Άγγελος Αναστασιάδης
- 
				Dimg4
Re: Άγγελος Αναστασιάδης
Αγγελε, εαν το καλοκαιρι σου κρατησουν τον καλο κορμο και σου δωσουν εξτρεμ, χαφ και αμυντικους τοτε θα δω τι θα κανεις και θα σε κρινω. Αυτοι σημερα εβγαλαν τσορι και κασαμι και εβαλαν φορτουνη κλπ κλπ κλπ

Πολύ σημαντικός παράγοντας που πολλοί παραβλέπουν. Η ομάδα είναι αγύμναστη καιthanos-xanthi έγραψε:η ομαδα ειναι φουλ αγυμναστη, και αυτο ειναι ευθυνη του..
οταν εχεις κουμπαρους και φιλαρακια να εχεις τουλαχιστον καλο γυμναστη
φορμαριστηκε στο πρωτο μηνα που τρεχαμε μονο εμεις ενω οι αλλοι ειχαν ακομα βαρια ποδια, και τωρα ειμαστε κλαφτα
μηδεν αναπτυξη, μπαλα ανυπαρκτη και ακολουθει και δυσκολο προγραμμα
τοσο χαλια μπαλα την τελευταια 5ετια δε θυμαμαι..ο χειροτερος προπονητης αλλης εποχης, το ποδοσφαιρο τον ξεπερασε
το μονο καλο να ερθει επιτελους η απομυθοποιηση, που με μια χαρα ροστερ, με μπατζετ μεγαλυτερο απο το λαγο ηδη πηγε απο κατω του, εχει βγει εκτος στοχων απο το φλεβαρη και η ομαδα δε δειχνει καμια απολυτως εξελιξη
αν δε τη φερει την ομαδα δευτερη να παραιτηθει, γιατι θα ειναι λιγος
φάνηκε ιδιαίτερα στα παιχνίδια που δεν έπαιξε ο Κάτσε. Δεν υπάρχει σπιρτάδα, όσοι
έχουν παίξει μπάλα με προετοιμασίες κλπ, καταλαβαίνουν. Ισως φταίει και το οτι
η προετοιμασία έγινε χωρίς τον βασικό κορμό, με την Κ20 που τελικά δεν αγωνίζεται
απο αυτούς κανείς. Μία προετοιμασία που ξεκίνησε 1 2 βδομάδες νωρίτερα (Αγγελος).
Συγνώμη παίδες, ο ΑΑ και το επιτελείο του είναι εραστιτέχνες. Ας το παραδεχτούμε αυτό.
Η πλειονότητα των παικτών είχε πολλαπλά μυικά προβλήματα φετος ενώ με τον Ονιέκε δεν
υπήρξε πρόβλημα.
Αν δεν αλλάξουν την εσωστρέφεια που έχουν στην ΠΑΕ σε σχέση με τα μεταγραφικά δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Ο γάβρος το καλοκαίρι έκανε μια ντουζίνα μεταγραφές για να του βγουν οι μισοί. Ο ΠΑΟΚ έφερε 5 και πρέπει να του βγουν και οι 5. Τα κενά στο ρόστερ που εγκληματικα αφησαν το καλοκαίρι με διαφορες δικαιολογίες δεν καλύπτηκαν επαρκώς τον χειμώνα ενώ δημιουργήθηκαν καινούργια. Τώρα περιμένουμε το επόμενο καλοκαίρι μήπως καλυπτούν τα κενά για να αρχίσουμε να χτίζουμε. Τρία χρόνια χαμένα.
Ο Αναστασιάδης δεν έχει καμμία συμμετοχή στις μεταγραφές, παίζει με ότι του φέρνουν. Λένε ότι η συνεργασία τους με τον Βρύζα είναι άριστη και ότι πρότεινε παίκτες που ήταν και φτηνοί. Αν λες οτι θέλεις να τον βοηθήσεις φέρε του τουλάχιστον έναν από τους παίκτες που ζήτησε να κάνει τη δουλειά του. Και μετά αν αποτύχει βγες και ξέσκισέ τον.
Τα ίδια βλέπω να γίνονται και το επόμενο καλοκαίρι, απλά θα αλλάξουν οι δικαιολογίες.

