Άγγελος Αναστασιάδης

Άβαταρ μέλους
teod1980

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από teod1980 »

Πόσο νηφάλια σκέψη μπορεί να έχει αυτός ο ανθρωπος τώρα;
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

Τι ειπε ο ΑΑ? γιατί το έχασα
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

joshua εχω ξαναγραψει ο Βρυζας ειναι κακος στη δουλεια του,ολα τα υπολοιπα ειναι μπουρδες.
Αυτη ειναι η αποψη μου και δεν αλλαζει.
Τα περι συνομοσιων ειναι για οσους τρεφονται απο αυτες.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

teod1980 έγραψε:Δεν υπάρχει θέτω την παραίτηση μου στη διάθεση της διοίκησης.

Η βλεπω δε πάει άλλο και φεύγω ή δε κάνω τίποτα και προχωράω να διορθώσω ότι σώζεται.

Ντε μη παραμονή-έξοδο δεν υπάρχει
+++++++ ειναι αλλου ειδους ντομπροσυνη teod

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

joshua έγραψε:Και επειδη οπως εγραψα και πριν συχαινομαι τα κλισε,μπορει να μου εξηγησει κανεις ποιο το κερδος του Βρυζα ως ΤΔ στο να τα σκατωνει μονιμως η ομαδα και να χρειαζεται καθε τρεις και λιγο να ψαχνουμε για προπονητη; Αυτο σχετικα με τις θεωριες συνομωςιας περι σχεδιου του καθε φορα για ανατροπες προπονητων.Μια φορα εμεινε προπονητης για 3 χρονια και οι περισσοτεροι ειχαν τον Βρυζα για Θεο,ενω τωρα οι περισσοτεροι δεν θελουν να τον βλεπουν.Ειπαμε μπορει να υστερει σε ικανοτητες αλλα αυτο απεχει πολυ απο κατηγοριες για μονιμα κακοβουλα σχεδια εκ μερους του.
Χωρίς να συμφωνώ με τα σχέδια συνομωσίας, την απάντηση την έδωσες ο ίδιος σ'αυτά που έγραψες, ο άνθρωπος υστερεί σε ικανότητες. Είναι λογικό αν θέλει να παραμενει στην ομάδα να κρατάει πάντα χαμηλό προφίλ και να εκτίθονται οι άλλοι. Ο προπονητής είναι πάντα η εύκολη λύση και διαρκώς ο πιο εκτεθειμένος. Φέτος τα πράγματα πήραν άσχημη τροπή γιύτόν γιατί απέτυχε στην μοναδική του αρμοδιότητα, οπότε οι αδυναμίες του φαίνονται περισσότερο. Η μόνη λύση γι αύτόν είναι να πιστούμε ότι ο Αναστασιάδης ευθύνεται αποκλειστικά για εκείνες τις μεταγραφές που δεν έγιναν.
Εγώ αυτή τη φορά έχω εμπιστοσύνη στην κρίση του μεγαλομετόχου. Πέρσι έφυγαν και προπονητής και τεχνικός διευθυντής.Ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει και φέτος. Ο μεγαλομέτοχος έχει το μαχαίρι έχει και το πεπόνι.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Ταδε έφη ΜΗΤΣΑΡΑΣ :

"Απαντώντας λοιπόν σε όλους γράφω ότι από την 1η Δεκεμβρίου ο Αναστασιάδης είχε δώσει λίστα με παικταράδες από το εξωτερικό και 3 από την Ελλάδα, σύμφωνα και με την γνώμη - εισήγηση του τμήματος σκάουτινγκ. Ο δε Ιβάν Σαββίδης μίλησε για ποσό περί τα 4 εκατ., από τα 2 εκατ. που είχε αρχικά πει.
Στην λίστα υπήρχαν σέντερ μπακ, αριστερά μπακ, χαφ και εξτρέμ (αρκετοί παίκτες για 6 θέσεις συνολικά).
Η λίστα διέρρευσε σε παίκτες της ομάδας με την επισήμανση ότι "σας τρώει" ο Αναστασιάδης και έτσι ξεκίνησε το "φαγωμα" εκ των έσω.
Τελικά έφεραν τους δύο παίκτες που ήλθαν και τον Παπαγιαννόπουλο.
Οι μεταγραφές των νεαρών παικτών που έφυγαν από την ομάδα, είχαν προγραμματιστεί με βάση την λίστα.
Τα παιδιά έφυγαν, αλλά ήλθαν λιγότεροι.
ΤΩΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ, ΔΙΑΨΕΥΣΤΕ, ΠΕΙΤΕ Ο,ΤΙ ΣΑΣ ΕΛΘΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ."

