ταλέντα θα θέλουν να φύγουν κακήν κακώς με ψυχολογικά προβλήματα.
Διώχτε τον!
Εγώ πάλι λέω να φύγει ο Αναστασιάδη ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ. Μετά βλέπουμε...eorptol έγραψε:Να έρθει ο γχ ο φίλος του βρυζα τέτοια εποχή εμφανίζετε
Και να έρθουν τα άλλα σκυλιά και βλέπουμε;  ο κολκας και η παρέα του έτοιμη είναι από καιρό

Εγω παραδέχομαι όσους μιλούσαν για τις παραξενιές του τις προπονητικές και την αυτοκαταστροφικοτητα του στις νίκες .. Η πλειοψηφία που τοτε έλεγε Άγγελε Θεέ κλπ και τωρα Μπούλο μου ναι αδιάφορη και όπως ξαναπάω και χτες ανανέωση χτες

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++MANIAKOS έγραψε:Εγω παραδέχομαι όσους μιλούσαν για τις παραξενιές του τις προπονητικές και την αυτοκαταστροφικοτητα του στις νίκες .. Η πλειοψηφία που τοτε έλεγε Άγγελε Θεέ κλπ και τωρα Μπούλο μου ναι αδιάφορη και όπως ξαναπάω και χτες ανανέωση χτες
ποιος σαντανα ρε περιπτερε??να σου πει ο κλοπ τη γνωμη του για τον παιχτη...ολη η ποδοσφαιρικη γερμανια γελουσε...μιλαμε για εναν απο τους μεγαλυτερους γκαφατζηδες...Περιπτερος έγραψε:Εγραψα πριν από ημέρες ότι ο γαύρος είναι η ομάδα που φέτος δεν μπορεί να μας κερδίσει.
Πελάτες θα τους είχαμε και στον β' γύρο αν είμασταν πιο πλήρεις και με καλύτερη ψυχολογία.
Είχα γράψει όμως και ότι η Γκινκάμπ είναι η ομάδα που μας κερδίζει όπου και εάν παίξουμε γιατί έχει όλα τα αντίδοτα για εμάς.
Αν είχαμε έναν Ζέκα θα ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα για εμάς και τώρα δεν θα βρισκόμασταν στην γκρίνια.
Είπαμε όχι στον Μαυρία για να έλθει καλύτερος και δεν έφεραν κανέναν!
Το παιδάκι από την Αργεντινή ?
Τόσους που έβγαλαν οι συνοπαδοί στο φόρουμ ?
Να πως και κάτι άλλο. Προτιμούσα τον Σαντάνα από τον Κόστα. Ας ελπίσουμε να είναι θέμα προσαρμογής γιατί δεν είναι τιμητικό να σε παίρνει στα σπριντ ο .... Μήτογλου.
δεν ξέρω ποιός θα είναι ο σχεδιασμός για το καλοκαίρι π.χ. Κυριάκος Παπαδόπουλος, επιστροφές δανεικών κλπ. , αλλά δεν θέλω κανένας όταν φωνάζω για παίκτες να βγει και να πει ότι κράζω και έχω άδικο.
Κανονικά έπρεπε η ομάδα να καθαρίζει τα παιχνίδια μέχρι το 60 και μετά να μπαίνουν να ψήνονται οι μικροί.
Αποδεικνύεται δε μέρα με την μέρα ότι ούτε ο Κάτσε κάνει σωματικά για κόφτης. Πρέπει να πάρει 10 κιλά μυς !!!.
Αλλιώς να παίξει πιο μπροστά.
Επίσης ως παίκτης της μεγάλης μπάλας του μπάσκετ (σπυριάρα είναι στα ανοικτά γήπεδα) είχα γράψει του μικρού του Πέλκα να δυναμώσει. Το παιδί δυνάμωσε (το είπε και ο ίδιος) και τώρα σκοράρει στην Πορτογαλία.
Ο παίκτης θα χαθεί εκτός και εάν είναι ορκισμένο παοκτσάκι και οι ευθύνες ανήκουν σε αυτόν που έβαλε ρήτρα μόνο 350.000 στον δανεισμό του.
Είναι επίσης προφανές ότι η ομάδα τηρεί το "οικονομικό fair play". Για κάθε ακριβή μεταγραφή μειώνει το υπόλοιπο μπάτζετ με αποτέλεσμα να έχουμε ρόστερ με 22 παίκτες και να δίνουμε δανεικούς από εδώ και από εκεί ... .
Χθες και ο γαύρος μας φοβήθηκε.
Τα πλάγια μπακ του έμεναν συνέχεια πίσω. Να είμαστε δίκαιοι.
- Amon Tobin