Ο Αναστασιάδης δεν έχει καμμία συμμετοχή στις μεταγραφές, παίζει με ότι του φέρνουν. Λένε ότι η συνεργασία τους με τον Βρύζα είναι άριστη και ότι πρότεινε παίκτες που ήταν και φτηνοί. Αν λες οτι θέλεις να τον βοηθήσεις φέρε του τουλάχιστον έναν από τους παίκτες που ζήτησε να κάνει τη δουλειά του. Και μετά αν αποτύχει βγες και ξέσκισέ τον.
Τα ίδια βλέπω να γίνονται και το επόμενο καλοκαίρι, απλά θα αλλάξουν οι δικαιολογίες.
Το πόσο πολύ τα έχει χαμένα. Τον ρωτάνε οτι μετά το ματς με ΟΣΦΠ η ομάδα δεν μπορεί να πάρει τα πόδια της και τι απαντά??? Τι????The_Stalker έγραψε: *****
Οτι σε 2 ματς ΠΡΙΝ το ματς με ΟΣΦΠ είχαμε τρέξει περισσότερο !!!
- Dinos_Liverpool
The_Stalker, πρώτη φορά σε βλέπω έτσι και εκπλήσσομαι από κάποιο παιδί που δεν έχει δείξει δείγματα τέτοιας ειρωνικής συμπεριφοράς. Αντιλαμβάνομαι την όποια αγανάκτηση από την Ξάνθη και μετά, όμως απαιτώ μεγαλύτερο σεβασμό στον προπονητή μας. Αυτός είναι υπεύθυνος για την πολύ καλή εικόνα μέχρι το παιχνίδι με  το γαύρο, για την αισιοδοξία που μας γέμισε η ομάδα, αλλά φυσικά είναι και υπεύθυνος για την υπόλοιπη κάκιστη πορεία και το παρατεταμένο "κλατάρισμα" της ομάδας. Όμως, αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχει προσφέρει και ότι δεν εργάζεται με όλες του τις δυνάμεις. Φυσικά και θα τον κρίνουμε, όλοι "πονάμε" με αυτό που βλέπουμε, μέσα σε κόσμια πλαίσια, όμως...
Σε παρακαλώ πολύ!

Σε παρακαλώ πολύ!
- 
				τσιριγώτης
Έχει ξεσαλώσε ο καθενας που την έχει δει μανατζερ , προπονητής και γυμναστής μαζι. Άλλος γράφει για αγυμναστη ομάδα , άλλος για τακτική άλλος για σχέσεις με παίκτες κλπ.
Οι μοντς το αφησαν 1-2 φορες διακριτικά και πλέον 1 στα 2 ποστς είναι ψιλουβριστικό με φράσεις και τρόπο που ούτε το τοπικ του κοντού δεν έζησε. Εγώ προσωπικά να γίνεται αυτό απέναντι σε κάποιον που έχει υπηρετήσει την ομάδα δεκαετίες δε μπορώ να το ανεχτώ.
Η ποδοσφαιρική κριτική είναι είδος προς εξαφάνιση εδώ και έχει αντικατασταθεί με βρισιές και ειρωνεία και έλλειψη σεβασμού.
Το τοπικ δε θέλει και πολύ να γίνει αρένα επομένως καλύτερα να μαζευτεί λίγο.
Δε θέλω να μπω σε παραδείγματα γιατί όποιος νιώθει καταλαβαίνει τι λέω και θλίβεται. Ελικρινά παρακαλώ μη το αφήσετε να γίνει πουτ@ανα το τοπικ γιατί εγώ προσωπικά αν βάλω στη ζυγαριά από τη μια το σεβασμό απέναντι σε κάποιον με την ιστορία του ΑΑ και από την άλλη τη "καθωσπρέπει" παροουσία μου σε ένα διαδικτυακό χώρο , έχω ήδη αποφασίσει τι μετράει για μένα παραπάνω και το τι θα κάνω.
Αυτά

