Να είσαι σιδερένιος το καλοκαίρι στην προετοιμασία!
8.Hedwiges Maduro
-
mbison
Re: 8.Hedwiges Maduro
Περαστικά και προσεχε. Τα χειροτερα ερχονται με αυτους τους γιατρους. Ζητα και μια δευτερη γνωμη γιατι δε σε βλεπω καλα.
- Μπαρκαρούτσος
Αν ζητήσει 2η γνώμη, τον βλέπω με τον Τζαβέλλα στην Κ20.
Maduro, πρέπει να 'σαι ο πιο γκαντέμης ποδοσφαιριστής του Π.Α.Ο.Κ. της τελευταίας 10ετίας.
Maduro, πρέπει να 'σαι ο πιο γκαντέμης ποδοσφαιριστής του Π.Α.Ο.Κ. της τελευταίας 10ετίας.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
+1VictorAK47 έγραψε:Πάγωσε το αίμα μου μόλις το είδα, περαστικά τρελέ Ολλανδέ
Περαστικά.
- Amon Tobin
stephanos έγραψε:+1VictorAK47 έγραψε:Πάγωσε το αίμα μου μόλις το είδα, περαστικά τρελέ Ολλανδέ
Περαστικά.
εγω τωρα τι να πω; οτι ελεγα να σε ξεκουρασουν με τον οφη γιατι το σκαρι σου δεν ειναι για κυραικη τεταρτη κυριακη;
τεσπα...
κουραγιο και καλη επιστροφη.
κριμα παντως γιατι παλι πανω στο σημειο που ειχε αρχισει να ρολλαρεις.
σε εχουν ματιαξει σιγουρα.
τεσπα...
κουραγιο και καλη επιστροφη.
κριμα παντως γιατι παλι πανω στο σημειο που ειχε αρχισει να ρολλαρεις.
σε εχουν ματιαξει σιγουρα.
αν ειναι διαστρεμμα, λογικα κανα 3-4 εβδομαδες. αν ηταν καρπος θα γυρνουσε νωριτερα, αλλα με μπαταρισμενο αγκωνα δεν ξερω κατα ποσο θα μπορεις να ανταπεξελθεις....Μαυρο Χιονι έγραψε:Ξέρουμε πόσο θα μείνει εκτός;
- john4serres
-
paok.tarif
Αν δεν τα καταφέρει ο τζιολης Κ φύγει ο νόμπόα.μμένει ο manduro Κ Ο Σαβιδης για το κέντρο!Έσφιξαμε!
- Kostomanolis
Για να γυρισει ο Παμπλο η για να φυγει ο Μαντουρο;john4serres έγραψε:
ας ειναι καλος οιωνος αυτη η αναρτηση της φωτογραφιας
- Μπαρκαρούτσος
Μια χαρά είναι ρε και ο Maduro.. Κατάφεραν πάλι οι άμπαλοι ΠΑΟΚτσήδες να τον βγάλουν άχρηστο και έπεισαν και τους αλλόθρησκους... Σε εθνικές ομάδες έχουν παίξει, σε ευρωπαϊκές ομάδες που είναι στο top 20 ξέρω 'γώ, αλλά είναι άχρηστοι για τον τεράστιο Π.Α.Ο.Κ. των 25 C.L., των 500 δις budget και του προπονητή με μυαλό κομπιούτερ και καμιά 100αριά κύπελλα στη ντουλάπα...
-
τσιριγώτης
Νομίζω ότι έφυγες στις θάλασσες κ καθάρισε το μυαλό σου. Ακριβώς όπως τα λες είναι. Ο μόνος παίχτης στον ΠΑΟΚ που διαθέτει τριανταρα μπαλιά. Αλλά είπαμε έχουμε τόσες κατακτήσεις κ την έχουμε δει αλλιώςRoMaN έγραψε:Μια χαρά είναι ρε και ο Maduro.. Κατάφεραν πάλι οι άμπαλοι ΠΑΟΚτσήδες να τον βγάλουν άχρηστο και έπεισαν και τους αλλόθρησκους... Σε εθνικές ομάδες έχουν παίξει, σε ευρωπαϊκές ομάδες που είναι στο top 20 ξέρω 'γώ, αλλά είναι άχρηστοι για τον τεράστιο Π.Α.Ο.Κ. των 25 C.L., των 500 δις budget και του προπονητή με μυαλό κομπιούτερ και καμιά 100αριά κύπελλα στη ντουλάπα...
- Μπαρκαρούτσος
Όχι ο μόνος.. Υπάρχει ο Noboa! Ο Razvan δεν ξέρω τι κάνει τώρα τελευταία, αλλά πριν κάνει κοιλιά μαζί με όλην την ομάδα, είχε σέντρα φαρμάκι (από τις πτέρυγες βέβαια δεν τις λες 30άρες μπαλιές, αλλά πάλι ήταν εύστοχος).
Βασικά, ο Maduro δεν ξέρω αν έχει 30άρα, δεν θυμάμαι προσωπικά κάτι τέτοιο..
Και ο Σπυρόπουλος είχε 30άρα μπαλιά...30 μέτρα έξω από το γήπεδο...
Βασικά, ο Maduro δεν ξέρω αν έχει 30άρα, δεν θυμάμαι προσωπικά κάτι τέτοιο..
Και ο Σπυρόπουλος είχε 30άρα μπαλιά...30 μέτρα έξω από το γήπεδο...