Άγγελος Αναστασιάδης

Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από Περιπτερος »

The_Stalker έγραψε:Περίπτερε, σόρι δλδ, αλλά ο Μητσάρας πολλές μ@λ@κίες λέει.

Ο Ιτάνζ που ξαναείδε 11αδα μετά από κάτι μήνες ενώ ήταν υπ' ατμόν θέλει να φάει τον ΑΑ
Ο Σκόνδρας που παίζει σε 3 θέσεις θέλει να φάει τον ΑΑ
Ο Κατσικάς που ήταν για μπούλο και παίζει και θέλει και να φύγει θέλει να φάει τον ΑΑ
Ο Βίτορ που είναι βασικός θέλει να φάει τον ΑΑ
Ο Ρατς που δεν τον κουνάει κανείς γιατί είναι απο τους mvp θέλει να φάει τον ΑΑ
Ο Τζανδάρης που πρέπει μάλλον να του στήσει άγαλμα θέλει να φάει τον ΑΑ
Ο Κάτσε επίσης βασικός και αναντικατάστατος θέλει να φάει τον ΑΑ
Ο Μακ που σκυλιάζει όποτε μπαίνει θέλει να φάει τον ΑΑ
Ο Σάλπι που με άλλον προπονητή θα ήταν κερκίδα θέλει να φάει τον ΑΑ
Ο Μαντούρο που όποτε μπαίνει παίζει όσο μπορεί θέλει να φάει τον ΑΑ
Ο Κλάους που φοβάται μην του πάρουν τη θέση (!!!) θέλει να φάει τον ΑΑ
Ο Φακ που δεν είχε άνθρωπο να μιλήσει στη γλώσσα του θέλει να φάει τον ΑΑ
Ο Παπ που φεύγει το καλοκαίρι θέλει να φάει τον ΑΑ
Ο Γκολάσα που είναι ακόμα ψαρωμένος θέλει να φάει τον ΑΑ

Γενικά, εδώ και χρόνια, οι παίκτες ΔΕΝ θέλουν να κερδίσουν, ΔΕΝ θέλουν να πάρουν πρωτάθλημα, ΔΕΝ θέλουν να παίζουν τσουλου ή γιουρόπα, αλλά ΘΕΛΟΥΝ να τρώνε προπονητές. Εκτός από τον Τζαβέλλα που δεν έπαιζε στην Κρήτη, ΠΟΙΟΣ θέλει να φάει τον ΑΑ;

Πες του Μητσάρα άμα τον ζαλίζει να μην το κάνει.
Δεν σκαμπάζεις μία και είσαι και προσβλητικός.
Για ΝΔ - ΠΑΣΟΚ- ΠΟΤΑΜΙ σε κόβω.