Οι μοντς το αφησαν 1-2 φορες διακριτικά και πλέον 1 στα 2 ποστς είναι ψιλουβριστικό με φράσεις και τρόπο που ούτε το τοπικ του κοντού δεν έζησε. Εγώ προσωπικά να γίνεται αυτό απέναντι σε κάποιον που έχει υπηρετήσει την ομάδα δεκαετίες δε μπορώ να το ανεχτώ.
Η ποδοσφαιρική κριτική είναι είδος προς εξαφάνιση εδώ και έχει αντικατασταθεί με βρισιές και ειρωνεία και έλλειψη σεβασμού.
Δε θέλω να μπω σε παραδείγματα γιατί όποιος νιώθει καταλαβαίνει τι λέω και θλίβεται. Ελικρινά παρακαλώ μη το αφήσετε να γίνει πουτ@ανα το τοπικ γιατί εγώ προσωπικά αν βάλω στη ζυγαριά από τη μια το σεβασμό απέναντι σε κάποιον με την ιστορία του ΑΑ και από την άλλη τη "καθωσπρέπει" παροουσία μου σε ένα διαδικτυακό χώρο , έχω ήδη αποφασίσει τι μετράει για μένα παραπάνω και το τι θα κάνω.
Αυτά
- Dinos_Liverpool
ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ:

giapas έγραψε:Έχει ξεσαλώσε ο καθενας που την έχει δει μανατζερ , προπονητής και γυμναστής μαζι. Άλλος γράφει για αγυμναστη ομάδα , άλλος για τακτική άλλος για σχέσεις με παίκτες κλπ.
Αυτά
- ace79grpaok
AΦΟΥ ολοι βλεπουμε οτι δεν τραβαει αλλο ,γιατι δεν παραιτηται να ηρεμησει και αυτος και εμεις?Ο αα ΜΕ ΘΥΜΗΖΕΙ ζευγαρι που και οι δυο ξερουν οτι η σχεση τους τελειωσε αλλα κανενας δεν λεει να χωρησουν,με αλλο προπονητη η ομαδα θα κερδηζε χθες ,το λεω γιατι χθες μπηκε χεσμενη να μην χασει οπως ηταν και ο προπονητης ,
Η ομαδα θελει ενα ηλεκτροσοκ και ο αα δεν μπορει να προσφερει αλλο κατα την γνωμη μου,
ΑΑ παρε και τον ***μαζι σου φευγοντας ,για βοηθο γιατι για μπαλλα δεν....

Η ομαδα θελει ενα ηλεκτροσοκ και ο αα δεν μπορει να προσφερει αλλο κατα την γνωμη μου,
ΑΑ παρε και τον ***μαζι σου φευγοντας ,για βοηθο γιατι για μπαλλα δεν....
- Dinos_Liverpool
Δεν θα ήθελα να σεβόμαστε τον συνομιλητή μας, όσο και αν διαφωνούμε μαζί του, σε παρακαλώ!παοκαρα23 έγραψε:το παλικαρι ειναι κομπλεξικο.μπαινει εδω μονο για να κραξει.πριν τον αγωνα μονο που δεν ευχηθηκε να χασουμε..aisiodoksos έγραψε:απο την προσπαθεια οχι απο το αποτελεσματσιριγώτης έγραψε:Είσαι τραγικός. ....τα χεις χάσει. .απο τι είσαι ευχαριστημενος ρε ;γελοίε
Αλλαγή τον Παπατζον για να κρατησεις το Χ μέσα στη Τούμπα? Δε στο συγχωρω Άγγελε.  

Δεν τίθεται θέμα σεβασμού στον ΑΑ. Η πλειψηφία του κόσμου τον σέβεται και 
καταλαβαίνει, αναγνωρίζει την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ. Το ίδιο και τον ΖΒ.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να γράψουμε για τα γεγονότα,
αυτά που βλέπουμε ΣΗΜΕΡΑ. Οτι έχουν γίνει φέτος πράγματα που δείχνουν
ερασιτεχνική λειτουργία τόσο προπονητή όσο και διοίκησης. Είναι απαράδεκτο
να σηκώνεται προπονητής και να ζητά απ την ομάδα να φύγει από το γήπεδο
εν έτη 2015 και οι παίκτες (οι ξένοι) να προσπαθούν να τον κρατήσουν.
Υπάρχουν ευθύνες όταν η ομάδα μένει από δυνάμεις στο τέλος των αγώνων ή
γίνονται αλλαγές παιχτων σε θέσεις που δεν αγωνίζονται ενώ υπάρχουν αλλοι
παίχτες που αγωνίζονται εκεί (η παιχτες που μπορούν να αποκτηθούν για να
παίξουν εκεί). Μπορούμε να γράψουμε πολλά, μόνο αγωνιστικά λάθος κείμενα.
Κακώς καποιοι βρίζουν πρόσωπα. Το ότι κάποιος κάνει ανεπαρκή δουλειά γιατί
είτε του λείπει η εμπειρία είτε δεν μπορεί πια δεν είναι κατι το επιλείψιμο.
Δυστυχώς η ευτυχώς ο ΠΑΟΚ για να αλλάξει επίπεδο χρειάζεται έμπειρους
τεχνοκράτες. Τα ευχέλαια και οι συναισθηματισμοί δεν αρκούν.