Αυτά μου έστειλε ο "ΜΗΤΣΑΡΑΣ" που ξέρει και πέντε πράγματα παραπάνω.
Τώρα απαντήστε εσείς.
Αν είναι αυτή η αλήθεια ? ποιός φταίει ?
Υπάρχει τρύπημα εκ των έσω ή όχι ?
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

spyretto έγραψε:Ο μόνος που μιλάει είναι ο Αγγελος. Τον βάλανε μπροστά για να καλύψουν τον δικό τους κώλο. Οποιος δεν μπορεί να το δει αυτό δεν βλέπει την πραγματικότητα.
:lol: :lol: :lol: Ο μόνος που μιλάει;
Ναι, μιλάει 1 ώρα και αντί να καταλάβεις, μπερδεύεσαι (και φοβάσαι) ακόμα περισσότερο.

Όσο κερδίζαμε δε με ενοχλούσαν οι γραφικότητες, αλλα όπως ΟΛΟΙ, έτσι κ αυτός κρίνεται απτο αποτέλεσμα.

Και το αποτέλεσμα είναι ότι μια ομάδα που ξεκίνησε με όρεξη, έμεινε εκτός απο όλους τους στόχους σε χρόνο dt.
Περιπτερος έγραψε:Ταδε έφη ΜΗΤΣΑΡΑΣ :
...
Εδώ δε μιλάει ΚΑΝΕΝΑΣ απτην ομάδα, θα αρχίσουμε να ακούμε τους χρισμούς του ΜΗΤΣΑΡΑ και του κάθε ΜΗΤΣΑΡΑ. Και το γράφεις και σα δεδομένο....
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

να συνδεθουμε ομως και με την μεσημβρια...
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Για εμένα οι λόγοι υπέρ του να μείνει είναι:

1) Για να μην κατσικωθεί πάλι ο ΓΧ
2) Για να μην την κάνει από το καράβι τώρα που βουλιάζει, να κάτσει να βγει πρώτος στα π.ο.
3) Για να τελειώνουμε μια και καλή
4) Για να μην κρυφτούν από πίσω του οι γνωστοί - πάντα κάποιος άλλος να πληρώνει τα σπασμένα - ΟΛΟΙ bye bye

Να φύγει άμεσα επειδή:

1) έχει χάσει τα αποδυτήρια και ένα σωρό παίκτες
2) πρέπει να γίνει ένα ηλεκτροσόκ
3) για να αναλάβουν και οι παίκτες τις ευθύνες τους
4) πρέπει να έρθει από τώρα ο νέος προπονητής και να αξιολογήσει υλικό, αλλιώς πάλι θα έχουμε το καλοκαίρι μεταγραφές που δεν θα κάνουν ή καθόλου μεταγραφές.
5) δεν αφήνεις την ομάδα έτσι πριν το γαύρο. Δλδ τι; θα αρχίσει πάλι τα "πάμε παλικάρια με τη βοήθεια της Παναγιάς" την Κυριακή και οι παίκτες μετά από όλα αυτά θα πάρουν τα πάνω τους με την πάρτη του;

Ό,τι και να αποφασίσει ο Ιβάν, έχει επιχειρήματα. Ας κάνει ότι θέλει. Εγώ το μόνο που θέλω είναι ΟΛΙΚΟ και ΡΙΖΙΚΟ re-start σε ΟΛΑ τα επίπεδα. Και να μην μπει οριστική ταφόπλακα στον ΠΑΟΚ την Κυριακή. Γιατί φοβάμαι οτι θα γίνει τρελή σφαγή για να έχουμε ντράβαλα.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Απο τη χρονιά που έφυγε ο Σάντος ψάχνουμε ακόμα τον επόμενο προπονητή που θα στεριώσει για να αναδειχθεί και πάλι το ταλέντο του ΖΒ. Δηλαδή την επιτυχία δεν την καρπώνεται ο Σάντος γιατί πονούσαν τα μάτια μας αλλά ο ΖΒ για την επιλογάρα του. αλλο που τον Σάντος τον έφερε ο Ζαγοράκης, τον στήριξε ο Ζαγοράκης με δική του φθορά ενώ ο ΖΒ ήταν στην απέξω.
Γιατί χάλασαν οι σχέσεις τους;
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Περιπτερε αν αυτο που γραφεις ισχυει,και γιατι να μην ισχυει λεω εγω; θα φανει τις αμεσως επομενες ισως και ωρες.
Ελπιζω να εγινα κατανοητος.
Αν δεν εγινα θα προσθεσω και αυτο,αυτα που θα ακολουθησουν θα δειξουν.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Περιπτερος έγραψε:Ταδε έφη ΜΗΤΣΑΡΑΣ :