Θα σου απαντήσω εγώ.
Πρώτα από όλα οι ποδοσφαιριστές πιστεύουν για τον εαυτό τους (αυτοί και οι κολλητοί τους) ότι είναι οι καλύτεροι στον κόσμο.
Του Ιτάνζ λήγει το συμβόλαιο το καλοκαίρι και παίζει επειδή χτύπησε ο άλλος.
Ο άλλος παίζει, αλλά έχει παραγγείλει καλύτερο Τ/Φ η ομάδα για το καλοκαίρι.
Ο Σκόνδρας είναι όπου λένε οι αλλοι.
Ο Βίτορ έχει τσακωθεί και έχει παραγγελθεί και άλλο σέντερ μπακ. Μην ξεχνάμε πως και γιατί έφυγε από τη Μπενφίκα. Εχει κάνει φέτος αμέτρητα τσαφ.
Ο Κατσικάς με τον Κόστα, χάνει την θέση του στην 11αδα.
Ο Ράτς θελει να πάρει σύνταξη στον ΠΑΟΚ (κάνει περίεργα εδω και ένα 1,5 μήνα και τα έχω γράψει) και φοβάται ότι 27χρονος αστέρι θα του φάει την θέση.
Ο Μαντούρο είναι τσακωμένος και δεν μπορεί. Παίζει λόγω τραυμ. του Τζιόλη. Χθες ήταν φιλότιμος.
Ο Σάλπι θεωρεί ότι τον χαραμίζει στα εξτρεμ και ότι τον εκθέτει στον κόσμο.
Για τον ΠΑΠ ρώτα τον Γιώργη τον Παράσχο.
Ο Κλάους δεν έχει θέμα, αλλά του την σπάει που δεν τον έχει φουνταριστό γιατί ήθελε να βγει 1ος σκόρερ.
Ο Μακ έκλαιγε χθες, αλλά η απόδοσή του δεν ήταν καλή.
Ο Περέιρα είναι μπερδεμένος και ξέρει ότι οι άλλοι θέλουν να τον φάνε τον ΑΑ και όταν αυτό συμβαίνει ξέρει ότι φεύγει ο προπονητής και όχι οι παίκτες. Χθες ταλαιπωρούσε την μπαλα μέχρι να αποφασίσει με ποιόν είναι.
Ο Γκολάσα θεωρεί ότι κακώς είναι συνήθως εξω και ότι είναι παίκτης για μεγάλα πράγματα (δες τι έκανε και εκεί που ήταν).
Οι Σπυρ και Τζαβ ... τα γνωστά.
Για τον Τζανδάρη δεν ξέρω. Εγώ έγραφα από την αρχή ότι είναι ψιλοάμπαλος (εσείς μου γράφατε ότι είναι για την Μπάρτσα). Αρα μπορεί και να μην ξέρει ή να του είπαν οι άλλοι ότι θα σε φάμε και να πήγε με το μέρος τους. είναι και πιτσιρικάς.
Ο μόνος που μπορεί να πει αλήθειες και τον πάω με χίλια για αυτό που δείχνει είναι ο Κάτσε.

Νομίζω ότι πήρες πολλές απαντήσεις.
Άβαταρ μέλους
Pastor_of_Muppets

Δημοσίευση από Pastor_of_Muppets »

http://www.paokrevolution.net/latestnews/6085-oristiko-me-aggelo-sto-dermpy

Οριστικό: Με Άγγελο στο ντέρμπυ

Σύμφωνα με πληροφορίες η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν θα κάνει αποδεκτή μέσω της… σιωπής της την παραίτηση του Άγγελου Αναστασιάδη. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο Μακεδόνας τεχνικός θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας στο ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό.

Από τα γραφεία της ΠΑΕ σημειώνουν ότι πρέπει να πέσουν οι τόνοι και πως στην παρούσα φάση αυτό που ενδιαφέρει είναι η ομάδα με ηρεμία να πάει στο ντέρμπυ. Έτσι απόφαση για το αν θα γίνει αποδεκτή ή όχι η παραίτηση Αναστασιάδη δε θα παρθεί και τα πράγματα μένουν ως έχουν.

Να δούμε τι θα έχουμε από Κυριακή και μετά...
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Αν μάθετε ποιός είναι ο "ΜΗΤΣΑΡΑΣ' θα κάνετε πολλές κωλοτούμπες.
Από εκεί και πέρα Trilofioti ανέβα στον λόφο τον μεσαίο και περίμενε στα τέσσερα.

Δηλ. ο "τριλοφιότης" τι είδους troll είναι ... επώνυμο ?
obanebane79

Δημοσίευση από obanebane79 »

οποτε ρε περιπτερα ποια ειναι η λυση κατα τη γνωμη σου η και του μητσαρα ακομα ?
τι πρεπει να γινει?
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Περιπτερε ασε τ σχολια προς αλλα μελη και μαζεψου.
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

Trilofiotis έγραψε:
panta έγραψε:ρε παιδιά σορρυ που ρωτάω αλλά ο Μητσάρας ποιος είναι? φέτος για πολλούς μήνες δεν είχα πρόσβαση στο ιντερνετ και έχω χάσει αρκετές συζητήσεις
Apparently είναι κάποιο μυθικό πλάσμα - παντογνώστης που είναι ο μοναδικός που ξέρει τι συμβαίνει στον ΠΑΟΚ. Νομίζω το σκότωσε ο Θησέας.
να είσαι καλά Trilofiotis :D
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Ο άλλος που μπορεί να μιλήσει είναι ο μπαρμπα Χούμπ ή ο βοηθός του.
Αλλά σιγά μην ...

