Π.Α.Ο.Κ. - ο.σ.φ.π. 0-0, ΜVP, σχόλια και παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

ΙΤΑΝΖ
54
48%
ΣΚΟΝΔΡΑΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΡΑΤΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΒΙΤΟΡ
8
7%
ΡΙΚΑΡΝΤΟ
2
2%
ΜΑΚ
2
2%
ΚΑΤΣΕ
3
3%
ΝΟΜΠΟΑ
26
23%
ΣΑΛΠΙ
12
11%
ΚΛΑΟΥΣ
3
3%
ΠΕΡΕΙΡΑ
1
1%
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
1
1%
ΓΚΟΛΑΣΑ
1
1%

Σύνολο ψήφων: 113

LoverBoy

Re: Π.Α.Ο.Κ. - ο.σ.φ.π. 0-0, ΜVP, σχόλια και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από LoverBoy »

Δεν φεύγει ο κομπλεξικος. Δεν υπάρχει σωτηρία.

Ας πηγαίνει ο μεγαλομέτοχος με τους καραγκιόζηδες που έχει στη Διοίκηση να βλέπει τον ΠΑΟΚ μόνος του και να πανηγυρίζει με τον κοντό.
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

κατσε μακ νομποα βιτορ ο κοστα σημερα εκανε λαθη αλλα εδειξε οτι εχει στοφα στο τελος..
περειρα κλαους αλλαγες αυτα..και τζιωλης
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

νεροβραστο ματς, αυτος ηταν καποιος παοκ σιγουρα όχι ο ΠΑΟΚ, ξενερωσα φουλ μολις ειδα τον Σαλπι ενδεκαδα, κοντολογίς οσοι δεν μπορειτε φυγετε απ'τα ονειρα μας, κρεμαστε τα παπούτσια ορισμενοι, βγητε στη συνταξη αλλοι η βγειτε στο ταμειο ανεργιας και γενικως πατε οπου στο διαλο θελετε, μακρια απ'τα ονειρα μας
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

ariskatiforos έγραψε:κατσε μακ νομποα βιτορ ο κοστα σημερα εκανε λαθη αλλα εδειξε οτι εχει στοφα στο τελος..
περειρα κλαους αλλαγες αυτα..και τζιωλης
Ξερεις οτι με τη λογικη σου, μπορω να αποδομησω ΚΑΘΕ εναν παικτη που μου ανεφερες, αλλα εγω δεν εχω τη λογικη σου. Καλως ή κακως.

Ο ΠΑΟΚ φετος μπορει να φτιαξει εναν κορμο και με προσθηκες σοβαρες να κανουμε μια πολυ καλη ομαδα του χρονου.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

ariskatiforos έγραψε:φιλε μια χαρα συγκεντρωμενος ειμαι..
με τον κλαους πρεπει να ειναι ολη η ομαδα ψηλα ν αφηνει κενα και γεμιζει συνεχεια στη περιοχη..
δε βολευει σε κανενα αλλο πλανο παιχνιδιου πως να το κανουμε..
δηλαδη ποσα εχει 9 γκολ?ποσα εχει ο μητρογλου που ειναι και χαλια?ο γιαννου?
δε καταλαβαινω αυτη την υπερκτιμηση που τη βασιζετε?σε μερικα οντως θεαματικα τελειωματα?
ασε που πλαι εκανε πεναλτι σε κορνερ προς το τελος..
Μακάρι να είχαμε δύο Κλάους, όχι έναν. Το θέμα είναι να γίνονται ορθολογικά τα γεμίσματα όχι αυτό το πράγμα που είδαμε σήμερα με γιόμες από τη μια περιοχή στην άλλη. Σα να έχεις κατοχή και να δίνεις την μπάλα στον αντίπαλο είναι αυτό που κάνουμε.
Ο Ρατς έχει κατακόρυφη πτώση ο τρόπος που παίζει βγαζει κούραση και θολούρα μυαλού και δεν υπάρχει εναλλακτική. Copy paste Τζαβέλλας ήταν σήμερα. Για τον Σαλπιγγίδη δεν χρειαζεται να πούμε πολλά, καθε μέρα που θα παίζει θα εκτίθεσται ακόμα περισσότερο.

