Δεν σκαμπάζεις μία και είσαι και προσβλητικός.The_Stalker έγραψε:Περίπτερε, σόρι δλδ, αλλά ο Μητσάρας πολλές μ@λ@κίες λέει.
Ο Ιτάνζ που ξαναείδε 11αδα μετά από κάτι μήνες ενώ ήταν υπ' ατμόν θέλει να φάει τον ΑΑ
Ο Σκόνδρας που παίζει σε 3 θέσεις θέλει να φάει τον ΑΑ
Ο Κατσικάς που ήταν για μπούλο και παίζει και θέλει και να φύγει θέλει να φάει τον ΑΑ
Ο Βίτορ που είναι βασικός θέλει να φάει τον ΑΑ
Ο Ρατς που δεν τον κουνάει κανείς γιατί είναι απο τους mvp θέλει να φάει τον ΑΑ
Ο Τζανδάρης που πρέπει μάλλον να του στήσει άγαλμα θέλει να φάει τον ΑΑ
Ο Κάτσε επίσης βασικός και αναντικατάστατος θέλει να φάει τον ΑΑ
Ο Μακ που σκυλιάζει όποτε μπαίνει θέλει να φάει τον ΑΑ
Ο Σάλπι που με άλλον προπονητή θα ήταν κερκίδα θέλει να φάει τον ΑΑ
Ο Μαντούρο που όποτε μπαίνει παίζει όσο μπορεί θέλει να φάει τον ΑΑ
Ο Κλάους που φοβάται μην του πάρουν τη θέση (!!!) θέλει να φάει τον ΑΑ
Ο Φακ που δεν είχε άνθρωπο να μιλήσει στη γλώσσα του θέλει να φάει τον ΑΑ
Ο Παπ που φεύγει το καλοκαίρι θέλει να φάει τον ΑΑ
Ο Γκολάσα που είναι ακόμα ψαρωμένος θέλει να φάει τον ΑΑ
Γενικά, εδώ και χρόνια, οι παίκτες ΔΕΝ θέλουν να κερδίσουν, ΔΕΝ θέλουν να πάρουν πρωτάθλημα, ΔΕΝ θέλουν να παίζουν τσουλου ή γιουρόπα, αλλά ΘΕΛΟΥΝ να τρώνε προπονητές. Εκτός από τον Τζαβέλλα που δεν έπαιζε στην Κρήτη, ΠΟΙΟΣ θέλει να φάει τον ΑΑ;
Πες του Μητσάρα άμα τον ζαλίζει να μην το κάνει.
Για ΝΔ - ΠΑΣΟΚ- ΠΟΤΑΜΙ σε κόβω.
Θα σου απαντήσω εγώ.
Πρώτα από όλα οι ποδοσφαιριστές πιστεύουν για τον εαυτό τους (αυτοί και οι κολλητοί τους) ότι είναι οι καλύτεροι στον κόσμο.
Του Ιτάνζ λήγει το συμβόλαιο το καλοκαίρι και παίζει επειδή χτύπησε ο άλλος.
Ο άλλος παίζει, αλλά έχει παραγγείλει καλύτερο Τ/Φ η ομάδα για το καλοκαίρι.
Ο Σκόνδρας είναι όπου λένε οι αλλοι.
Ο Βίτορ έχει τσακωθεί και έχει παραγγελθεί και άλλο σέντερ μπακ. Μην ξεχνάμε πως και γιατί έφυγε από τη Μπενφίκα. Εχει κάνει φέτος αμέτρητα τσαφ.
Ο Κατσικάς με τον Κόστα, χάνει την θέση του στην 11αδα.
Ο Ράτς θελει να πάρει σύνταξη στον ΠΑΟΚ (κάνει περίεργα εδω και ένα 1,5 μήνα και τα έχω γράψει) και φοβάται ότι 27χρονος αστέρι θα του φάει την θέση.
Ο Μαντούρο είναι τσακωμένος και δεν μπορεί. Παίζει λόγω τραυμ. του Τζιόλη. Χθες ήταν φιλότιμος.
Ο Σάλπι θεωρεί ότι τον χαραμίζει στα εξτρεμ και ότι τον εκθέτει στον κόσμο.
Για τον ΠΑΠ ρώτα τον Γιώργη τον Παράσχο.
Ο Κλάους δεν έχει θέμα, αλλά του την σπάει που δεν τον έχει φουνταριστό γιατί ήθελε να βγει 1ος σκόρερ.
Ο Μακ έκλαιγε χθες, αλλά η απόδοσή του δεν ήταν καλή.
Ο Περέιρα είναι μπερδεμένος και ξέρει ότι οι άλλοι θέλουν να τον φάνε τον ΑΑ και όταν αυτό συμβαίνει ξέρει ότι φεύγει ο προπονητής και όχι οι παίκτες. Χθες ταλαιπωρούσε την μπαλα μέχρι να αποφασίσει με ποιόν είναι.
Ο Γκολάσα θεωρεί ότι κακώς είναι συνήθως εξω και ότι είναι παίκτης για μεγάλα πράγματα (δες τι έκανε και εκεί που ήταν).
Οι Σπυρ και Τζαβ ... τα γνωστά.
Για τον Τζανδάρη δεν ξέρω. Εγώ έγραφα από την αρχή ότι είναι ψιλοάμπαλος (εσείς μου γράφατε ότι είναι για την Μπάρτσα). Αρα μπορεί και να μην ξέρει ή να του είπαν οι άλλοι ότι θα σε φάμε και να πήγε με το μέρος τους. είναι και πιτσιρικάς.
Ο μόνος που μπορεί να πει αλήθειες και τον πάω με χίλια για αυτό που δείχνει είναι ο Κάτσε.
Νομίζω ότι πήρες πολλές απαντήσεις.