Π.Α.Ο.Κ. - ο.σ.φ.π. 8/2-19:30, NS1 & ΝS1HD
Re: Π.Α.Ο.Κ. - ο.σ.φ.π. 8/2-19:30, NS1 & ΝS1HD
Προς το 60% του κοσμου της τουμπας την ερχομενη κυριακη. Επειδη κατα 99% θα ειναι το μοναδικο σας παιχνιδι φετος ΑΝ θελετε...ΑΝ ξαναλεω μην μας πρηξετε το π@π@ρι με την μιρλα σας και τα κινητα σας. Φωναξτε ΑΝ θελετε και καμια φορα παραπανω απο τα κορνερ που θα γινουν και απο την αλλαγη του Δημητριου Σαλπιγγιδη, δεν κανει κακο.
ΥΓ1 και αν ο κοσμος βγαλει και λιγο πικρα μην αρχισετε τα ποσο μαλακες εισαστε κτλ κτλ γιατι καλυτερα να εισαι μ@λ@κ@ς και να εισαι εκει παρα να εισαι "κυριος" και να εχεις να πατησεις απο το ΠΑΟΚ-Ναπολι. ευχαριστω και κραξτε οσο θελετε χεστηκα, γιατι βαρεθηκα να βλεπω φατσες μονο σε 2-3 παιχνιδια τον χρονο. Δεν θα τρωμε εμεις το παπαρι μεσα εξω για να μας βγαζετε την ψυχη σε ενα παιχνιδι.
ΥΓ2 Ο ΠΑΟΚ εχει φτασει εδω γιατι μας εχουν περασει οτι ζουμε για το ματς με τον γαυρο και πιο παλια με τον ρουλη. Στα @@ μας αυτα τα 2 ματς. Με την καλλονη και τον εργοτελη ειναι το θεμα μαγκες.
ΥΓ1 και αν ο κοσμος βγαλει και λιγο πικρα μην αρχισετε τα ποσο μαλακες εισαστε κτλ κτλ γιατι καλυτερα να εισαι μ@λ@κ@ς και να εισαι εκει παρα να εισαι "κυριος" και να εχεις να πατησεις απο το ΠΑΟΚ-Ναπολι. ευχαριστω και κραξτε οσο θελετε χεστηκα, γιατι βαρεθηκα να βλεπω φατσες μονο σε 2-3 παιχνιδια τον χρονο. Δεν θα τρωμε εμεις το παπαρι μεσα εξω για να μας βγαζετε την ψυχη σε ενα παιχνιδι.
ΥΓ2 Ο ΠΑΟΚ εχει φτασει εδω γιατι μας εχουν περασει οτι ζουμε για το ματς με τον γαυρο και πιο παλια με τον ρουλη. Στα @@ μας αυτα τα 2 ματς. Με την καλλονη και τον εργοτελη ειναι το θεμα μαγκες.
- Mario Jardel
Τι να γράψεις σε αυτό το τόπικ. Απλά:
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΚΩΛΟΓΑΥΡΟ
Αυτό.
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΚΩΛΟΓΑΥΡΟ
Αυτό.
πόσο κρίμα για τον "περιβόητο" ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ, πόσο κρίμα...Thanix έγραψε: Επειδη κατα 99% θα ειναι το μοναδικο σας παιχνιδι φετος
-
Re: Απ: Π.Α.Ο.Κ. - ο.σ.φ.π. 8/2-19:30, NS1 & ΝS1HD
Να υποθέσω ότι συμφωνείς δηλαδή; ΟΚKarelias έγραψε:έγινε φίλος,οκblack death έγραψε:Πώς ακριβώς το εννοείς αυτό; Το 4-4-2 σε ρόμβο θέλει εξτρέμ; Το 4-4-2 που έπαιζε κάποτε η Γαλλία με Ζινταν-Τρεζεγκε είχε εξτρέμ; Ο Σιμεονε παίζει με εξτρέμ; 4-4-2 με δύο καθαρά εξτρέμ δεν παίζουν ούτε στην τσαμπιονσιπ πλέον.Karelias έγραψε:Επίσης, 4-4-2 χωρίς εξτρέμ, δεν μπορείς να παίξεις.