Γιατί δεν κάνουμε μια επίσκεψη στον Οικονομίδη ?
Ολο και κάτι θα μάθουμε.

Απο μπάλα παιδιά, πάρα πολλοί είσαστε μόνο για την κερκίδα και ΠΑΟΚ ΟΛΕ ... .
Εκεί που κάνει το τσαφ ο Γλύκος και τρακάρουν και οι άλλοι δύο είναι το καλύτερο ... .
Δεν θα ξυπνήσετε από τον ύπνο ποτέ.
Σε ποιόν αγώνα του ΠΑΟΚ και πότε είχατε δεί τόσα κουλά να συμβαίνουν μαζεμένα ?
Αυτά που έχω δει από παίκτες τις τελευταίες 7-8 αγωνιστικές, είχα να τα δω από την εποχή που θέλανε να διώξουν τον Χααν ... .
Ξυπνάτε παιδιά και μεγάλοι μαζί.
Δεν είναι εκκλησία το ποδόσφαιρο.
Άβαταρ μέλους
Pastor_of_Muppets

Ήταν κάποτε ο Μητσάρας άνεργος και άφραγκος έψαχνε για δουλειά με κύριο προσόν του τις πολλές γνωριμίες που είχε. Πάει στο Σημίτη και του λέει:
- Κωστάκη βόλεψε με κάπου γιατί έχω μείνει άφραγκος και η γυναίκα μου φωνάζει.
- Εντάξει ρε Μητσάρα, πάρε μια συστατική επιστολή και πήγαινε στο διευθυντή της Ντασό στη Γαλλία (Κατασκευαστές αεροπλάνων).
Πάει στη Γαλλία βλέπει το διευθυντή και του λέει:
- Είμαι ο πασίγνωστος Μητσάρας και μ έστειλε ο Κωστάκης ο Σημίτης για δουλειά.
- Βεβαίως βεβαίως έχω ειδοποιηθεί κιόλας από τον πρωθυπουργό σας και μου είπε τα καλύτερα λόγια για σας. Για πείτε μου λοιπόν τι γνώσεις έχετε γύρω από τα αεροπλάνα;
- Τίποτα!
- Από επιστημονικές γνώσεις;
- Τίποτα!!
- Από τεχνικές γνώσεις;
- Τίποτα!!
- Από Η/Υ;
- Σκράπας!!!
- Καλά και τι ξέρεις;
- Να σου πω την αλήθεια δεν έχω δουλέψει ποτέ στη ζωή μου αλλά έχω πολλές γνωριμίες!!!
- Τι να τις κάνω τις γνωριμίες λέει εκνευρισμένος ο διευθυντής αλλά σκέφτεται καλύτερα και αποφασίζει να τον προσλάβει ως θυρωρό μην χαλάσει και τις σχέσεις του με την Ελλάδα.
Μετά από 1 μήνα δουλειά στο πολυτελές θυρωρείο της Ντασό καταφτάνει μια λιμουζίνα και βγαίνει από μέσα ο Καντάφι.
- Μουαμάρ!! κολλητέ τι κάνεις εδώ λέει ο Μητσάρας.
- Μητσάρα λεβεντιά πόσο χαίρομαι που σε βλέπω αλλά εσύ τι κάνεις εδώ;
- Δουλεύω κανά μήνα εδώ.
- Εγώ ήρθα να διαπραγματευτώ τιμή για 100 αεροπλάνα.
- Ε τότε θα τα πάρεις από την εταιρεία μου, τόσα χρόνια φίλοι είμαστε.
- Αυτό εννοείται σύντροφε και όντως ο Καντάφι αγοράζει 100 αεροπλάνα τρίβοντας τα χέρια του από ικανοποίηση ο διευθυντής.
Μετά από 3 μήνες καταφτάνει μια λιμουζίνα στο θυρωρείο του Μητσάρα και βγαίνει απο μέσα ο Κλίντον.
- Μπιλ!!!
- Μητσάρα!!! Δεν το πιστεύω, τι κάνεις εδώ;
- Δουλεύω 4 μήνες εδώ.
- Να φανταστείς ότι μόλις χθες μιλούσαμε με τη Χίλαρυ για σένα ότι χάθηκες ρε αδερφάκι μου.
