Άγγελος Αναστασιάδης

Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Αδελφέ Κώστα
Σκαμπάζεις από τόπι ?
Δεν βλέπεις κουλά πράγματα στο παιχνίδι, ανεπίτρεπτα για επαγγελματίες παίκτες ?
Εδω στην Β' Εθνική να πάμε να δούμε παιχνίδι, τέτοια σφάλματα ολκής και τέτοιες ενέργειες δεν θα δούμε.
Και αν τα δούμε μιά φορά, θα πέσει κράξιμο από την κερκίδα.
20 πάσες αβίαστα στον αντίπαλο.
Καμία προσωπική μονομαχία κερδισμένη.
Την μπαλα συνεχώς διεκδικήσιμη ?
Να την κρατάνε και να την δίνουν στον αντίπαλο ?
Φάλτσα που δεν κοντρολάρονται ούτε από τον Μαραντόνα ?
Δεν μπορεί παίκτες Α' κατηγορίας να παίζουν σαν μαθητούδια. Ούτε στο σχολείο δεν τα κάναμε αυτά.
Φωνάζει το πράγμα. Δεν τον θέλουν οι παίκτες !
Λειτούργησε πέμπτη φάλαγγα.

Πλακίτσα κάνουμε ?
Από το καλοκαίρι έγραφαν άλλοι, ότι το παιχνιδάκι με τις μεταγραφές έχει πολύ χρήμα και ότι ο ΑΑ θα το κόψει !
Του κόπηκε ο βήχας λοιπόν του ΑΑ.
Να φύγει γιατί είναι ο πλέον αναλώσιμος, αλλά να αφήσετε κάποιοι το κάρφωμα.
Ας βγαίνατε όταν η ομάδα πήγαινε καλά.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Μιας και ακουστηκαν τοσες και τοσες θεωρίες συνωμοσίας ας γράψουμε κι εμεις μια εντελως φανταστικη.
Εαν ο Αγγελος ζήτησε παίκτες το Δεκέμβρη και μαθευτηκε απ τους παικτες οτι η
διοικηση δε τους παιρνει τι εντυπωση περναει σ αυτους?Οτι ο ΑΑ ειναι υπ ατμόν.
Ετσι δημιουργείται ενα καποιο κλιμα οπου οι παικτες πρεπει να διαλέξουν στρατοπεδο
Σε μια ενδεχομενη κοντρα ΖΒ και ΑΑ ποιος θεωρουν οτι θα ναι ο νικητής?
Εδω ο άλλος έφαγε ολόκληρο Χουμπ στον Αγγελάκο θα κολλούσε?Αρα..
Ποιοι παικτες ενοχλούνται απ τον ηδη υπ ατμον προπονητη? Μα φυσικά
εκείνοι στων οποίων τις θεσεις ζητούσε παίκτες.
Αριστερό μπακ:Μαλλον για μπακ απ του Ρατς οποτε Τζαβ,Σπυρο( ήδη απο καιρό)
Χαφ: Μαλλον 8ρι.Ποιοι θα εμεναν εξω ,εγω λεω σιγουρα οχι ο Κατσε (1 6αρι)οι αλλοι παιζουν(τζανδαρης τζιολης μαντουρο) Ηρθε Νομποα αρα μενουν εξω μαλλον Τζιολης,Μαντ γιατι ο Τζανδαρης ειναι δικο μας παιδι και τον ζητησε να μεινει. Ο Τζιολης γιατι ποναει τοσο καιρο ενω ο γιατρος λεει αλλα?
Εξτρεμ: Ο Μακ μαλλον παει δεξια αρα....14
Σεντερ μπακ: Μεταγραφή + ποιος(Κατσικας ή Βιτορ) .Ο Βιτορ δεν ειχε ενα επεισόδιο στην αρχη με ΑΑ?Ποσα λαθη εχει κανει ο αγνώριστος φετος Πορτογάλλος?
Καποιος σοφος ειχε πει οτι οι ποδοσφαιριστες ειναι σαν μεγαλα παιδια και το μονο που τους ενδιαφέρει ειναι να παιζουν
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

mbison έγραψε:Ti λέτε για Σα Πίντο (σε περίπτωση που φύγει ο ΑΑ)? Μόλις παραιτήθηκε απο Ατρομητο.
Κι αυτος τρελός φαίνεται και μπαλαδόφατσα με παραστάσεις.
Τον ηθελα περσι. Να σου πω την αληθεια μονο κατι τετοιους τρελους μπορεις να φερεις στο μποθρδελο που λεγετε ελλαδα αυτη τη στιγμη.

