ΟΦΗ-Π.Α.Ο.Κ. 3-1,Mvp-Σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Κλειδωμένο

MVP

ΓΛΥΚΟΣ
28
29%
ΚΑΤΣΙΚΑΣ
3
3%
ΚΟΣΤΑ
1
1%
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
2
2%
ΣΚΟΝΔΡΑΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΝΟΜΠΟΑ
38
40%
ΜΑΝΤΟΥΡΟ
6
6%
ΓΚΟΛΑΣΑ
3
3%
ΜΑΚ
5
5%
ΠΕΡΕΪΡΑ
5
5%
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
1
1%
ΚΙΤΣΙΟΥ
1
1%
ΤΖΑΝΔΑΡΗΣ
2
2%
ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ
1
1%

Σύνολο ψήφων: 96

Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: ΟΦΗ-Π.Α.Ο.Κ. 3-1,Mvp-Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Πάντως ο Κουτσιανικούλης (ο ποδοσφαιριστής που ο Π.Α.Ο.Κ. δαπάνησε τα περισσότερα λεφτά που δαπάνησε ποτέ για να αγοράσει ποδοσφαιριστή) το πανηγύρισε το γκολάκι... :twisted:
Άβαταρ μέλους
falconakis

Δημοσίευση από falconakis »

Αυτό τώρα με την ένσταση περι ισονομίας σίγουρα δεν είναι κίνηση που περιμένει κανείς απο τον ΠΑΟΚ...
Βέβαια εαν γίνει το θαύμα και ξυπνήσουμε και φτάσουμε την διαφορά από τον γαύρο στους 2 βαθμούς τότε και μόνο τότε στο τέλος του πρωταθλήματος μια ένσταση καθόλου δεν με χαλάει εαν αφαιρεί το πρωτάθλημα από τους Γαύρους...
Αλλά απ την άλλη θα έχει αξία ένα τέτοιο πρωτάθλημα;;;
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΟΧΙ ΓΑΥΡΟΣ!!!!

ΥΓ Τι μακακίες γράφει κανείς βραδιάτικα...
:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Kid Shelleen

Δημοσίευση από Kid Shelleen »

mitsotakis έγραψε:
Kid Shelleen έγραψε:
Μαυρο Χιονι έγραψε:ΟΦΗ: Λόρια, Μπολάκης, Φαζός, Δαμιανάκης, Μονιάκης, Μακρής, Κάλαϊτζιτς, Λαμπρόπουλος, Κουτσιανικούλης (90' Μανιδάκης), Ροβίθης (67' Μερεμπασβίλι) και Τζορτζ (72' Μαραθιανός).

Απ'αυτους χάσατε ρε!!!

Ρεζιλια!
Δηλαδή χάσαμε από ένα Μπολάκη με Ροβίθη? :o Μπράβο μας. Οι δηλώσεις του Γλύκου εκτός τόπου και χρόνου. Ο δε Άγγελος πέτυχε το ακατόρθωτο. Δήλωσε ότι φταίει ο ίδιος, αλλά ταυτόχρονα φταίνε μόνον οι παίκτες. :shock: Με παίκτες και προπονητή πιο μπερδεμένους κι από μένα, τι να περιμένει κανείς? Λυπάμαι και καταλαβαίνω την απελπισία του Μακ και φοβάμαι μην απογοητευτούν οι Κόστα και Νομπόα με το καλημέρα.

Ελπίζω τουλάχιστον ο ηλίθιος χονδρός να μας προκαλέσει χονδροειδώς τις επόμενες ημέρες, ώστε να κατορθώσει να μας συσπειρώσει ξανά ενόψει του κυριακάτικου αγώνα. Ποντάρω στην βλακεία του, καθότι ως γνωστόν η βλακεία εκτός από ανίκητη είναι και άπειρη.