Οπως και να χει καλό είναι να φύγει ο Αγγελος μήπως και σταματήσει η γκρίνια για λίγο και καταλάβουν ορισμένοι ότι αν δεν γίνεται σοβαρός μεταγραφικός σχεδιασμός ολοκληρη τη χρονια στη βαση του τι χρειαζεται η ομάδα και οχι τι πουλάνε οι μανατζερ με τους οποιους συνεργαζεται η ΠΑΕ οποιοσδήποτε και να έρθει θα αποτύχει.
ariskatiforos

δεν εχω καμι λογικη αποδομησης απλα εχω κουραστει να εχουμε μονοπατους παικτες..
που κανουν καλα εΕΝΑ πραγμα και στα αλλα ειναι μηδενικα..
ταχυδυναμη το βασικο,τεχνικη αναλογα με τη θεση...
και γενικως ισορροπια χαρακτηριστικων..
οχι αλλους μονοπατους
Άβαταρ μέλους
burbu

Δημοσίευση από burbu »

Ήρθε η ώρα να πάρεις τον ανηφορο εμένα μου φαίνεται αλλιώς τρολλαρεις φίλε...
pantouvg4

Δημοσίευση από pantouvg4 »

Συνεχεια τα ιδια και τα ιδια...ολη η κατάσταση ξεκινησε οταν σε μαθανε πως παιζεις...ο κλαους ακουω δεν ειναι καλος και ο γκολασα οχι αλλαγη του Σάλπι..Ρε μαγκες ειστε σοβαροι?
1ον ο κλαους δεν παιζει στην θεση του εδω και 10 αγωνες και παραταυτα δινει και την ψυχη του...
2ον γκολασα ΔΕΝ ειναι εξτρεμ ρε πουστη μ πως να το κανουμε?ο γκολασα ει αι μαρτενς 20 χρονων..
3ον ως ποτε ρε μαγκες νομιζετε οτι θα αντεξουν αυτοι οι παιχτες να παιζουν κατι αλλο απο αυτο που ξερουν?ξέρετε οτι στην ακρη του μυαλου τους βλεπουν οτι κανουν κακο στην καριερα τους?οποτε παιζει φορ ο κλαους το παστελωνει οποτε παιζει πισω δεν τι να κανουμε δλδ αλλα οχι δεν ειναι καλος...
Για να το ληξω εδω ο Αγγελος εχει χασει τα αποδυτηρια και ειναι οφθαλμοφανές παιχτες χωρις ψυχη χωρις ενεργεια χωρις χωρις χωρις...οτι και ναπουμε εμεις εινια λιγο η δοιηκηση αποφασιζει
Υ.Γ. Νισαφι πια με τον 14 ρε μαγκε; νισαφι ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ αυτην την στιγμη στην ομαδα..ποτε δλδ ηταν ο μητσος εξτρεμ και δεν το ξεραμε????φορ ειναι μαγκες οχι εξτρςμ παρολαυτα στα 34 παιζει αμυνα λες και ειναι οσναουτσερ και τακτικα ο καλυτερος ολων δεν εχει πολλα αλλα αν ειχαμε εναν ακομη μακ απο κει θα βαζαμε 5 και θα τρωγαμε αλλα τοσα...
ariskatiforos

ρε αδερφε περα απο σχολια εντυπωσεων εχεις κατι να μου απαντησεις?
δεν ειναι μονοπατος ο κλαους?εχει ισορροπια χαρακτηριστικων?αναλυσε μου..
εχει ο σαλπι?που χανοντας την ταχυδυναμη απλα εσβησε?
εχει ο σκονδρας την επιθετικοτητα του μαζουακου η του ομαρ?
διαφωνεις οτι τα μπακ του γαβρου ειναι πιο ταχυδυναμοι τεχνιτες και κατα μετωπο επιθετικοι απ οτι οι περισσοτεροι επιθετικοι μας?τι δε καταλαβαινεις?
Άβαταρ μέλους
koylispontios

Δημοσίευση από koylispontios »

Βρε Σάλπι αγόρι μου,μέχρι και ο Βίτορ σε μια φάση που βρέθηκε δεξιό εξτρέμ κατάφερε να βγαλει μια πολλή καλή σέντρα.
Εσύ πότε θα βγάλεις?
Ακούω τώρα τον πολυνίκη και έχω σκάσει στα:lol: :lol: :lol: λέει ότι η ομάδα τρέχει :opaokara:
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Με δύο λέξεις "πάλι καλά".

ΥΓ1. Νομπόα παιχτούρα
ΥΓ2. Κόστα πολύ καλός, μόλις βρει ρυθμό μια χαρά, παίζει και ο Βίτορ καλύτερα δίπλα του
ΥΓ3. Ιτάνζ για ανανέωση
ΥΓ4. Σάλπι σόρρυ ρε συ, αλλά νομίζω έφτασε η ώρα. Ή γύρνα το μόνιμα δεξί μπακ.
ΥΓ5. Παρόλη τη σούπα, νομίζω οτι ο Νομπόα έδειξε το δρόμο...τα σκας; φέρνεις τέτοιους παίκτες και κάνεις ομαδάρα. Γενικά εγώ είμαι αισιόδοξος. Το φοβόμουν πολύ το σημερινό. Είδα οτι με 3-5 ενδεκαδάτους θα κάνουμε πολύ καλή ομάδα.
ΥΓ6. ξυπνάτε γιατί με Περιστέρι εκτός, ζέλα εκτός, τρίπολη και γιάννενο και ξάνθη εντός, χαλαρά μένουμε εκτός π.ο.
Άβαταρ μέλους
Josey Wales