Γιατι παραιτηθηκε? Να πω την αληθεια δεν εχω παρακολουθησει καθολου τον ατρομητο φετος, δεν εχω ιδεα τι ομαδα εχουν και αν τα εχει παει καλυτερα η χειρωτερα απο τις δυνατοτητες του ροστερ.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Περιπτερος έγραψε:Εδω στην Β' Εθνική να πάμε να δούμε παιχνίδι, τέτοια σφάλματα ολκής και τέτοιες ενέργειες δεν θα δούμε.
Δεν μπορεί παίκτες Α' κατηγορίας να παίζουν σαν μαθητούδια. Ούτε στο σχολείο δεν τα κάναμε αυτά.
Θα συμφωνήσω σε όλα εκτός από το συμπέρασμα που μπορεί να είναι σωστό, απλά δεν το γνωρίζω. Θέλω να πω πάντως πως μερικοί παίκτες για να έχουν τόσο χάλια απόδοση πρέπει να το έκαναν συνειδητά. Η λογική μου (όση υπάρχει) και η ηλικία μου (κοντεύω τα 53) δεν μπορεί να σκεφτεί κάτι άλλο.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Η παραίτηση Σα Πιντο συνδυάζεται προφανώς με την παραίτηση ΑΑ.
Πορτογάλος δεν είναι ? (ρητορική η ερώτηση)
Εμένα δεν μου αρέσει. Παίζουν άναρχα οι ομάδες του.
Ισως όμως να αρέσει στον Τ.Δ. .
Εγραψα ότι μου αρέσει αυτός της Ξάνθης και για τώρα προσωρινά ο Μαντζουράκης, αλλά προφανώς ο Τ.Δ. θα έχει άλλη άποψη.
Οσο για τους παίκτες που έφερε τότε (Γκαρσία, Λίνο κλπ. ...) του Σάντος ήταν οι επιλογές.
Οπως επιλογή του Μπολονι ήταν ο Λάζαρ.
Οπως είπε και κάτι λογάκια ο Πάμπλο προχθές, που τα περάσαμε στο ντούκου ... .

Εχω όμως και μερικές απορίες για κάτι ανεξήγητα φέτος ...
Κάτι περίεργες αλλαγές, κάτι παίκτες που δεν ξεκίνησαν κλπ.

Γιατί δεν ρωτάει τον Κλάους, ως αρχηγό, ο Τζακ ή και ο Ιβαν ?
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Περιπτερος έγραψε:Εδω στην Β' Εθνική να πάμε να δούμε παιχνίδι, τέτοια σφάλματα ολκής και τέτοιες ενέργειες δεν θα δούμε.
Θα συμφωνήσω σε όλα εκτός από το συμπέρασμα που μπορεί να είναι σωστό, απλά δεν το γνωρίζω. Θέλω να πω πάντως πως μερικοί παίκτες για να έχουν τόσο χάλια απόδοση πρέπει να το έκαναν συνειδητά. Η λογική μου (όση υπάρχει) και η ηλικία μου (κοντεύω τα 53) δεν μπορεί να σκεφτεί κάτι άλλο.
Δεν χρειαζεται να το κανουν συνειδητα για να τον διωξουν και τετοιες βλακειες.

Ο παικτης αν και επαγγελματιας και πρεπει να αποδιδει, αμα τον χασει ο προπονητης μετα χανεται παρα πολυ κίνητρο ψιχολογικα. Σε αντιθεση με προπονητη για τον οποιο θελουν να πεθάνουν οι παικτες.