καταλαβαίνει, αναγνωρίζει την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ. Το ίδιο και τον ΖΒ.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να γράψουμε για τα γεγονότα,
αυτά που βλέπουμε ΣΗΜΕΡΑ. Οτι έχουν γίνει φέτος πράγματα που δείχνουν
ερασιτεχνική λειτουργία τόσο προπονητή όσο και διοίκησης. Είναι απαράδεκτο
να σηκώνεται προπονητής και να ζητά απ την ομάδα να φύγει από το γήπεδο
εν έτη 2015 και οι παίκτες (οι ξένοι) να προσπαθούν να τον κρατήσουν.
Υπάρχουν ευθύνες όταν η ομάδα μένει από δυνάμεις στο τέλος των αγώνων ή
γίνονται αλλαγές παιχτων σε θέσεις που δεν αγωνίζονται ενώ υπάρχουν αλλοι
παίχτες που αγωνίζονται εκεί (η παιχτες που μπορούν να αποκτηθούν για να
παίξουν εκεί). Μπορούμε να γράψουμε πολλά, μόνο αγωνιστικά λάθος κείμενα.
Κακώς καποιοι βρίζουν πρόσωπα. Το ότι κάποιος κάνει ανεπαρκή δουλειά γιατί
είτε του λείπει η εμπειρία είτε δεν μπορεί πια δεν είναι κατι το επιλείψιμο.
Δυστυχώς η ευτυχώς ο ΠΑΟΚ για να αλλάξει επίπεδο χρειάζεται έμπειρους
τεχνοκράτες. Τα ευχέλαια και οι συναισθηματισμοί δεν αρκούν.
- The_Stalker
Απαντώ σε κάποια παιδιά στα οποία θεωρώ ότι αξίζει να απαντήσω, από το δείγμα γραφής που έχουν δώσει εδώ μέσα.
Maniakos,
η άποψη να μένει ο προπονητής μέχει το τέλος είναι σωστή. Όταν αυτός ο προπονητής σε δίνει όραμα και ελπίδα για καλύτερη συνέχεια και τον διακρίνει σοβαρότητα. Εγώ αυτά δεν τα βλέπω.
Nikolasf,
η άποψή μου για τον "κοινό παρανομαστή" έχει ειπωθεί πολλές φορές. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο ΖΒ είναι λάθος σε όλα, ή για να αναφερθώ στην παρούσα κατάσταση ότι επειδή κάποιος θίγει τα κακώς κείμενα του ΑΑ ή άλλων προπονητών, δικαιώνει αυτομάτως τον ΖΒ.
Dino,
έχουν γραφτεί και περάσει πολύ χειρότερα, και για το γίδι όπου υπήρχε ομοφωνία (ένας tera τον υπερασπιζόταν μόνο), και για το Στέφενς (τουρίστας, μπυροκοιλιάς κλπ) και πολύ περισσότερο για το μισό μας τουλάχιστον ρόστερ. Παρ' όλα αυτά, σέβομαι τη θέση σου και την άποψή σου.
Αποστόλη,
έχεις εν μέρει δίκιο. Αλλά όπως κάποιοι τσατίζονται με το λιβάνισμα στο Σάλπι, εγώ τσατίζομαι με το λιβάνισμα στον ΑΑ. Έχω βαρεθεί σε ΚΑΘΕ θητεία του ΑΑ να του προσφέρονται άλλοθι.
giapas,
πολλοί πρόσφεραν στην ομάδα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν το αλάθητο ή ασυλία. Εγώ θλίβομαι με αυτά που βλέπω στο γήπεδο. Στην ποδοσφαιρική κριτική για το πώς χάσαμε 5 παιχνίδια + την Ευρώπη + το κύπελλο, δεν απάντησε κανένας οπαδός του ΑΑ. Εγώ τουλάχιστον δεν θυμάμαι κανέναν. Κατά τ' άλλα ισχύει ότι απάντησα και στον Αποστόλη.
Εγώ λοιπόν, θέλω τη δική σας άποψη για τη διαχείριση του ρόστερ, για το σύστημα της ομάδας, για τη φυσική κατάσταση της ομάδας, για το κράξιμο στον Ιτάνζ, για τις δηλώσεις στο ημίχρονο και στο τέλος του ματς με τον ΟΦΗ, για την "παραίτηση" και γιατί βλέπετε ότι μπορεί να αναστρέψει την κατάσταση.
Να΄στε όλοι καλά.