nikolasf έγραψε:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++MANIAKOS έγραψε:Εγω παραδέχομαι όσους μιλούσαν για τις παραξενιές του τις προπονητικές και την αυτοκαταστροφικοτητα του στις νίκες .. Η πλειοψηφία που τοτε έλεγε Άγγελε Θεέ κλπ και τωρα Μπούλο μου ναι αδιάφορη και όπως ξαναπάω και χτες ανανέωση χτες
Δυστυχώς αντί να μιλήσει και να φύγει, προτιμά να ξεμπροστιάζει τους συνυπεύθυνους για την μη ενίσχυση της ομάδος, 
μην κάνοντας αλλαγές και βγάζοντας την μία μεταγραφή που ουσιαστικά μπορούσε να πάρει το παιχνίδι χθες.
Ο εγωϊσμός πάνω από όλα.

μην κάνοντας αλλαγές και βγάζοντας την μία μεταγραφή που ουσιαστικά μπορούσε να πάρει το παιχνίδι χθες.
Ο εγωϊσμός πάνω από όλα.
Θελω να δω τι θα λενε μερικοι αν κανει κανενα 11 στα 11 η ομαδα..Εχει να πεσει η κολοτουμπα συννεφο!!

Amon Tobin έγραψε:nikolasf έγραψε:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++MANIAKOS έγραψε:Εγω παραδέχομαι όσους μιλούσαν για τις παραξενιές του τις προπονητικές και την αυτοκαταστροφικοτητα του στις νίκες .. Η πλειοψηφία που τοτε έλεγε Άγγελε Θεέ κλπ και τωρα Μπούλο μου ναι αδιάφορη και όπως ξαναπάω και χτες ανανέωση χτες
- PAOK_Antarctica

Προσπαθώ να καταλάβω τι σχέση έχει το ένα με το άλλο και πραγματικά δεν καταλαβαίνω.παοκαρα23 έγραψε:Θελω να δω τι θα λενε μερικοι αν κανει κανενα 11 στα 11 η ομαδα..Εχει να πεσει η κολοτουμπα συννεφο!!
Δηλαδή αν κάνει το 11/11 θα έχουμε παίξει καλό ποδόσφαιρο τους τελευταίους 2 μήνες + ;
Αυτό θυμίζει την πρώτη φορά που έπεσαν τα ερπετά... Ανέλαβε ο Παναγούλιας και θα έκαναν 10/10.. μετά 9/9... τελικά απλά ταινία στον σειρινάκη έκαναν....PAOK_Antarctica έγραψε:Προσπαθώ να καταλάβω τι σχέση έχει το ένα με το άλλο και πραγματικά δεν καταλαβαίνω.παοκαρα23 έγραψε:Θελω να δω τι θα λενε μερικοι αν κανει κανενα 11 στα 11 η ομαδα..Εχει να πεσει η κολοτουμπα συννεφο!!
Δηλαδή αν κάνει το 11/11 θα έχουμε παίξει καλό ποδόσφαιρο τους τελευταίους 2 μήνες + ;
Αν το ποδόσφαιρο ήταν ζάρια είχαμε μεγαλύτερες πιθανότητες να κάνουμε 11 στα 11. Αν θεωρείς οτι το ποδόσφαιρο δεν είναι μπαρμπούτι, αλλά υπάρχει λογική, σχεδιασμός, πλάνο, στρατηγική κλπ κλπ.. τότε αυτό δεν μπορεί να γίνει.
- Περιπτερος

