Π.Α.Ο.Κ. - ο.σ.φ.π. 8/2-19:30, NS1 & ΝS1HD
Π.Α.Ο.Κ. - ο.σ.φ.π. 8/2-19:30, NS1 & ΝS1HD
επειδη βαρεθηκα τη μιρλα ειπα να ανοιξω εγω το τοπικ
γμηστε τον πουστη τον ολυμπιακο
αντε ρε με το γαυρο παιζουμε ξυπνατε
εδω ειχαμε πανηγυρι με το γαυρο οταν ειμασταν πεμπτοι και τωρα παραλυσατε
Re: Π.Α.Ο.Κ. - ο.σ.φ.π. 8/2-19:30, NS1 & ΝS1HD
Και την εφτά και την οκτώ...
Θα βρέχει μπορεί και να χιονίζει την ώρα του αγώνα, γουστάρω!!!
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου
Θα βρέχει μπορεί και να χιονίζει την ώρα του αγώνα, γουστάρω!!!
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου
Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία, ποιόν θα εξυπηρετήσει ο Χοντρός αν (τελικά) ανέβει στην Τουμπα?...
- back in black
Ευκαιρεία για εξιλεωση, η νίκη δεν μπορει να διαγράψει την πίκρα μας, μπορεί όμως να την απαλύνει. Παμεεεε
-
Δεν το πιστεύω καθόλου. Και δεν με νοιάζει τόσο το κακό αποτέλεσμα πλέον, όσο όλος ο εμετός που έχει να γραφτεί περί ανωτερότητας της θρηνάρας και άξιου πρωταθλητή, σε περίπτωση που χάσουμε ας πούμε.
Πάντως έχει διαμορφωθεί έτσι το σκηνικό που μπορεί να δούμε και πενηνταρήσια διαιτησία, αλλά και λίγο γαύρο να σπρώξει, δεν νομίζω να γίνει τίποτα. Άλλωστε αυτός ο λαός μάλλον έχει περισσότερη όρεξη να κυνηγάει παίχτες και προπονητές του ΠΑΟΚ, παρά μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, βαλτούς της ΚΕΔ και λοιπούς.
Εδώ που φτάσαμε βέβαια, μπορεί ο χοντρός να γίνει όσο δεν πάει προκλητικός και να μας διαλύσει τελείως αν γουστάρει. Ότι θέλει κάνει άλλωστε.
edit: Συμπληρώνω ότι εύχομαι να φάνε μια τσαπού που θα την θυμούνται πολύ περισσότερο απ' το τρίμπαλο (που έγινε δίμπαλο) του πρώτου γύρου.
Πάντως έχει διαμορφωθεί έτσι το σκηνικό που μπορεί να δούμε και πενηνταρήσια διαιτησία, αλλά και λίγο γαύρο να σπρώξει, δεν νομίζω να γίνει τίποτα. Άλλωστε αυτός ο λαός μάλλον έχει περισσότερη όρεξη να κυνηγάει παίχτες και προπονητές του ΠΑΟΚ, παρά μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, βαλτούς της ΚΕΔ και λοιπούς.
Εδώ που φτάσαμε βέβαια, μπορεί ο χοντρός να γίνει όσο δεν πάει προκλητικός και να μας διαλύσει τελείως αν γουστάρει. Ότι θέλει κάνει άλλωστε.
edit: Συμπληρώνω ότι εύχομαι να φάνε μια τσαπού που θα την θυμούνται πολύ περισσότερο απ' το τρίμπαλο (που έγινε δίμπαλο) του πρώτου γύρου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος black death την Πέμ 05 Φεβ 2015, 20:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έλα ντε...che4 έγραψε:επειδη βαρεθηκα τη μιρλα ειπα να ανοιξω εγω το τοπικ

- denyparxeisalio
Κλασσικά τον Λαγόastronaut έγραψε:Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία, ποιόν θα εξυπηρετήσει ο Χοντρός αν (τελικά) ανέβει στην Τουμπα?...
- sourmenetes
- Moderator
Εντελώς φιλικά, μ έχεις πρήξει με αυτές τις ''θεωρίες'' σου.astronaut έγραψε:Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία, ποιόν θα εξυπηρετήσει ο Χοντρός αν (τελικά) ανέβει στην Τουμπα?...
το φοβαμε πολυ το ματς
ακομα περισσοτερο φοβαμε εμας
αλλα επειδη ΠΑΟΚ εισαι θα το παρεις
ακομα περισσοτερο φοβαμε εμας

αλλα επειδη ΠΑΟΚ εισαι θα το παρεις
περιμενω το ξεσπασμα λιγο εγωισμο δεν εχουν οι παιχτες
ενα 6 - 0 και ας μην βγουν ουτε δευτεροι
ενα 6 - 0 και ας μην βγουν ουτε δευτεροι
- Josey Wales
Καιρός είναι να θυμηθούμε όλοι την αξιοπρέπεια μας, παίκτες, διοίκηση, τεχνικό τιμ και κόσμος. Ούτε αποχές ούτε προβλήματα στην ομάδα. Το 85 πήραμε πρωτάθλημα, το 86 είμασταν κάτω από την δέκατη θέση. Κανείς όμως δεν παράτησε την ομάδα μετά από αυτή την απογοήτευση και θα το κάνουμε τώρα?????????????????????????????????????????
Ακόμα και τα παιδιά από την Νεάπολη πιστεύω ότι παρά την πίκρα τους την Κυριακή θα είναι εκεί.
Ένας πιτσιρικάς φίλος μου (κάτω από 30 πιτσιρίκια είναι) ανεβαίνει για πακέτο μπάσκετ και μπάλα, τυχερός ο μικρός.
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ

Ακόμα και τα παιδιά από την Νεάπολη πιστεύω ότι παρά την πίκρα τους την Κυριακή θα είναι εκεί.
Ένας πιτσιρικάς φίλος μου (κάτω από 30 πιτσιρίκια είναι) ανεβαίνει για πακέτο μπάσκετ και μπάλα, τυχερός ο μικρός.
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ

- VictorAK47