Δημοσίευση από Josey Wales »

MVP ο Νομπόα γιατί πολύ απλά ξέρει μπάλα όσο λίγοι. Θυμίζει στην απλότητα τον Πάμπλο αλλά δεν είναι ακόμα νομίζω 100% έτοιμος και γι' αυτό νομίζω έγινε αλλαγή. Επίσης μήπως ο Κίτσιου πρέπει να ξεκινάει σαν δεξί χαφ σε 4-4-2; Κατά τα άλλα ένα από τα πιο βαρετά ντέρμπι που έχω δει. Το μόνο ενδιαφέρον ήταν που βρεθήκαμε με Νικόλα και Μάρκο και είπαμε και πέντε κουβέντες.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

αλλη μια φορα καμαρωσαμε το ολοκληρωτικο ποδοσφαιροου παιζουμε (ή αλλιως μπαμπα μπουμπα φουλ της γιομας κλπ)...

συνεχιζουμε και ας μην ξεχνιομαστε ΑΓΓΕΛΟΣ Η' ΤΑΝΚΣ :nairepaok:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Κυρ 08 Φεβ 2015, 22:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Τι να πεις...

Αρχικά, "μπράβο" στα παιδιά που μετέτρεψαν τον εξωτερικό χώρο του γηπέδου σε εμπόλεμη ζώνη. Λογικά οι μπάτσοι θα φταίγαν, γι'αυτό όποτε υποχωρούσαν ορμούσαν πάλι οι 100-200 δικοί μας, για να καταφέρουν ΤΙ; Πανάθεμα αν ξέρουν και οι ίδιοι... Τουλάχιστον δώστε ένα ραντεβού κάπου, να μην ταλαιπωρείτε εμάς τους υπόλοιπους.

Η ομάδα έπαιξε σαν υπνωτισμένη, ούτε τσαμπουκάς, ούτε πάθος και φυσικά ούτε νίκη. Κοουτσάρισμα ό,τι να'ναι, και να δούμε τι θα γίνει από δω και πέρα. Κρίμα γιατί πίστευα πως θα έβλεπα άλλη ομάδα σήμερα...

Αλλά από την άλλη, εδώ ο κόσμος ήταν κοιμησμένος, δεν θα ήταν η ομάδα; Εκκλησία πήγαμε σήμερα, μόνο στην 4 γινόταν κάτι. Να μας ξανάρθετε και του χρόνου παιδιά, που θα παίξουμε με τον γαύρο. Αφού ΠΑΟΚ είστε όμως, γιατί έρχεστε να δείτε μόνο τον γκέι; Ελπίζω να μην ταλαιπωρηθήκατε πολύ πάντως.

ΥΓ. Αυτή η ιστορία με τα τουρνικέ πρέπει να τελειώνει. Οι τζαμπατζήδες μπαίνουν έτσι κι αλλιώς, δεν υπάρχει λόγος να στιβαζόμαστε σαν τα ζώα. Θα έχουμε κανένα ατύχημα καμιά μέρα.

ΥΓ. 2 "Με Άγγελο τουλάχιστον θα βλέπουμε ομάδα που θα μασάει σίδερα και θα είναι 100% ΠΑΟΚ". Καταρρίφθηκε εδώ και καιρό (και) αυτός ο μύθος.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ο αγώνας ήταν τόσο βαρετός που σκέφτηκα να δω τον Τσίπρα.
Στην κερκίδα πιο πολλά χασμουρητά, παρά συνθήματα. Το "κάθε Ολυμπιακός" ακούστηκε για κανένα 5λεπτο συνεχόμενα...
Για τον Π.Α.Ο.Κ. ειπώθηκαν πάνω από 3 συνθήματα (εκτός από το "Σε γνωρίζω απ'τη φανέλα" και το "Εμείς μαζί");;;

Δεν καταλαβαίνω τι περιμένουμε να δούμε άλλο από αυτήν την ομάδα.
Το ταβάνι μας το πιάσαμε τον Νοέμβρη, αν ήταν πρωτάθλημα 5 ομάδων, θα το παίρναμε.
Αν ξαναμάθω πριν τον αγώνα ότι ο Σαλπιγγίδης βασικός, δεν θα δω τον αγώνα, δεν έχει νόημα.

Άγγελε, ξύπνα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”