Το βασικό είναι ότι αλλάζουν θέσεις οι παίκτες μεταξύ τους, κυρίως μπροστά που μπορεί να μπερδέψεις τους αντίπαλους αμυντικούς. Το σύστημα είναι λίγο πολύ το ίδιο, πότε με περισσότερο πρέσσινγκ και πότε πιο μαζεμένοι πίσω.spyretto έγραψε:Κάποιος που ξέρει ποδόσφαιρο θα ήθελα να μου εξηγήσει γιατί ο Αναστασιάδης αλλάζει συνεχώς σχήματα και γιατί δεν παίζουμε ένα σταθερό σύστημα; ( τα ίδια έκανε και ο Χουμπ Στέφενς πέρσι ). Γιατί δεν παίζουμε ένα 4-4-2 με Ιτάνζ, Ρατζ, Βιτορ, Κοστα, Σκονδρα, Μακ, Κατσε, Νομπόα, ΣαλπιγγίδηΚλαους, Φακούντο;
Π.Α.Ο.Κ. - ο.σ.φ.π. 8/2-19:30, NS1 & ΝS1HD
- Josey Wales
Re: Π.Α.Ο.Κ. - ο.σ.φ.π. 8/2-19:30, NS1 & ΝS1HD
- Trilofiotis
Με 1 εξτρέμ στο ρόστερ, ότι και να παίξεις είναι προβλέψιμο.
Όλα θα κριθούν στη θέληση για νίκη. Αν τη θυμηθούνε οι δικοί μας που έχουμε 3 μήνες να τους δούμε να γυαλίζει το μάτι τους, θα το πάρουμε το ματσάκι και 5-5-0 να παίξουμε.
Όλα θα κριθούν στη θέληση για νίκη. Αν τη θυμηθούνε οι δικοί μας που έχουμε 3 μήνες να τους δούμε να γυαλίζει το μάτι τους, θα το πάρουμε το ματσάκι και 5-5-0 να παίξουμε.
-
- thanos-xanthi
εδω ο κλαους πιο πιθανο να παιξει αμυντικο χαφ πλεον και θες και λογικη εξηγηση σε οτι κανει ο αγγελος
ας τον φωτισει η παναγια την κυριακη..
υγ οταν παραιτουμαστε, παραιτουμαστε αντρικια!!!
πεισε τωρα τους παιχτες να παιξουνε για σενα
ας τον φωτισει η παναγια την κυριακη..
υγ οταν παραιτουμαστε, παραιτουμαστε αντρικια!!!
πεισε τωρα τους παιχτες να παιξουνε για σενα
Ένα πρωτάθλημα χάνεται όταν δεν υπάρχουν πλέον μαθηματικές ελπίδες για να το κατακτήσεις, μέχρι τότε είστε όλοι υποχρεωμένοι να παλέψετε, προπονητής, παίχτες, διοίκηση. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι βάζει κάποιος από εσάς το εγώ πάνω από τον ΠΑΟΚ. Ας γίνει στο παιχνίδι με τον γαύρο η αρχή, έχουν μείνει 12 παιχνίδια, μαζί με αυτό της Κυριακής. Έχετε την υποχρέωση να τα κερδίσετε και τα 12, ούτε καν ισοπαλία, 12 νίκες και τα λέμε τον Μάιο στον λευκό πύργο 
ΥΓ την καύλα και δίψα για πρωτάθλημα την μεταφέρει ο κόσμος στην ομάδα, όλοι δίπλα στην ομάδα, όποιος επιλέξει να λείπει τώρα βάζει το εγώ πάνω από τον ΠΑΟΚ

ΥΓ την καύλα και δίψα για πρωτάθλημα την μεταφέρει ο κόσμος στην ομάδα, όλοι δίπλα στην ομάδα, όποιος επιλέξει να λείπει τώρα βάζει το εγώ πάνω από τον ΠΑΟΚ
- kataramenos5
++++++++++++++++++++++++++
και
και
-
Re: Απ: Π.Α.Ο.Κ. - ο.σ.φ.π. 8/2-19:30, NS1 & ΝS1HD
Πώς ακριβώς το εννοείς αυτό; Το 4-4-2 σε ρόμβο θέλει εξτρέμ; Το 4-4-2 που έπαιζε κάποτε η Γαλλία με Ζινταν-Τρεζεγκε είχε εξτρέμ; Ο Σιμεονε παίζει με εξτρέμ; 4-4-2 με δύο καθαρά εξτρέμ δεν παίζουν ούτε στην τσαμπιονσιπ πλέον.Karelias έγραψε:Επίσης, 4-4-2 χωρίς εξτρέμ, δεν μπορείς να παίξεις.
