Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Δημοσίευση από desperando »

slidar έγραψε:
desperando έγραψε:και τι προτεινετε ρε μαγκες για να καταλαβω?

οκ και γω δεν τρελενομαι με τον ιβαν για πολλους λογους αλλα βλεπετε να υπαρχει κατι καλυτερο?

και οπως εγραψε και καποιος τι νομιζετε οτι οι λεφταδες κανουν σειρα για να αναλαβουν τον ΠΑΟΚ οπως γινετε στο ν κ@λογαυρο?

Σήμερα ο ΠΑΟΚ έχει :

– Μια ομάδα με εντελώς ανισόρροπο ρόστερ (αυτό δεν χρειάζεται ανάλυση, μιλάμε για ανέκδοτο),ενα ροστερ ομαως που κατα την αποψη μου με 4-5 προσθηκες θα ειναι τοπιο πληρες και δυνατο που ειχε ποτε η ομαδα

– Μια ομάδα που δεν έχει πείσει κανέναν ότι έχει ένα συγκεκριμένο πλάνο για να αναπτυχθεί,το πλανο ηταν απο φετος αργα αλλα σταθερα βηματα. βεβαια αυτο το πλανο κινδυνευει να παει περιπατο εξαιτιας του καλου πρωτου γυρου και του κακιστου γαυρου

– Μια ομάδα που αγοράζει και μάλιστα πανάκριβα, παίκτες προχωρημένης ηλικίας, σχεδόν παλαίμαχους, που έχουν ήδη αρχίσει να σκέφτονται τη ζωή χωρίς ποδόσφαιρο, με ότι αυτό συνεπάγεται,αν εξερεσεις τον κοστα και τον ρατς οι οποιοι εχουν οντος μια προχωρημενη ηλικια,ασχετα αν δειχνουν σε πολυ καλη φυσικη κατασταση, μπορεις να μου πεις ποιοι ειναι οι υπολοιποι προχωρημενης ηλικιας? εκτος αν νομιζεις οτι μπορεις να κανεις ομαδαρα μονο με 23χρονους

– Μια ομάδα, που ΔΕΝ έχει τίποτα να πουλήσει, άρα χρειάζεται πάντα χρηματοδότηση για να αγοράζει,βιτορ,κατσε,μακ,κλαους,γκολασα,φακουντο δεν ειναι παικτες που μπορεις να μοσχοπουλησεις? αλλα αν γινει κατι τετοιο εσυ ο ιδιος θα βγεις και θα κραζεις και

– Μια ομάδα που δεν μπορεί να παίξει σε υψηλό τέμπο, όπως απαιτείται για είναι παρούσα έστω και στο δεύτερο επίπεδο της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής σκηνής.αυτο ειναι αποκληστικα ευθυνη του τεχνικου επιτελειου και παο την στιγμη που ειχες απο της πιο νεαρες ηλικιακα ενδεκαδες του γιουροπα αρα το οτι δεν μπορει να παιξει σε υψηλο τεμπο δεν ειναι λογο ηλικου

Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που το καλοκαίρι δεν ενισχύθηκε όπως θα έπρεπε για να διεκδικήσει φέτος μεγάλους στόχους, διότι προπονητής και τεχνικός διευθυντής δεν συνεννοήθηκαν ποτέ, και αυτό έγινε και σ΄ αυτή την μεταγραφική περίοδο. Μαύρο ο ένας, άσπρο ο άλλος, το βλέπετε το αποτέλεσμα.συμφωνω δεν ενισχηθηκε το καλοκαιρι οπως και τωρα αλλα αν το πλανο ειναι αργα και σταθερα βηματα με οχι τεραστιες σπαταλες τοτε ειναι μεσα στο πλανο τους

Είναι σαφές ότι ανάμεσα σε Βρύζα και Αναστασιάδη δεν υπάρχει (σοβαρή) επικοινωνία. Το καταλαβαίνει ο καθένας. Πως θα φτιάξεις ομάδα έτσι; Πως θα εκπονήσεις ένα πλάνο, πως θα το τρέξεις;αυτο ειναι σιγουρα κατι στο οποιο συμφωνουν και σχεδον ολοι. το τεχνικο επιτελειο θα πρεπει να εχει κοινη φιλοσοφια για να εχει επιτυχια

Επί της ουσίας

Αν ήμουν Ιβάν Σαββίδης και δεν είχα άλλα εκατομμύρια για πέταμα και βεβαίως, δεν θα επιθυμούσα να στρέφονται (δικαίως) τα βέλη πάνω μου όσο περνά ο καιρός, και ο ΠΑΟΚ πάσχει ολοένα και περισσότερο από ένα ποδοσφαιρικό βέρτιγκο, θα έκανα το εξής…

Θα φώναζα τον Βρύζα (αν βεβαίως πίστευα στην ποδοσφαιρική του σκέψη), θα του έκανα συμβόλαιο για δύο χρόνια, με πολύ υψηλότερες αποδοχές, θα έθετα στη διάθεσή του το μπάτζετ που πρέπει να διαχειριστεί και η εντολή θα ήταν σαφής. “Θέλω να πετύχουμε αυτό, κάνε ότι νομίζεις καλύτερο για να το πετύχουμε, και θα τα ξαναπούμε οι δυο μας το επόμενο καλοκαίρι, όταν θα κριθεί σε πρώτη φάση η δουλειά συμφωνω αλλα πως μπορει να το πει αυτο ο ιβαν στον Χ βρυζα απο την στιγμη που δεν εχει λυση το θεμα με την εγκληματικη οργανωση. τι θα απαντησει στον βρυζα οταν αυτος θα του πει ΄΄ ναι εγω θα σε κανω ομαδα που θα παρει πρωταθλημα αν εσυ μου εξασφαλισεις το 50-50΄΄ σου”.