Γιαυτο μαραζωνουν οι ομαδες οταν χανουν οι προπονητες τα αποδυτήρια, ο προπονητης ειναι ο ηγετης οπως σε εναν στρατο.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Χαίρομαι που μπαινουμε στο νόημα.
Ο ΑΑ ως ξεροκέφαλος το έφαγε το κεφάλι του.
Ο "ΜΗΤΣΑΡΑΣ" του το είχε πεί να προσέχει και χθες βλέπαμε το παιχνίδι μαζί και πήγε να μου σπάσει την τηλεόραση με αυτά που έκαναν στο παιχνίδι.
Κοντολαρισμένη την μπάλα. Ο συμπαίκτης σε 50-60 μοίρες γωνία μόνος του στα 3 μέτρα και την δίνει μπροστά ευθεία, στον αντίπαλο στα 3 μέτρα και φεύγει για αντεπίθεση.
Πολλά τσαφ και πέρυσι και φέτος.
Ποιός έγραφε εδω μέσα ότι σημαδεύουν τους αντιπάλους ... ?
Σέντρες που πάνε όπου δεν υπάρχει δικός μας κλπ... .
Μέχρι λιμανίσια βρώμα φοβάμαι.
Και τώρα τα βάλαμε όλοι με τον ΑΑ.
Μου τα έχει πει και ο προαναφερθείς και άλλοι παλιοί ποδοσφαιριστές.
Ηξεραν οτι ο Χ και Ψ τελειώνουν την Κυριακή γιατί κάτι κλίκες παικτών και παραγόντων το είχαν αποφασίσει.
PAOKhead

Δημοσίευση από PAOKhead »

Εγω αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι ο Αναστασιαδης εβλεπε τον λακκο, αλλα οχι μονο δεν καταφερε να τον αποφυγει, αντιθετως πηγε κι επεσε κατευθειαν μεσα.

Γιατι?
Πρωτον γιατι ειναι αθεραπευτα ξεροκεφαλος και αφελης και δευτερον γιατι παρασυρθηκε οπως ολοι μας απο την επιθυμια για το ακατορθωτο (με βαση την λογικη). Ολες οι επιλογες του τον τελευταιο καιρο αυτο δειχνουν.

Δεν αρκει μονο πιστη. Χρειαζεται και στρατηγικη και κρυο αιμα
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εγω θα μιλησω οταν φυγει. ελπιζω να ειναι το μαϊο και να μην ψαχνουμε παλι προπονητη στη μεση του πρωταθληματος.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Απο προδοσία ξέρεις σύντροφε ?
Εδώ έπεσε ολόκληρη ΕΣΣΔ από μέσα ... .
Δεν μπορεί να σε κερδίσει ο ΟΦΗ αυτός, που του έριξες 4 στο χαλαρό 3 μήνες πριν (και ήταν και πλήρης), αν δεν το θέλεις.
Εδώ έδιωξαν τον Γκάλη από την Εθνική ...
Εχουν διώξει προπονητές και προπονητές σε όλο τον κόσμο διάφορες ντίβες και κλίκες.
Δείτε γύρω σας σε άλλες ομάδες, αν έχουμε κόλλημα με την δικη μας.
Φεύγει ο προπονητής και τους βλέπεις μετά και πετάνε ... .
Και να στο πω αλλιώς, όταν είσαι συνεπής παίκτης, τον προπονητή τον σκέφτεσαι πριν και μετά το παιχνίδι. Οταν παίζεις, πάιζεις για πάρτη σου και για την ομάδα. Δεν ανέχεσαι να σε ξεφτιλίζουν οι αντίπαλοι. Δείχνεις ότι αντιδράς. Φαίνεται.
Αν είσαι χαλαρός και παίζεις 50% σκίζεσαι και πάς στο 180%.
Αυτοί εκτός από 3-4 έπαιζαν 10%.
Και μου κάνει εντύπωση ότι έβγαλε τον Κων/δη που σκιζόταν και έκανε κουρσες.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Μου είπαν χθες ότι υπάρχει και στοίχημα στο ποδόσφαιρο.
Δεν ξέρω. Αληθεύει ?
Υπάρχει στοίχημα ? με λεφτά ?
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