Εδιτ:Ζινταν-Τζορκαεφ ήθελα να πω btw
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος black death την Παρ 06 Φεβ 2015, 12:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έτσι!che4 έγραψε:περιμενω το ξεσπασμα λιγο εγωισμο δεν εχουν οι παιχτες
ενα 6 - 0 και ας μην βγουν ουτε δευτεροι
Γιατί πρώτοι στα πλαιυ/ωψ έτσι κι αλλιώς θα βγούμε.

- VictorAK47
Ξελαρύγγιασμα θέλω από όσους θα είμαστε μέσα από την στιγμή που θα πατήσουμε στα τσιμέντα μέχρι το τέλος, ΕΚΤΟΣ από το 1' σιγή για τα θύματα της 8/2.
Συμφωνώ κι εγώ για το ενός λεπτού σιγή, καθώς δεν έχει καμία σχέση με τα υπόλοιπα και μακάρι να διδάξουμε πραγματικό ήθος για ακόμη μια φορά.
Στα του παιχνιδιού προέχει να τελειώσει το παιχνίδι καθώς ρεαλιστικά τελείως θεωρώ πως αφού είμαστε εκτός τίτλου θα σταματήσει και το λεπίδι από τα κοράκια. Έχουμε μπροστά μας τα πλέι οφ και είναι κρίμα να χαθεί πάλι από μαλακιες η δεύτερη θέση. Εκτός αν πιάσει το λεπίδι μετά τον εγκληματία και ο Αλαφούζος.
Κρίμα που ο πουστόγαυρος πάλι έκανε πάρτι φέτος αλλά μια σειρά 10 περίπου αγώνων έφτασε στο τέλος της και στα υπόλοιπα πρέπει να πάρουμε κεφάλι. Τέλος.
Από το επόμενο παιχνίδι ξεκινά στην ουσία το πρωτάθλημα για μας ξανα και αν εκεί στην ΠΑΕ ξυπνήσετε ποτέ, ενημερώστε όλο τον πλανήτη τι έγινε από την Ξάνθη μέχρι και την Κυριακή.
Στα του παιχνιδιού προέχει να τελειώσει το παιχνίδι καθώς ρεαλιστικά τελείως θεωρώ πως αφού είμαστε εκτός τίτλου θα σταματήσει και το λεπίδι από τα κοράκια. Έχουμε μπροστά μας τα πλέι οφ και είναι κρίμα να χαθεί πάλι από μαλακιες η δεύτερη θέση. Εκτός αν πιάσει το λεπίδι μετά τον εγκληματία και ο Αλαφούζος.

Κρίμα που ο πουστόγαυρος πάλι έκανε πάρτι φέτος αλλά μια σειρά 10 περίπου αγώνων έφτασε στο τέλος της και στα υπόλοιπα πρέπει να πάρουμε κεφάλι. Τέλος.
Από το επόμενο παιχνίδι ξεκινά στην ουσία το πρωτάθλημα για μας ξανα και αν εκεί στην ΠΑΕ ξυπνήσετε ποτέ, ενημερώστε όλο τον πλανήτη τι έγινε από την Ξάνθη μέχρι και την Κυριακή.
Re: Απ: Π.Α.Ο.Κ. - ο.σ.φ.π. 8/2-19:30, NS1 & ΝS1HD
black death έγραψε: Πώς ακριβώς το εννοείς αυτό; Το 4-4-2 σε ρόμβο θέλει εξτρέμ; Το 4-4-2 που έπαιζε κάποτε η Γαλλία με Ζινταν-Τρεζεγκε είχε εξτρέμ; Ο Σιμεονε παίζει με εξτρέμ; 4-4-2 με δύο καθαρά εξτρέμ δεν παίζουν ούτε στην τσαμπιονσιπ πλέον.