Το αφεντικό της ποδοσφαιρικής ομάδας αναλαμβάνει να υλοποιήσει έναν στόχο, αποφασίζει για το πιο πλάνο θα ακολουθήσει κι αρχίσει να κολλάει τα κομμάτια. Από τον προπονητή ως τον φυσιοθεραπευτή.

Αν δεν πιστεύεις την ποδοσφαιρική σκέψη του Βρύζα, επιλέγεις κάποιον άλλο, που νομίζεις ότι θα κάνει τη δουλειά.

Επίλεξε όμως έναν!

Μια ομάδα που δεν έχει αγωνιστικό πλάνο, και στην οποία κανείς δεν ξέρει ποιος αποφασίσει, κι ο προπονητής με τον τεχνικό διευθυντή διαφωνούν για τα πάντα, δεν έχει κανένα μέλλον.

(Είναι αστείο να μαζεύονται όλοι 36 ώρες πριν λήξουν οι μεταγραφές για να αποφασίσουν αν θα γίνει μεταγραφή κι αν δεν γίνει, ποιος θα αναλάβει την ευθύνη!)

Ο Ιβάν Σαββίδης θα εξακολουθήσει να πετάει τα λεφτά του, ο κόσμος θα νιώθει απογοήτευση και η Τούμπα θα είναι άδεια, και τα ΜΜΕ θα πρέπει να καλούνται πάντα να ωραιοποιήσουν αρρωστημένες καταστάσεις, κοροϊδεύοντας και αποπροσανατολίζοντας τον κόσμο.

Μπορείς όμως να κοροϊδέψεις τον κόσμο;

Είμαι σίγουρος πως όχι!

Η εικόνα των κερκίδων της Τούμπας δίνει την απάντηση.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Προσωπικά θα ήθελα μια υγιής ομάδα. Με παίκτες και επιτελείο που νιώθουν ΠΑΟΚ. Να τα δίνουν όλα για τέσσερα ιερά γράμματα.
Αλλά εμείς βλέπουμε κάτι εντελώς αντίθετο τα τελευταία χρόνια.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

και μετα και την ανακοινωση των ¨ψαγμενων¨απο την νεαπολη το επομενο βημα ειναι ο ανενδοτος κατα του ιβαν

η ιστορια επαναλαμβανετε
καλα τα λεει ο μπελος
καμια επο και κανενας γαυρος δεν μας φταιει...
το στραβο μας το κεφαλι μας φταιει....
η καζουρα που θα φαμε απο το σκουλικι στα χωραφια θα ειναι ......μεγαλος πονος
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

η καζουρα που θα φαμε απο το σκουλικι στα χωραφια θα ειναι ......μεγαλος πονος

Λάθος κανεις κανένας πονος δεν θα είναι θα κάνουμε πλέον κουμάντο εμείς θα φύγει ο κακος Ρώσος θα είμαστε περήφανοι θα σβηστούν τα χρέη και μέχρι να ξαναχρεωθουμε και να παρακαλαμε κανέναν Ιβάν θα έχουμε χρονο γιαυτο
Άβαταρ μέλους
back in black

Δημοσίευση από back in black »

Η συνέντευξη του Στρατηγού στην κεντρική ειναι ότι πιο ορθολογικό και ψύχραιμο γράφτηκε απο εχθες. Είχα την ευκαιρεία να συνεργασθώ μαζί του για ένα περίπου χρονο και μπορώ να πω με σιγουριά ότι ο Φράγκος έχει ολα εκεινα τα χαρακτηριστικά του ηγέτη που μπορει να οργανωσει, να εμπνευσει και να διοικήσει άριστα, ενώ ειναι και τρελός Παοκτσής. Δεν θα ήταν καθόλου κακή ιδέα να αναλάβει οργανωτική θέση στην ΠΑΕ , θα συμαζευε αρκετά τα πράγματα.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

καλα τα λες eorptol
δεν το σκέφτηκα αυτο........