- Δουλειές, δουλειές Μπιλάρα μου και αν ήρθες για αεροπλάνα θα τα πάρεις από την εταιρεία μου. Εντάξει;
- Φυσικά, απαντά ο Κλίντον και παραγγέλνει 300 αεροπλάνα.
Βλέπει το σκηνικό ο διευθυντής και μένει άναυδος. Πάει στον Μητσάρα και του λέει:
- Καλά ρε αδερφάκι μου όλους τους ξέρεις;
- Δεν υπάρχει άνθρωπος στο πλανήτη που να μην με ξέρει.
- Σιγά μη ξέρεις και το Πάπα.
- Με το Πάπα φάγαμε ψωμί και αλάτι μαζί και λες να μην τον ξέρω;
- Αποκλείεται.
- Αμα γουστάρεις αφεντικό να βάλουμε ένα στοιχηματάκι, ένα συμβολικό ποσό όμως γιατί είμαι και μεροκαματιάρης ότι αύριο που θα έρθει στη Γαλλία για περιοδεία θα είμαι δίπλα στο βήμα και αγκαλιαστούμε και θα φιληθούμε κιόλας και εσύ θα είσαι απο κάτω να μας δεις.
- Εντάξει απαντάει ο διευθυντής και φεύγει.
Την επόμενη μέρα ήρθε ο πάπας χαμός στη Γαλλία για την υποδοχή του και κάτω από το βήμα που θα μίλαγε ο πάπας βρίσκεται όλη η ελίτ της Γαλλίας καθώς και ο διευθυντής της Ντασό και μάλιστα μπροστά μπροστά για να επιβεβαιώσει και το στοίχημα που έχει με τον Μητσάρα.
Πράγματι βγαίνει ο πάπας υποβασταζόμενος από τον ΜΗΤΣΑΡΑ! Αγκαλιές, φιλιά και κακό με τον Μητσάρα και κάγκελο ο διευθυντής!
Οπότε εκεί που μίλαγε ο πάπας και έλεγε τα δικά του βλέπει ο Μητσάρας το αφεντικό του να λιποθυμάει.
Κατεβαίνει κάτω τον αρχίζει στις μπούφλες του ρίχνει νερό για να συνέλθει, συνέρχεται και λέει στον Μητσάρα:
- Εντάξει ρε Μητσάρα το στοίχημα το έχασα αλλά λιποθύμησα για άλλο λόγο.
- Για ποιό λόγο ρε αφεντικό;
- Από πίσω μου καθότανε ο πρωθυπουργός της Μογγολίας και τι μου λέει ρε Μητσάρα;
- Τι σου λέει ρε αφεντικό;
- Εκείνος ο τύπος με τη καπελάρα και τη κόκκινη ποδιά ΔΙΠΛΑ απο τον ΜΗΤΣΑΡΑ ποιός είναι;;;;

Αυτός ο Μητσάρας είναι;

Αυτός αξίζει κωλοτούμπες μόνο...
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Δηλαδή ξεκάθαρα ούτε στήριξη παρέχουμε ούτε τιμωρούμε κανέναν.
Ο Θεός -και όσοι πάτε στο γήπεδο- να βάλει το χέρι του την Κυριακή γιατί δε μας βλέπω καλά.
Pastor_of_Muppets έγραψε:

Σύμφωνα με πληροφορίες η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν θα κάνει αποδεκτή μέσω της… σιωπής της την παραίτηση του Άγγελου Αναστασιάδη. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο Μακεδόνας τεχνικός θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας στο ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό.