Μια που ανέφερα για βλακεία, ο γωστός "περίεργος" M@#%$%@$ (=Mitsotakis) έκανε φασιστικό σχόλιο με υπονοούμενα περί τουρκικής καταγωγής που χωρίς να το καταλάβει προσβάλλει ακόμα και τον εαυτό του, εκτός αν δεν είναι Βαλκάνιος αλλά αναντάμ παπαντάμ Βρεταννός αριστοκράτης. Ουδεμία έκπληξη. Ως γνωστόν η βλακεία και ο φασισμός πάνε μαζί. Το site όμως δεν ήξερα ότι φιλοξενεί και φασισταριά.
Πας καλά ανθρωπέ μου. Και όσοι άλλοι διαβάζουν αλλά δεν καταλαβαίνουν και προέβησαν σε ανάλογα σχόλια.Που μίλησα εγώ για καταγωγές και μιλάς για φασισμό; Η τουρκοκρατία δημιούργησε ραγιάδες κι έχουμε το φαινόμενο να θαυμάζουμε οτιδήποτε ξένο.. Αυτό είπα. Δε φτάνει δεν καταλαβαίνετε Ελληνικά , χαρακτηρίζετε κι από πάνω!

Συνεπώς τα περί βλακείας επιστρέφονται μαζί με περικεφαλαία.
Αν δεν μπορείς να γράψεις σωστά την σκέψη σου στα Ελληνικά (που αμφιβάλλω) το πρόβλημα δεν είναι όσων διαβάζουν και καταλαβαίνουν. Τεσπα, μπηχτή προς τους μοντς ήθελα να κάνω που επέτρεψαν το προσβλητικό για όλους (ακόμα και για σένα) σχόλιό σου κι όχι να ανοίξω διάλογο μαζί σου ειδικά αν δεν έχω κατεβάσει τέσσερα πέντε ουισκάκια πιο πριν. :)

Τα περί βλακείας πήγαιναν στον φασισμό, συνεπώς επιστροφές δεν γίνονται δεκτές.

Κράτα και την περικεφαλαία σου, είμαι σίγουρος πως σου πηγαίνει περισσότερο. Εγώ προτιμώ το western hat. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
mitsotakis

Δημοσίευση από mitsotakis »

"Αν δεν μπορείς να γράψεις σωστά την σκέψη σου στα Ελληνικά (που αμφιβάλλω)." :D

Αυτό που έγραψες σημαίνει το αντίθετο απ' αυτό που θες να πεις. Ρώτα και το δάσκαλό σου.

Το τι εννοούσα το εξήγησα αναλυτικά ακόμη και για όσους έχουν χαμηλή αντίληψη .Και αμοιβάδα να ήσουν θα το καταλάβαινες.

Άντε καλή πρόοδο σου εύχομαι παιδί μου και να διαβάζεις. Μ'ακούς;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ακόμη να κλείσει το τόπικ;
Άβαταρ μέλους
Kid Shelleen

Δημοσίευση από Kid Shelleen »

mitsotakis έγραψε:"Αν δεν μπορείς να γράψεις σωστά την σκέψη σου στα Ελληνικά (που αμφιβάλλω)." :D

Αυτό που έγραψες σημαίνει το αντίθετο απ' αυτό που θες να πεις. Ρώτα και το δάσκαλό σου.

Το τι εννοούσα το εξήγησα αναλυτικά ακόμη και για όσους έχουν χαμηλή αντίληψη .Και αμοιβάδα να ήσουν θα το καταλάβαινες.

Άντε καλή πρόοδο σου εύχομαι παιδί μου και να διαβάζεις. Μ'ακούς;

Από ό,τι φαίνεται δεν τα πήγες και πολύ καλά στο σχολείο. :( Αλλά, εντάξει σου πεσε και δύσκολο το κείμενο. :lol:

Σου δίνω λοιπόν σκονάκι την μετάφραση αυτού που έγραψα: ;)

"Ακριβώς επειδή νομίζω πως μπορείς να εκφράσεις σωστά την σκέψη σου στα Ελληνικά, αμφιβάλλω αν ισχύει ο ισχυρισμός σου ότι άλλο φάνηκε πως έγραψες (σχόλιο που προσβάλλεις ως Τουρκόσπορο ένα παληκάρι) και άλλο εννοείς (αιχμή για τον ραγιαδισμό των Ελλήνων)."

Διάβασέ το αργά αργά δυο τρεις φορές, ρώτα και κανέναν με νοημοσύνη έστω αμοιβάδας και είμαι σίγουρος πως θα το πιάσεις. :lol: Αλλά και να μην το πιάσεις μη σκας. Εις υγείαν. :)
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Τελος απο εδω.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”