- Περιπτερος
Εγραψα πριν από μέρες ότι η φετινή ομάδα του γαύρου μας ταιριάζει γάντι.
Μετά την άθλια εικόνα που παρουσιάζουν οι παίκτες μας, ειλικρινά δεν το ξέρω και φοβάμαι να κατέβω στο γήπεδο γιατί δεν θέλω να ζήσω διασυρμό από δαύτους.
Μετά την άθλια εικόνα που παρουσιάζουν οι παίκτες μας, ειλικρινά δεν το ξέρω και φοβάμαι να κατέβω στο γήπεδο γιατί δεν θέλω να ζήσω διασυρμό από δαύτους.
Μακάρι να μπορούσα να είμαι μέσα να βγάλω το άχτι μου στο σίχαμα της ελληνικής κοινωνίας.
Το παιχνίδι είναι ΑΣΟΣ για να το χωνέψουν και οι φετινοί μισθοφόροι της λέρας οτι στην ΤΟΥΜΠΑ θα κατεβάζουν τις κιλότες και δεν θα βγάζουν κιχ!
Έχουν τις εξής επιλογές:
1) Να κάτσουν ήρεμοι χωρίς προκλήσεις, να φάνε το 3μπαλό τους και να πάνε στα τσακίδια
2) Να κάνουν μανούρες, να φάνε κλωτσίδια και το 3μπαλο και να πάνε στα τσακίδια
3) Να μην πατήσουν καν για να μην κουράζονται και λερώνονται από τα φλόκια κιόλας και να πάνε στα τσακίδια
Και επειδή το θέμα όπως ξέρουμε δεν θέλει ανάλυση, αλλά @@...
...ΜΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ολυμπιακό!
Το παιχνίδι είναι ΑΣΟΣ για να το χωνέψουν και οι φετινοί μισθοφόροι της λέρας οτι στην ΤΟΥΜΠΑ θα κατεβάζουν τις κιλότες και δεν θα βγάζουν κιχ!
Έχουν τις εξής επιλογές:
1) Να κάτσουν ήρεμοι χωρίς προκλήσεις, να φάνε το 3μπαλό τους και να πάνε στα τσακίδια
2) Να κάνουν μανούρες, να φάνε κλωτσίδια και το 3μπαλο και να πάνε στα τσακίδια
3) Να μην πατήσουν καν για να μην κουράζονται και λερώνονται από τα φλόκια κιόλας και να πάνε στα τσακίδια
Και επειδή το θέμα όπως ξέρουμε δεν θέλει ανάλυση, αλλά @@...
...ΜΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ολυμπιακό!
Τωρα που ειναι στο +8 θα σε παιξει και ενα 70-30 η διαιτησια.. να σε βγαλει και μ@λ@κ@.
Θα φας στην μαπα και ενα 50-50 στα υπολοιπα ματς του γκευ μεχρι το τελος.. και ολα κομπλε στη σουπερ λιγδα.
Υγ: ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Θα φας στην μαπα και ενα 50-50 στα υπολοιπα ματς του γκευ μεχρι το τελος.. και ολα κομπλε στη σουπερ λιγδα.
Υγ: ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Re: Απ: Π.Α.Ο.Κ. - ο.σ.φ.π. 8/2-19:30, NS1 & ΝS1HD
έγινε φίλος,οκblack death έγραψε:Πώς ακριβώς το εννοείς αυτό; Το 4-4-2 σε ρόμβο θέλει εξτρέμ; Το 4-4-2 που έπαιζε κάποτε η Γαλλία με Ζινταν-Τρεζεγκε είχε εξτρέμ; Ο Σιμεονε παίζει με εξτρέμ; 4-4-2 με δύο καθαρά εξτρέμ δεν παίζουν ούτε στην τσαμπιονσιπ πλέον.Karelias έγραψε:Επίσης, 4-4-2 χωρίς εξτρέμ, δεν μπορείς να παίξεις.
- ΑποστόληςΑ
Θέλω να δω μια σύνθεση του τύπου:
Itandje
Σκόνδρας - Vitor - Costa - Rat
Golasa - Noboa - Kace - Mak
Pereyra
Αθανασιάδης
Itandje
Σκόνδρας - Vitor - Costa - Rat
Golasa - Noboa - Kace - Mak
Pereyra