εξαλλου ειναι παγκοσμιος γνωστο οτι τα ΠΑΟΚια ανα πασα στιγμη μπορουν να μαζευτουμε καμια 8000000 και κατι ψιλα κομματια....
απο 5 ευρω το κεφαλι με το καλημερα 40000000
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

back in black έγραψε:Η συνέντευξη του Στρατηγού στην κεντρική ειναι ότι πιο ορθολογικό και ψύχραιμο γράφτηκε απο εχθες. Είχα την ευκαιρεία να συνεργασθώ μαζί του για ένα περίπου χρονο και μπορώ να πω με σιγουριά ότι ο Φράγκος έχει ολα εκεινα τα χαρακτηριστικά του ηγέτη που μπορει να οργανωσει, να εμπνευσει και να διοικήσει άριστα, ενώ ειναι και τρελός Παοκτσής. Δεν θα ήταν καθόλου κακή ιδέα να αναλάβει οργανωτική θέση στην ΠΑΕ , θα συμαζευε αρκετά τα πράγματα.
Εγω θα τον ηθελα για προεδρο και νομιζω και ο Ιβαν του το ειχε προτεινει αλλα δεν ηθελε μου φαινεται ο ιδιος.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

ΙΒΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

rainmaker έγραψε:Τον Λυσσαριδη τον παω με χιλια.

Σοβαρος ανθρωπος και ΠΑΟΚτσακι.
και εχει και ενα βρωμοσουτο ακομα και σε αυτην την ηλικια,μας ξεφτυλιζε τα 17χρονα στο σχολειο :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Despe, αν το πρόβλημα δεν είναι διοικητικό
πως εξηγείς ότι αυτή τη στιγμή (εδώ και δύο μήνες) ο ΠΑΟΚ αγωνιστικά δεν βλέπεται
έχουμε ντου οπαδών, επισκέψεις οπαδών. επίσημα ακόμα η ΠΑΕ δεν έχει απαντήσει στην παραίτηση του ΑΑ
(για το τελευταίο δεν ξέρω, μόλις άνοιξα το πισι, δεν είδα όμως κάτι), αλλά έτσι κι αλλιώς δεν είναι μείζον
το ρόστερ παραμένει λειψό, ο σύλλογος φαίνεται να μπάζει από παντού.
και πάρα πολλά άλλα.

Θέλω να πω, πως όλα τα παραπάνω, δεν έχουν αντίκτυπο στο αγωνιστικό; Πως είναι δυνατόν να μην συνδέονται;
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Πάντως ο Desperado και ο Josua το εστίαζαν το πρόβλημα στο αγωνιστικό με διαφορετικό τρόπο ο καθένας μήνες τώρα
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Το αγωνηστικο εξαρταται ξεκαθαρα απο το δοιηκητικο, αφου αποφασεις παιρνει η δοιηκηση, το δοιηκητικο δεν εξαρταται παντα απο το αγωνηστικο, τρανο παραδειγμα το 2003 και 2004
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

desperando έγραψε: στηριζω αυτο που ειχε γραψει καποτε ο στεφανος για το παιδι που μεγαλωνει και πως το βλεπουν αυτοι που ειναι μαζι του καθημερινα και πως το βλεπουν αυτοι που βλεπουν το παιδι μετα απο αρκετο καιρο
Επίσης, αυτό δεν το καταλαβαίνω.
Ούτε βήμα μπροστά 3 χρόνια.
ίδιες χρονιές, το καλοκαίρι τα ξύνουν, ξεκινάς ψιλοκαλά με ότι να 'ναι ομάδες, τρέχεις μετά στις μετεγγραφές χειμώνα,
γαμιόμαστε τέτοια εποχή, το μπούλο οι προπονητές, οι υπόλοιποι στις θεσάρες τους φτού κι απ' την αρχή.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

K_geo έγραψε:
Mīngus έγραψε:K_geo όλα αυτά που δεν πετύχαμε τα είχε προαναγγείλει ο ίδιος ο Σαββίδης. Σκέψου πόσο μπούμερανγκ θα γυρίσουν όταν αυτά που υπόσχεσαι δεν τα κάνεις σε έναν λαό τόσο διψασμένο όσο τον δικό μας.
εγω ξερω οτι αν εισαι πολυ διψασμενος και πας να πιεις αποτομα νερο δυο πραγματα θα παθεις, ειτε θα φουσκωσεις και μπορει να κανεις εμετο, ειτε θα πνιγεις και δεν θα μπορεις να παρεις ανασα...

ενω αν παρεις το ποτηρι και πιεις με συνεση γουλια γουλια τοτε και θα ξεδιψασεις αλλα και δεν θα εχεις προβλημα.

και προσοχη, επειδη ξερω την απαντηση, αυτο το παραπανω δεν εχει καμια σχεση με τα ολα οσα μεχρι και περυσι ελεγε ο ιβαν. καμια.
Δε διαφωνώ μ' αυτό που λες, απλά το ζήτημα είναι ότι μετά από 3 χρόνια φαίνεται ότι οι γουλιές που έχουμε πιει είναι πολύ λίγες... σε αντίθεση με τις φάπες.
Για να μην παρεξηγηθώ, δε βλέπω φαντάσματα, ούτε θέλω ο Ρώσος να φύγει κλπ. Θέλω να σοβαρευτεί, να ξυπνήσει και να είναι ειλικρινής.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

πιστευω οτι πλεον εχουμε πολυ καλες βασης για το αγωνιστικο αρκει το καλοκαιρι να βρουμε εναν σοβαρο και καλο προπονητη
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”