33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
δεν θελω τοξο αυριο...τα @@ σου θελω να τους δειχνεις οπως ο μεγαλος παμπλο :ugeek:
άσε το ξανθό σου να κοιμηθεί απόψε...Αύριο έχεις να σκίσεις πολλούς λωκους...μ@λ@κες γαβροι, το 5 που σας έδειχνε με τα δάχτυλά του δεν ηταν οι βαθμοί, συμβόλιζε το 5ο συνεχόμενο ματς που θα σας τρυπήσει...
Τι να σκεφτεσαι κι εσυ που βλεπεις τα κωλοπαιδια να σου σπανε το αμαξι
Το αμαξι αποτι καταλαβα τη πληρωσε γιατι ηταν στο λαθος σημειο,δε νομιζω οτι στοχευθηκε ως ιδιοκτησια του Αθανασιαδη.
Δε δικαιολογω τιποτα κακως εγινε θα μπορουσε ομως να πεσει ενα φορτηγο επανω του και να του κανει μεγαλυτερη ζημια.
Με λιγα λογια ηταν ατυχημα φιλε ντιμι,και απο τη στιγμη που δεν διευκρινιζεις θα σου πω οτι αυτο που κανεις ειναι για τις εντυπωσεις και μονο.
Δε δικαιολογω τιποτα κακως εγινε θα μπορουσε ομως να πεσει ενα φορτηγο επανω του και να του κανει μεγαλυτερη ζημια.
Με λιγα λογια ηταν ατυχημα φιλε ντιμι,και απο τη στιγμη που δεν διευκρινιζεις θα σου πω οτι αυτο που κανεις ειναι για τις εντυπωσεις και μονο.
Τι λες ρε μπανε πλακα κανεις? Εντυπωσεις??? χαχαχα για να κερδισω τι? φιλε ειλικρινα, το οτι εβγαλες πορισμα οτι ηταν "ατυχημα" δειχνει ποιος θελει να κερδισει εντυπωσεις. Δεν ειναι αυτοσκοπος μου καμια εντυπωση, μπαινω σχολιαζω αυτα που βλεπω... ειπαμε....
Οταν μιλαμε για πρεζακια που πετανε πετρες γινομαστε κακοι μετα..
Το θεμα στον ΠΑΟΚ ειναι πως δεν ειναι εκπαιδευμενοι..εμ την πετας την πετρα σημαδεψε το σωστο ατομο ή μερος..
εκτος αν ηταν στοχευμενο κατι που δεν μπορουμε να το γνωριζουμε
Το θεμα στον ΠΑΟΚ ειναι πως δεν ειναι εκπαιδευμενοι..εμ την πετας την πετρα σημαδεψε το σωστο ατομο ή μερος..
εκτος αν ηταν στοχευμενο κατι που δεν μπορουμε να το γνωριζουμε
κανενας δεν σημαδεψε το αμαξι του κλαους
υπηρχαν δακρυγονα κροτου λαμψεις κλουβες ματ
και θελετε να πειτε οτι υπηρχε ατομο που ενω οι υπολοιποι τα εβαζαν με την αστυνομια
αυτος με κινδυνο να τον δεσουν επρενε φορα και προσπαθουσε επιμονα να πετυχει το αμαξι του κλαους?
μαλιστα
εγω λοιπον με την ιδια πιθανοτητα λεω οτι το κανε ο κοντος κρυφα στο ημιχρονο
για να κραξουν τους οπαδους του ΠΑΟΚ και να πεσουν αλλου τα βλεμματα απο την αθλια εμφανιση του
και θελετε να πειτε οτι υπηρχε ατομο που ενω οι υπολοιποι τα εβαζαν με την αστυνομια
αυτος με κινδυνο να τον δεσουν επρενε φορα και προσπαθουσε επιμονα να πετυχει το αμαξι του κλαους?
μαλιστα
για να κραξουν τους οπαδους του ΠΑΟΚ και να πεσουν αλλου τα βλεμματα απο την αθλια εμφανιση του
guardian4 έγραψε:κανενας δεν σημαδεψε το αμαξι του κλαους
μαλιστα

βλεπεις ντιμ οι εκδοχες μας ειναι εξισου αστειες
εχω παθηση θελω να δω τον ΠΑΟΚ πρωταθλητη
και με τον κοντοδακτυλο 11αδα δεν προκειτε
εξου και το συμπτωμα filotimus kontodaktilius
εχω παθηση θελω να δω τον ΠΑΟΚ πρωταθλητη
και με τον κοντοδακτυλο 11αδα δεν προκειτε
εξου και το συμπτωμα filotimus kontodaktilius
Τοπικ Κλαους ρε μαν ειναι και μολις εκαναν ζημια στο αμαξι του... πως το πηγες στον Σαλπιγγιδη μονο εσυ το ξερεις
Έλεος...
Όλοι μιλάτε εξ αποστάσεως...
Έφυγε πολύ πέτρα και δεν ήταν το μόνο αυτοκίνητο με ζημιές.
Χαλαρώστε τώρα "οι ρεπορτερ από το πληκτρολόγιο"
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου
Όλοι μιλάτε εξ αποστάσεως...
Έφυγε πολύ πέτρα και δεν ήταν το μόνο αυτοκίνητο με ζημιές.
Χαλαρώστε τώρα "οι ρεπορτερ από το πληκτρολόγιο"
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου
η Βασιλειαδου πετουσε τις σταμνες επιτηδες. η πετρα χθες δεν εχει καμια σχεση με τη Βασιλειαδου.
παραπλευρη απωλεια ονομαζεται. ειναι αυτο που ηθελαν να μειωσουν οι αμερικανοι με τις εξυπνες βομβες αλλα εν τελει τα μαμησαν τη μανα.
παραπλευρη απωλεια ονομαζεται. ειναι αυτο που ηθελαν να μειωσουν οι αμερικανοι με τις εξυπνες βομβες αλλα εν τελει τα μαμησαν τη μανα.
Γενικά μιλώντας, τα αμάξια των παιχτών, δεν μπορούν να είναι σε ένα μέρους που να προστατεύονται κάπως;