"Απαντώντας λοιπόν σε όλους γράφω ότι από την 1η Δεκεμβρίου ο Αναστασιάδης είχε δώσει λίστα με παικταράδες από το εξωτερικό και 3 από την Ελλάδα, σύμφωνα και με την γνώμη - εισήγηση του τμήματος σκάουτινγκ. Ο δε Ιβάν Σαββίδης μίλησε για ποσό περί τα 4 εκατ., από τα 2 εκατ. που είχε αρχικά πει.
Στην λίστα υπήρχαν σέντερ μπακ, αριστερά μπακ, χαφ και εξτρέμ (αρκετοί παίκτες για 6 θέσεις συνολικά).
Η λίστα διέρρευσε σε παίκτες της ομάδας με την επισήμανση ότι "σας τρώει" ο Αναστασιάδης και έτσι ξεκίνησε το "φαγωμα" εκ των έσω.
Τελικά έφεραν τους δύο παίκτες που ήλθαν και τον Παπαγιαννόπουλο.
Οι μεταγραφές των νεαρών παικτών που έφυγαν από την ομάδα, είχαν προγραμματιστεί με βάση την λίστα.
Τα παιδιά έφυγαν, αλλά ήλθαν λιγότεροι.
ΤΩΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ, ΔΙΑΨΕΥΣΤΕ, ΠΕΙΤΕ Ο,ΤΙ ΣΑΣ ΕΛΘΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ."

Αυτά μου έστειλε ο "ΜΗΤΣΑΡΑΣ" που ξέρει και πέντε πράγματα παραπάνω.
Τώρα απαντήστε εσείς.
Αν είναι αυτή η αλήθεια ? ποιός φταίει ?
Υπάρχει τρύπημα εκ των έσω ή όχι ?
Και η απάντηση του προπονητή ποια είναι; Θα καλυφθούν εκ των έσω;
Έτσι λειτουργεί υπέρ της ομάδας;
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ο Αγγελος παραιτηθηκε γιατι κατάλαβε οτι εχασε πλεον και την ομαδα,το τελευταίο στηριγμα.Δεν εχει νοημα πλεον η παραμονή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Πέμ 05 Φεβ 2015, 13:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

ποιος ειναιλιγοτερο παραδοπιστος στις αντιμαχομενες πλευρες?ο Αγγελος σιγουρα..και τσαμπα θα δουλευε..
δε καταλαβαινετε οτι τρωγοντας παλι τον προπονητη πλεον διαμορφωνεται ενα κατεστημενο??
το κατεστημενο του κολκα ,που δε κραταει ουτε καν τα προσχηματα ?
ως ποτε θα φταει ο προπονητης συνεχεια?
ως ποτε θα ανεχομαστε ποδοσφαιριστες ημιμετρα(δικα μας παιδια)??
ως ποτε θα καθοριζει ο εκαστοτε κολκας τα συμβολαια που αξιζει η οχι ενας παικτης ,διαμορφωνοντας εντεχνα τη κοινη γνωμη,οχι επειδη εχει τεχνη,αλλα επειδη δυστυχως το επιπεδο της κοινης γνωμης στον ΠΑΟΚ ειναι πολυ χαμηλο αφελες,πειθεται ευκολα αλλα και δημιουργει πιεση ,πιεση που στην ουσια διαμορφωνει τη στρατηγικη της ομαδας?ποιος πιστευετε σαββιδης η θεος θελει και αντεχει να εχει το λαο του ΠΑΟΚ αντιθετα?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ariskatiforos την Πέμ 05 Φεβ 2015, 13:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

μεγαλυτερη χαζομαρα απ αυτο δεν εχω διαβασει
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”