Η Γαλλία έπαιζε 4-3-1-2 βασικά, αλλά δεν πειράζει. Στα ρχίδια μας οι Γάλλοι τώρα.Να υποθέσω ότι συμφωνείς δηλαδή; ΟΚ
Εδιτ:Ζινταν-Τζορκαεφ ήθελα να πω btw
Αν ξεμπερδευτείς αργότερα, τα λέμε.
Τί απάντηση είναι πάλι αυτή; «Έγινε, οκ» και καθαρίσαμε;Karelias έγραψε:έγινε φίλος,οκblack death έγραψε:Πώς ακριβώς το εννοείς αυτό; Το 4-4-2 σε ρόμβο θέλει εξτρέμ; Το 4-4-2 που έπαιζε κάποτε η Γαλλία με Ζινταν-Τρεζεγκε είχε εξτρέμ; Ο Σιμεονε παίζει με εξτρέμ; 4-4-2 με δύο καθαρά εξτρέμ δεν παίζουν ούτε στην τσαμπιονσιπ πλέον.Karelias έγραψε:Επίσης, 4-4-2 χωρίς εξτρέμ, δεν μπορείς να παίξεις.

Η σωστή απάντηση είναι «Γουέστ Χαμ που έχει παίξει με Αμαλφιτανό και Ντάουνινγκ στις πτέρυγες και δύο σεντερφόρια μπροστά», αλλά ακόμη και αυτοί το χρησιμοποίησαν ελάχιστα.
Ο κανόνας είναι αυτό που λέει ο μαυροθάνατος. Σε 4-4-2, συνήθως ο ένας πλαϊνός είναι εξτρέμ και ο άλλος χαφ.
Και για να μήν είμαι off-topic, εξαίρεση αποτελούν οι πλαϊνοί του επόμενου αντιπάλου μας, αυτοί με τα σημαιάκια στα χέρια, που όποτε χρειαστεί παίζουν όλους τους ρόλους.
+1.Thanix έγραψε: ΥΓ2 Ο ΠΑΟΚ εχει φτασει εδω γιατι μας εχουν περασει οτι ζουμε για το ματς με τον γαυρο και πιο παλια με τον ρουλη. Στα @@ μας αυτα τα 2 ματς. Με την καλλονη και τον εργοτελη ειναι το θεμα μαγκες.
- paokovios1974
Επισροφη στα γνωστα ταβανια, να κερδισουμε τον γαυρο και τελος,πρωτη χρονια ειμαι τοσο μπερδεμενος και δεν ξερω τι να σκεφτω καν,τα συναισθηματα μου ειναι σε πληρη συγχυση.
Τουλαχιστον τα προηγουμενα χρονια ελεγες ...πρωταθλημα δεν παιρνω παω να πατησω τον δηθεν πρωταθλητη.
Εγω προσωπικα επειδη το ειχα πιστεψει οτι φετος θα τα φερουμε τουμπα ολα απο την τεταρτη ειδικα και μετα ειμαι απιστευτα ξενερωμενος.
Να παιξω με τον γαυρο απο το -8 με τι κινητρο?η ομαδα μου εχει δειξει οτι δεν μπορει πλεον.
Να παιξω με τον γαυρο με προπονητη καποιον που παραιτηθηκε,που τα παρατησε,που νικηθηκε.
Να παιξω με τον γαυρο σε μια γεματη τουμπα τωρα που ειναι απ οτι φαινεται αργα τι να το κανω.
Δεν ξερω ρε παιδια γαυρος ειναι θελω να τον πηδηξω πατοκορφα απλα η ικανοποιηση που θα νιωσω θα ειναι πολυ μετριασμενη,και την αλλη μερα κιολας θα αναρωτιεμαι,και τωρα τι γινεται?
Δεν ξερω ρε παιδια δεν ξερω.
Αντε να μην το χαλασω ουτε και φετος.
ΠΟΥ ΞΥ ΣΟΥ
Τουλαχιστον τα προηγουμενα χρονια ελεγες ...πρωταθλημα δεν παιρνω παω να πατησω τον δηθεν πρωταθλητη.
