Ε λοιπόν εγώ το βλέπω 3-2...
Κλάους 8, Νομπόα 15 (κόκκινη Κλάους στο 18) Μητρογλου πεν 47, πεν 59 (κόκκινη Νομπόα 63), Χαμένο πέναλτυ ο Μήτρογλου στο 85 και στο 92 Ρ. Κόστα το 3-2 και απόκρουση στο 4ο πέναλτυ στο 98...
Μην με ξυπνατε...

Κ μετά όλα καλά, ε; πετύχαμε τον στόχο μας να κερδίσουμε τον γκει, οπότε επιτυχημένη θεωρείται η χρονιά. ..che4 έγραψε:περιμενω το ξεσπασμα λιγο εγωισμο δεν εχουν οι παιχτες
ενα 6 - 0 και ας μην βγουν ουτε δευτεροι
Είμαι (σχεδόν) πεπεισμένος ότι ο Τρελός στη λέξη "ομάδα" συμπεριλαμβάνει οποιονδήποτε της οικογενείας (sic) τού ΠΑΟΚ που μπορεί να επηρεάσει (λιγότερο ή περισσότερο) τους παίκτες του.ΑποστόληςΑ έγραψε:Αν οι παίκτες και σ' αυτόν τον αγώνα παίξουν σαν να θέλουν να σαμποτάρουν τον ΠΑΟΚ θα χάσουμε πανηγυρικά. Αν παίξουν σαν ΠΑΟΚ θα κερδίσουμε.
Σε κάθε περίπτωση δεν θα πρέπει να γίνουν επεισόδια, γιατί αυτό επιδιώκει ο έμπορος ναρκωτικών.
Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να απαντηθεί το ερώτημα γιατί η ομάδα κατέρρευσε και χάρισε το πρωτάθλημα σ' αυτούς.
Μα αυτό είναι το "ωραίο" ότι δεν τα πάμε καλά τώρα!MANIAKOS έγραψε:Ειμαστε πανηγυρτζηδες τα χουμε πει.. Μόδα ο ΠΑΟΚ οταν παει καλα
Δηλαδή 2-2 στο 63' με δυο πέναλτυ υπέρ του gay και εμείς με 9 παίχτες!!...falconakis έγραψε:Οπως είπα και στο τόπικ του στοιχήματος
Ε λοιπόν εγώ το βλέπω 3-2...
Κλάους 8, Νομπόα 15 (κόκκινη Κλάους στο 18) Μητρογλου πεν 47, πεν 59 (κόκκινη Νομπόα 63), Χαμένο πέναλτυ ο Μήτρογλου στο 85 και στο 92 Ρ. Κόστα το 3-2 και απόκρουση στο 4ο πέναλτυ στο 98...
Μην με ξυπνατε...