Παλικάρια τα ονόματα που αναφέρω είναι παραδείγματα. 
Οταν ακούστηκε το όνομα Μαυρίας φώναξα δυνατά εναντίον και ίσως και απρεπώς και τον έβγαλα χειρότερο του Σάλπι.
Οταν ο γαύρος πήρε Σαντάνα και πήγε να τον παρουσιάσει ως κολώνα του Παρθενώνα, γελούσα και το έγραφα.
Απλά είναι το σχήμα : δεν μας άρεσε ο ένας, λίγος ο άλλος και στο τέλος μείναμε με το .... τίποτα στο χέρι.
Ειλικρινά, από το τίποτα προτιμούσα να έχουμε 2-3 φτηνούς από τη λίγδα.
Αυτό σας λέω και όχι ο Μαυρίας ή ο Σαντάνα είναι παιχταράδες.
Ούτε μπορώ να κρίνω τον Αναστασιάδη για παίκτες που βάζει ή δεν βάζει.
Ξαφνικά ο Τζαβελίτας έγινε γαυροφάγος - ενώ φέτος έδειξε πολύ λίγα.
Ο Μάρτενς πήρε ευκαιρίες και τα έκανε μαντάρα (όπως και πέρυσι).
Ο Σάλπι μάλλον φροντίζει να μην υπάρχει αλλαγή του κλπ.
Το ρόστερ 22 παικτών είναι και αυτό θεωρητικό. Στην πραγματικότητα οι παίκτες που έχουν δείξει ότι στέκονται είναι 16-17 διαθέσιμοι σε κάθε αγωνιστική.
Το κέντρο έχει μείνει με 4 παίκτες.
Τα εξτρέμ ... γνωστά ...
Επιθεση με ποιούς ?
Δηλαδή εάν δεν βελτιώνονταν οι Τζιόλης, Ιτανζ, Κατσικάς και δεν έπαιζαν υποφερτά οι Κίτσιου, Κων/δης, Τζανδάρης απορώ τι θα γινόταν στην ομάδα.
Για εμένα πάντως τα θέματα παραμένουν στα επιθετικά χαφ (και στα εξτρέμ).

Οταν ακούστηκε το όνομα Μαυρίας φώναξα δυνατά εναντίον και ίσως και απρεπώς και τον έβγαλα χειρότερο του Σάλπι.
Οταν ο γαύρος πήρε Σαντάνα και πήγε να τον παρουσιάσει ως κολώνα του Παρθενώνα, γελούσα και το έγραφα.
Απλά είναι το σχήμα : δεν μας άρεσε ο ένας, λίγος ο άλλος και στο τέλος μείναμε με το .... τίποτα στο χέρι.
Ειλικρινά, από το τίποτα προτιμούσα να έχουμε 2-3 φτηνούς από τη λίγδα.
Αυτό σας λέω και όχι ο Μαυρίας ή ο Σαντάνα είναι παιχταράδες.
Ούτε μπορώ να κρίνω τον Αναστασιάδη για παίκτες που βάζει ή δεν βάζει.
Ξαφνικά ο Τζαβελίτας έγινε γαυροφάγος - ενώ φέτος έδειξε πολύ λίγα.
Ο Μάρτενς πήρε ευκαιρίες και τα έκανε μαντάρα (όπως και πέρυσι).
Ο Σάλπι μάλλον φροντίζει να μην υπάρχει αλλαγή του κλπ.
Το ρόστερ 22 παικτών είναι και αυτό θεωρητικό. Στην πραγματικότητα οι παίκτες που έχουν δείξει ότι στέκονται είναι 16-17 διαθέσιμοι σε κάθε αγωνιστική.
Το κέντρο έχει μείνει με 4 παίκτες.
Τα εξτρέμ ... γνωστά ...
Επιθεση με ποιούς ?
Δηλαδή εάν δεν βελτιώνονταν οι Τζιόλης, Ιτανζ, Κατσικάς και δεν έπαιζαν υποφερτά οι Κίτσιου, Κων/δης, Τζανδάρης απορώ τι θα γινόταν στην ομάδα.
Για εμένα πάντως τα θέματα παραμένουν στα επιθετικά χαφ (και στα εξτρέμ).