Εγω προσωπικα επειδη το ειχα πιστεψει οτι φετος θα τα φερουμε τουμπα ολα απο την τεταρτη ειδικα και μετα ειμαι απιστευτα ξενερωμενος.
Να παιξω με τον γαυρο απο το -8 με τι κινητρο?η ομαδα μου εχει δειξει οτι δεν μπορει πλεον.
Να παιξω με τον γαυρο με προπονητη καποιον που παραιτηθηκε,που τα παρατησε,που νικηθηκε.
Να παιξω με τον γαυρο σε μια γεματη τουμπα τωρα που ειναι απ οτι φαινεται αργα τι να το κανω.
Δεν ξερω ρε παιδια γαυρος ειναι θελω να τον πηδηξω πατοκορφα απλα η ικανοποιηση που θα νιωσω θα ειναι πολυ μετριασμενη,και την αλλη μερα κιολας θα αναρωτιεμαι,και τωρα τι γινεται?
Δεν ξερω ρε παιδια δεν ξερω.
Αντε να μην το χαλασω ουτε και φετος.
ΠΟΥ ΞΥ ΣΟΥ

- ΑποστόληςΑ
O Σάντος έχει κατέβει σε 4-4-2 με 4 χαφ και δυο εξτρέμ, αντί φορ, μπροστά (Vieirinha, Κουτσια)
-
ΓΛΕΝΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ.. Εγω επιμενω ο ποζογλου δεν μπορει να βρισκεται στην 18αδα?ειναι αρκετα καλο παικτακι.. εγω προσωπικα θεωρω οτι αν επερνε τις ευκαιριες που καποιοι αλλοι παικτες εχουνε παρει θα ειχε καθιερωθει στην εντεκαδα και αν οχι εντεκαδα θα ηταν παντα στην αποστολη..
ΙΤΑΝΖ
ΣΚΟΝΔΡΑΣ -ΒΙΤΟΡ -ΚΟΣΤΑ -ΡΑΤΣ
ΓΚΟΛΑΣΑ -ΚΑΤΣΕ -ΝΟΜΠΟΑ -ΜΑΚ
ΠΕΡΕΥΡΑ -ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Αλλαγες: ΠΟΖΟΓΛΟΥ -ΤΣΑΝΔΑΡΗΣ -ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΥΓ..)Ο Τσανδαρης οποτε εχει μπει σαν αλλαγη κ επρεπε να αναχαιτησουμε τον αντιπαλο ειτε ημασταν μπροστα στο σκορ ειτε ημασταν με δεκα ηταν υποφερτος αλλα για να δημιουργησει κ να κοβει κ να ραψει ολο τι παιχνιδι θα ακουσει παλι καντηλια απο τους ιδιους του συμπαικτες του..οποτε εγω στο 2-0 ημιχρονο τον ηθελα μεσα.. τον Ποζογλου πεστε το οτι δεν εχουμε αλλον στην θεση του πεστε οτι θελετε εγω τον θελω μεσα να μπει κ να τους φευγει στην κοντρα μαζι με μακ κ φανουρη κ κλαους γιατι θα ειναι ηδη 2-0 στο ημιχρονο.. οποτε ετσι τους πας για διασυρμο.. κ παπαγιαννοπουλο γιατι ειναι μια χαρα κ σε μερικες προπονησεις π εχω παει ειναι αρκετα καλος.. θελω να τον δω κ να παρει το αληθινο βαπτυσμα πυρος μεσα στον ναο..κ οχι με πλατανιαδες..
Εγω να σας πω την αληθεια βλεπω να τους διασυρουμε.. κ οτι πιστευω οτι η ομαδα δεν ηταν τυχαια πρωτη στο 1/3 του πρωταθληματος.. κ πιστευω οτι θα υπαρχει αντιδραση.. παμε για την αντεπιθεση και μαζι με το ματς με τον γαυρο παμε να κανουμε 12 στα 12..κ τελικα παρουμε τον μαστραπα.. ειμαι ονειροπολος ε?δεν πειραζει ρε Π.Α.Ο.Κ ΤΣΑΚΙΑ μου ετσι και αλλιως ΜΕ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΘΑ ΖΩ ΚΑΙ ΟΣΟ ΖΩ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΞΑΝΑ ΕΚΕΙ ΞΑΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ..
