Ηρακλής - Π.Α.Ο.Κ. 2/11 19:00 Προβλέψεις και σχόλια αγώνα
κι εγώ δεν τις αδικώ τις γριές που βγάζουν κόμπλεξ με τον ΠΑΟΚ, αν το δει καθαρά οπαδικά κανεις, τόσα χρονια η πλειοψηφία των Παοκτσήδων εκφράζει μια κάποια συμπάθεια για την ομάδα τους. Ακόμη και ειλικρινής να είναι αυτή η συμπάθεια (που είναι νομίζω ειλικρινής), το αίσθημα ανωτερότητας που αισθάνεται (φυσιολογικά) ο Παοκτσής εκφράζεται παρόλα αυτά καθαρά. Σκεφτείτε λοιπόν να είσαι οπαδός και ο αντίπαλος σου να σε...συμπαθεί! Να σε χτυπάει φιλικά στην πλάτη και να σου λέει, ρε ηρακλακο, φτωχέ μου και καημένε συγγενή μου, πολύ σε συμπαθώ! Σε ισοπεδώνει ως οπαδό!
Τώρα σε ο,τι αφορά το παιχνίδι, πηγαίνουμε με σοβαρότητα και αγωνιστικό πνεύμα και δε φοβόμαστε τίποτα. Οι παραδόσεις είναι για τους οπαδούς και τις εφημερίδες, η ομάδα πηγαίνει για τη νίκη και σίγουρα ο φετινός ΠΑΟΚ μπορεί να την πετύχει
Τώρα σε ο,τι αφορά το παιχνίδι, πηγαίνουμε με σοβαρότητα και αγωνιστικό πνεύμα και δε φοβόμαστε τίποτα. Οι παραδόσεις είναι για τους οπαδούς και τις εφημερίδες, η ομάδα πηγαίνει για τη νίκη και σίγουρα ο φετινός ΠΑΟΚ μπορεί να την πετύχει
-
το παιχνιδι ειναι δυσκολο οπως ολα αλλωστε..οι πεθαμενες γριες περιμενουν ανασταση απο εμας,ελπιζω να τους πατησουμε...πρεπει να σπασουμε την ααρνητικη παραδοση,ειναι de facto πως θα σκυλιασουν οπως κανουν καθε χρονο..εχουμε κακη παραδοση και 5 χρονια να σκοραρουμε..ελπιζω να τους τα χωσουμε φετος...αποψη μου ειναι οτι αν περασω απο γρια ειναι οτι με τον λαγο ηταν σαν να μην εχασα βαθμους,γιατι βασει στατιστικων ειναι η μονη εδρα που δυσκολευομαστε και βαθμολογικα και αγωνιστικα..αμπαλε ρεμο κ@@@γρια θα το βουλωσεις και συ για τις ειρωνικες δηλωσεις το καλοκαιρι...ΟΥΣΤ

λοιπὀν επειδη το ματσάκιον είναι πολύ πονηρό μην βιαζόμαστε να βγάζουμε συμπεράσματα.Η γριά ειναι μια μέτρια ομάδα με 3-4 καλούτσικους παίκτες που σίγουρα δεν φοβίζει,αλλά επειδή στην Ελλάδα ζούμε και στο ελληνικό πρωτάθλημα να έχετε στο νού σας ότι ο ηρακλής είναι η μόνη ομάδα που δεν έχει ακόμα νίκη,μέχρι και ο βούλης με το πανθραξ κάνανε νίκη.Επίσης θα συμφωνήσω με olivares οτι το σύστημα τουσ Σάντος δεν θα μασ βοηθήσει να πάρουμε αυτό το ματς.Τα υπόλοιπα την Κυριακή στο γήπεδο.