Maniakos,
η άποψη να μένει ο προπονητής μέχει το τέλος είναι σωστή. Όταν αυτός ο προπονητής σε δίνει όραμα και ελπίδα για καλύτερη συνέχεια και τον διακρίνει σοβαρότητα. Εγώ αυτά δεν τα βλέπω.
Nikolasf,
η άποψή μου για τον "κοινό παρανομαστή" έχει ειπωθεί πολλές φορές. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο ΖΒ είναι λάθος σε όλα, ή για να αναφερθώ στην παρούσα κατάσταση ότι επειδή κάποιος θίγει τα κακώς κείμενα του ΑΑ ή άλλων προπονητών, δικαιώνει αυτομάτως τον ΖΒ.
Dino,
έχουν γραφτεί και περάσει πολύ χειρότερα, και για το γίδι όπου υπήρχε ομοφωνία (ένας tera τον υπερασπιζόταν μόνο), και για το Στέφενς (τουρίστας, μπυροκοιλιάς κλπ) και πολύ περισσότερο για το μισό μας τουλάχιστον ρόστερ. Παρ' όλα αυτά, σέβομαι τη θέση σου και την άποψή σου.
Αποστόλη,
έχεις εν μέρει δίκιο. Αλλά όπως κάποιοι τσατίζονται με το λιβάνισμα στο Σάλπι, εγώ τσατίζομαι με το λιβάνισμα στον ΑΑ. Έχω βαρεθεί σε ΚΑΘΕ θητεία του ΑΑ να του προσφέρονται άλλοθι.
giapas,
πολλοί πρόσφεραν στην ομάδα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν το αλάθητο ή ασυλία. Εγώ θλίβομαι με αυτά που βλέπω στο γήπεδο. Στην ποδοσφαιρική κριτική για το πώς χάσαμε 5 παιχνίδια + την Ευρώπη + το κύπελλο, δεν απάντησε κανένας οπαδός του ΑΑ. Εγώ τουλάχιστον δεν θυμάμαι κανέναν. Κατά τ' άλλα ισχύει ότι απάντησα και στον Αποστόλη.
Εγώ λοιπόν, θέλω τη δική σας άποψη για τη διαχείριση του ρόστερ, για το σύστημα της ομάδας, για τη φυσική κατάσταση της ομάδας, για το κράξιμο στον Ιτάνζ, για τις δηλώσεις στο ημίχρονο και στο τέλος του ματς με τον ΟΦΗ, για την "παραίτηση" και γιατί βλέπετε ότι μπορεί να αναστρέψει την κατάσταση.
Να΄στε όλοι καλά.
- ace79grpaok
stalker αν ο αγγελος λεγοταν αγγελινιο και φλεβαρη μηνα σε ειχε εκτος ευρωπης,εκτος κυπελου απο τα χωρια και απο το +5 στο -8 και τριτο τι θα λεγανε ολοι τωτε?Αυτο δεν παει σε εσενα αλλα στα αγγελοσκυλα που παντου βλεπουν συνομωσιες και ιντριγκες για να τον φαει ο κακος ζβ η κακια μγ η ο κακος τα και δεν βλεπουν το προφανες ΟΤΙ Ο ΑΑ φταιει και για τα καλα αλλα και για τα κακα και οτι το ισοζυγιο ειναι μειον και πρεπει να φυγει