Π.Α.Ο.Κ 1926
ΙΤΑΝΖ
ΣΚΟΝΔΡΑΣ -ΒΙΤΟΡ -ΚΟΣΤΑ -ΡΑΤΣ
ΓΚΟΛΑΣΑ -ΚΑΤΣΕ -ΝΟΜΠΟΑ -ΜΑΚ
ΠΕΡΕΥΡΑ -ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Αλλαγες: ΠΟΖΟΓΛΟΥ -ΤΣΑΝΔΑΡΗΣ -ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΥΓ..)Ο Τσανδαρης οποτε εχει μπει σαν αλλαγη κ επρεπε να αναχαιτησουμε τον αντιπαλο ειτε ημασταν μπροστα στο σκορ ειτε ημασταν με δεκα ηταν υποφερτος αλλα για να δημιουργησει κ να κοβει κ να ραψει ολο τι παιχνιδι θα ακουσει παλι καντηλια απο τους ιδιους του συμπαικτες του..οποτε εγω στο 2-0 ημιχρονο τον ηθελα μεσα.. τον Ποζογλου πεστε το οτι δεν εχουμε αλλον στην θεση του πεστε οτι θελετε εγω τον θελω μεσα να μπει κ να τους φευγει στην κοντρα μαζι με μακ κ φανουρη κ κλαους γιατι θα ειναι ηδη 2-0 στο ημιχρονο.. οποτε ετσι τους πας για διασυρμο.. κ παπαγιαννοπουλο γιατι ειναι μια χαρα κ σε μερικες προπονησεις π εχω παει ειναι αρκετα καλος.. θελω να τον δω κ να παρει το αληθινο βαπτυσμα πυρος μεσα στον ναο..κ οχι με πλατανιαδες..
Εγω να σας πω την αληθεια βλεπω να τους διασυρουμε.. κ οτι πιστευω οτι η ομαδα δεν ηταν τυχαια πρωτη στο 1/3 του πρωταθληματος.. κ πιστευω οτι θα υπαρχει αντιδραση.. παμε για την αντεπιθεση και μαζι με το ματς με τον γαυρο παμε να κανουμε 12 στα 12..κ τελικα παρουμε τον μαστραπα.. ειμαι ονειροπολος ε?δεν πειραζει ρε Π.Α.Ο.Κ ΤΣΑΚΙΑ μου ετσι και αλλιως ΜΕ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΘΑ ΖΩ ΚΑΙ ΟΣΟ ΖΩ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΞΑΝΑ ΕΚΕΙ ΞΑΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ..
Π.Α.Ο.Κ 1926
οτι και να γινει, τα μυαλα στο κεφαλι. παρακαλω.
κατα τα αλλα, γαμηστε τον πουστη τον ολυμπιακο.
υγ: Γιαχος... μου μυριζει σφαγη του γαυρου....
κατα τα αλλα, γαμηστε τον πουστη τον ολυμπιακο.
υγ: Γιαχος... μου μυριζει σφαγη του γαυρου....

- Amon Tobin
Γιάχος...μάλιστα...
δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο...
προσοχή σε όσους θα είναι μέσα την Κυριακή
κάτι ακούστηκε κ για γάβρους στην 5-6...προσοχή...
το πάνε για διακοπή αγώνα για να μας διαλύσουνε...
μόνο ηχητική βία...να μην πέσουμε πάλι στην παγίδα τους...
Γ@ΜΗΣΤΕ ΤΟ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙ@ΚΟ
δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο...
προσοχή σε όσους θα είναι μέσα την Κυριακή
κάτι ακούστηκε κ για γάβρους στην 5-6...προσοχή...
το πάνε για διακοπή αγώνα για να μας διαλύσουνε...
μόνο ηχητική βία...να μην πέσουμε πάλι στην παγίδα τους...
Γ@ΜΗΣΤΕ ΤΟ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙ@ΚΟ