Από τα γραφεία της ΠΑΕ σημειώνουν ότι πρέπει να πέσουν οι τόνοι και πως στην παρούσα φάση αυτό που ενδιαφέρει είναι η ομάδα με ηρεμία να πάει στο ντέρμπυ. Έτσι απόφαση για το αν θα γίνει αποδεκτή ή όχι η παραίτηση Αναστασιάδη δε θα παρθεί και τα πράγματα μένουν ως έχουν.

Άβαταρ μέλους
Pastor_of_Muppets

Spiros_S έγραψε:Δηλαδή ξεκάθαρα ούτε στήριξη παρέχουμε ούτε τιμωρούμε κανέναν.
Ο Θεός -και όσοι πάτε στο γήπεδο- να βάλει το χέρι του την Κυριακή γιατί δε μας βλέπω καλά.
Pastor_of_Muppets έγραψε:

Μπα εγώ πιστεύω τον αφήνουν να λουστεί την ομάδα που έφτιαξε.
Αυτό που λένε μερικά παιδιά, να τελειώνει μια για πάντα το θέμα ΑΑ στον ΠΑΟΚ.

Εγώ θεωρώ τέλειωσε ήδη.
Ας βγάλει το ντέρμπυ, μπορεί και να κερδίσουμε άλλωστε (άλλο να παίζεις ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας κι άλλο να περιμένεις) και μετά ας πάει στο καλό.

Για ομάδες που κάθονται πίσω τύπου Πλατανιά, Γιάννενα και ως εκεί.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Θεωρω πως θα το παρει το ματς την κυριακη...
Απο κει και περα ειναι ακομα πιο δυσκολο να αποφασισει και αυτος και η διοικηση τι θα γινει.
Παντως η διοικηση πραττει σωστα εφοσον κρατησει τον αγγελο μεχρι τουλαχιστον την κυριακη.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Περιπτερος έγραψε:Ο άλλος που μπορεί να μιλήσει είναι ο μπαρμπα Χούμπ ή ο βοηθός του.
Αλλά σιγά μην ...

Ολο και κάτι θα μάθουμε.

Εκεί που κάνει το τσαφ ο Γλύκος και τρακάρουν και οι άλλοι δύο είναι το καλύτερο ... .
Αυτά που έχω δει από παίκτες τις τελευταίες 7-8 αγωνιστικές, είχα να τα δω από την εποχή που θέλανε να διώξουν τον Χααν ... .
ΠΌσο δίκιο έχεις...
Από χτες φωνάζω διακοπή συμβολαίου στον γλυκό και ας παίξει ο τερζης,τέρμα την Κυριακή...

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Περιπτερος έγραψε:Ο άλλος που μπορεί να μιλήσει είναι ο μπαρμπα Χούμπ ή ο βοηθός του.
Αλλά σιγά μην ...

Ολο και κάτι θα μάθουμε.

ΠΌσο δίκιο έχεις...
Από χτες φωνάζω διακοπή συμβολαίου στον γλυκό και ας παίξει ο τερζης,τέρμα την Κυριακή...

Και τον γλυκό δεν τον λέω τυχαία. Αφού το παιδί δεν θέλει!!!
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Πέμ 05 Φεβ 2015, 16:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Δν τον στήριξαν αγωνιστικά εννοεί και έχει δίκαιο. Εκτός αν πούμε ότι ποδόσφαιρο παίζει ο προπονητής μόνο, τότε εντάξει.
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Περίπτερε κάνε μας τη χάρη και κάνε και μια φούσκα με τη μύξα σου. Που θα με κατατάξεις και πολιτικά ψεκασμένε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”