τι θεωριες συνωμοσιας και τρυπηματα και μητσαρας και κωσταρας
ο ΧΡΗΣΤΑΡΑΣ (λεμε τωρα...) ειπε οτι ειναι ηδη παρελθον και το ξερουν και τα σημαιακια στη μεσημβρια
σημερα θα φυγει, δευτερα θα φυγει, παντως δεν κανει για ΠΑΟΚ, το ποδοσφαιρο τον εχει ξεπερασει
με γιουρια και παμε παλικαρια δε πας πουθενα
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

τα λαθη χθες εγιναν κυριως απο το πουλεν κατσικα, στα 2 απο τα 3 γκολ τουλαχιστον. στον προηγουμενο αγωνα προσπαθησαμε να δουμε το τζανδαρη σε ρολο ζιζου.

επισης, εχει δυο μηνες που ολοι, μα ολοι, μα οοοοολλλλοιιιιι περιμενουν το πποτε θα ανεβασουμε τα μπακ που δεν εχουν και επιστροφες , πιεζουν τη πασα του μπακ στο κεντρο (που μονο αυτο κανουμε καθως τα ακρα μας ειναι αχρηστευμενα συνηθως) και μετα μας κανουν κοντρα με 4 ή 3 εναντιων 3 ή 2 αμυντικων.

το 2ο που κανουν ειναι οταν εχουν οι αμυντικοι μας τη μπαλα, να ανεβαζουν 4 παιχτες στο κεντρο, να κλεινουν τη γραμμη και να περιμενουν ποτε θα βγαλουμε ψηλη μπαλια στον υψηλωσομοτατο περεϊρα, ωστε καπακι να φυγουν παλλι κοντρα.

εχει 2 μηνες που γινεται αυτο.

του φουστη, ακομα και ο περυσινος τουριστας, ακρη θα ειχε βγαλει.

τεσπα. ελπιζω το προπονητικο τιμ να βρει λυσεις και να μην φανει λιγοψυχο παρατωντας την προσπαθεια. και ακομα και αν η προσπαθεια δεν στεφθει με επιτυχια, θελω να δω προσπαθεια. πλαν β υπαρχει;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Πέμ 05 Φεβ 2015, 15:37, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Η ανύπαρκτη λογική μου δεν μπορεί να δεχθεί ότι δεν πήραμε το εξτρέμ που μας έλλειπε από τον Ιούνιο (δήθεν θα τον καλύψουμε εκ των έσω) και ότι η ομάδα που ξεβράκωσε τον γαύρο στο Καραϊσκάκη τρώει συνεχώς τεσσάρες και τριάρες.
Λυπάμαι πολύ αλλά ΔΕΝ το δέχομαι. Θεωρώ με το ανύπαρκτο μυαλό μου ότι κάτι άλλο συμβαίνει. Πάντως ότι τίποτε δεν γίνεται τυχαία.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Για αυτό λοιπόν να ολοκληρώσει τη θητεία του ο Αγγελος. Το τι θα ακούσουμε - διαβάσουμε σε άλλη περίπτωση από κάποιους συνοπαδούς νομίζω πως μάλλον αδυνατεί να τα χωρέσει ο νους.

Δηλαδή, αν ο Αναστασιάδης μπορεί για τους οποιους λόγους να συνεργαστεί με τζανδάρηδες και κατσικάδες και κοροβέσηδες κλπ, πρέπει ο ΠΑΟΚ επί ημερών Σαββίδη να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις αυτού κι όχι να γίνει το αντίστροφο. Μάλιστα.
Αλλά η επιλογή δεν ήταν του Αναστασιάδη να καθίσει στον πάγκο, κάποιος τον επέλεξε! Να τον στηρίξει επιτέλους μέχρι τέλους λοιπόν ο αυτός.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”